Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мигриране от windows 7 към windows 10?

Featured Replies

Разрешен от JohnTRIVOLTA

преди 2 часа, Белгиеца написа:

сървърите на микромеките никога не активират с лицензи LTSC

Това не отговаря на истината-имам LTSC на две устройства, които след инсталация не бяха активирани, това направих с купени продуктови ключове от Ибей успешно. Украински сървъри има само в опорните точки, дето ви ги спущат.

• Отговори 234
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Накратко - да, може да се надгради, но само в същата разрядност: Windows 7X86>Windows10X86 Windows 7X64>Windows10X64 Най-безопасно е с помощта на инструмента на Microsoft Това е от з

• Само ще кажа, че това е много относително понятие...

• Много дрънкане, нищоказване. Чул-недочул, разбрал-ич не разбрал, ама лее. Ай да са поозаптиш със заливане то на теми за Windows, в които така и така нищо не казваш.  К'ва тишина беше, докато беше

Публикувани изображения

преди 3 часа, N47X написа:

Как да разберем дали е така? И ако да, как да го променим? 

Тука на този форум вече е обяснявано от големите разбирачи (не от мене), четеш и така разбираш.
Или питаш Микрософт да ти разясни кое е истина и кое е лъжа.

преди 34 минути, N47X написа:

Това не отговаря на истината-имам LTSC на две устройства, които след инсталация не бяха активирани, ...

Ами като не ти е дал Овню хакнатата украйнска версия трябва сам да се свържеш към работещ "безплатен" пиратски сървър да ти ги активира.
Ако някой е скопил някаква LTSC която да се активира с произволни ключове продадени от крадци, тогава ни докладвай след една година дали продължава да работи още. Ако продължава да работи, значи не е същинска LTSC версия, а нещо друго мутирало.

Чудя ви се на акъла, как можете да се доверявате на измамници !

И на мене един изкуфял старец ми праща на лична поща кракове за Уин 10 и ми се хвали с неговата магическа LTSC версия, ама аз не я ползвам. Що ли не я ползвам, а ?

На всеки един от 5-те компютри вкъщи има инсталиран по един Уиндоус Хоум без пари.
Ама само жена ми ползва нейния Уиндоус за едни курсове със специфичен софтуер. Извън времето на курсовете ѝ си ползва Линукса. 

Ама сега вече повече няма да ви обяснявам как става инсталирането на Уиндоус Хоум без пари, продължавайте да си купувате ключове да им върви търговията на престъпниците.

Много дрънкане, нищоказване. Чул-недочул, разбрал-ич не разбрал, ама лее. Ай да са поозаптиш със заливане то на теми за Windows, в които така и така нищо не казваш. 

К'ва тишина беше, докато беше извън форума... Да не беше в затвора? И там е за хора. 

преди 4 часа, Белгиеца написа:

На всеки един от 5-те компютри вкъщи има инсталиран по един Уиндоус Хоум без пари.

добре че ти казахме как да я активираш безплатно белгииско мидо

Кой си ти и за какво се бориш бе ?
Я кажи първо с какъв ник си писал тука преди 2 години.

Аз тогава доказах че няма нужда от кракове за безплатно и легално активирате с дигитален лиценз. Ама сега няма да напиша повече нищичко което да може да ви упъти как става.

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Кой си ти и за какво се бориш бе ?
Я кажи първо с какъв ник си писал тука преди 2 години.

Аз тогава доказах че няма нужда от кракове за безплатно и легално активирате с дигитален лиценз. Ама сега няма да напиша повече нищичко което да може да ви упъти как става.

да де с скрипт който не знаеше как да го ползваш помним белгийско мидо

А не, цели 4 пъти е без крак или скрипт. И без купуване на ключове от престъпниците.
Само на 1511 версията трябваше да ѝ бая против уроки повече от 30 дена, ама няма да напомням как е станало. Щото тя ми е чистичка от вредни кодове, софтуери и т.н. = 100% девица ми е, непокварена от лоши намерения. 

Та на тебе кво ти беше заглавието по онова време ?
Ако не отговориш ще те прибавя на 3-та страница в колекцията ми блокирани вредители.

преди 23 минути, Белгиеца написа:

А не, цели 4 пъти е без крак или скрипт. И без купуване на ключове от престъпниците.
Само на 1511 версията трябваше да ѝ бая против уроки повече от 30 дена, ама няма да напомням как е станало. Щото тя ми е чистичка от вредни кодове, софтуери и т.н. = 100% девица ми е, непокварена от лоши намерения. 

Ако не отговориш ще те прибавя на 3-та страница в колекцията ми блокирани вредители.

жокер белгиски пак лъжеш активирал си ги с скрипта на @цър-вул А остана ли някой да не си го блокирал

преди 28 минути, Белгиеца написа:

Белжо от колко форума те изгониха форевър 

преди 48 минути, novaki написа:

жокер белгиски пак лъжеш активирал си ги с скрипта на @цър-вул А остана ли някой да не си го блокирал

Затуй съм в оня списък...
А теб те чете, щот още не си в списъка му...

преди 1 час, Белгиеца написа:

без купуване на ключове от престъпниците.

Също като декодерите ти за талавизия ,да?😎 Всичко ти е легално, плащаш по 200 евра месечен хабонмент.

преди 2 часа, novaki написа:

Не позна, цървулан нищо не ми е давал.
Обаче те уреждам с едно топло местенце там при него да се гушкате всинца юнаци мамини.
Блокиран си.

@Емил От Льонеберя, обясни на оня дрЪвен философ @Белгиецадали ще мигрираш към Лайнюкс, белким се спре да се напъва, че ожълтява терена.

преди 19 минути, Белгиеца написа:

Обаче те уреждам с едно топло местенце там при него да се гушкате всинца юнаци мамини.
Блокиран си.

хип хип ура 

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Блокиран си.

Белжо попадна ми снимка с теб и белгийката на млади години, ногу яки дънки е имала. Браво страхотно семейство сте.

331980952_865988467779665_4241690273728173061_n.jpg

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

@Емил От Льонеберя, обясни на оня дрЪвен философ @Белгиецадали ще мигрираш към Лайнюкс, белким се спре да се напъва, че ожълтява терена.

Няма да минавам на Линукс. То е решено. По-скоро уин 10 ще е 

преди 2 минути, Емил От Льонеберя написа:

Осрахте темата... 🤣

Даже не сме започнали. И аз искам, в списъка - какъвто и да е. Поне венъж през живота си, да спечеля нещо. Някои имат Дачия, Пентиум компютър... С ц/к ключета... 

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Блокиран си.

А ве, кога ще престанеш, да се правиш на тарикат? Хем си мангизлия, хем търсиш все безплатно... 

Имаш ли си на идея, колко начина за активация, са излезли през тези две години? Твоят е просто(като теб) един от всичките. 

току-що, Емил От Льонеберя написа:

Осрахте темата... 🤣

Поогледай не само твоята а всички наоколо. Върни се месеци, дори и няколко години назад по тях. Ако намериш една НЕОСРАНА - ще се зарадвам. Защо е така ли? Много е просто. Защото форумът е станал всичко друго, но не и технически, каквато му беше основната цел през 2003 - 2007 година. Куцо и сакато, глупави до безобразие сядат срещу монитора и почват да ръсят невероятни глупости. Ето ти и пресен пример с Иван Сергеев в другата тема за шевната машина и педала и. Прост пример от преди часове. И не е само той. Тук се подвизават хора, които нямат хал хабер ни от софтуер, ни от хардуер. Разглеждат разни клипове из интернет кое как го правели и веднага го внасят и тук, като "експерти" Свободен форум за изява, но това тук не е никаква изява а показване колко ниско може да падне администрацията заради някой лев. Казвам го сериозно. Ако някой приема техническите форуми за фейсбук, дълбоко се лъже. Единствено все още неопетнено остава антивирусният раздел, в който и до сега действат модераторите и е написано в правилата че отговори на въпросите на публиката имат право да дават само тези, които се занимават с това.

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Поогледай не само твоята а всички наоколо. Върни се месеци, дори и няколко години назад по тях. Ако намериш една НЕОСРАНА - ще се зарадвам. Защо е така ли? Много е просто. Защото форумът е станал всичко друго, но не и технически, каквато му беше основната цел през 2003 - 2007 година. Куцо и сакато, глупави до безобразие сядат срещу монитора и почват да ръсят невероятни глупости. Ето ти и пресен пример с Иван Сергеев в другата тема за шевната машина и педала и. Прост пример от преди часове. И не е само той. Тук се подвизават хора, които нямат хал хабер ни от софтуер, ни от хардуер. Разглеждат разни клипове из интернет кое как го правели и веднага го внасят и тук, като "експерти" Свободен форум за изява, но това тук не е никаква изява а показване колко ниско може да падне администрацията заради някой лев. Казвам го сериозно. Ако някой приема техническите форуми за фейсбук, дълбоко се лъже. Единствено все още неопетнено остава антивирусният раздел, в който и до сега действат модераторите и е написано в правилата че отговори на въпросите на публиката имат право да дават само тези, които се занимават с това.

Дедо Стефчо виновен форума да се превърне в коака  е  Калин че заради трафика разреши спама а преди за спам режеха главата от кръста

"... колко ниско може да падне администрацията заради някой лев"

Аз съм го написал в поста си. Нима някой може да остане с впечатление, че ще се плаща от някой модератор или администратор. 

• Автор
преди 5 минути, Kolev72 написа:

Явно няма достатъчно модератори да се грижат за добрите тонове, а и спама по темите най-вече. Но и това си изисква доста часове прекарани в този голям форум. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.