Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мигриране от windows 7 към windows 10?

Емил От Льонеберя
Виж решението Разрешен от JohnTRIVOLTA,

Препоръчан отговор

преди 10 часа, Teemo написа:

Е как си купил лаптоп с ОС и не си я платил?

Еми така е в белите държави, Уиндоуса си е в лаптопа инсталиран предварително.
На клиента никой продавач не му иска отделно пари за Уиндоуса, който е в компютъра вече.
А производителят Ацер го е платил тоя Уиндоус на Микрософт, ама на многооо по-ниска цена от тази дето я виждате на сайта за сваляне само отделно на Уиндоус 11.

А вие там у мизерната ми родина си ги купувайте лаптопите без операционна система и сами си го инсталирайте Уиндоуса после, кой както може.
Нали така се хвалите че правите, браво на вас.
Ама тука хората като не са толкова бедни както е в България и няма пазар за лаптопи без Уиндоус инсталиран предварително в тях. 

Та така, за последно, никакъв Уиндоус не съм му инсталирал аз на лаптопа, имаше си го вече вътре на ссд-то. Само искаше сметка за да тръгне веднага при първото пускане точно за 10 секунди ако напишеш един псевдоним за в Скайпан и готово, няма да се разправяш с инсталация, няма дявол на магаре.

п.п.
ако не разбирате на български да ви го напиша на френски, а ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Еми така е в белите държави, Уиндоуса си е в лаптопа инсталиран предварително.
На клиента никой продавач не му иска отделно пари за Уиндоуса, който е в компютъра вече.
А производителят Ацер го е платил тоя Уиндоус на Микрософт, ама на многооо по-ниска цена от тази дето я виждате на сайта за сваляне само отделно на Уиндоус 11.

А вие там у мизерната ми родина си ги купувайте лаптопите без операционна система и сами си го инсталирайте Уиндоуса после, кой както може.
Нали така се хвалите че правите, браво на вас.
Ама тука хората като не са толкова бедни както е в България и няма пазар за лаптопи без Уиндоус инсталиран предварително в тях. елгиецо

Та така, за последно, никакъв Уиндоус не съм му инсталирал аз на лаптопа, имаше си го вече вътре на ссд-то. Само искаше сметка за да тръгне веднага при първото пускане точно за 10 секунди ако напишеш един псевдоним за в Скайпан и готово, няма да се разправяш с инсталация, няма дявол на магаре.

п.п.
ако не разбирате на български да ви го напиша на френски, а ...

:offtopic_s:

Ти сериозно ли си.....дал фира? То няма лошо, винаги има остатъци, ама при тебе остаъка е 100% - ей тов е лошото!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Ама тука хората като не са толкова бедни

Явно сте и глупави, за да плащате за лиценз и после да ползвате друга ОС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, цър-вул написа:

Явно сте и глупави, за да плащате за лиценз и после да ползвате друга ОС.

Нямам впечатление, бвлгийците да са глупави - най - вероятно имат проблем с един тъмен балкански субект

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Емил От Льонеберя написа:

А трябва ли? + едни има-няма 170-200 лева за уиндоус? 

Я ми намери един лаптоп от германския амазон който е на ниска цена с инсталиран в него предварително Уиндоус 11 и после за същия нов модел ми дай линк към сериозен голям български магазин продаващ го абсолютно същия модел, ама без инсталиран Уиндоус 11 в него, та да я видиме тая разлика колко ще е голяма.
Ако въобще изобщо можете да го намерите същият да се продава без Уиндоус 11 в него.
Ама трябва и екранът да е същия и изходите и входовете да са същите и всичките параметри на вътрешните чарколяци да са същите и същата марка, модел, серия всичко да е същото.

На вас просто ви пробутват различни конфигурации съставени от второ качество компоненти и предназначени за бедните страни из Азия и Африка. Това е горчивата истина.
Никой не пише дънната платка с какъв HDMI изход е, дали си е още 1.4 или е 2.
Аз го пробвах моя дали ще успее да прати 4К на 60 кадъра в секунда до 4К телевизора. С дългия кабел 7 метра прекъсва картината на телевизора, а с по-къс си работи нормално. А последния ми компютър си работи и с дългия 7 м кабел към същия телевизор в 4К 60 кадъра в секунда. 
А и USB C на лаптопа е 2 пъти по-бавно от това на компютъра.
Уеб камерката му е пълна скръб в сравнение с Ложитека за компютъра.
Това лаптопите са си боклуци и половина, а струват точно толкова пари колкото десктоп.
А вентилаторчето на процесора му още малко и е готово да изхвръкне навън по време на инсталиране на апдейтите за Уиндоуса.
Моят компютър също е 4 ядрен, ама си запазва олимпийско спокойствия с големия му радиатор на процесора му. Няма да се изнервя, няма да ръмжи сърдито.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Я ми намери един лаптоп от германския амазон който е на ниска цена с инсталиран в него предварително Уиндоус 11

Дори и в виетнамския няма, бе каун. Няма, предврително инсталиранa OS. Има си  други неща, ама те не са "руси" ангели

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Белгиеца написа:

А производителят Ацер

Ганя не се мъчи с постове, направо пусни тема със снимки: "Предимството на евтиния лаптоп" 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Белгиеца написа:

Я ми намери един лаптоп от германския амазон който е на ниска цена с инсталиран в него предварително Уиндоус 11 и после за същия нов модел ми дай линк към сериозен голям български магазин продаващ го абсолютно същия модел, ама без инсталиран Уиндоус 11 в него, та да я видиме тая разлика колко ще е голяма.
Ако въобще изобщо можете да го намерите същият да се продава без Уиндоус 11 в него.
Ама трябва и екранът да е същия и изходите и входовете да са същите и всичките параметри на вътрешните чарколяци да са същите и същата марка, модел, серия всичко да е същото.

На вас просто ви пробутват различни конфигурации съставени от второ качество компоненти и предназначени за бедните страни из Азия и Африка. Това е горчивата истина.
Никой не пише дънната платка с какъв HDMI изход е, дали си е още 1.4 или е 2.
Аз го пробвах моя дали ще успее да прати 4К на 60 кадъра в секунда до 4К телевизора. С дългия кабел 7 метра прекъсва картината на телевизора, а с по-къс си работи нормално. А последния ми компютър си работи и с дългия 7 м кабел към същия телевизор в 4К 60 кадъра в секунда. 
А и USB C на лаптопа е 2 пъти по-бавно от това на компютъра.
Уеб камерката му е пълна скръб в сравнение с Ложитека за компютъра.
Това лаптопите са си боклуци и половина, а струват точно толкова пари колкото десктоп.
А вентилаторчето на процесора му още малко и е готово да изхвръкне навън по време на инсталиране на апдейтите за Уиндоуса.
Моят компютър също е 4 ядрен, ама си запазва олимпийско спокойствия с големия му радиатор на процесора му. Няма да се изнервя, няма да ръмжи сърдито.

https://www.amazon.de/-/en/dp/B09GK6TW2M?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

https://ardes.bg/product/acer-aspire-5-a515-45-r3gk-nx-a83ex-00q-16gb-w11h-298179

https://ardes.bg/product/acer-aspire-5-a515-45-r3gk-nx-a83ex-00q-288218

Без да задълбавам, с едно просто търсене - първия резултат... Набутал си се, отново. Преглътни го...

пп Сега го писах, на един друг потребител. Ще ти го напиша и на теб

- Като ставаш, ставаш в целия свят. Без значение: пол, месторождение, вероизповедание.

Ти като отиде в Белгия, какво показа? Дачия и крадене на телевизия. 

Аз съм с Мерцедес и пълен пакет ЕОН.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Teemo написа:

Копирах ги тези линкове, те прекрасно доказват че няма никакво съответствие между новия модел сив компютър от Германия и черните кутии от предишните версии на Ацерите, в които ти набутват най-долнопробните дъна и не ти дават никаква гаранция с какви входове и изходи ще са тези лаптопи стар модел.
Това което прави този български сайт е същото което правя и аз с десктопите ми вкъщи. Купувам си дъно и процесор и РАМ памет и захранване и кутия и си сглобявам сам всичко, след което си инсталирам ОС по мой избор ( винаги без да плащам за нея).
Та тези сладури са купили от Алибаба старите черни кутии на безценица в големи количества и ти викат купувай на кутията пише Ацер. Ама то само празната кутия е Ацер. Другото вътре си е по техен избор, пак купено от Алибаба. Ако имате късмет понякога ще е второ качество, а като правило ще си е направо трето качество. Първо качество е за официалния производител Ацер или други като Делл и т.н.
Ама тази неудобна истина не ви я казват на сайтовете сглобяващи лаптопи от евтинджос чарколяци.
Ама това РАМ каква е, от коя марка и колко е бърза и дъното каква скорост поддържа, НЕ питайте, ами купувайте ! Ами за ССД-то е пак същото, нищо не знаеш за него, каквото са намерили да е най-евтинко това турят вътре. Ами дъното бе, коя година е произведено ?
Също както в десктопите можем да си слагаме и най-долнопробните дъна, така могат и в лаптопите да правят, само че те будалкат че било същото като оригинален Ацер.

Гледай сега каква хубава антиреклама стана за бг сглобявачите на лаптопи ментета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто се чудя как можа да надрънкаш толкова глупости... И да ти кажа - марка Ацер не съществува - толкова за твоята компетентност! 

Освен това ако е асмблиран няма да е с гаранцията на производителя! Толкова за твоята компетентност. Тези твои кокошкарски мисли на дребно запази за себе си! 

Освен това тези машини идват или от дистрибуторите на марката за БГ или от същите за Източна Европа. 

Ай поспри се, че ще подведеш някого, който не следи хардуера... И ако стане нещо ти ще се потопиш като чирясло за неопределено време. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...