Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оневиняване на нацизма

Featured Replies

преди 3 часа, superiority написа:

Няма ни една тема в която да не се коментира тъпата война.

Че то тая тема е на най върлата фенка н а войната - фройлан  Димитлер

• Отговори 207
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не знам кой е добрият, но Сталин е един от най- лошите със сигурност.

• Години наред си мислех, че няма откачен, да се пусне на Берковското Наци и сега като видях прасето се сетих, че ще са идеална двойка. Само да не се окажат един и същ човек де.

• и взел, че познал

Публикувани изображения

преди 1 час, Гражданин написа:

Мисля че достатъчно ясно те попитах на какво точно искам да ми отговориш и това определено не беше да ми пишеш как било по средновековието, какво се учило в 7 клас и какво било "от както свят светува". Не сме в Библейските времена, а в 21 век и исках просто да ти чуя гласа на коя страна смяташ, че принадлежди справедливостта в този конфликт. Какво толкова не можеш да ми отговориш по същество или не просто искаш?

Абе колко пътти трябва да ти повторя НЯМА СТРАНА, ние нямаме право да вземаме страна най малкото защото сме странични зрители, а този конфликт го има от незапомнени времена и всеки крещи аз съм правия. Кой съм аз че да съдя? Те руснаците и укра
инците самми вече не знаят кое какво, вие обаче сте седнали да съдите. :ohmy:

преди 44 минути, miro20 написа:

Първо - Войната Рашистан я загуби от момента в който нахлу в Крим и Донбас.

Второ - Рашистан може да спре  войната точно за един ден, изтегляйки войските си от Украйна .

Кой какви сметки си прави не знам, но Рашистан определено няма шанс с новонацистките си имперски амбиции .

Рашистанчо вземи направи една услуга на света като се удавиш в най близкия водоем.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Защо? За да могат укронацистите да си довършат геноцида, който водеха в продължение на осем години ли?

Да! Какъв е проблема? Щом имат разрешение от горе - ще го довършат - каквото и да е! Ако не Укранците, ще са българите, или агриканците или монхолците - няма значение! Ще се води война! Сега идва и новия ковид...абе далавера си е! 

преди 33 минути, Bubbles написа:

Абе колко пътти трябва да ти повторя НЯМА СТРАНА, ние нямаме право да вземаме страна най малкото защото сме странични зрители, а този конфликт го има от незапомнени времена и всеки крещи аз съм правия. Кой съм аз че да съдя? Те руснаците и укра
инците самми вече не знаят кое какво, вие обаче сте седнали да съдите. :ohmy:

ЗАЩО да нямаме право да се месим след като сме част от най-големите и могъщи геополитически съюзи в момента като НАТО и ЕС? Точно заради това ние трябва да сме активни, а не пасивни и да се възползваме от ситуацията, за да натрупаме най-много дивиденти. Какво ще правим след като войната в Украйна приключи и ние позорно сме се държали като неутрални през цялото това време докато всички останали наши партньори в ЕС и НАТО активно са ѝ помагали?

преди 6 минути, Гражданин написа:

ЗАЩО да нямаме право да се месим след като сме част от най-големите и могъщи геополитически съюзи в момента като НАТО и ЕС? Точно заради това ние трябва да сме активни, а не пасивни и да се възползваме от ситуацията, за да натрупаме най-много дивиденти. Какво ще правим след като войната в Украйна приключи и ние позорно сме се държали като неутрални през цялото това време докато всички останали наши партньори в ЕС и НАТО активно са ѝ помагали?

От какво си част?

Я слез на земята, България е част от една система за налагане на външно влияние в която думи като суверенитет и собствена воля са не просто забранени а не съществуват.

И  нямаш право да се месиш в работите на другите ако ще и да си папата, нито знаеш за какво иде реч, нито ти влиза в работата, точно затова в момента там бушува война, защото знайни и незнайни специалисти си завираха и завират големите носове където не трябва, сега същото се случва с Армения и Азербайджан и пак под диктовката на ония дето ги наричаш най големите.

преди 50 минути, NewRedDragon написа:

Да! Какъв е проблема?

Проблемът ти може да бъде решен само със силни медикаменти, предписани от добър лекар. Ако не е късно за теб де, тогава ще трябва да се намеси текстилната промишленост:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.17b45de37d458f91e822546efb6b9492.jpg

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Проблемът ти може да бъде решен само със силни медикаменти, предписани от добър лекар. Ако не е късно за теб де, тогава ще трябва да се намеси текстилната промишленост:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.17b45de37d458f91e822546efb6b9492.jpg

Не става срещу пистолета

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Приятелю, за втори път тази вечер слагаш чужди думи в мой пост и го цитираш все едно аз съм ги казал.

Ако нещо нет-а в копърката ти прави проблеми, ето ти паролата за WiFi-то на заведение в Студентски със свестен нет. Пиши ми на ЛС да ти дам точният адрес (спокойно ще можеш да паркираш отпред, днес не е натоварено)

https://www.facebook.com/100012245976010/videos/806991740265137

току-що, ivottoshev написа:

Приятелю, за втори път тази вечер слагаш чужди думи в мой пост и го цитираш все едно аз съм ги казал.

Щом съм казал, че си ти, значи, че си ти! Нямаш птаво на оспорване

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако нещо нет-а в копърката ти прави проблеми, ето ти паролата за WiFi-то на заведение в Студентски със свестен нет. Пиши ми на ЛС да ти дам точният адрес (спокойно ще можеш да паркираш отпред, днес не е натоварено)

Благодаря! Винаги съм готов да те ликивидиарам

ПС: Живея във Варна

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Живея във Варна

Там не може да се живее. Най-доброто място за живеене, което е останало във варна е Максуда, 'сичко друго е леш.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

ПС: Живея във Варна

А пък аз съм космонавт...

ПС: Живееш в прогнилата си копърка по стоянките в Студентски и всяка седмица се чудиш дали да си дадеш печалбата за нет, или да хапнеш нещо в "Мръвката". Я това много добре го знам бре :bubblegum:

ППС: Напоследък много често си тук. Да не би да почна да взимаш и по-дълги курсове от Студентски - Центъра, или просто "леб и лютеница" е станало постоянното ти меню, та за тва ти остават излишни парички за нет?

преди 47 минути, Bubbles написа:

Сериозно? И как го реши?

Ти кой визираш тук? 

преди 59 минути, Bubbles написа:

България е част от една система за налагане на външно влияние 

пак под диктовката на ония дето ги наричаш най големите.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Ти кой визираш тук? 

Аз визирам една конкретна система от която е част целия ЕС, ако ти виждаш зад това да стоят американци, значи ти си го казал, аз лично виждам шепа свини с много цветни хартии и влияние които си играят на "Кой скри салама" с животите и съдбите на всички европейци а и не само, а това къде са позиционирани на картата е само формалност.

преди 1 час, Bubbles написа:

От какво си част?

Не лично аз съм "част", а съм гражданин на все още свободна държава, която е част от НАТО и ЕС и за да остане такава както и европейското пространство е добре да одобрявам протягането на ръка за помощ към Украйна, за да може руската агресия и имперски амбиции да спрат преди да са влезели на територията на ЕС. Падне ли Украйна, Русия може да настъпи напред. Ти явно смяташ, че разузнаванията на толкова много европейски държави са всичките мега прости и не осъзнават, че няма руска заплаха и няма смисъл да се помага на Украйна. Даже напротив, никакво вмешателство, или най-добре събути гащи в знак на добра воля, че да не ни последва същата съдба като на Украйна.

Я слез на земята, България е част от една система за налагане на външно влияние в която думи като суверенитет и собствена воля са не просто забранени а не съществуват.

Какъв толкова е тоя суверенитет дето искаш да го имаме? Абсолютна самодостатъчност ли? Дай направо да затворим границите и да излизаме от тоя пустия джендърски ЕС и НАТО и да почнем да се оправяме като северно корейците, да си ядем корите на дърветата и супи от трева, но да сме независими и без външно влияние! Хайде стига, няма такова нещо като държава със затихващо съществуване с 6 милиона души дето да може да се налага като независима и да не се влияе от силите на световния ред.

И  нямаш право да се месиш в работите на другите ако ще и да си папата, нито знаеш за какво иде реч, нито ти влиза в работата, точно затова в момента там бушува война, защото знайни и незнайни специалисти си завираха и завират големите носове където не трябва, сега същото се случва с Армения и Азербайджан и пак под диктовката на ония дето ги наричаш най големите.

И как така реши, че това което се случва в Армения и Азербайджан е по вина на "ония дето аз ги наричам най-големите" (вероятно визираш американците)?

преди 40 минути, Гражданин написа:

Не лично аз съм "част", а съм гражданин на все още свободна държава, която е част от НАТО и ЕС и за да остане такава както и европейското пространство е добре да одобрявам протягането на ръка за помощ към Украйна, за да може руската агресия и имперски амбиции да спрат преди да са влезели на територията на ЕС. Падне ли Украйна, Русия може да настъпи напред. Ти явно смяташ, че разузнаванията на толкова много европейски държави са всичките мега прости и не осъзнават, че няма руска заплаха и няма смисъл да се помага на Украйна. Даже напротив, никакво вмешателство, или най-добре събути гащи в знак на добра воля, че да не ни последва същата съдба като на Украйна.

Какъв толкова е тоя суверенитет дето искаш да го имаме? Абсолютна самодостатъчност ли? Дай направо да затворим границите и да излизаме от тоя пустия джендърски ЕС и НАТО и да почнем да се оправяме като северно корейците, да си ядем корите на дърветата и супи от трева, но да сме независими и без външно влияние! Хайде стига, няма такова нещо като държава със затихващо съществуване с 6 милиона души дето да може да се налага като независима и да не се влияе от силите на световния ред.

И как така реши, че това което се случва в Армения и Азербайджан е по вина на "ония дето аз ги наричам най-големите" (вероятно визираш американците)?

1-во: Би ли ми казал ако наистина Путин действа само от имперски амбиции, защо тези амбиции не се насочиха към Казахстан, Азербайджан, Монголия и тн., и тн., а реши да "нападне" точно най-голямата и най-добре въоръжена своя съседка? Дали има нещо общо с мръсните карварски ръчички, които се намесиха и сътвориха класическа цветна революция в Киев?

2-ро: Твоята теза е че Путин ще тръгне директно срещу НАТО ли? Та нали ежедневно слушаме колко слаба и немощна е руската армия? Само вчера тук се пуснаха две-три подигравателни статии в този контекст. Те фейк-статии ли са? Лоботомиро, Дзверчето и Реджепчо фейкомети ли са? Въпросът риторичен. Може да не ми отговаряш :)

3-то (и най-важно): До къде мислиш че трябва да стигне нашата помощ за Украйна. Ако наистина се окажат в ситуация  да капитулират въпреки всички оръжия които им доставяме, трябва ли да се намесваме директно с войски, и в подобна хипотеза кой ще е започнал 3-тата световна война? НАТО или Русия? Кой ще е нападнал армията на другия?

• Автор
преди 14 часа, miro20 написа:

Вчера бе някакъв измислен ден на присъединяване / окупиране/ на украински земи към Рашистан.

Виж какви шокиращи лозунги видях :

F7QsT3wWkAABUvF?format=jpg&name=large

F7JVKJsWMAArAGj?format=jpg&name=medium

17 ч.  ·

Ярослав Гунка (украински ветеран) бе поканен и приветстван в парламента на Канада на 22 септември. Поводът бе посещението на президента на Украйна. Володимир Зеленски подчерта, че Русия осъществява геноцид в страната му и каза, че “разрушаването Мариупол, Волноваха и Бахмут не трябва да остане ненаказано”.
Спикерът на Парламента на Канада, Антъни Рота, обърна внимание върху присъстващия в залата Гунка (98 г.), наричайки го “украинско-канадски герой, който се е борил за независимостта на Украйна срещу руснаците” и “канадски герой, на когото трябва да благодарим за цялата му служба”.
Това стана повод да се припомни епизод от личната история на Гунка, която самият той описва в мемоарите си, че е бил член на дивизията “Галичина”.
Дивизията от своя страна е воювала като част от “Вафен СС”.
Стига се до питане до парламента от страна на еврейската общност в Канада, в което се иска да се установи, дали Ярослав Гунка, като войник от “Галичина”, не е бил съпричастен към унищожаването на евреи и поляци през Втората световна война.
Проблемът можеше да бъде решен и да не се стига до оставки, ако в отговора си, притеснени от наличието на наименованието “Вафен СС”, канадските парламентаристи бяха цитирали факта, че дивизията е разследвана на трибунала в Нюрнберг, но самият трибунал не е установил никакви факти за съпричастност на бойците от 14-та дивизия “Галичина” към каквито и да било военни престъпления.
По-късно, именно като част от преследването със закон на нацистките военнопрестъпници, в Канада функционира т.нар. комисия “Дешен” (на името на Jules Deschenes).
Комисията за разследване на военните престъпници в Канада, създадена през 1985 г. от канадското правителство, също щателно проучва емигранти, воювали през Втората световна война за съпричастност и съучастие в нацистки военни престъпления. В края на 1986, след близо двугодишна работа, Комисията “Дешен” представя своя доклад, в който се казва следното:
“Не може да се повдигне дело срещу членове на дивизия “Галичина” с цел отнемане на гражданство или депортация, тъй като канадските власти са били напълно запознати със съответните факти през 1950 г. и допускането им в Канада не е поради фалшиво представяне, измама или укриване на съществени обстоятелства.”
Да обобщим - дивизията “Галичина”, след разследване нa Нюрнбергския трибунал и на нарочната канадска Комисия “Дешен” е била оневинена и не са открити каквито и да било доказателства както за “Галичина”, така и персонално за Ярослав Гунка, при емигрирането му в Канада, за каквато и да било принадлежност или съучастие във военни престъпления, извършени от нацистите.
Дивизията "Галичина" е създадена да предотврати връщането на болшевиките в Украйна. В състава ѝ влизат млади украински патриоти, готови да воюват за свободата и независимостта на страната си. През 1943 г. около 80 хиляди украински мъже стават доброволци. От тях само около 17 хиляди попадат в тренировъчни лагери. Командването на нацистките войски на Третия райх не иска да създаде прекалено силно украинско военно формирование.
Историческите факти трябва да се знаят.
Останалото е политиканстване и шум в медиите.
---
Необходимо допълнение:
Полша говори в условно наклонение за възможно искане за екстрадиция на Гунка. Правителството на Полша не е предприело стъпки в тази посока, но полският министър на образованието е отправил запитване до Института за национална памет. Посланикът на Полша в Канада изразява увереност, че Институтът ще разгледа въпроса.

:hush:

Защо ли ти си по известна тук като нацистката Поли  ? :giggle1:

Пропаганда Третьего рейха и Путина использует одни и те же методы

Даваш ми за пример мнението на един психически объркан и дезориентиран човек, който не знае от кой пол е?Ти сериозно ли?Аз мненията на такива не ги чета и зачитам. Асен Генов е човек със сериозни психически проблеми, който работи за НПО - тата, и не знае що е то истинска работа. Този смешко го подминавам като пътен знак.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Много хора треска ги тресе по тая тема, навсякъде виждат зли комунисти, въоръжени до зъби русбаци, тежка е тая болест.

Мдааааааааааа, много хора сън не спят от страшните комунисти, въпреки, че в България комунизъм никога не е имало а само социализъм.:giggle1: Пък страшни социалисти не познавам. Но ми е обидно как приравняват трудовия лагер "Белене" до "Аушвиц" и "Берген - Белзен". Отвратително е просто, невероятна арогантност!:hit:

Най - обичам, като почнат да нарочват всеки, който не е на тяхното мнение, че бил комунист.:popcorn2: Тия чуждо мнение не приемат, като зомбита са.

преди 7 часа, Гражданин написа:

А КОЙ започна войната?

Украйна, с геноцида над рускоговорещото местно население с руско самосъзнание. Ако не си разбрал още, геноцидът и етническото прочистване са неприемливи за цивилизованите страни и хора. САЩ и уСрайна не спадат към тях. САЩ сами се отписаха от цивилизацията, започвайки войните в Корея и Виетнам.

преди 7 часа, lebel написа:

Абе... и да виждаш навсякъде зли фашисти, бандеровци и въоръжени до зъби нацисти си е състояние с тежка епикриза.

пп написах го, не го пратих и докато се върна, сте го зачекнали. Няма пък да го трия.

Нацистите са си факт.

Добре, че като бях малка, нещата бяха различни и се стигна до там, Че САЩ не се намесиха, и позволиха на Италия да съди Ерих Прибке. Бях във втори клас, когато по телевизията казаха, че са открили двама нацисти в Аржентина. Единия се укри и избяга, но Ерих Прибке Италия успя да го екстрадира и съди! Когато го осъдиха, бях в четвърти клас. Бях малка тогава, на 12 години, но бях доволна, че бяха хванали и осъдили един опасен масов убиец, избил маса невинни цивилни.

Ето, да си припомните, ако сте гледали новините тогава. Помните ли тези кадри? Аз ги бях забравила, докато не ги показаха отново по "Viasat history".

А този помните ли го? Останах със зяпнала уста, като чух какви ги е вършил в "Аушвиц".

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

Що да намеква - те са си такива! Даже ония от разни грдчета, дето са си обикновени села - селяни!

Що да намеква - те са си такива! Даже ония от разни грдчета, дето са си обикновени села - селяни!

Затова си на туй дердже

Прост си, ама много си прост! И неблагодарен! Ако не са селяните, вие, префърцунените гражданчета, ще умрете от глад! Откъде ви идват доматите и краставиците за салатката, а? Месото за скарата? Любимите ви винца? Яйцата? Млякото за децата?

Много, ама много сте неблагодарни!:hit:

преди 4 часа, Гражданин написа:

Това може да го напише само някой, който здравата е презобал със западна пропаганда и живее в измислен свят. Тежък случай си!:getout:

• Автор
преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Да! Какъв е проблема? Щом имат разрешение от горе - ще го довършат - каквото и да е! Ако не Укранците, ще са българите, или агриканците или монхолците - няма значение! Ще се води война! Сега идва и новия ковид...абе далавера си е! 

Кой им е дал разрешение, бе, ти у ред ли си? Геноцид знаеш ли какво е? Ти не си нищо повече от прост тъпак и пълен послушко, на САЩ им трябват точно такива хора!

Никой няма право да преследва и избива невинни, само защото говорят на друг език, имат друго самосъзнание и изповядват истинската православна вяра!

Изгледайте този филм тук!

• Автор

Тук пише подробно за въпросната СС "Галиция" и военните престъпления, извършени от нея. Явно и вие не смятате поляците за хора. Явно според вас те няма право да търсят справедливост за невинните си сънародници, жестоко избити от тези гадове. Може би оспорвате правото на Полша да съществува? Може би за вас поляците не са хора?

https://en.wikipedia.org/wiki/14th_Waffen_Grenadier_Division_of_the_SS_(1st_Galician)

https://en.wikipedia.org/wiki/Yaroslav_Hunka

Същата тази Канада, която освободи лагера "Берген - Белзен", сега аплодира нацисти. Срам и позор!

https://trud.bg/131-украинци-служили-в-нацистка-дивизия-на-вафен-сс-са-наградени-с-почетни-медали-в-канада/

Направо наследниците на нацистите да се преместят да живеят там. Личи си, че там има комфорт за тези хора!:vomit:

• Автор
Цитат

Колкото до "загубата" на руснаците, това на тоя етап излежда като пълен абсурд. И то, при цялото това "грабене" на хора от украинските територии, които са пребивани и са вкарвани в разни линейки, полицейски автомобили и т.н. за да бъдат "мобилизирани" (уж доброволно) и пратени на фронта за пушечно месо. Оня ден четох някаква статия от западна медия - NYTimes, където се твърдеше, че от началото на годината руснаците са взели почти три пъти повече територия от украинците, при това на базата на факта, че ВСУ атакува с удивителната тактика "всичко или нищо" не пестейки абсолютно никакви солдати при никакви случаи. А, да... и от четири-пет месеца уж имаме и контраофанзива на ВСУ, която още не е стигнала и първа отбранителна линия. Е, ако четем "Дойче Веле" там ще ти кажат, че вече са в подстъпите на града-герой Москва, ама... То в един друг форум ("Наука" - там са феноменални) наистина искрено вярват на всичко това... Пиша това неслучайно, понеже дори и западните парцали вече започнаха и да не го крият. Естествено не всички, ама... то няма и как да са всички. При нас още си играем на мълчанка.
Миналата година по това време, наистина ВСУ постигна успехи, но те бяха на много висока цена, защото загубиха страшно много солдати. Втори безплатен обяд няма да има, а "грабенето" не е спирало от ден първи. Естествено у наш'те продажни медии - нито дума. Там ВСУ не са спирали да печелят битки. Скоро ще стигнат до Кремъл. А, да... Путин е раковоболен, Русия ще фалира до часове и Кадиров е болен от заушка.

Поздрави от Богдан Хмелницки, дето е толкова голям украинец, че пише молба... до руският цар. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png

Статия в съветски вестник от 20-те... Да знаете, че е ФЕЙК! https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/wink.png Няма такова нещо, украинският етнос е древен етнос! На 400000 години! Исус Христос е бил украинец (поне така пише в учебниците им)! https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png

Колкото до "загубата" на руснаците, това на тоя етап излежда като пълен абсурд. И то, при цялото това "грабене" на хора от украинските територии, които са пребивани и са вкарвани в разни линейки, полицейски автомобили и т.н. за да бъдат "мобилизирани" (уж доброволно) и пратени на фронта за пушечно месо. Оня ден четох някаква статия от западна медия - NYTimes, където се твърдеше, че от началото на годината руснаците са взели почти три пъти повече територия от украинците, при това на базата на факта, че ВСУ атакува с удивителната тактика "всичко или нищо" не пестейки абсолютно никакви солдати при никакви случаи. А, да... и от четири-пет месеца уж имаме и контраофанзива на ВСУ, която още не е стигнала и първа отбранителна линия. Е, ако четем "Дойче Веле" там ще ти кажат, че вече са в подстъпите на града-герой Москва, ама... То в един друг форум ("Наука" - там са феноменални) наистина искрено вярват на всичко това... Пиша това неслучайно, понеже дори и западните парцали вече започнаха и да не го крият. Естествено не всички, ама... то няма и как да са всички. При нас още си играем на мълчанка.
Миналата година по това време, наистина ВСУ постигна успехи, но те бяха на много висока цена, защото загубиха страшно много солдати. Втори безплатен обяд няма да има, а "грабенето" не е спирало от ден първи. Естествено у наш'те продажни медии - нито дума. Там ВСУ не са спирали да печелят битки. Скоро ще стигнат до Кремъл. А, да... Путин е раковоболен, Русия ще фалира до часове и Кадиров е болен от заушка.

Поздрави от Богдан Хмелницки, дето е толкова голям украинец, че пише молба... до руският цар. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png

Статия в съветски вестник от 20-те... Да знаете, че е ФЕЙК! https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/wink.png Няма такова нещо, украинският етнос е древен етнос! На 400000 години! Исус Христос е бил украинец (поне така пише в учебниците им)! https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png

photo-2023-01-09-09-08-04-2.jpg

преди 5 часа, Anneliese написа:

Прост си, ама много си прост! И неблагодарен! Ако не са селяните, вие, префърцунените гражданчета, ще умрете от глад! Откъде ви идват доматите и краставиците за салатката, а? Месото за скарата? Любимите ви винца? Яйцата? Млякото за децата?

Много, ама много сте неблагодарни!:hit:

Всички тези неща които си писала днес се произвеждат индрустрално така че селяните отдавна не играят такава роля както в миналото хихи

Украйна, с геноцида над рускоговорещото местно население с руско самосъзнание. Ако не си разбрал още, геноцидът и етническото прочистване са неприемливи за цивилизованите страни и хора. САЩ и уСрайна не спадат към тях. САЩ сами се отписаха от цивилизацията, започвайки войните в Корея и Виетнам.

Я виж по добре какво обяснява даскала терорист

преди 3 часа, Anneliese написа:

СС "Галиция"

Според двете разследвания които са проведени в Канада и Нюрнбер военни престъпления няма хихи

Тия чуждо мнение не приемат, като зомбита са.

Ми  както теб са

преди 9 часа, Гражданин написа:

Това може да го напише само някой, който здравата е презобал със западна пропаганда и живее в измислен свят. Тежък случай си!

Ми ти пък си презобобила руска пропаганда така че сте квит хихи

Пък страшни социалисти не познавам.

Аз пък познавам една национал социалистка от Берковица дет ми обещала място в 'Белене" та толкоз за безопасниите социалисти хихи

преди 8 часа, Anneliese написа:

Даваш ми за пример мнението на един психически объркан и дезориентиран човек, който не знае от кой пол е?Ти сериозно ли?Аз мненията на такива не ги чета и зачитам. Асен Генов е човек със сериозни психически проблеми, който работи за НПО - тата, и не знае що е то истинска работа. Този смешко го подминавам като пътен знак.

Не, той буквално ти показа картинки на руска пропаганда, която е 1:1 с нацистката пропаганда. Колкото и да подминаваш тези примери и да се захващаш за друго, така че да не изпадаш в когнитивен дисонанс, това няма да промени фактите. Признай си поне веднъж това, което виждаш. Виждам че заради проблемите си в живота си си се хванала за някаква фантазия, илюзията ти че Русия ще дойде и ще те освободи от всички мъки, че е нещо като империя на светлината и т.н. за теб и на обратната противоположност си поставила запада като едва ли не виновник за всичките ти тегоби.

Мдааааааааааа, много хора сън не спят от страшните комунисти, въпреки, че в България комунизъм никога не е имало а само социализъм.:giggle1: Пък страшни социалисти не познавам. Но ми е обидно как приравняват трудовия лагер "Белене" до "Аушвиц" и "Берген - Белзен". Отвратително е просто, невероятна арогантност!:hit:

Арогантност и отвратителност е да казваш, че лагери на смъртта, където са правили какви ли не зверства с политически затворници и затова има живи свидели, всъщност не били съществували. И тази глупава игра с думи "комунизъм никога не е имало а само социализъм" е доказано, че не върши работа, за да си защитавате зверствата. Видиш ли, не било правилно да ви наричат комунистически престъпници, защото комунизъм не било имало и така де факто не можело да сте престъпници. Комунизмът бил обявен за престъпен режим ама комунизъм и комунисти нямало. Я бягай от тука! :hit: 

Най - обичам, като почнат да нарочват всеки, който не е на тяхното мнение, че бил комунист.

Добре, може и да не си комунист. А защо във форума толкова много хора мислят, че си наци?

:popcorn2: Тия чуждо мнение не приемат, като зомбита са.

Ти кога си приемала чуждо мнение освен ако не е било ехо на твоето?

Това може да го напише само някой, който здравата е презобал със западна пропаганда и живее в измислен свят. Тежък случай си!:getout:

А ти какъв случай си като само рецитираш евразийска пропаганда? Казвала си си, че мечтата ти е да бъдеш пионерка от Z младежта, да ти дадат да държиш калашник и да крещиш рецитали на пропаганди сутрин рано на двора на училището ти докато строяват децата за сутрешното вдигане на знамето на империята и слушането на съветския химн.

преди 19 минути, Гражданин написа:

Добре, може и да не си комунист. А защо във форума толкова много хора мислят, че си наци?

Държи се кат наци, говори кат наци значи е наци:)

преди 21 минути, Гражданин написа:

Русия

Тъжната истина е че ни на Русия й пука ни на САЩ те  си играят техните игри а обикновените хора ми Бог да ги прости... Пример е войната ц Украйна бизнеса с оръжия си върви.......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.