Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мигриране от windows 7 към windows 10?

Featured Replies

Разрешен от JohnTRIVOLTA

току-що, Емил От Льонеберя написа:

Явно няма достатъчно модератори да се грижат за добрите тонове, а и спама по темите най-вече. Но и това си изисква доста часове прекарани в този голям форум. 

Оня ден го цитирах в доклад до Администрацията.... "има 10, най много 15 човека в този форум като между тях може да съм и аз, което не ни освобождава от никаква отговорност. Администрацията ни изгонва от форума и сайта и си решава един основен проблем. Иначе, нито Калин ще стане милиардер, нито аз  (или някой от тези 15 човека) ще си седне на задника! Това е положението. Свободата не представлява СЛОБОДИЯ!

• Отговори 234
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Накратко - да, може да се надгради, но само в същата разрядност: Windows 7X86>Windows10X86 Windows 7X64>Windows10X64 Най-безопасно е с помощта на инструмента на Microsoft Това е от з

• Само ще кажа, че това е много относително понятие...

• Много дрънкане, нищоказване. Чул-недочул, разбрал-ич не разбрал, ама лее. Ай да са поозаптиш със заливане то на теми за Windows, в които така и така нищо не казваш.  К'ва тишина беше, докато беше

Публикувани изображения

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Оня ден го цитирах в доклад до Администрацията.... "има 10, най много 15 човека в този форум като между тях може да съм и аз, което не ни освобождава от никаква отговорност. Администрацията ни изгонва от форума и сайта и си решава един основен проблем. Иначе, нито Калин ще стане милиардер, нито аз  (или някой от тези 15 човека) ще си седне на задника! Това е положението. Свободата не представлява СЛОБОДИЯ!

Tук е настъпила свободия оня ден @nikssi питаше един потребител докога ще обижда наместо да го бане

преди 20 минути, Емил От Льонеберя написа:

Няма да минавам на Линукс. То е решено. По-скоро уин 10 ще е 

Ти си бил голям шегаджия, този компютър който си показал ще се влачи бавно като охльов с Уин 10 на него и това го знаят всички които са пробвали преди тебе същото упражнение.
Ама нищо де, пробвай и ти като не ти се вярва, нямам нищо против.
Някой услужлив дедко ще ти прати лекарство на лична поща и ще тръгне.
После като ти източат банковата сметка благодарение на Уин 10 и по-точно на бубите които сам си ги пуснал да го налазят, не ни обвинявай нас после за последствията.

преди 10 минути, novaki написа:

Tук е настъпила свободия оня ден @nikssi питаше един потребител докога ще обижда наместо да го бане

А, не така де. Аз имам права само в Антивирусния раздел и смея да твърдя,че си върша работата. 

Просто в оная тема се опитах да намекна за малко по-културна дискусия без ползването на цинизми и разни други епитети ... и където трябва съм сигнализирал НО явно администрацията счита,че няма нужда да се намесва. Да не кажа нещо друго ... 

Ето Белжо, да те светна. Хем че не заслужаваш. След две години, може да кажеш, че ти си го намерил.

Той белжо завалията си няма и на идея колко маса начини има за активиране на дажама. А седнал да предлага на автора пингвин щото по джама лазили, много буби ама белжо, май май незнае че буби ходят и по пингвина. А също сигурно си няма и на идея някои по дърти буби колко са гадни и какви мизерии могат да му сътворят та направо да му побелее перчема за норматив. Ах белжо белжо не ти пожелавам нито на теб нито на който и дае да докапа някоя стара буба. Е да от буба до буба има разлика но ще ти дам, един пример с мен, само па ако искаш ми вервай ако искаш недей. Преди години ми се беше лепнала буба та ем ми форматира дяловете ем ги и събра та даже нямах време и да реагирам. А също ми се е лепвала и буба която ми затри биоса но добре че си имах резервно копие на флашка и се оправих ама белжо явно никога нее попадал на такива буби. Тъй че белжо не мисли че пингвина е най най и той като джама си има своите +и-.

• Автор
преди 32 минути, Белгиеца написа:

Ти си бил голям шегаджия, този компютър който си показал ще се влачи бавно като охльов с Уин 10 на него и това го знаят всички които са пробвали преди тебе същото упражнение.
Ама нищо де, пробвай и ти като не ти се вярва, нямам нищо против.
Някой услужлив дедко ще ти прати лекарство на лична поща и ще тръгне.
После като ти източат банковата сметка благодарение на Уин 10 и по-точно на бубите които сам си ги пуснал да го налазят, не ни обвинявай нас после за последствията.

Не виждам как ще ми източат банковата сметка, като тя няма нищо общо с лаптопа ми. А и то една банкова сметка е..... 😄

Направил съм си възстановителен диск на уин, и ако не ми хареса, ще се върна на 7-цата.

Забравихте да кажете, че тук пишем едни и същи хора от много години! Доста имат и смениха по няколко различни профила, и продължават да го правят. 

А техническия раздел има нужда от хора, които постоянно да следят всеки коментар и не да го трият а да го редактират. Разбира се това е свързано със пари и затова не е така. 

Раздела за сигурност, извинявай Никси но ти си мислиш, че при вас всичко е цветя и рози. За теб може и така да е, но и там си има много неща които могат да се променят и направят.

И всеки един от нас може дапише и общува културно и по правилата. Защо обаче не всеки го прави, сигурно и затова си има причини. Така ги виждам аз нещата, извинявам се офтопика!

:offtopic_s:

преди 2 минути, Емил От Льонеберя написа:

Не виждам как ще ми източат банковата сметка, като тя няма нищо общо с лаптопа ми. А и то една банкова сметка е..... 😄

Белджо е бил жертва на фишинг и от там Windows е виновен за него :newspaper:

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Белджо е бил жертва на фишинг и от там Windows е виновен за него :newspaper:

хахахааха

Русият ангел, да не се оказал -  Ангел (Геле) .

преди 5 часа, Teemo написа:

Ето Белжо, да те светна. Хем че не заслужаваш. След две години, може да кажеш, че ти си го намерил.

Това съм го бил видял още преди две години, не знам вече от кой сайт.
На единия от скриптовете се сменяха част от тези номера, имаше си списък с тях.
Но на мен не ми трябват тези излишни сложнотии, имам си нормални Уиндоуси 10 Хоум и почти не ги ползвам, а пък в Интернет ги пускам по веднъж в годината специално да се апдейтват, ама кога на мен ми е дошъл кефа.

преди 5 часа, Емил От Льонеберя написа:

Не виждам как ще ми източат банковата сметка, като тя няма нищо общо с лаптопа ми. А и то една банкова сметка е.....

Е, не всички го имаме твоя късмет да са ни празни банковите сметки.

Важното читателите които имат парици да не си слагат неправилни версии на Уин на единствените им лаптопи, щото те си ги ползват и за Интернет банкиране.
Миналата година показаха по една от бг телевизиите една счетоводителка във фирма от провинцията, как се обясняваше че антивирусната на служебния ѝ лаптоп си била работила нормално и не се чувствала тя виновна, че са издърпани от хакери от фирмената сметка 100 хиляди лева. А от банката викат че фирмата си е виновна че са изтеглени 100000 лв на малки суми на всеки 5 минути.
Да бе, по българска телевизия го гледах това, на български език и даже му обяснявах на синчето че със сигурност такива неща се случват и в Белгия, само че никога не ги показват по телевизиите тука.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Интернет ги пускам по веднъж в годината специално да се апдейтват, ама кога на мен ми е дошъл кефа.

К'ва смешка е да се наблюдава' отстрани простият как се прави на велик.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Но на мен не ми трябват тези излишни сложнотии, имам си нормални Уиндоуси 10 Хоум и почти не ги ползвам, а пък в Интернет ги пускам по веднъж в годината специално да се апдейтват, ама кога на мен ми е дошъл кефа.

Важното читателите които имат парици да не си слагат неправилни версии на Уин на единствените им лаптопи, щото те си ги ползват и за Интернет банкиране.
Миналата година показаха по една от бг телевизиите една счетоводителка във фирма от провинцията, как се обясняваше че антивирусната на служебния ѝ лаптоп си била работила нормално и не се чувствала тя виновна, че са издърпани от хакери от фирмената сметка 100 хиляди лева. А от банката викат че фирмата си е виновна че са изтеглени 100000 лв на малки суми на всеки 5 минути.
Да бе, по българска телевизия го гледах това, на български език и даже му обяснявах на синчето че със сигурност такива неща се случват и в Белгия, само че никога не ги показват по телевизиите тука.

Спри! Ще се увъртолиш яко.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

, а пък в Интернет ги пускам по веднъж в годината специално да се апдейтват, ама кога на мен ми е дошъл кефа.

И сега лъжецо как пишеш в калдата по видисточната търба ли а белгийско мидо ?

преди 2 часа, novaki написа:

И сега лъжецо как пишеш в Калдата по вОдОсточната търба ли, а белгийска мидо ?

Човека напълнил 3 страници с игнорирани , което прави 75 човека. Вие какво чакате? Постващите в тези теми са по малко от това, което е игнорирало момчето. Поставяйте го и Вие за да имате поне "сефте" в игнорирани. Природата не търпи големи аномалии.

• Автор
преди 19 часа, Белгиеца написа:

Виж, аз дали имам пари и дали ми стоят в банка или под юргана, само аз си знам. Моля недей да спамиш. Темата явно се изчерпа и намери си друга подобна да се правиш на богат. Приятна вечер. 

преди 20 минути, Емил От Льонеберя написа:

Темата явно се изчерпа...

Преди да я обявим за изчерпана трябва някой да поясни на читателите, как се оправдава наличието на LTSC версия на Уиндоус на домашен компютър , като дойдат ония с качулките от репресивния държавен апарат.
Щото моите Уиндуси като всичките са Хоум версия и си е нормално като за в Белгия, те така и така почти всички си ги купуват компютрите от магазините с инсталирана вече ОС.
Докато LTSC версия на Уиндоус вкъщи много "мирише" или на краден компютър или на краден Уиндоус, което води да конфискуване до уточняване на обстоятелствата. 
Що ли ви трябва да си слагате сами таралеж в гащите, хич не ми е ясно.

п.п.
А жена ми решила да си купува лаптоп, ужас те са Уиндоус 11, леле ква мъка ще е тая работа ... 

• Автор
преди 13 минути, Белгиеца написа:

Преди да я обявим за изчерпана трябва някой да поясни на читателите, как се оправдава наличието на LTSC версия на Уиндоус на домашен компютър , като дойдат ония с качулките от репресивния държавен апарат.
Щото моите Уиндуси като всичките са Хоум версия и си е нормално като за в Белгия, те така и така почти всички си ги купуват компютрите от магазините с инсталирана вече ОС.
Докато LTSC версия на Уиндоус вкъщи много "мирише" или на краден компютър или на краден Уиндоус, което води да конфискуване до уточняване на обстоятелствата. 

п.п.
А жена ми решила да си купува лаптоп, ужас те са Уиндоус 11, леле ква мъка ще е тая работа ... 

Приятелю, явно много си се абстрахирал от полиция и качулки... КГБ-та, ЦРУ-та и подобни. В цял свят, всичко е пиратско и незаконно. Не се вкарвай в някакви безсмислени филми. 

преди 8 минути, adersa написа:

А ве няма ли модератори да закрият темата ...

По-добре да не я закриват, а заключат. 

преди 25 минути, Белгиеца написа:

п.п.

Ама сериозно ли ве?:lol6:

преди 20 часа, Белгиеца написа:

Белжо обясни на човека как 33 години те издържа жена ти и родителите и, а ти изтърка дивана пред телевизора

преди 1 час, Белгиеца написа:

п.п.

Бай Ганьо!

Теб, от как жена ти те отби хептен си си загубил разсъдъка. И като ти слага рогца, я помоли да не са много клонести, че по лесно да се прибираш през входната врата!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.