Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Недостатъците на капитализма

Featured Replies

Ето малко недостатъци:

• Отговори 527
  • Прегледи 29,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-глемите минуси са, че трябва да се чете, трябва да се работи и най-лошото не може да се краде ... абе то може ма на бой не може да се носи много

• Или се казва по галено "където не успял да дойде дядя Ваня с танка"  

• Дай ми една такава: Аз ще ти дам 10 от твоите.

Публикувани изображения

току-що, Cocatron написа:

Това ще е България след 10 години!!! С нашите деца !!! Заради кати*лите тук!!!

И как да ти викаме сега "дядя врач или бабуля врач"?

преди 5 минути, Cocatron написа:

Zaработи ли за днес. 

И пак ше Спасявате децата си като ги пратите там :giggle1:

368011113_279187368191807_6013601116905062622_n.jpg

преди 2 часа, Гражданин написа:

комунизма като Карл Маркс

А Енгелс??? :) 

Гражданино в повече, поне виж други неща, а не Маркс и Ленин .. :) = Определено не си образован, нищо че си 100% гражданин. :) 

п.п. По асоциация се сещам за един руски филм "Гражданина" .. хм ... сериен убиец .... :) Смени си ника .... пиши, че си столичанин ... :) По-ке-върже дикиш .... :) 

преди 3 минути, БаалБек написа:

jesuse.png

Аз не знам...кажете вие....:lol6:

Ти към комунистите ли или капиталистите се обръщаш??? :) 

На кого ще повярваш??? На комунист или капиталист??? Кое е по-малкото зло??? Да отгатна ли??? :) 

И що все за злото мислиш, а не правиш Любов??? :) Инпотентен ли си или малоумен??? :) 

преди 6 минути, dioib написа:

А Енгелс??? :) 

Какво за Енгелс? Смяташ че трябваше да сложа и това име, за да стане цялата дружина ли? То има още много, но цитирането на имена ли доказва, че разбирам от материята или какво ти пиша и твоята куха реакция?

преди 6 минути, dioib написа:

Гражданино в повече, поне виж други неща, а не Маркс и Ленин .. :) = Определено не си образован, нищо че си 100% гражданин. :) 

п.п. По асоциация се сещам за един руски филм "Гражданина" .. хм ... сериен убиец .... :) Смени си ника .... пиши, че си столичанин ... :) По-ке-върже дикиш .... :) 

Бла, бла, бла, руски филми, столичани... Не виждам никъде детайлна обосновка по темата, нито на нещо на което да обърна внимание и да си кажа, че с нещо си ми бил полезен днес. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Смяташ че трябваше да сложа

Аз със сметки не боравя. Интересува ме статистиката, а ти си уникален случай на гражданин в повече!!! :) = Видно е колко са интелигентни гражданите .. :) 

Само се пази .... щото ке го отнесеш в некуе село за това ти поведение .. :) пожле ета = ке врякаш, че си насилен .... от гадните комунисти .... ба ... :) 

преди 5 минути, dioib написа:

Аз със сметки не боравя. Интересува ме статистиката, а ти си уникален случай на гражданин в повече!!! :) = Видно е колко са интелигентни гражданите .. :) 

Само се пази .... щото ке го отнесеш в некуе село за това ти поведение .. :) пожле ета = ке врякаш, че си насилен .... от гадните комунисти .... ба ... :) 

Има предостатъчно хора, с които мога да проведа по-смислен разговор. Чао.

• Автор
преди 2 часа, Cocatron написа:

Мне, това няма да започне да се случва в бъдеще, тъй като започна още през 1989г и не е спирало. Просто няма кой да мине в София и да го заснеме.

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Мне, това няма да започне да се случва в бъдеще, тъй като започна още през 1989г и не е спирало. Просто няма кой да мине в София и да го заснеме.

xvxv.jpg.7d962a1147c115bf62b3b1fc5cb8e98c.jpg

• Автор
преди 1 час, Cocatron написа:

xvxv.jpg.7d962a1147c115bf62b3b1fc5cb8e98c.jpg

Доживяхме, африканец, дошъл от не знам къде си у нас, да ни храни бездомниците:

А държавата, кап ут.

369950430_2561148277394184_7200293134607

Росен Петров:
"Благодаря на ЕС и САЩ, че съсипаха здравеопазването и опростачиха народа!"
Бившата дясна ръка на Слави Трифонов – Росен Петров изказа своите сърдечни „благодарности“ към ЕС и Щатите, които през годините допринесоха с толкова много неща за милата ни родина.
На първо място Петров благодари на Европейския съюз и на САЩ, че с подкрепата на Филип Димитров навремето, успяха скоропостижно и немедлено да затрият животновъдството и земеделието в страната ни, с които бяхме на първо място преди 1989-та година и това бе ясно на целия свят.
"Благодаря им, да! А после благодаря на Иван Костов, който отново с приятелите от ЕС затриха повече от 3500 завода. Благодаря и на Меглена Кунева, с която бастисаха АЕЦ Козлодуй и съсипаха тотално цялата ни енергетика.
После дадоха на изгодни концесии всичките ни залежи от злато и умело унищожиха армията ни. Такава на практика днес няма! 
Благодаря на нашите управници и на ЕС особено много затова, че буквално разгромиха качественото ни дотогава здравеопазване и опростачиха народа и образованието “.
Той не пропусна да изкаже признанието си и за това, че хиляди пенсионери бяха и продължават да са оставени на просешка тояга, че стоят гладни и на студено.
„Много, ама много благодаря на Европейския съюз за това, че отвори за нас границите си и щедро приюти над 3 милиона бедни българи, останали без препитание в родината си и им позволи да мият чинии, да берат ягоди и да им слугуват.
Безкрайно Ви благодаря, благодетели от ЕС ! Безкрайно ! Ще Ви призная, че се сещам редовно и за майките ви, а дали съм прав… не знам “

преди 40 минути, Нушо написа:

369950430_2561148277394184_7200293134607

Росен Петров:
"Благодаря на ЕС и САЩ, че съсипаха здравеопазването и опростачиха народа!"
Бившата дясна ръка на Слави Трифонов – Росен Петров изказа своите сърдечни „благодарности“ към ЕС и Щатите, които през годините допринесоха с толкова много неща за милата ни родина.
На първо място Петров благодари на Европейския съюз и на САЩ, че с подкрепата на Филип Димитров навремето, успяха скоропостижно и немедлено да затрият животновъдството и земеделието в страната ни, с които бяхме на първо място преди 1989-та година и това бе ясно на целия свят.
"Благодаря им, да! А после благодаря на Иван Костов, който отново с приятелите от ЕС затриха повече от 3500 завода. Благодаря и на Меглена Кунева, с която бастисаха АЕЦ Козлодуй и съсипаха тотално цялата ни енергетика.
После дадоха на изгодни концесии всичките ни залежи от злато и умело унищожиха армията ни. Такава на практика днес няма! 
Благодаря на нашите управници и на ЕС особено много затова, че буквално разгромиха качественото ни дотогава здравеопазване и опростачиха народа и образованието “.
Той не пропусна да изкаже признанието си и за това, че хиляди пенсионери бяха и продължават да са оставени на просешка тояга, че стоят гладни и на студено.
„Много, ама много благодаря на Европейския съюз за това, че отвори за нас границите си и щедро приюти над 3 милиона бедни българи, останали без препитание в родината си и им позволи да мият чинии, да берат ягоди и да им слугуват.
Безкрайно Ви благодаря, благодетели от ЕС ! Безкрайно ! Ще Ви призная, че се сещам редовно и за майките ви, а дали съм прав… не знам “

+1

• Автор

Как червивата ябълка си рекламира поредната версия на операционната система. Нещо да ви прави впечатление:

iOS-17-Title.jpg

А да, има и вчесани кучита. Хубави, нагласени, като за сватба със зоофили.

• Автор

На снимките да, обаче на картинка има и Вивиан Чоу, която не е афро, сигурно ще е баш американка. Може да се каже, че няма нито един бял европеиден тип.

преди 1 час, цър-вул написа:

Само негра

Това твое изказване не е политкоректно! Некои реджепи могат да кажат че подбужда ... абе знаеш към какво.

Обобщение по темата, всичко се позовава във сравнение и се гледат възможни алтернативи. На фона на соца възникнал и насила наложен и на нас , успешният Западен модел е рай на земята. Уточнявам, рай на фона на живота в концлагера наречен социалистически блок.

на 28.08.2023 г. в 19:13, Т.Христов написа:

С вашите може, като ви гледаме вас. Нас ни устройва, нашите да са като средното, за моите съм оптимист и за малко отгоре , та стига ни и средното ниво за САЩ или ЕС. 

371783394_1341689660079031_1380731151544

Даниел Божилов 
Най-бегла рекапитулация на управлението на Подмяната.
Асен Василев иззе свръхпечалбите на държавните компании в енергетиката и те някъде се изпариха.
Инфлация 8,5% - т.е 8,5% сме по-бедни.
Цените на горивата отидоха с 50 ст. нагоре.
Нови 3 млрд. за картинки на БТР-и.
Парите по ПВУ за иновации отидоха почти изцяло до фирми близки до Кирето, Терзиев, Лорер, Василев и баячкана им Безуханова, която сама си кандидатства по проекти, сама си ги оценява и сама си дава парите.
Природният газ с 6,5% нагоре от този месец.
Ако тези останат се чака яки скокове в пъти на цените на ток, вода и парно.
Премяната ни излиза от скъпа - прескъпа. 
Хора, крадат ни нагло!.
Как управлява и какви са приоритетите на Подмяната?
За Ямболската болница 30 бона за да си оправят електроинсталацията щото като валяло дъжд се мокрела и тока гаснел.
За приятелката и спонсор на ПараПетите Безуханова къде 3 млн. за иновативното й изобретение, невиждано в света - вафлена чашка и чинийка.
Още толкова за приятелката на Киро Балникова да отглежда хлебарки и щурци, че да има кво да кльопаме още 3 млн. 
Е това е положението.

• Автор

Не знаех поради каква причина, се събудих в тази част от денонощието. Но погледнах новините и разбрах. От съчувствие към гейпросащесср трололинка, производител на наркотици, който си счупил главата докато бяга от полицията. За беля, е оцелял.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Не знаех поради каква причина, се събудих в тази част от денонощието. Но погледнах новините и разбрах. От съчувствие към гейпросащесср трололинка, производител на наркотици, който си счупил главата докато бяга от полицията. За беля, е оцелял.

Пребил се е човека , може и да се е ударил без да иска във ръката/юмрука на някой полицай. 😆

Стават и такива злополуки , в България има доста такива случаи.

А във съда съм ходил на дело като зрител , от десет души свидетели на случката нито един не е видял нищо. Единия гледал нагоре към небето , другия гледал настрани а третия гледал назад ! :giggle1:

на 29.08.2023 г. в 7:33, Нушо написа:

Бившата дясна ръка на Слави Трифонов ....

Говори за опростачване :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.