Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да си кажем истината за Македония!

Anneliese

Препоръчан отговор

преди 3 минути, ncl написа:

Не знам кой е Ватата, но тази политика не е от вчера или оня ден.

Русия е виновна за всичко, нали?!

Да. Поне отделянето от нея е правилната посока. Вата всички с алтернативна родина Русия, по убеждение или по интереси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ncl написа:

А тези, на които алтернативна родина по убеждения или интереси е Украйна, как да ги наричаме?

Няма такива. Нито Америка. Това че подкрепяш една страна жертва, равнява ли се на Ватата с руски и съветски знамена в профила от години . Пишеща, че е готова да умира за Русия, въпреки че във нета всички сме смелчаци де. Няма причина България да е на страната на Русия, дори с оглед 1878. Гледам, че си чел нещо. Събери фактите, но не избирателно. Кремъл е зло и за собственото си население, но мен ме вълнува моят народ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Типично за македонците!

https://trud.bg/на-македонския-гкпп-деве-баир-отказали-да-получат-обещания-от-демерджиев-генератор/

Жалко, че не можем да им спретнем една операция като тази на Русия срещу укрофашагите!

Лично аз се надявам да дойде Видовден и тия да си го получат! Всичко, което според мен заслужават, е една килимна бомбардировка над Скопие, която да изравни този град със Земята. Да ги видим тогава македонските фашаги колко ще се дуят, че са велики!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Anneliese написа:

Типично за македонците!

https://trud.bg/на-македонския-гкпп-деве-баир-отказали-да-получат-обещания-от-демерджиев-генератор/

Жалко, че не можем да им спретнем една операция като тази на Русия срещу укрофашагите!

Лично аз се надявам да дойде Видовден и тия да си го получат! Всичко, което според мен заслужават, е една килимна бомбардировка над Скопие, която да изравни този град със Земята. Да ги видим тогава македонските фашаги колко ще се дуят, че са велики!

Със сигурност има също толкова злобни като теб македонци, които желаят същото и на България.

Добре, че желанията и пожеланията на хората не винаги се сбъдват. Иначе не знам какво би останало от света.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Македонец бие сина си:
- А бе, двойка по математика разумем... ама двойка по македонска история, дека е две страници, не разумем...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Македонците не се спряха!!!

Ако бяхме с Русия, сега Скопие щеше да е заравнен със земята!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/14007521

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Македонците не се спряха!!!

Ако бяхме с Русия, сега Скопие щеше да е заравнен със земята!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/14007521

Ми ние бяхме с Русия 45 години, що не го решиха "проблема" със скопианците?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Гражданин написа:

Ми ние бяхме с Русия 45 години, що не го решиха "проблема" със скопианците?

Щото нямаше проблеми, как да се реши нещо, след като не съществува. Проблемите дойдоха след 90 година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Щото нямаше проблеми, как да се реши нещо, след като не съществува. Проблемите дойдоха след 90 година.

И кой създаде проблема тогава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Гражданин написа:

И кой създаде проблема тогава?

Същите, които искат да спечелят от конфликта между Украйна и Русия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Същите, които искат да спечелят от конфликта между Украйна и Русия. 

Аха, САЩ създадоха Македония, така ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, цър-вул написа:

Идеята не беше да си ги мерим с руснаците, а най-елементарно просто сравнение на ситуации. Явно стоиш встрани от съдбите на българите в Маке.

Сравнението ти е неуместно и всичко това на фона, че България и Македония са парламентарни републики, а не президентски. Отделно, че из македонско няма българско малцинство, а вси са си българи. 

По твоята логика трябва да убедим вси де са из Русия и Украйна, че са българи ... ;) 

п.п. Принципно съм зад това: Да има Балканска федерация, но в тоя случай кой ще е на "върха"??? Кой ще ни върне одринско и солунско??? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Ааа, добре благодаря, сега ще му отговоря. :)

Еми дай ние да влезем във Македония, да избием хората и да им съберем и вземем децата а ?

По тази логика те са българчета!

Що??? Там няма ли българи??? И дори по-големи от нази ... :) Един българин мое да се справя со пет друговерци ... :) Мало са там, мъ са от българско семе ... нищо, че македонките са люти ... :) Я си имам "черна чума" .... :) Това ли сакаш бе младежжж???  ... :) 

= Не му имам телефона на Коста, мъ ако сакаш ... ке го намеря и ша та командировам во веки веков да правиш българи там ... :) 

п.п. Много е лесно да се крадне македонско девойче, сака да си войвода!!! :) Те на друго не "кълвът" ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...