Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kак бихте кръстили детето си?

Featured Replies

Момче - Владимир, Григор, Даниел, Валентин, Евгени, Зосим

Момиче - Мария, Галя, Ина, София, Наташа

• Отговори 80
  • Прегледи 11,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Много харесвам името Калина.

• на Простотията Министъра
    на Простотията Министъра

Да,много ще се радвам да ми викат "карамелчо" на лапето... освен ако не са тризнаци... Бисквитка,Карамелчо, и ШОКОЛААААДДчо!!! Защо не Бишкоти? след едно поколение ще се казва Бишкоти Бишкотев... мо

еми за момче -Михаил , Константин , Симеон,Васил,Християн ,Филип,Калоян

момиче-София, Наталия, Анастасия, Божидара ,Камелия ,Теодора, Валентина ,Екатерина , Ахинора,

Йоанна , Елеонора

оф не знам но ще ми е много трудно да избера което и да е , всичките ми харесват страшно много особено женските

• Автор
еми за момче -Михаил , Константин , Симеон,Васил,Християн ,Филип,Калоян

момиче-София, Наталия, Анастасия, Божидара ,Камелия ,Теодора, Валентина ,Екатерина , Ахинора,

Йоанна , Елеонора

оф не знам но ще ми е много трудно да избера което и да е , всичките ми харесват страшно много особено женските

:wors: Най-после някой спомена и това име.Бях се отчаял ,че никой не иска да си кръсти детето с това прекрасно българско име. Адашче ще е това момченце. cool.gif

е ама как няма да го спомена, ако си имам син няма никакъв спор , че ще се казва Михаил , това име е много специално за мен и има емоционална стойност , освен това Михаил се казва едно същество на което аз съм много благодарна ....ВСЪЩНОСТ ТОЙ НЕ Е ПРОСТО МИХАИЛ А АРХАНГЕЛ МИХАИЛ и вече съм 100 % сигурна , че ще го кръстя на него :whist:

Момиче - Есмералда, Изаура, Розалинда, Селесте...

Момче - Буратино, Карсон, Гаргамел... ;)

Хах, шегувам се, сега сериозно - от мъжките имена харесвам: Кристиян, Кирил, Александър, Християн, Павел, има и други, но да не прекалявам... cool.gif

От женските имена харесвам: Кристина, Андрея/а, Андреяна, Елиса, Елисавета, Йоана, Михаела,Габриела, Ирена...

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Аз пък проспунах да кажа , че ако си имама близанци ще ги кръстя Пижо и Пенда, или Чип и Деил, или Том и Джери, или Велик и Ден ! Много ме кефат тея мена за близнаци biggrin.gif

За момче - Мирослав задължително ;)

За момиче ще си избера измежду: Александра, Елица, Силвия, Христина, Наталия.....много са ;)

Аз пък проспунах да кажа , че ако си имама близанци ще ги кръстя Пижо и Пенда, или Чип и Деил, или Том и Джери, или Велик и Ден ! Много ме кефат тея мена за близнаци biggrin.gif

Ако са момичета можеш да ги кръстиш Нова и Година biggrin.gif

И аз обожавам името "Алекс", както за момче, така и за момиче. Други предпочитания нямам, а и това да "извоювам" за евентуалното си дете - пак е постижение, като си познавам "стоката" (характера на "мъжа" ми)...

Ми то и Сатанаил е яко.Особено като отидеш да го крЪщаваш в цЪрква и попа те попита "Как ще се казва детето?" laugh.gif

Ми бих го кръстила Гергана за момиче и Георги за момче!

На баща ми!

• 4 седмици по-късно...

Ами ако е момиче - Алина (ако аз не се казвах Бианка, може би щях да я кръстя така:P)

А за момче - хм...не знам не съм се замисляла. Или Мартин или Александър.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Момиче-със сигурност едно от трите: Дамяна, Димана или Лъчезара.

Момче-по не мога да съм категорична, но нещо от типа на:Людмил, Юлиян, Калоян, Димитър също.

Имам си един Васил :yanim:

По принцип харесвам Одета, Дивна, Персиана - за момиче и Петър, Васил за момче.

• 3 години по-късно...

винаги ми е харесвало името София!Софи нагалено - хем много френски звучи, хем си е бг по някакъв начин, а и на гр означава мъдрост, абе харесва ми :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.