Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

----.thumb.jpg.e47dffcb33cf3c9bd3087b9ee4c5944c.jpg

Няпомняне, че комунистите са национални предатели!

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 189k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

• ...ориентиран казваш... ...ти,горкия,си толку ориентиран... ...колкото е мисирка накълвала се с джибри изсипани зад ракиджийницата...

Публикувани изображения

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Няпомняне, че комунистите са национални предатели!

По-големи от ПП-ДБ или?

Дънкан Маклауд от Банкя

Цитат

Вдигна ръка и конницата спря. Заби копието с конска опашка и каза:,,Ту-туууу, тук ще бъде България! Беше лято 681-во. Аз Ку-ку, започваме строителство,саниране и магистрали.Казах!

И да обобщим -Стабилност в управлението-йок...
Да намалим нелегалната миграция-тук се справи по феноменален начин-изгони българските работници,ама вкара мигранти под формата на работници,които след 2-3 месеца си хващат очите за западна европа...

Подобряване на здравеопазването...Така я подобриха,че нито един болен не е умрял без лекарска помощ..и си е платил солено за това..Едно време докторите поне бяха човеци..не търговци...

А пък така подкрепи инвестициите,че никой не остана ...и всички бягат..

За съдебна реформа..там е ..мамата си...

И като цяло-България живее страхотен задгробен живот...Това е реплика на Иво Христов ..и много е прав...

И ПП-тата са същите...със същите обещания..

преди 1 час, communismatic написа:

По-големи от ПП-ДБ или?

Тези не бяха ли лъжливи соцутописти?   

Само се чудя на българите,които ги лъжат по един и същ начин ..вече 35 години...Гледам инч хай..така наречения дженерал..атанасов...този човек е тотално изкукуригал и абсолютно неадекватен....няма ли горна възраст за допустимост в политиката?Особенно когато е видно,че човека има сериозни проблеми с възприятието на реалната обстановка...абсолютно промит мозък...

Какъв нескрит цинизъм се лее от тв ефира тази вечер

"Какъв нескрит цинизъм се лее от тв ефира тази вечер, първо в "120 минути", после в новините. Пернишката болница вече имала лекари - от Судан, Сомалия, Индия, Турция и откъде ли не. Пациентите щастливи, защото имало кой да ги лекува. 

Нямам нищо против чуждестранните лекари, които учат и завършват тук, после работят. Но как така никой не попита къде са българските лекари и сестри? Защо стотици от тях напуснаха България, защо не се връщат, защо десетилетия вече болниците страдат от липса на специалисти, защо се закриват лечебни заведения, а младите лекари протестират?

Защо славословите чуждите, а забравихте нашите?

Какъв е този напудрен розов оптимизъм и забравихте ли да задавате правилните въпроси?"

Цитат

Модернизацията на Българската армия не е спряла, но в удължения бюджет не са осигурени средствата за 2026 г., които трябва да разходваме за заплащане на текущите проекти, заяви министърът на отбраната в оставка Атанас Запрянов в предаването "Защо?" на бТВ. Той посочи, че в редовния бюджет, който е трябвало да се приеме, е имало заделени средства за вторите осем самолета F-16, за бойните машини "Страйкър", за "Ирис" системата и за корабите, но в удължения бюджет тези пари ги няма. Запрянов коментира, че проектите по модернизация ще трябва да се предоговарят, за да се отложат във времето сроковете за плащане.

Е, поне сме в "клуба на богатите". Само много ми е чудно, как с въпросният бюджет сме успяли, да покрием критериите... Наистина много странно.

на 1.02.2026 г. в 10:03, _nib_ написа:

Младежи вилняха в тролей №5 в София, полицията на крак

https://www.flagman.bg/article/373237

,,Получи се паника сред столичани

Сцена, наподобяваща кадър от екшън филм, се разигра в столицата . Петима младежи, облечени в тъмни дрехи, предизвикаха паника и напрежение в тролей №5, след като в движение атакуваха пътниците с лютив спрей.

Инцидентът се случил в района на бившия хотел "Плиска", когато без предупреждение младежите извадили спрейове и започнали да пръскат безразборно. Пътуващите изпаднали в паника.

Шофьорът реагирал мигновено, спирайки превозното средство и подавайки сигнал до полицията.

По информация от очевидец, задушливата миризма от веществото все още се усещала в тролея дълго след инцидента. Нападателите успели да избягат, преди пристигането на полицията, и в момента се издирват, предаде lupa.bg.

Към момента не е ясно дали има пострадали и какви са мотивите зад тази необяснима агресия.

Пътници споделят, че са силно разтревожени. От полицията уверяват, че се работи по разпознаването и залавянето на извършителите.

Случаят поражда въпроси както за безопасността на обществения транспорт, така и за действията на младежи, които очевидно търсят провокация или умишлен хаос."

,,R

01.02.2026 08:55:33
0
8

В Бургас един с куче в количка разкарвал и то в хипермаркет. В София с лют спрей в тролей номер 5 пръскали! Трябва вече да се започне и да се бие яко. Един хубав Бой и ритане в главата ако трябва дори да им дойде акъла. М@йната им на Европейските ценности!!! Само боклуци произвеждат!!!!!!"

Пътниците не трябва да изпадат в паника, искаха демокрация, получиха я, тези "деца" те са ги възпитали, всеки ден виждам такива, за щастие в моловете вече са по-малко (поне засега), явно са сменили площадката на изява. За да озаптят всички "чеда на демокрацията", полицията трябва да е, как беше във великия "Опасен чар" (когато някой говори за много добър български филм сега, явно не е гледал този и още стотина): Роднина, милиционер, роднина, милиционер ... последното да бъде сменено с полицай, така че, всичко зависи от ценностите, някога ги имаше, сега ги няма, в това е всичко. Що се отнася до кучето в количка, не знам какъв е проблема, обикновено става въпрос за животинче, малко по-голямо от ръката ти, така че ...

на 1.02.2026 г. в 11:25, communismatic написа:

Дългата ръка на Вовата е навсякъде...

Не разбрах за какво става въпрос, пускам юторента или както там се произнася тази заврънтулка и гледам всичко червено. Случвало ми се е и преди, но от Замундата бяха предупредили за това, сега влизам в профила си и:

01003df2-76df-43c7-93ac-26296a509116.jpg

На чист български, значи светна ми. После разбрах, че това е "международна акция" във връзка с престъпления, свързани с нарушаване на интелектуалната собственост онлайн. Готово. Не ми е за филмите, мога да ги свалям отвсякъде и по много начини, целта беше да споделиш изтегленото и бях стигнал до внушителен рейтинг, към 120, главно "Стар Трек" се теглеше, но това вече е минало. Ммммм, колко е вкусно това американско лайнце. Абе що не пратят някакво набу, може и тук да открият златен кенеф, не, свиня на свиня око не вади, не е баш така, но в преносен смисъл.

Това е, какво повече му трябва на човек, най-пиратската държава се бори с пиратството, тури му пепел.

преди 17 минути, crazy katon написа:

Не ми е за филмите, мога да ги свалям отвсякъде и по много начини, целта беше да споделиш изтегленото и бях стигнал до внушителен рейтинг, към 120, главно "Стар Трек" се теглеше, но това вече е минало.

Що пък да е минало? Не е за първи път да се опитват да съборят двете Замунди. Давам ти на ЛС линкове, които в момента работят. Да, може и да паднат, но собствениците взимат мерки и след два-три часа пак възкръсват :D

Ако нещо не тръгва - пиши ми да видим дали мога да помогна.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Що пък да е минало? Не е за първи път да се опитват да съборят двете Замунди. Давам ти на ЛС линкове, които в момента работят. Да, може и да паднат, но собствениците взимат мерки и след два-три часа пак възкръсват :D

Ако нещо не тръгва - пиши ми да видим дали мога да помогна.

Този път работата е дебела. На първия линк ето:

nsls.jpg

На втория още вчера се опитах, даже пуснах регистрация, но ми изписа, че регистрациите вече са заети, този филм съм го гледал, но сега ето:

image.png.cbc349dd832105fdbead57735262768b.png

Благодаря за помощта, има неща, които не се връщат, да не мислиш, че ще тръгна да тегля няколкостотин гигабайта отново, не, отдавна съм ги прехвърлил на външен твърд диск и на компютъра, и на телевизора, така че, жалко, вече няма да споделям. Това е.

преди 47 минути, crazy katon написа:

Благодаря за помощта, има неща, които не се връщат, да не мислиш, че ще тръгна да тегля няколкостотин гигабайта отново, не, отдавна съм ги прехвърлил на външен твърд диск и на компютъра, и на телевизора, така че, жалко, вече няма да споделям. Това е.

Нищо не теглиш отново, всичко си остава по старому без да правиш нищо. Аз в момента сийдвам всички торенти които съм изтеглил и не съм изтрил. От сутринта са дръпнали от мен 90GB

image.png.abd8a36cb95f59daa1ecb47d58be921a.png

• Автор
преди 43 минути, crazy katon написа:

Този път работата е дебела. На първия линк ето:

nsls.jpg

На втория още вчера се опитах, даже пуснах регистрация, но ми изписа, че регистрациите вече са заети, този филм съм го гледал, но сега ето:

image.png.cbc349dd832105fdbead57735262768b.png

...и аз имам терабайти свалени...

... 3х100 да живея-не мога да ги изгледам...

...през последните година-две не попаднах на филм който си струва да се свали...

...и от миналия февруари лаптопа не е отварян...

...пък и сегашните поколения сийд не им се дава...

...преди сваля нов от замундите,пусна в ava link хъбовете...

...смучат като кърлежи,а нищо не са шернали...

...ай ще ви и...

...и тъй...

• Автор

...много добра ,,дисекция" на сегашното положение на Народа направи професора...

...големи надежди възлагат на фатмака...

...защо?...

...от откъсите на речта му която пуснаха,натовския генерал си каза:

,,-Не обещавам възмездие...."

...това ми е достатъчно...

...демек: ,,к'от било-било...не 'дигайте гащите,сега ще ви онождам аз"...

Един коментар под статията от долния линк:

"Колега от Възраждане, време ви е вече да заемете истинска гражданска и политическа позиция и да демонстрирате, че наистина сте за България, а не само лаеща патерица на Бойко, Шиши и статуквото. Хайде, работете! Ще се видим на изборите."

https://fakti.bg/mnenia/1031593-za-uravnenieto-radev-koeto-trabva-da-reshim

• Автор

...фатмака как е за България?...

...с европедегейскоатлантическите ,,ценности"?...

...с развеждането на англичани из страната?...

...виж малко по на североизток до къде води ,,слушането" на англичаните...

,,...вий сте силни,Русия е слаба!..."

...найс...а?...

Хубаво, гласувайте си за Коце, само не разбирам защо лаете срещу Радев?

Той ли ви е проблема?

Не съм чул от него досега една лоша дума за "Възраждане".

Защо е тази омраза?

Или ви убиват думите на Волен?

"Всъщност Радев ще получи мощната подкрепа за мнозинство не от радикалните групи. Не от тези, които се заявяват външно като русофили и антинатовци. Не от тия, които сега викат :”Вън от ЕС и НАТО!” като Възраждане и страхилонедялковците, които общо се провалиха със спасяването на лева и сега си измислиха нова радикална песен. Средният българин не иска да излиза от ЕС. Той не обича резките движения, революциите и рушенето. И не бързайте да подскачате срещу мен : „И ти ли стана евротлантик?” Не, не съм станал! Но какво иска някой от нас, какво обича или мрази, е едно. А каква е реалността, е друго. Изкуство на възможното - това е политиката. Който не го разбира, да гледа „Биг брадър” и да не се прави на коментатор в интернет.

Средният българин също така не иска да се връща Белене, както ни обещава Костадин. Той не нарича евробанкнотите „шиткойни” като същия Костадин. Той знае, че депутатите от Възраждане прибират по десетина хиляди „шиткойни” на месец, а евродепутатите им – по двайсетина хиляди „шиткойни” месечно. И не драскат по тях, нито ги хвърлят в кофите за боклук. Трупат ги в сметките си под контрола на гадната ЕЦБ."

• Автор

...няма омраза...

...къде видя омраза?...

...той си каза:,,...за продължаване...по-дълбока евроинтеграция..."

...показа че с ,,искането" си за референдум,целта му е била САМО чист пиар ход...

...съвсем противоположното на Възраждане...

...в момент когато по-богатите от ,,клуба на богатите" се канят да се отцепят...

...в момент когато по-разумните-Орбан,Фицо-също...

...много хора ще се подлъжат,а качествени промени ни във вътрешната,ни във външната политика ще има...

...нямаш си представа колко ще се радвам ако не съм прав...

...щото много рядко,през декада-две,ми се случва това...

преди 14 минути, _nib_ написа:

...няма омраза...

Фатмака това, фатмака онова....

Да потърся ли и другите мили обръщения?

Ти не чу ли какво казва професора?

Радев е последния шанс за излизане от блатото.

Вече, ако ти разбираш излизане от блатото, като излизане от ЕС и НАТО, още отсега ти казвам, че Радев няма да го направи.

• Автор
преди 2 часа, M.Николов написа:

Фатмака това, фатмака онова....

Да потърся ли и другите мили обръщения?

Ти не чу ли какво казва професора?

Радев е последния шанс за излизане от блатото.

Вече, ако ти разбираш излизане от блатото, като излизане от ЕС и НАТО, още отсега ти казвам, че Радев няма да го направи.

...ми фатмака...ко?...

...плевню...

...само на Първанов...малко от малко може да се сложи главна буква...

...за другите шу...(за малко да напиша шушумиги)...

...слушах го аз...внимателно...

...и затова писах че само дисекцията е точна...

...другото-сякаш се заблуждава...

...ще видим...

...времето ще покаже...

...пак ще повторя-дано не съм прав...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.