Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Недостатъците на капитализма

Featured Replies

преди 14 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

че не е способен

Zащо си неспособен платен-трол-фейкомет

• Отговори 527
  • Прегледи 29,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-глемите минуси са, че трябва да се чете, трябва да се работи и най-лошото не може да се краде ... абе то може ма на бой не може да се носи много

• Или се казва по галено "където не успял да дойде дядя Ваня с танка"  

• Дай ми една такава: Аз ще ти дам 10 от твоите.

Публикувани изображения

• Автор

Свободата, Санчо...Само да не се объркате да сложите повече от 3 домата в количката за пазаруване, иначе ще създадете главоболия.

КапитализЪма, пълните магазини с претрупани рафтове...

https://business.dir.bg/pazari/v-getata-na-almeriya-kak-se-berat-domati-za-evropa

А условията, в които живеят тези хора, са катастрофални - близо 5000 души са натикани в гета - в колиби, сковани от щайги и палети, покрити с употребявани найлонови платнища от оранжериите. Течаща вода няма, а токът се "отклонява" от най-близкия електрически стълб.

преди 3 часа, Coco1 написа:

Zащо си неспособен платен-трол-фейкомет

Защо ме наричаш "неспособен платен-трол-фейкомет"?

преди 7 часа, Гражданин написа:

Фактът е, че не искаш да го покажеш. Ако беше им писал в действителност и показал какво точно, тогава и аз щях да им пиша. И понеже не си, има опасност, ако аз им пиша и ги попитам, те да отхвърлят, че не са получавали такива въпроси и от такъв човек, с което твоето прикритие, че уж няма за какво да лъжеш тук да се компроментира.

Фактът е, че през всичките ни разговори ти се провали да ми покажеш един единствен скрийншот, с който най-накрая да докажеш каквото искам или да обориш каквото казах последно по твой адрес, че си трол фейкомет. Тоест дали си честен или не. Не знам кой друг би проявил такова търпение с теб, трябва да се чувстваш поласкан.

Няма проблем, ще ти отговоря. Да, знам какво е фейкомет. Проилиза от съчетанието между думата "fake" на английски, която означава "фалшв" с наставката "мет", която идва от "мятам". Тоест фейкомет е нарицателно за същество (машина или човек), което мята/хвръля в някаква посока "фейкове" или това, което на интернет жаргон означава "фалшиви новини". Като гранатомет, но фейкомет. Тоест ти си същество оръжие за фалшиви новини. Колото до трол, това е същество от скандинавската митология живеещо и криещо се в пещери и излизащо от тях, когато иска да се шегува с хората и да прави бели, с които да ги ядосва. И когато съчетаеш "трол фейкомет" получаваш нарицателно за някой, който прави бели, шегува се с хората и е като машина за замеряне с фейк новини. И така, ти си трол фейкомент, защото се шегуваш с мен, че си писал до DW, което е фалшива новина, защото ти не си писал до DW и следователно всичко, с което се опита да подплътиш мнението си, че си им писал се превръща в една голяма лъжа или шега с мен. Тоес ти постъпи като трол фейкомет.

Сега може да ъпдейтнеш в програмата си архетипа за "трол фейкомет" и повече да не се налага да задаваш този въпрос във форума или да ме питаш, защо лично аз те наричам "трол фейкомет", защото вече знаеш.

Няма нужда да продължаваш да говориш за екранната снимка. Снимката ще я видиш, когато отговора в темата за ИК е публикуван. Вече няколко пъти казах, че снимката е предназначена за конкретен отговор и конкретен контекст.

Доста те забавих с публикуването на отговора, тъй като изписах по-голямата част, но после спрях да пиша и започнах да се занимавам с други неща. Най-вероятно този отговор, който ще публикувам в темата за ИК, ще бъде публикуван утре вечер.

И пак не стана ясно защо ме наричаш "фейкомет", ако нещата, които говоря, са верни.

22.jpg.5cec6ebbbf46ecac1610d311ce50bbdd.jpg.5895c5a3cb79cd37f5c4b4bd4d25d30a.jpg

току-що, Стоимен написа:

...

па, а стига си крещял толкова де :hit:

• Автор
преди 13 минути, Coco1 написа:

Защо си неспособен платен-трол-фейкомет

332572431_908037316906930_7220646733959408784_n.jpg

Само някой с цитираният коефициент на интелигентност реагира. Я да видим кои са реагирали на пропагандата. Охо, умнокрасивитета от гейпросащесср трололинките. Вкупом. Значи, честито, успяхте заедно да съберете 50 точки интелигентност.

преди 23 минути, Coco1 написа:

Защо ме наричаш "платен-трол-фейкомет"? Вече няколко пъти те попитах, но ти така и не отговори.

• Автор
преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ме наричаш "платен-трол-фейкомет"? Вече няколко пъти те попитах, но ти така и не отговори.

Чакай де, още не са му спуснали отговора от фашингтон, а сам да го измисли, е трудно.

Вече няколко пъти те попитах, но ти така и не отговори.

Така устройва ли те? :

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

предназначена за конкретен отговор и конкретен контекст.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Така устройва ли те? :

Не, не ме устройва.

Какви доказателства можеш да предоставиш, че съм "платен трол"?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какви доказателства можеш да предоставиш

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

предназначена за конкретен отговор и конкретен контекст.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

https://business.dir.bg/pazari/v-getata-na-almeriya-kak-se-berat-domati-za-evropa

А условията, в които живеят тези хора, са катастрофални - близо 5000 души са натикани в гета - в колиби, сковани от щайги и палети, покрити с употребявани найлонови платнища от оранжериите. Течаща вода няма, а токът се "отклонява" от най-близкия електрически стълб.

Като им се дадат нормални условия, ще ревеш, че гадните капиталисти качили цената на доматите :)

преди 36 минути, Coco1 написа:

Около и под 50.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Само някой с цитираният коефициент на интелигентност реагира. Я да видим кои са реагирали на пропагандата. Охо, умнокрасивитета от гейпросащесср трололинките. Вкупом. Значи, честито, успяхте заедно да съберете 50 точки интелигентност.

Средно имаш ли?

преди 1 час, Стоимен написа:

22.jpg.5cec6ebbbf46ecac1610d311ce50bbdd.jpg.5895c5a3cb79cd37f5c4b4bd4d25d30a.jpg

Много си се фокусирал в тази посока!

Има няколко причини:

1. Ти имаш пряко отношение 

2. Имаш син, който ти е довел зет

3. Имаш внук, кото е преминал на "отсрещния тротоар"

И сега не можеш да се понасяш, но понеже те е страх да си посегнеш търсиш вината в другите. 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Като им се дадат нормални условия, ще ревеш, че гадните капиталисти качили цената на доматите :)

Качването на цената няма нищо общо със стоките. В днешно време, цените се определят с цел печалба. Дори и крайната цена на даден продукт да е 2 лева, цената му в магазина ще е много над 2 лева, ще е вдигната колкото се може повече, за да се правят печалби.

Цените в днешно време нямат общо с вложените производствени разходи и са умишлено вдигнати многократно, игнорирайки разума и логиката. Всичко се продава на максимална пазарна стойност, която представлява цена, която е умишлено многократно увеличена.

• Автор
преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Средно имаш ли?

Дипломи бол, повече съм забравил, отколкото ти някога би научил.

В днешно време, цените се определят с цел печалба.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо твърдиш, че съм "без IQ"?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Дипломи бол, повече съм забравил, отколкото ти някога би научил.

Странно, не отговаря на показваното във форума.Всеки обучен трол трябва да има добра легенда явно. Но все пак е добре да спазват някакъв санитарен минимум, не да ви пускат всякакви летва минус.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.