Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мигриране от windows 7 към windows 10?

Featured Replies

Разрешен от JohnTRIVOLTA

преди 18 минути, Белгиеца написа:

В раздела за линуксите питай как да го инсталираш на dual boot до Уин 7.

Правят си гаргара с тебе сладурите предлагащи ти да изпиратстваш  LTSC версия и да се чудиш после що ти трябваше на здрава глава болест.

Що даваш акъл за неща които не са ти ясни? И кой дава акъл до тук за пиратстване?

• Отговори 234
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Накратко - да, може да се надгради, но само в същата разрядност: Windows 7X86>Windows10X86 Windows 7X64>Windows10X64 Най-безопасно е с помощта на инструмента на Microsoft Това е от з

• Само ще кажа, че това е много относително понятие...

• Много дрънкане, нищоказване. Чул-недочул, разбрал-ич не разбрал, ама лее. Ай да са поозаптиш със заливане то на теми за Windows, в които така и така нищо не казваш.  К'ва тишина беше, докато беше

Публикувани изображения

преди 23 минути, Белгиеца написа:

Правят си гаргара с тебе сладурите предлагащи ти да изпиратстваш  LTSC версия и да се чудиш после що ти трябваше на здрава глава болест.

Белжо а така, кажи им да слагат Елбрус 

Къде го заведохте човека в света на Линукс?

Към автора на темата надгради с Windows 10 Pro 64 bit, тъй като виждам че е инсталиран Windows 7 Ultimate 64bit. Ако решите да преинсталирате то по горе LTSC версиите които са дали са отличен избор.

преди 6 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Що даваш акъл за неща които не са ти ясни? И кой дава акъл до тук за пиратстване?

Всичко ми е ясно, няма как частно лице да инсталира легално без достъп до пиратски сървър, който да му активира LTSC и после всяка година да му продължава лиценза.

преди 6 часа, AAUUXX написа:

Къде го заведохте човека в света на Линукс?

В рая го заведох, да не му издъхне немощното лаптопченце под натиска на тежкия Уин.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Всичко ми е ясно, няма как частно лице да инсталира легално без достъп до пиратски сървър, който да му активира LTSC и после всяка година да му продължава лиценза.

Казах ти да не пишеш за неща които не са ти ясни, ама ..... Чудно да обясниш, аз как съм успял на машината от която пиша без да ползвам тези глупости , които твърдиш:

ltsc.png

преди 26 минути, Белгиеца написа:

В рая го заведох, да не му издъхне немощното лаптопченце под натиска на тежкия Уин.

Изостанал си от новостите, хвани се ъпдейтни, чугуните като тебе откога минаха на Елбрус

• Автор
преди 10 часа, Белгиеца написа:

В раздела за линуксите питай как да го инсталираш на dual boot до Уин 7.

Нека си правят гаргара :)

преди 2 часа, Емил От Льонеберя написа:

Нека си правят гаргара :)

Гаргарата не е полезна за Вас. Погледнете JohnTRIVOLTA какво ви показва. А този дето му казват "Белгиеца", ако само на снимка го срещнеш, можеш да му забиеш два зад врата.

преди 17 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Казах ти да не пишеш за неща които не са ти ясни, ама ..... Чудно да обясниш, аз как съм успял на машината от която пиша без да ползвам тези глупости , които твърдиш:

ltsc.png

Със 100% сигурност не си успял легално да го инсталираш на домашен компютър.
Може да си си вдигнал имитация на корпоративен сървър имащ много лицензии и сам да си му продължаваш времетраенето на лицензиите, ама това вече е още по-голямо престъпление. Снощи по БНТ4 случайно попаднах на предаване в което германците обясняват как набутват български измамници в германските затвори чрез европейска заповед за задържане. И една българка завършила право в Мюнхен която им е адвокатка обяснява как са ги сбарали. А шева им за българските колцентрове, евреин женен за българка, е лежал 4 години в австрийски пандиз за същите измами.

Та гледай какво внимаваш с тия корпоративни шаматации към които подтикваш новобранци в кракването на прокисналата боза.

Този който е пуснал темата може и да е един от вас с втори или пети ник, целящ просто да уведоми читателите, че имало и нов начин на кракване на бозата. Пък който иска да ходи да си го търси по маймунди и подобни. С това негово неправдоподобно закъсняло обяснение , че видите ли той почти не го ползвал този немощен лаптоп, ама само за една единствена игричака в Интернет било, ама хъката мъката и той не знае какво точно иска и си допълва участието много оскъдно с овчеподобни въпроси, та да дойдат големите разбирачи и да посочат верния път на неразбиращите читатели.

А ти с картинката не доказваш, че разбираш каквото и да е. Аз викам че гаджето ти Пешо ти го е турил тоя Уиндоус на твоя компютър. А сега де !?

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Та гледай какво внимаваш с тия корпоративни шаматации към които подтикваш новобранци в кракването на прокисналата боза.

ти изобщо имаш ли представа, кога се налага кракване?
само при сбирщайн машините се налага кракване
при ОЕМ машините 1809 LTSC при включване на нета се активират с цифров лиценз автоматично без кракване
не помня от кога беше решението на микромеките да активират тази версия безплатно
пробвано на четири лаптопа...три дела и едно фуджици

току-що, овню написа:

при ОЕМ машините 1809 LTSC при включване на нета се активират с цифров лиценз автоматично без кракване
не помня от кога беше решението на микромеките да активират тази версия безплатно

Гледай времетраенето да не свърши, че трябва да викаш Пешо да инсталира , а не се знае белджо дали ще го пусне :giggle1:

преди 22 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Гледай времетраенето да не свърши, че трябва да викаш Пешо да инсталира , а не се знае белджо дали ще го пусне :giggle1:

не пречи да има и линукс на машината, ами той си мисли  че е прав
ако беше така, нямаше 90 и кусур процента да ползват джам ОС
инак в момента съм с папагал ОС

2023-02-2215-09-03.png.7f3c8ba284072f2115eff58464c2167c.png

преди 1 час, Белгиеца написа:

Със 100% сигурност не си успял легално да го инсталираш на домашен компютър.
Може да си си вдигнал имитация на корпоративен сървър имащ много лицензии и сам да си му продължаваш времетраенето на лицензиите, ама това вече е още по-голямо престъпление. Снощи по БНТ4 случайно попаднах на предаване в което германците обясняват как набутват български измамници в германските затвори чрез европейска заповед за задържане. И една българка завършила право в Мюнхен която им е адвокатка обяснява как са ги сбарали. А шева им за българските колцентрове, евреин женен за българка, е лежал 4 години в австрийски пандиз за същите измами.

Този който е пуснал темата може и да е един от вас с втори или пети ник, целящ просто да уведоми читателите, че имало и нов начин на кракване на бозата. Пък който иска да ходи да си го търси по маймунди и подобни. С това негово неправдоподобно закъсняло обяснение , че видите ли той почти не го ползвал този немощен лаптоп, ама само за една единствена игричака в Интернет било, ама хъката мъката и той не знае какво точно иска и си допълва участието много оскъдно с овчеподобни въпроси, та да дойдат големите разбирачи и да посочат верния път на неразбиращите читатели.

А ти с картинката не доказваш, че разбираш каквото и да е. Аз викам че гаджето ти Пешо ти го е турил тоя Уиндоус на твоя компютър. А сега де !?

Белжо от колко форума те бяха изгонили поради това че си пациент на Мосейково ? 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Някой си български ром Пешо е налазил грозноватата белгийка и Белжо е настръхнал да не го върнат гол и бос обратно в България

преди 4 часа, овню написа:

ако беше така, нямаше 90 и кусур процента да ползват джам ОС

Джама стана известен благодарение на това, че едно време го пуснаха да се слага на всякакви машини, за разлика от Mac-a. За това и Windows стана известен. Линукса няма как да го настигне, защото е писан предимно за компаниите, много версии, много чудесии. Отделно не всички компании пишат дръва за пингвина. Игрите не се подкарват лесно, както на Windows. И тогава беше труден за инсталиране и ползване. Кофти интерфейс, много команди. Единствено беше безплатен. Сега се поочовечил малко Пингвина, но си трябва време да се свикне с него. Отделно MS  е огромна корпорация и няма как Линукса да завземе голям дял, освен ако микромеките не се ос*рат нещо много яко. Аз се върнах на Windows 7 поради ред причини и ше карам докато Касперски спре да дава дефиниции за него. Имам и Линукс като втора система.

преди 3 минути, *S197* написа:

Имам и Линукс като втора система.

Какъв Линукс имаш?

преди 2 минути, *S197* написа:

Linux Mint cinnamon. Върши ми чудесна работа.

Не го знам този, и защо ти е втора система или по-точно Уин?

преди 17 минути, ДзВяРа! написа:

Не го знам този, и защо ти е втора система или по-точно Уин?

Ако се скапе Windows по някаква причина, зареждам Линукса и си дърпам файловете от дяла на джама. Идеята на този Линукс е да прилича на Windows за да е по-лесен прехода към него. Linux Mint  е една от най-известните дистрибуции. Ама му оспамихме темата на човека, ако искаш мини на лично.

• Автор
преди 6 часа, Белгиеца написа:

Хахахаха. Да от полицията съм и ще ви арестувам всички 😁. Бате, в живота се занимавам с всякакви неща,но не и с това, което пишеш. Просто машинката ми е стара и търся някакъв вариант, играта която играя и то рядко вече,започва да цикли. Преди си вървеше добре, докато разработчиците й не я набъхаха с доста по-добри графични дизайни и вече лаптопа ми не й смогва. svchost.exe ми товари процесора, но него като го спра няколко пъти и не се стартира повече. 

Играта е тази от подписа ми ,ако те интересува.

преди 20 часа, овню написа:

Само че сървърите на микромеките никога не активират с лицензи LTSC, защото те са за големи фирми купили много лицензи за много машини и имащи си собствен сървър който ги активира веднъж годишно. Фирменият сървър се явява администратор на всяка една от активираните от него машини, постоянно като си ги пуснеш тези 4 лаптопа, те ходят да докладват на сървъра на украинския хакер че са се свързали с Интернет и му изклюкарват на кое ИП са.  Та хакерът си прави през тези 4 лаптопа неговите престъпления и един божи ден идват и арестуват ония с качулките наивните собственици на лаптопите в България. После следва як бой у килиите на репресивния държавен апарат и прокурорски обвинения и съдебни дела за нанесени щети на трети лица.

А така, сега им прати на лична поща от къде да си я дръпнат променената версия на 1809 LTSC , която е направена така че да се свърже сама още по време на инсталирането към сървъра на украинския хакер и да си се активира за 1 година. Та да не си само ти с таралеж в гащите, да прекараш и други наивници и те са да ти съкилийници после у пандиза.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

те ходят да докладват на сървъра

Как да разберем дали е така? И ако да, как да го променим? 

преди 10 минути, N47X написа:

Как да разберем дали е така? И ако да, как да го променим? 

Ако му обръщаш сериозно внимание може да те докара до неговото положение

преди 42 минути, Белгиеца написа:

амо че сървърите на микромеките никога не активират с лицензи LTSC

ами само за пробата
инсталирай 1809LTSC, сложи си валиден ключ и пробвай
стига вече, спри се

при мен ако се наложи преинсталация и ключове не иска, а директно се активира от микромеките

преди 49 минути, Белгиеца написа:

те ходят да докладват на сървъра на украинския хакер

Коги партията-БКП те инструктира кво да папагалстваш даже и в Белгия :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.