Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мигриране от windows 7 към windows 10?

Featured Replies

Разрешен от JohnTRIVOLTA

• Автор
преди 20 минути, цър-вул написа:

Мястото на този пост изобщо не е в тази тема!

То и без това, тук е пълен спам. :) Благодарение на JohnTRIVOLTA, аз си реших проблемите и момчето ми помогна за много неща. За което благодарско. 

• Отговори 234
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Накратко - да, може да се надгради, но само в същата разрядност: Windows 7X86>Windows10X86 Windows 7X64>Windows10X64 Най-безопасно е с помощта на инструмента на Microsoft Това е от з

• Само ще кажа, че това е много относително понятие...

• Много дрънкане, нищоказване. Чул-недочул, разбрал-ич не разбрал, ама лее. Ай да са поозаптиш със заливане то на теми за Windows, в които така и така нищо не казваш.  К'ва тишина беше, докато беше

Публикувани изображения

преди 2 часа, Teemo написа:

Снощи купихме два, същите като този, друга марка -първи вариант AMD, $429. Втория Intel - $479

Я го покажи тоя с АМД, ето моя:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B09GK6TW2M?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

и понеже са останали само 2 бройки, ще ви копирам детайли да не свалят страницата след някой ден

Acer Aspire 5 (A515-45-R0M5) Laptop 15.6 Inch Windows 11 Home S-Mode – Full HD IPS Display, AMD Ryzen 3 5300U, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, QWERTZ

Battery life: Up to 10 hours. Battery: Li-ion battery (3 cells / 48 Wh).

А Уиндоуса на немски, ха ха ха ... ама го направих да е на френски.
Обаче без сметка към микромеките не тръгва, та му дадох една от Скайпан с боклучивия и-мейл към нея и той сега пък го показва тоя и-мейл сам като гледам характеристиките на компютъра. Егати шпионския Уиндоус !
И ми разправя че бил активиран с цифров сертификат, дрън дрън та пляс ... те от Acer са си му набутали ключ, ама ...

преди 20 минути, Белгиеца написа:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B09GK6TW2M?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

и понеже са останали само 2 бройки, ще ви копирам детайли да не свалят страницата след някой ден

Acer Aspire 5 (A515-45-R0M5) Laptop 15.6 Inch Windows 11 Home S-Mode – Full HD IPS Display, AMD Ryzen 3 5300U, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, QWERTZ

Обаче без сметка към микромеките не тръгва, та му дадох една от Скайпан с боклучивия и-мейл към нея и той сега пък го показва тоя и-мейл сам като гледам характеристиките на компютъра. Егати шпионския Уиндоус !
И ми разправя че бил активиран с цифров сертификат, дрън дрън та пляс ... те от Acer са си му набутали ключ, ама ...

Една идея по добър от старото ти лаптопче. Нищо особено. Само дето набута жената с 550 евро. Избери 3-4 украински сайта и сядай на дивана да го гладиш!

преди 2 часа, Белгиеца написа:

тц,тц,тц, нали сме тарикати? Как можа да се набуташ така?

И какви сметки, какви пощи?

Цитат
  • Windows 11 Home
  • AMD Ryzen™ 5 7530U (up to 4.5 GHz max, 16 MB L3 cache, 6 cores, 12 threads) + AMD Radeon™ Graphics
  • 8 GB DDR4-3200 SDRAM (2 X 4 GB)
  • 128 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD

преди 1 минута, цър-вул написа:

Аз съм му под нивото и той не ме чете... Ех, мъка, мъкааа.😎

То и аз съм там, но се прави, че не ни чете. Белгиеца е по умен от Кирилов и поне не се издава. Докато Кирилов шляпа наред - нали е Гуруто на форума.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

А Уиндоуса на немски, ха ха ха ... ама го направих да е на френски

Уааау, това само някой диванен специалист го може, друг не. 

преди 6 часа, Teemo написа:

И какви сметки, какви пощи?

Ами такива, в краткото листче което е в кутията на лаптопа и му викат упътване, пише че при първо пускане трябва задължително Интернет. И всичко започва с едно прозорче в което искат сметка към техните мошенически сървъри. Нищо друго не можеш да му направиш и прозорчето пак си се връща до безкрай. Е, получиха фалшив и-мейл разбира се с фалшива сметка към Скайпан.
Та за не разбралите, Уиндоус 11 си е инсталиран още в заводите на Ацер.
Ама вие като сте свикнали да си купувате само износени стари компютри и вие да си им инсталирате със скриптове бозата на микромеките, та не ви е ясно какъв ад преживяват германците купуващи си компютри от Амазон.
А на жена ми ѝ казах че аз от Уиндоус 11 нищо не разбирам и трябва тя да си го разучава, щото даже и Уин 10 почти не го пускам на моите компютри. Тя си купи веднага книга за него за 23€.
Те така!

преди 11 часа, Емил От Льонеберя написа:

Благодарение на JohnTRIVOLTA, аз си реших проблемите и момчето ми помогна за много неща. 

Той усилено си търси гаджета, та заради това е толкова услужлив.
Покани го на гости от благодарност, да се видите и опипате.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Ами такива, в краткото листче което е в кутията на лаптопа и му викат упътване, пише че при първо пускане трябва задължително Интернет. И всичко започва с едно прозорче в което искат сметка към техните мошенически сървъри. Нищо друго не можеш да му направиш и прозорчето пак си се връща до безкрай. Е, получиха фалшив и-мейл разбира се с фалшива сметка към Скайпан.
Ама вие като сте свикнали да си купувате само износени стари компютри и вие да си им инсталирате със скриптове бозата на микромеките, та не ви е ясно какъв ад преживяват германците купуващи си компютри от Амазон.
А на жена ми ѝ казах че аз от Уиндоус 11 нищо не разбирам и трябва тя да си го разучава, щото даже и Уин 10 почти не го пускам на моите компютри. Тя си купи веднага книга за него за 23€.
Те така!

Човече, престани да се излагаш. На мен вече, ми е неудобно - на теб... Не знам.

Кои сме тези "вие" ? С последните два компютъра, стават седем, с Windows 11 - закупени от мен, за мои познати/приятели.

1 - Просто си заявяваш даунгрейд, към 10.

2 - Абсолютно сигурен съм, че всички които списват в темата знаят - как да инсталират 11, без акаунт, парола, сметка... Включително и моя милост. Толкова е просто. Мислех че ти, като корифей в Линукс, ще знаеш. Същото е като Кубунту, без парола...

3 - Не знам от къде черпиш информация, за изтеглените образи... Всичките са оригинални, от Microsoft.

преди 54 минути, Белгиеца написа:

Какво съм виновен, че пращаш Пешо,той не искал да ти изневери, особенно сега сте щели годишнина да имате /не разбрах от както сте имигрирали в Белгия или от както сте заедно/. Сподели , че искал вече дете от теб, а не нови лаптопи с уиндоус 11 и книги за по 23 евро!

преди 2 часа, Teemo написа:

2 - Абсолютно сигурен съм, че всички които списват в темата знаят - как да инсталират 11, без акаунт, парола, сметка... Включително и моя милост. Толкова е просто. Мислех че ти, като корифей в Линукс, ще знаеш.

Е да де, вие знаете как да го инсталирате на празно ссд, щото лаптоп с предварително инсталиран Уиндоус никога не сте купували.

А те пък микромеките твърдо са решили да тормозят западняците да им продават софтуери и услуги всякакви от техния собствен магазин, та заради това им трябва да си пробутат регистрация към техните сървъри, също както прави и андроид с телефончетата.
Ама на мен няма да могат нищичко да ми продадат горките хорица, язък за напъните им.

А и разкарах всичкия предварително инсталиран софтуер от микромеките и от Ацер, който Бозата дава да бъде разкаран де. 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Какво съм виновен, ...

Ами виновен си, виновен си ти че се инатиш и не искаш да започнеш психотерапия при някоя добре изваяна психоложка, да те вкара у правия път жената, като те отърве от фобията ти към женските полови органи.
Зарежи ги тия момченца бе, обърни внимание в следващите години на мацките.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Е да де, вие знаете как да го инсталирате на празно ссд, щото лаптоп с предварително инсталиран Уиндоус никога не сте купували.

Важното е че ги разбираш нещата. Да не забравиш новите костюми за цялото фемили.

16298585_212446245886537_2859320159783607282_n.jpg

преди 10 минути, Белгиеца написа:

А те пък микромеките твърдо са решили да тормозят западняците да им продават софтуери и услуги всякакви от техния собствен магазин, та заради това им трябва да си пробутат регистрация към техните сървъри, също както прави и андроид с телефончетата.
Ама на мен няма да могат нищичко да ми продадат горките хорица, язък за напъните им.

А и разкарах всичкия предварително инсталиран софтуер от микромеките и от Ацер, който Бозата дава да бъде разкаран де. 

Ами виновен си, виновен си ти че се инатиш и не искаш да започнеш психотерапия при някоя добре изваяна психоложка, да те вкара у правия път жената, като те отърве от фобията ти към женските полови органи.

Щом трябва ще сменям психоложката :) Да ти кажа под сикрет , че Пешо каза също, че ако не му направиш дете, той щял да ти направи - щял да обърне ролите, каквото и да значи това :baby6:

преди 26 минути, Белгиеца написа:

@Белгиеца То си има начин как да ги разкараш  допълните програми ама на ли си кух не знаеш .Има начин и без акаунт в МС да инсталираш windows 

преди 25 минути, Белгиеца написа:

Е как си купил лаптоп с ОС и не си я платил?

Сигурен съм че не си толкова прост на колкото се правиш. Но щом за теб е важно, да си отгоре - дерзай. И искаш да докажеш (незнайно на кой) че в България сме цървули и нема кинти за ОС.?!!!?!!?+?! 

Обяснявам ти го за последен път и спирам с темата.

Понеже устата не ми е само за форума, като купувам нещо - питам...

В случея:

- Може ли да ми даунгрейднете 11 до 10?

- Ако не може, го правя така, че да не ми иска нищо. Без гимнастики, скриптове и т.н. А ти понеже не можеш - си стой и си гледай "прозорчето" с логин - а.

- Когато мигрирах от 7 на 10, се обадих и питах - ще си сменям дъното, може ли да се прехвърли лиценза... Дадоха ми номерче, важащо  един месец... И все ей такива малки работки, които не ти и идват на акъла.

- Приеми че си се набутал, със 130 евра. Най - вероятно са повече (и те е срам, да си признаеш), че показва някакъв за 700+ евра - същото дърво.

• Автор
преди 10 часа, Белгиеца написа:

Те така!

Абе баце, ти верно ли си толкова тъп, или на тъп се правиш? 

Като ти казах че 3 волта ще ти помогне, повярва ли ми? Излъгах ли те? Явно щом го съобщаваш пред всички, си ми повярвал.

За Бай Ганьо(белгийчето)

Не се прави на тъп. Той си е така по рождение. Няма да те питам отново дали ми вярваш.

• Автор
преди 8 минути, Kolev72 написа:

Като ти казах че 3 волта ще ти помогне, повярва ли ми? Излъгах ли те? Явно щом го съобщаваш пред всички, си ми повярвал.

За Бай Ганьо(белгийчето)

Не се прави на тъп. Той си е така по рождение. Няма да те питам отново дали ми вярваш.

Помогна ми човека. Прояви търпение и ми отговори на всички въпроси, зададени на ЛС. 

Сега съм пред дилема дали да ъпгрейтна към 11-ката или да остана на 10-ката? До колкото четох, масово ползват 7-ца и 10-ка. Аз за това си инсталирах 10-ка. 

преди 10 минути, Емил От Льонеберя написа:

Помогна ми човека. Прояви търпение и ми отговори на всички въпроси, зададени на ЛС. 

Сега съм пред дилема дали да ъпгрейтна към 11-ката или да остана на 10-ката? До колкото четох, масово ползват 7-ца и 10-ка. Аз за това си инсталирах 10-ка. 

Тук вече , ти решаваш.(дали да е 10 или 11) В този форум, аз мога да ти кажа лично, без да се притесняваш че ще бъдеш подведен, кой може и кой не - да ти помогне. 100% гаранция ти давам.

• Автор
преди 1 час, Kolev72 написа:

Тук вече , ти решаваш.(дали да е 10 или 11) В този форум, аз мога да ти кажа лично, без да се притесняваш че ще бъдеш подведен, кой може и кой не - да ти помогне. 100% гаранция ти давам.

Имам в предвид, кой от двата уиндоуса по-си заслужава. Както и предимства... Но най-любим ми остава 7-цата.:)

преди 1 минута, Емил От Льонеберя написа:

Имам в предвид, кой от двата уиндоуса по-си заслужава. Както и предимства... Но най-любим ми остава 7-цата.:)

Аз съм с LTSB и LTSC и никой не е в състояние да ме убеди че има нещо по добро от тях. Не се ръководя от чуждо мнение, понеже аз си работя с компютрите. И нямам никакви проблеми до сега, от 2017 година насам.

преди 8 минути, Емил От Льонеберя написа:

Карай сега с 10ка, а след време ще надградиш до 11ка. Нов хардуер със стара и неподдържана ОС е нонсенс! И на мен любима ми бе 98SE , ама уви - времето лети :)

• Автор
преди 10 часа, Белгиеца написа:

А трябва ли? + едни има-няма 170-200 лева за уиндоус? Много лесно се активира един уиндоус, две минути работа. Пич, моля недей да коментираш, каквото и да е в моята тема. Създай си своя и спами, колкото искаш. Тук никой не ти иска мнението. Ама НИКОЙ. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.