Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да си кажем истината за Македония!

Anneliese

Препоръчан отговор

Ония 240 плужека на жълтите павета незабавно да връщат ветото, тия варвари нямат място в Европа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Anneliese написа:

Да не си затваряме очите за тези неща!

Македонските престъпници са заплашили, че ще дойдат в България и ще го убият!

А медиите им са инструктирани да изкарват пребития престъпник!

Държавата да се намеси и човекът да получи сериозна полицейска охрана, докато е в болницата!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13582993

Нали се сещаш, че няма дим без огън. Не случайно са го били и не случайно го заплашват със смърт. Да не говорим, че прекалено много време се отделя на подобни теми с цел да се отклони вниманието от основните проблеми, които имаме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Anneliese написа:

Македонците имат български произход.

не е вярно
това че е бивша завоювана територия от българите не ги прави българи
звучи като да сме турци, защото сме били под владение на Османската империя

Цитат

https://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_Северна_Македония

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, овню написа:

не е вярно
това че е бивша завоювана територия от българите не ги прави българи
звучи като да сме турци, защото сме били под владение на Османската империя

https://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_Северна_Македония

Те нека са си отделна страна като искат, но да не крадат история и да си прознаят че говорят български.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Bubbles написа:

Те нека са си отделна страна като искат, но да не крадат история и да си прознаят че говорят български.

съгласен съм с това
тъй де, в много бивши територии на Англия, официалният език е английски, но не си присвояват английската история

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, овню написа:

съгласен съм с това
тъй де, в много бивши територии на Англия, официалният език е английски, но не си присвояват английската история

Именно.
В Африка почти сичкуту сиган говори френски и си го пишат официален език, южната хамерика пък испански и така.
Щу казал македонецо - Ние китайците добре ке биеме, ама дека ке ги копаме?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, овню написа:

хем ми е смешен този твой пост, хем ме е яд че се вихри нацизъм във форума

То друго и не остана освен да я бъзикам както виждаш си е върло наци та това е а макетата нека  са си отделна държава но да не дрънкат глупости нищо че сърбите яко са им промили тиквите колкото и да се пъне форумното наци да ги защитава

преди 1 час, Bubbles написа:

Като събереш всички грешки в българския се получава македонски :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цялото това "Македония, Македония, Македония" нещо има една единствена цел: създаване на разделение и раздори, докато се създава ново, несъществуващо малцинство, на което уж му биват "нарушавани правата и свободите". Така ще има грантове за либералните НПО-та, фондации и организации, на които им се плаща да решават несъществуващи проблеми. Целта е да се изнасят пари от България към Wall Street, под претекст, че парите си дават за решение на социални проблеми и постигане на свобода, права, демокрация, както и други подобни понятия, които нямат ясно определени граници и са продукт на субективните представи на всеки по отделно.

Същата игра се изигра и с "ромското малцинство", за което се твърди, че е "репресирано, няма свобода и права и не може да си намери работа и да работи". Права, свободи, права свободи, права свободи... а задължения - никакви. Все ние, работещи данъкоплатци, трябва да плащаме безкрайни данъци, за да може някой, който може да работи, но не иска да работи, да получава пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Anneliese написа:

Нека в тази тема си кажем истините за Македония.....

крайно време е да я денацифицираме 😏 - предлагам ти да бъдеш най- отпред да водиш армията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най - сетне едно правилно решение, браво на правителството ни! Така се прави!:yanim:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13590171

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, insec написа:

крайно време е да я денацифицираме 😏 - предлагам ти да бъдеш най- отпред да водиш армията.

Чакай първо да надупчи перфокартите та да изтъче байряка та чак тогава да поведе двата  танка и хеликоптера :biggrin:

преди 8 часа, Anneliese написа:

Най - сетне едно правилно решение, браво на правителството ни! Така се прави!:yanim:

Голям праз | Author Nikola Boykinov - kolioboy | PHOTO FORUM

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Османи: Всеки, който нарича македонците българи, няма да влиза в РСМ.
Македония се разделя между албанци и сърби, а нашите въртиопашковци кълчат китки и си траят.

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Anneliese написа:

Не се прави така. Ето така се прави: Изгорен Коран бетонира ветото на Ердоган за членство на Швеция в НАТО | СЕГА

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, ncl написа:

Ако направим нещо такова, феновете на ЕС и НАТО ще писнат и дни наред ще има истерии. Не, благодаря, не ми се слушат истеричните им писъци. Ще заемат ефирно време за глупости, а важни новини ще идат на заден план.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чак сега научавам и съм бясна...............забранителен списък? Тия накрая ще стигнат до аутодафета на българска литература, а може да се стигне  и до убийства на български граждани.

Хора, съвсем сериозно ви го казвам - звъннете на близките и приятелите си в Македония и им кажете да се махат оттам. Няма за какво да стоят там. Таоая държава върви по пътя на нацистки Германия и Украйна........... Да зарежат корените и миналото, да помислят за децата си............ Не са длъжни да живеят на място, където не са желани и където може да стане страшно. Тези земи много отдавна не са наши, тия хора там са пълни със силна омраза срещу всичко българско. Не са само властите, а и обикновените хора! Да си тръгват, да не чакат да стане трагедия!

А на Скопие му пожелавам да го тресне най - силното земетресение на света! И да търсят помощ от запада! От нас няма да получат нищо, и една сълза няма да пролеем за тия нещастници!

Нацистите ще наричат наши хора нацисти...............

Аз, на мястото на президента, ако бяхме президентска република, ще пусна тайно нареждане да се арестуват всички македонски граждани у нас в името на националната ни сигурност и ще ги пратя в бежанските лагери, където ще ги държа като заложници. Или Македония ще смени политиката си към българите и България, или тия никога няма да си видят гражданите живи!

Дотук ни докараха, да станем толкова крайни и сами са си виновни! Кой ги кара да бият наши хора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Anneliese написа:

А на Скопие му пожелавам да го тресне най - силното земетресение на света! И да търсят помощ от запада! От нас няма да получат нищо, и една сълза няма да пролеем за тия нещастници!

Аз, на мястото на президента, ако бяхме президентска република, ще пусна тайно нареждане да се арестуват всички македонски граждани у нас в името на националната ни сигурност и ще ги пратя в бежанските лагери, където ще ги държа като заложници. Или Македония ще смени политиката си към българите и България, или тия никога няма да си видят гражданите живи!

Каква злоба се лее само от националистката Анка!  :speak:

С какво са ти виновни мирните хора та искаш да ги наказваш, разселваш, а други ги кълнеш с най-мощното земетресение!

Вземи попрочети малко духовна литература, по-точно за Кармата, та дано малко акъл се влее в главата ти.

Тогава може да ти станат ясни много неща - както за сегашният ти живот, така и за бъдещия, който си създаваш непрекъснато с мислите и действията си!

.........

П.П. Не бих се учудила, ако битият в Македония българин, е говорил същите неща които говориш ти и ако е бълвал същата злоба като теб!

С такова говорене, няма да постигнете нищо, освен задълбочаващи се конфликти.

Аз искам да живея в спокойна и мирна държава~!

Ако имаш голямо желание за война и бой с македонците, съберете се някъде на границата и се бийте докато ви дойде акъла, но не намесвайте мирните граждани и не нарушавайте добросъседските ни отношения!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зарежи тия хипи глупости с кармата.

Македония ще получи тежка карма, ако я продължават в същия дух!

На вас може и да не ви пука за българските ни съграждани в Македония, ама на мен ми пука. Не си заривам главата в пясъка и виждам какво става..............нищо хубаво! Македония тръгва по пътя на диктатурата. Като нищо тия да се съюзят с османска Турция на Ердоган на принципа "Врагът на моя враг, е мой приятел".

В Македония не виждам човеци. Виждам промити от омраза чудовища. Виждам чудовищна антибългарска пропаганда.

И да, пожелавам им огромната статуя на Александър Велики и коня му Буцефал, да я застигне съдбата на Родоския колос!

Александър Велики е грък, не македонец!

С хипи глупости не се решават проблеми. С държави като Украйна и Македония, обзети от антисемитизъм и нацизъм, се решават само и единствено чрез сила!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Anneliese написа:

Македония ще получи тежка карма, ако я продължават в същия дух!

На вас може и да не ви пука за българските ни съграждани в Македония, ама на мен ми пука. Не си заривам главата в пясъка и виждам какво става..............нищо хубаво! Македония тръгва по пътя на диктатурата. Като нищо тия да се съюзят с османска Турция на Ердоган на принципа "Врагът на моя враг, е мой приятел".

В Македония не виждам човеци. Виждам промити от омраза чудовища. Виждам чудовищна антибългарска пропаганда.

И да, пожелавам им огромната статуя на Александър Велики и коня му Буцефал, да я застигне съдбата на Родоския колос!

Александър Велики е грък, не македонец!

С хипи глупости не се решават проблеми. С държави като Украйна и Македония, обзети от антисемитизъм и нацизъм, се решават само и единствено чрез сила!

Със злоба, не се постигат мирни отношения.

Ако теб те чете някой македонец, как мислиш, че ще реагира той на твоите шовинистки призиви?

току-що, _Aumi_ написа:

Няма как да зарежа, нещо което се доказва в живота.

Наблюдавам хората около мен, и се убеждавам в истинността на този закон или вселенски принцип.

Твоят настоящ живот е Кармата, която си си посяла в миналото. А бъдещето ти ще е такова, каквото си го направиш днес. Но с тази злоба, която лееш непрекъснато, не виждам добро в бъдещето ти съществуване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, _Aumi_ написа:

Със злоба, не се постигат мирни отношения.

Ако теб те чете някой македонец, как мислиш, че ще реагира той на твоите шовинистки призиви?

Шовинизъм? Защитавам българското! А за чувствата на някакъв си македонец, грам не ми пука. Няма да им лазим в краката на тия, които ни крадат историята, а може и да предяват териториални претенции към страната ни!

Тебе добре са те обработили неолибералите. Човек без чувства към род и родина. От такива стават идеални предатели.

https://trud.bg/рсм-създава-обучава-и-активира-такива-като-илия-спасески/

А сега наглеците ни крадат Гоце Делчев!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Anneliese написа:

Шовинизъм? Защитавам българското! А за чувствата на някакъв си македонец, грам не ми пука. Няма да им лазим в краката на тия, които ни крадат историята, а може и да предяват териториални претенции към страната ни!

Тебе добре са те обработили неолибералите. Човек без чувства към род и родина. От такива стават идеални предатели.

https://trud.bg/рсм-създава-обучава-и-активира-такива-като-илия-спасески/

А сега наглеците ни крадат Гоце Делчев!

Не разбирам защо се палиш толкова! Историята е минало, и ти нямаш никаква полза от това минало. 

Различни учени описват историята по различни начини. Не разбирам теб какво те грее някаква история и защо не гледаш да направиш по-добър по някакъв начин живота си в настоящото, а се въодушевяваш от някакво минало, което дори не е твое!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С прост неолиберал като теб, нямам какво да си кажа!

Всеки нормален и истински българин ще се притесни, че в съседна държава има държавна антисемитска политика спрямо българите, всеки нормален човек ще звънне да моли и убеждава роднините и приятелите си от там да се махнат, преди да е станало още по - лошо. Всеки истински българин ще се ядоса че ни крадат нашата история, оспорват произхода ни, страната ни, азбуката ни, съществуването на държавата ни. Ние сме българи! Ние имаме история, азбука и култура, национални герои и писатели и поети и сме длъжни да ги браним, да браним историческата памет за тях! Това не е работа само на политиците, а и на всички нас, на всеки един истински български гражданин.

На теб може да не ти пука, че македонците ни обиждат на "татари", на мен ми е обидно. Не вярвам на никакви новоизлюпени "историци" и "учени", които твърдят, че българската история нито е толкова славна, нито сме били толкова велики!

Един отвратителен македонски режисьор се подигра с нашата история, представи най - великия ни цар - цар Симеон Велики, като истерик и лигльо. И това ако не е жива подигравка с нас! С всички нас!

Теб те съжалявам. Имаш се за "гражданин на света", а това е една илюзия, една лъжа, една измама. Повярвал си напълно на лъжите за свят без граници, история, армия, полове..............

Ние, българите, като народ сме оцелели, именно защото сме си пазили историята, езика и религията. Сега се опитват да ни унищожат, само защото се събудихме от илюзиите и вече не сме напълно послушните пуделчета на САЩ, ЕС и НАТО.  Не са познали. Няма да позволим да ни унищожат, да ни заличат! Няма да търпим повече подигравки с нашата история!

Ти македонец ли си, че така реагираш? Защо не се прибереш в твоята страна, какво търсиш тук? Тук, в България, е място само за образовани и цивилизовани хора, не за варвари! Ние тук сме българи и християни! Ще се борим  всички сили и средства за запазване на историята ни, азбуката ни, религията ни, територията ни!

Ако ЕС  не ни защити, го напускаме и се обръщаме за помощ към Русия или Китай!

С побой над български гражданин бяха прекачени много граници! Търпението ни е дотук!

Ние не сме наивната Полша! Нито примирената Чехословакия! Няма да чакаме да минат 8 години като Русия!

Искам да видя как Македония ще се озъби на Китай например!

Отхвърли ли ни Русия, ще молим Китай за помощ и ще сключим всякакви съюзи с тази държава! Само и само да бъдем защитени!

Искам да видя смешната македонска армичка срещу могъщия Китай!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Anneliese написа:

С прост неолиберал като теб, нямам какво да си кажа!

Всеки нормален и истински българин ще се притесни, че в съседна държава има държавна антисемитска политика спрямо българите, всеки нормален човек ще звънне да моли и убеждава роднините и приятелите си от там да се махнат, преди да е станало още по - лошо. Всеки истински българин ще се ядоса че ни крадат нашата история, оспорват произхода ни, страната ни, азбуката ни, съществуването на държавата ни. Ние сме българи! Ние имаме история, азбука и култура, национални герои и писатели и поети и сме длъжни да ги браним, да браним историческата памет за тях! Това не е работа само на политиците, а и на всички нас, на всеки един истински български гражданин.

На теб маже да не ти пука, че македонците ни обиждат на "татари", на мен ми е обидно. Не вярвам на никакви новоизлюпени "историци" и "учени", които твърдят, че българската история нито е толкова славна, нито сме били толкова велики!

Един отвратителен македонски режисьор се подигра с нашата история, представи най - великия ни цар - цар Симеон Велики, като истерик и лигльо. И това ако не е жива подигравка с нас! С всички нас!

Теб те съжалявам. Имаш се за "гражданин на света", а това е една илюзия, една лъжа, една измама. Повярвал си напълно на лъжите за свят без граници, история, армия, полове..............

Ние, българите, като народ сме оцелели, именно защото сме си пазили историята, езика и религията. Сега се опитват да ни унищожат, само защото се събудихме от илюзиите и вече не сме напълно послушните пуделчета на САЩ, ЕС и НАТО.  Не са познали. Няма да позволим да ни унищожат, да ни заличат! Няма да търпим повече подигравки с нашата история!

Ти македонец ли си, че така реагираш? Защо не се прибереш в твоята страна, какво търсиш тук? Тук, в България, е място само за образовани и цивилизовани хора, не за варвари! Ние тук сме българи и християни! Ще се борим  всички сили и средства за запазване на историята ни, азбуката ни, религията ни, територията ни!

Ако ЕС  не ни защити, го напускаме и се обръщаме за помощ към Русия или Китай!

С побой над български гражданин бяха прекачени много граници! Търпението ни е дотук!

Ние не сме наивната Полша! Нито примирената Чехословакия! Няма да чакаме да минат 8 години като Русия!

Искам да видя как Македония ще се озъби на Китай например!

Отхвърли ли ни Русия, ще молим Китай за помощ и ще сключим всякакви съюзи с тази държава! Само и само да бъдем защитени!

Искам да видя смешната македонска армичка срещу могъщия Китай!

Момиче, ти имаш нужда от сериозно лечение! 😏 Обърни се към някой психиатър!

Не съм съгласна с твоите призиви за насаждане на етническа омраза към един съседен народ. Искам мирно съществуване и съм сигурна, че не това е пътят за разрешаване на глупави исторически конфликти, от които нито една страна няма интерес!

Не искам заради някакви историци, да се наруши мирът в нашата прекрасна родина! Желая семейството ми и всички мирни хора в нашата държава, да живеят в мир, а не да се стига до безумни конфликти в името на някакво си минало, от което нямаме никаква полза. Защото настоящето и бъдещето ни, са много по-важни от миналото!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти си много тъпа! Бъдещето принадлежи на държави и народи, които си знаят историята, културата и си пазят самосъзнанието!

Ти си в дълбоко заблуждение! Не историците ни са виновни за случилото се, а македонците, които отричат, че има държава България, че има българска азбука, че ние сме я дали на всички славяни по света да пишат с нея (да, с нашата, не с глаголицата!), ние сме им дали православното християнство! Тия пребиват наши сънародници, само защото са българи!

Ако това не го проумяваш, не мога да ти помогна!

И още нещо. Откакто човечеството съществува, конфликти и войни винаги е имало и ще има. Пълна утопия е, че може да има свят без войни и конфликти! Да, би могло, ако САЩ не бяха такава войнолюбива и алчна държава, ако не бяха интриганти, ако след Втората световна война нацизмът беше напълно унищожен! За съжаление, светът не е такъв! Заживей в реалността!

И аз не обичам войните, но не бива да ближем подметки и да се съгласяваме да ни крадат историята!

Заради всичко това, на предстоящите избори този път, вместо за хипи партията БСП, ще гласувам за "Възраждане"! Омръзна ми от наивни политици! Искам дела, а не думи!

България е кауза!

Голямо "БРАВО" на нашите сънародници и футболни запалянковци! Ето така се отстоява България!:yanim::cheerleading2:

https://www.dnes.bg/notifikacii/2023/01/24/sled-protest-na-fenovete-pirin-otmeni-kontrola-s-makedonci.558088

"Аз знам, Българийо, аз знам,

че друга няма като теб,

на колене не би застанала ти в този свят

и в теб се кълнем!"

d1f5931f320bb1cb2a5bbab30f9d4029.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, ncl написа:

Точно това е

Аа от сабахлям  яко ръсим нацизъм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Anneliese написа:

а македонците, които отричат, че има държава България

А вие отричате, че има македонци!

Ти с какво си по-добра от тях?!

Не знам тук как все още те търпят с тези агресивни и грозни призиви за етническа омраза, войни и реваншизъм! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...