Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оневиняване на нацизма

Featured Replies

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Разбира се че нямаш. Изкарваш арест в Русия заради празен лист като нещо много лошо и недемократично... само защото е в Русия, но арестите в Канада заради празна туба от гориво са демократични... защото са в Канада.

Споко, тигърче, не си първият заврян в под на кучето опашката от мен в този форум, няма и да си последният :getout:

Ок, нямам нищо против теб. Сложи си руско знаме за аватар и си напиши в подписа си, че си руски трол. :getout:

преди 29 минути, Flashback написа:

Всъщност освен потресаващ двоен аршин нищо друго не успя да докажеш и покажеш, колкото и да се опитваше. :D

Не подценявай аудиторията!

Все ще се намери някой, който да опровергае лъжите и дезинформацията, която постоянно плещите!

Прасе, недей се надценявай.

• Отговори 207
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не знам кой е добрият, но Сталин е един от най- лошите със сигурност.

• Години наред си мислех, че няма откачен, да се пусне на Берковското Наци и сега като видях прасето се сетих, че ще са идеална двойка. Само да не се окажат един и същ човек де.

• и взел, че познал

Публикувани изображения

преди 22 минути, Гражданин написа:

Прасе, недей се надценявай.

Безсилие и безпомощност нагледно! 

Жалка гледка! :D

Продължавай все така! 

току-що, Flashback написа:

Безсилие и безпомощност нагледно! 

Жалка гледка! Продължавай все така! :D

Прасе, изкара ли стотинки днес?

преди 7 минути, Гражданин написа:

Прасе...

Съвсем добронамерено те съветвам да потърсиш специализирана психиатрична помощ!

Тези прасешки обсесии и паранои са далеч от здравия разум!  :emoji_natur-11::emoji_natur-12::emoji_natur-11:

Съвсем добронамерено те съветвам да потърсиш специализирана психиатрична помощ!

Тези прасешки обсесии и паранои са далеч от здравия разум!  :emoji_natur-11::emoji_natur-12::emoji_natur-11:

Ето ти малко рубли

%D0%9E%D0%B1%D1%8B%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%

преди 14 минути, Гражданин написа:

Ето ти малко рубли

%D0%9E%D0%B1%D1%8B%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%

Проектираш! 🤡🤡🤡

Това, че ти си платен полезен идиот, не означава че всички са като теб! 

преди 3 минути, Flashback написа:

Проектираш! 🤡🤡🤡

Това, че ти си платен полезен идиот, не означава че всички са като теб! 

Крадецът вика дръжте крадеца! Нали получи рубли, какво се оплакваш сега?

преди 19 минути, Гражданин написа:

Крадецът вика дръжте крадеца! 

Прекрасно се описа! 

Пак повтарям - недей да съдиш по себе си за останалите!

Прозрачен си! 

Прекрасно се описа! 

Пак повтарям - недей да съдиш по себе си за останалите!

Прозрачен си! 

На всеки ли пост изкарваш по малко рубли? Питам понеже очевидно не винаги пишеш по темата и ми е интересно.

преди 24 минути, Flashback написа:

Прозрачен си! 

Заврях го в под на кучето опашката и сега гражданчето-тролче пише безмислени постове, та ако може окъкването му да мине назад и по-малко хора да го видят що за стока е. Стар номер на насраните тролове (както писах по-нагоре - не е първият трол с когото си имам работа тук). Нищо не ми пречи пак да покажа осирането му, ама има време, нека да положи още малко усилия, да пусне още малко спам... и ще се окаже че всичко е било напразно :laughing4:

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Заврях го в под на кучето опашката и сега гражданчето-тролче пише безмислени постове, та ако може окъкването му да мине назад и по-малко хора да го видят що за стока е. Стар номер на насраните тролове (както писах по-нагоре - не е първият трол с когото си имам работа тук). Нищо не ми пречи пак да покажа осирането му, ама има време, нека да положи още малко усилия, да пусне още малко спам... и ще се окаже че всичко е било напразно :laughing4:

И ти ли взе рубли днес?

Самият факт, че двама трола ми се нахвърлиха да спамят след хубавите ми мнения на предната страница означава, че много ви блазни да има някоя тема за Русия и да влезете да заработвате. После ще покажете на шефа скрийншотове как сте ме затапвали сигурно. Не че е важно де, такива малоумни копи пейстъри изкарват рубли, така че едва ли ви е трудно. Просто видяхте, че в тази тема има почва. Разумните хора, които не се поддават на тъпите ви пропаганди само ще ви се смеят.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Разбира се че нямаш. Изкарваш арест в Русия заради празен лист като нещо много лошо и недемократично... само защото е в Русия, но арестите в Канада заради празна туба от гориво са демократични... защото са в Канада.

Споко, тигърче, не си първият заврян в под на кучето опашката от мен в този форум, няма и да си последният :getout:

Алцхаймер, колко пъти да те навирам дето кучето се облкизва заради малоумните ти сравнения ?

Правиш ли разлика между БЕЗРЕДИЦИТЕ в КАнада и опитите за овладяването им , и единични мирни протести с плакатчета и рисунки на гълъбчета и надписи не на войната ????

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Ама ти не помниш вече какво си казал ли? Нищо. Аз ще ти припомня хронологията и кое събитие е в началото на всичко друго. Този си пост помниш ли:

на 24.09.2023 г. в 12:21, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

И колкото и да ми орязвашщ поста и да спекулираш с наивните си лъжи, целия ми пост който недоцитираш е :

Разбрах че много тре вбесява че първо - това са мои непроменени никога думи от 2014 г до сега. И второ - много те вбесява че няма никаква "краварска" или друга намеса, а единствено и само рашистки провокации и операции , подготвяни много отдавна.

:) 

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 18 минути, miro20 написа:

Да. Нали и аз това ти говоря през цялото време?

Преди Майдана проблеми нямаше, и ако нямаше Майдан, положението щеше да си остане такова, само че кравите решиха да се намесят и да спретнат поредната си цветна революция. Майданът не е първата им такава, но се надявам да е бил последната им. Дано да се свърши с тяхната мания да господстват над целият свят.

преди 18 минути, miro20 написа:

Алцхаймер, колко пъти да те навирам дето кучето се облкизва заради малоумните ти сравнения ?

Правиш ли разлика между БЕЗРЕДИЦИТЕ в КАнада и опитите за овладяването им , и единични мирни протести с плакатчета и рисунки на гълъбчета и надписи не на войната ????

Знам, г-н Насраний, знам че и ти си като гражданчето -трол. Арестите за празен лист са лошо, а арестите за празна туба са "върха на сладоледа". Що? Щото едните арести ги направил "злият Путин", а другите "демократичният" (и аплодиращ есесовци в собственият си парламент) Трюдо :getout:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Знам, г-н Насраний, знам че и ти си като гражданчето -трол. Арестите за празен лист са лошо, а арестите за празна туба са "върха на сладоледа". Що? Щото едните арести ги направил "злият Путин", а другите "демократичният" (и аплодиращ есесовци в собственият си парламент) Трюдо :getout:

Защото да те заключат за празен лист = да те заключат даже и за това че нямаш никакви политически искания. Как така за празен лист? Ето това не можеш да обясниш пък си тръгнал на другите да даваш квалификации и да изплзваш нелепи някакви whataboutизми. И сега да трябваше да избираш между Канада и Русия, надали щеше да избереш Русия. Нищо че тук няма да си го кажеш де, все пак си трол фейкомет лицемер. Все се възхищавате на Русия, че е толкова грижовна страна, че прибира хората за празен лист и ги изпраща в като политически лагеристи, за да се научат какво да пишат на празните си листа следващия път, ама никога, никога не ходите там. Защо?

преди 1 час, Гражданин написа:

Защото да те заключат за празен лист = да те заключат даже и за това че нямаш никакви политически искания. Как така за празен лист?

Само това ли успя да измислиш след цял ден терзания как да се измъкнеш? Ще кажеш ли какво е искал човекът с празният лист та да го заключат?

Няма по-нефелен опит за измъкване. Тук удари в земята дори и Лоботомиро20 :wub:

току-що, ivottoshev написа:

Какво ли е искал човекът с празният лист та да го заключат?

Едва ли е искал да го заключат, но в твоята истинска родина нещата са така. Стиска ли ти да отидеш да живееш там при могилизацията и вероятността да те изпратят на заточение, ако децата ти нарисуват картина в час по изобразително, която е за мир, а не за война?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Едва ли е искал да го заключат, но в твоята истинска родина нещата са така.

Не каза щом искането му не е било политическо, какво ли е искал? :lol6:

току-що, ivottoshev написа:

Не каза щом искането му не е било политическо, какво ли е искал? :lol6:

Подразбира се, че е политическо и опит да се покаже абсурдността на режима в Русия. Много жалко, че ти е смешно.

преди 1 минута, superiority написа:

Наговорили са се и затова те нападат.

Да, пишат си в една от групите за нас.

преди 4 минути, superiority написа:

Каквото и да си пишат то не е вярно и това се вижда.

Каквото са написали досега за мен се вижда, че не е така. Само те си вярват.:giggle1:

Не знам къде живеят и какъв живот водят, но ситуацията им е тежка, ако наистина си вярват. Или са стотинкаджии, или много повредени.

току-що, superiority написа:

Те всички са хора на възраст и по цял ден нямат работа, висят във форума и викат за русия.

А "момчето" от Плевен дето чете руски новини и се снима и има някакъв фетиш към оная гадна история за онзи дето го спукали с помпа в казармата? Не изглежда на такава възраст и май е доста извънреден случай. Дали взима повече стотинки? За да виси тук или му плащат, или дядовците му генерират масивен трафик, че да може да се издържа, защото половината му работа минава чрез спам тук.

преди 12 часа, Гражданин написа:

Какво ми е изкривено на мирогледа, че предпочитам като нещо не ми харесва например диктатурите да си го казвам, а не да си мълча, защото "да би мирно седяло не би чудо видяло" и "преклонена глава сабя я не сече"?

Изкривен ти е мирогледа и то много, самия факт че за теб човек да иска да е свободен значи анархия говори достатъчно.

Не, не мога да те разбера, защото има достатъчно свободи и ти изглежда не ги цениш, а даже имаш някакви вътрешни убеждения, че те са илюзия и ги нямаш, което е просто апатия и някакъв извинителен режим, че не ти се получават някакви неща в живота и хвърляш вината върху нещо по-голямо от самия теб. Държавата ти е виновна, тя не ти давала свободи и хич не било съществено, че когато си недоволен имаш право да го кажеш, но няма веднагически промяна. Ами нали затова повече хора трябва да мислят, че има смисъл да си кажат недоволството и тогава нещата ще се променят. Но ако 9 от 10 души мислят като теб "то няя смисъл" нищо няма да се промени, даже ще става тегаво. Ето това не мога да ти разбера, имаш свободата около себе си да се възползваш от гласа си, но си на принципа "няма смисъл от тоя свобода на словото, защото просто няма какво да ви кажа сега, сърдя се тихомълком, защото просто не вярвам на нищо и никого и всичко е фалшиво в тая държава и така...".

Ясно е, че не можеш да разбереш и как да можеш като очевидно за теб да можеш да пишеш щуротии където ти падне е свободата на свободите, всъщност точно ти си това което сам си описал - хванал си се като удавник за сламка за няколкото права които имаш и край "Вижте ме аз съм свободен", овча работа(Без да се засягаш).

И кое толкова много противоречи на разбиранията ти за нормален живот и отношение към човека от страната на управлението на всяка една страна или ЕС? Най-развитата част на света, с най-много свооди. Гей пропагандата и имиграцията ли? Ако са само тези две неща, ами със сигурност може да намериш и консервативни области, както и такива без имиграционна престъпност.

Преди време ти бях дал пример от тук и то от тази година, как цяла една страна протестира а никой не я чу, а сметка на това хората ядоха бой, а някои ги арестуваха и осъдиха. Това е свободата която имаме днес и която вие наричате демокрация. Редно ли е това според теб?
Истината е в това онзи който управлява да чува народа, да се съобрява с него и да му служи вярно, а не само да го вика през 4 години да му удължава трудовия договор и после да му показва къде го е клъвнал петела.

В САЩ не прибират хората в затворите за това, че държат празен лист. Да се появи някой реформатор в Русия е единственото спасение на този народ. Точно сега на целия свят му трябва нов Горбачов.

Да те затова Тръмп го разнасят по съдилищата като тънцуваща мечка и се чудят как да не го допуснат до президентските избори...

Суверенитет за какво ти е по-точно?

Ти сериозно ли? Ако да, повече да не си обелил дума за рашисти, ватенки. марсианци и пр.

Не да скокнеш ами да си кажеш на коя страна би застанал категорично, защото до тук очевидно си личи, че си на страната на Русия, че тя си има своите причини за войната и смяташ, че някой я е насъскал:

Има едно нещо което очевидно не ти е ясно, една мъничка разлика между нас ; ТИ говориш за политика и само за политика, сиреч гледаш само политическата страна наннещата, теб те интересува някой да е виновен и по възможност е тая страна която на теб ти е угодно, АЗ гледам фактите и корените от които прозлизат събитията довели до днешните събития(Можеш да го наречеш и професионално изкривяване), в този смисъл за мен не е важна политическата стрна на въпроса и реално тя няма никаква стойност, разбира се неочаквам да разбереш какво ти казвам, но ще се радвам ако поне опиташ.

Мисля че този конфликт не е почнал преди 20 и повече години, а си почна преди 10, когато на Путин му трябваше някаква победа, за да радва руснаците, които явно явно се радват повече на присъединени територии от колкото на покачването на жизнения си стандарт и тогава анексираха Крим.

Дерзай, ако го повториш още стотина пъти току виж станало истина...🤣

преди 51 минути, Гражданин написа:

Подразбира се, че е политическо и опит да се покаже абсурдността на режима в Русия.

И каква е разликата тогава с ареста за тубите в Канада? 

Последно? Подразбира се че е политическо, или:

преди 2 часа, Гражданин написа:

Защото да те заключат за празен лист = да те заключат даже и за това че нямаш никакви политически искания. Как така за празен лист?

преди 34 минути, Bubbles написа:

Изкривен ти е мирогледа и то много, самия факт че за теб човек да иска да е свободен значи анархия говори достатъчно.

Никъде не съм писал такъв факт. Не на мен ми е изкривен мирогледа, а ти изкривяваш думите ми.

Ясно е, че не можеш да разбереш и как да можеш като очевидно за теб да можеш да пишеш щуротии където ти падне е свободата на свободите, всъщност точно ти си това което сам си описал - хванал си се като одавник за сламка за няколкото права които имаш и край "Вижте ме аз съм свободен", овча работа(Без да се засягаш).

Та ти дори не можеш да дадеш дефиниция на свободата. Ако искаше изобщо да водим продуктивен разговор, а не именно ти да пишеш "щуротии" щеше да дефинираш нещата, за които спориш. Та какво е свободата за теб? Можеш ли да ми отговориш изобщо? 

Преди време ти бях дал пример от тук и то от тази година, как цяла една страна протестира а никой не я чу, а сметка на това хората ядоха бой, а някои ги арестуваха и осъдиха. Това е свободата която имаме днес и която вие наричате демокрация. Редно ли е това според теб?

Този пример, ако не греша и си спомням добре беше за пенсионната ви реформа? Какво като държавата е трябвало да предприеме крути мерки? В случая явно не е имало възможност за отлагането ѝ, защото рано или късно сметката трябва да се плати. Франция не е глупава държава. Едва ли на френските елити им е щукнало за една вечер, че тази реформа е била необходима. Социалната система при тази демографска криза обхванала здраво западните общества не е устойчива и това е. Понякога държавата трябва да вземи мерки, за да не се стигне до по-големи кризи. Но във всичко останало имаш свобода. Имаш свобода да пътуваш, да изразяваш мнение и т.н.. Да, на повечето хора мнението им е, че не им харесва, но има ли такива с мнение, че е справеливо продължаването по старо му стига следващите поколения да плащат все по-висока цена за това? Демокрация не значи абсолютна свободия и каквото стане като протести да бъде одобрено. Хората утре могат да протестират и срещу банковата система и богатите, трябва ли да се върне комунизма тогава, защото това ще покаже, че хората са имали истинска свобода да променят нещо? Самият факт че има протести, въпреки че исканията им не са изпълними, все пак означава, че има свобода. Свобода не значи приемането на неустойчиви решения, а и протестите са твърде емоционални, за да взимат предвид всички последствия, които могат да настъпят в дългосрочен период, а тълпите в тях са с по-малко общо IQ, така че не всяко тяхно искане е изпълнимо и реалистично. Тук може да четеш Густав Льобон, тамън е французин. 

Истината е в това онзи който управлява да чува народа, да се съобрява с него и да му служи вярно, а не само да го вика през 4 години да му удължава трудовия договор и после да му показва къде го е клъвнал петела.

Има някои неща, които просто може да не са по силите на никой политик. Аз разбирам свободата като нещо извън политиката. Например моята свобода е да не докосват личния ми живот. А не колко "безплатно или евтино" ще има от "това и това" в социалната система. Това са две различни неща (свободата и изискванията ми към социалната система). Не случайно те попитах да ми дефинираш какво е свободата за теб.

Да те затова Тръмп го разнасят по съдилищата като тънцуваща мечка и се чудят как да не го допуснат до президентските избори...

А да ти прави впечатление, че никога няма да го вкарат в затвора? Това е другата монета на свободата ама купена с много влияние и пари. Има не малко неща, за които могат да го вкарат зад решетките, но в САЩ имаш възможност да се откупиш с гаранция, ако си богат като Тръмп.

Ти сериозно ли? Ако да, повече да не си обелил дума за рашисти, ватенки. марсианци и пр.

Съвсем сериозно, да. За какво ти е суверенитет на всяка цена, ако цената за това е твърде висока за малка държава като нас? "Ти сериозно ли?" не е отговор. И ватенки и рашисти кога си ме виждал ползвам? Веднъж говорих за "рашисти" и ме баннаха, защото думата била срещу т. 2.12 за дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Бяха ме докладвали, за другите не знам, минават явно между капките.

Има едно нещо което очевидно не ти е ясно, една мъничка разлика между нас ; ТИ говориш за политика и само за политика, сиреч гледаш само политическата страна наннещата, теб те интересува някой да е виновен и по възможност е тая страна която на теб ти е угодно, АЗ гледам фактите и корените от които прозлизат събитията довели до днешните събития(Можеш да го наречеш и професионално изкривяване), в този смисъл за мен не е важна политическата стрна на въпроса и реално тя няма никаква стойност, разбира се неочаквам да разбереш какво ти казвам, но ще се радвам ако поне опиташ.

Дерзай, ако го повториш още стотина пъти току виж станало истина...🤣

И защо политическата страна да няма никаква стойност? Политиката е това, което определя много неща в живота на човек. Ако живееш в скапан режим, много по-вероятно животът ти да е скапан също. В гадните режими често животът е сив, с малко свободи, уж някакъв "ред", но такъв при който по-силният, простият и сервилният печели, а по-одушевените, интелигентни и т.н. хора са губещите. Въпросът за свободата си има политическа страна и то преобладаващо. Политиката на една държава не е отделена от свободата на индивида в една държава. Ти явно гледаш свободата като някаква абстрактна идея и смяташ, че или трябва да е абсолютна, да правят от правителството каквото ще болшинството или я няма... Но така и не става ясно каква ти е идеята, дефинирай я най-накрая, за да стигнем до някакво разбирателство.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.