Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Недостатъците на капитализма

Featured Replies

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Искаш да кажеш, че Брюксел си строят социализма за сметка на новозаграбените територии и експлоатацията на тяхното население?

Да точно така се получава на практика.

• Отговори 527
  • Прегледи 29,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-глемите минуси са, че трябва да се чете, трябва да се работи и най-лошото не може да се краде ... абе то може ма на бой не може да се носи много

• Или се казва по галено "където не успял да дойде дядя Ваня с танка"  

• Дай ми една такава: Аз ще ти дам 10 от твоите.

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Където продуктът, който правиш е по-скъп от труда ти.

и ти какво произведе и продаде на цена по- ниска от заплащането ти? Една кофа фекалии ли?

преди 33 минути, Стоимен написа:

635711281948630902-Gays007.webp.b81c40727cda9473fb06961a90d3db16.webp

gay-pride-parades-8.webp.afe76f371026c42de436d7328624ab2d.webp

ORIGINAL-%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%BD%

за байтошо може, за запада не може цъ цъ

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

Да си гей или лесбийка не е психично заболяване и не подлежи на лечение с хапчета.

Не всички психични заболявания подлежат на успешно излекуване с хапчета.
Например парафренията не можеш да я излекуваш с хапчета, можеш само да ѝ поуспокоиш симптомите.
Най-добре е да се прави превенция, вместо да се лекува после.
Анорексичките биха могли да не развият анорексия, ако живееха в друго по-подходяща среда за тях.
Вместо да ми се налага да ме лекуват от алкохолизъм, аз съм решил на 14 годишна възраст да не слагам повече в устата си нищо съдържащо алкохол. До тогава само по 1 чаша червено вино на обяд в неделя ( докато имаше вино в буретата де, лятото нямаше). Та никога не съм бил пиян.

Та превенцията спрямо извращенията най-добре работи когато има абсолютна недопустимост от страна на обществото към тяхното съществуване.

Извращенците се борят да наложат на нас нормалните хора техните извращения, ама ние не ги искаме.

току-що, Белгиеца написа:

....

а тей - ся и да забраним алкохола. Ти по цял ден май си тананикаш путалах акбар, жена ти верно ли е белгийка или някоя турска циганка без забрадка по магистралите?

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Не всички психични заболявания подлежат на успешно излекуване с хапчета.

Затва не те и пускат от интерната

преди 7 минути, insec написа:

и ти какво произведе и продаде на цена по- ниска от заплащането ти? Една кофа фекалии ли?

ORIGINAL-%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%BD%

Едното няма нищо общо с другото. Живков не се е женил за Брежнев нали? Не са родител 1 или родител 2? 

току-що, АСПЕКТ написа:

Едното няма нищо общо с другото.

естествено - когато ти продаваш, трябва да е скъпо, когато другите продават, трябва да е евтино. Тъй сте вие болшевишката измет.

преди 2 минути, insec написа:

а тей - ся и да забраним алкохола. Ти по цял ден май си тананикаш путалах акбар, жена ти верно ли е белгийка или някоя турска циганка без забрадка по магистралите?

Много расистко.

преди 1 минута, insec написа:

естествено - когато ти продаваш, трябва да е скъпо, когато другите продават, трябва да е евтино. Тъй сте вие болшевишката измет.

Чувствам, че ще се починеш и ти от форума. След тези обиди.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Чувствам, че ще се починеш и ти от форума. След тези обиди.

ти гледай да не ме почувстваш извън форума, че .... как беше по вашата идилия: масква не вярва на сълзи. :biggrin:

преди 10 часа, Гражданин написа:

Не, просто те гоня да ми отговориш на едни и същи въпроси, на които упорито отказваш да отговориш, защото са ти неудобни. Исках един скрийншот, за да докажеш, че си писал на DW и ти отказваш да го покажеш под нелепия предтекст, че още ми пишеш отговор в темата за ИК. А я виж тази седмица колко си изписал тук. Значи проблемът не е в липсата на време, нито в мотивация щом имаш възможност да ме залееш с толкова текст. Ако ми пратиш скрийншота най-накрая, ще престана да те гоня.

Как така не може да се сравнява с това, което беше преди 1989г.? Има много статистики, които показват, че технологичният потенциал на България не само, че не е занулен и спрян, но се развива. Нима смяташ, че компания за производство на дронове и то не просто любителски, а военни товарни дронове, няма нужда от сложна производствена мрежа. Първо тук има много специалисти, части, въобще цяла инфраструктура изградена, за да може да поеме производствените нужди, а ти пренебрегваш това наричайки го изолиран случай. Все едно да ти кажа, че Южна Корея като имат Самсунг и да отговориш "това им е изолиран случай, дай други примери!". Точно такива сектори на индустрията ни показват, че изобщо не сме изоставаща държава със занулен технологичен потенциал.

Продължава докато не ми покажеш скрийншота, че си писал на DW. Не може цял месец да ми повтаряш как не искаш да го пратиш и толкова време да ти коства да ми отговориш в темата за ИК. Нормално е при това положение да ти искам още и още информация и да отнема време. Ако го беше показал този велик скрийншот, щях да се откажа да те гоня. Ако ти е досадно това писане, просто ми го прати и спирам да те занимавам и ти ще спреш да се изморяваш да обясняваш.

И какво сме изнасяли за тези страни? 

Сам го каза "в сравнение с други социалистически държари". Тоест сме били в състезание с онези, които и те като нас осъмнаха 89-та на просешка тояга.

Как така да не означава нищо? Когато сметката не излиза накрая като компанията трябва да плаща на една маса и някои вече са станали, кой трябва да доплати?

Тоест признаваш некомпетентната социалистическа система. Когато няма финансово стимулиране, няма конкуренция, няма и опити да се подобри нещо ами има само малоумни квоти за запълване за преизпълняване на петилетките.

п.с. ще допиша втора част, ако видя по-нататък нещо интересно, на което ти отговоря, защото вече натиснах бутона за публикуване и докато допиша мнението си, то вече ще бъде заключено за редакции.

Какво общо има екранната снимка с темата? Екранната снимка е предназначена за конкретен контекст и конкретен отговор. Защо толкова силно искаш да видиш тази екранна снимка?

Останалото, което написа, е някакъв опит за продължаване на споренето. Написа неща, които нямат смисъл. Няма да отговоря на това, което си написал. Мисля, че вече достатъчно пъти написах, обясних, показах и доказах влиянието на американския нео-кололониализъм в България; дали ще приемеш това, което пиша, или ще го отричаш, няма значение.

Да, както казах, България е със спряна технологичен потенциал. Достатъчно добре обясних, че България е със спряна технологичен потенциал, че е клиентска държава, че не може да си сравнява с това, което беше преди - нито по износ, нито по производство, нито по образование, медицина или каквото и да е...

преди 9 минути, insec написа:

ти гледай да не ме почувстваш извън форума, че .... как беше по вашата идилия: масква не вярва на сълзи. :biggrin:

Борисов ти ли си?

преди 10 часа, Coco1 написа:

Соц-бота-фейкомет е зает с копипейст на простотиите из нета за да си изкара стотинките за деня. да не умре от глад.

Защо ме наричаш "Соц-бота-фейкомет"?

И защо твърдиш, че съм "зает с копипейст на простотиите из нета за да ти изкарам стотинките за деня. да не умра от глад."?

Какви "простотии" пиша? Покажи това, което е простотия, написана от мен.

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

Ти затва отиде у Берлин.Ми що не отиде в Пхенян?

Не искам да използвам моите другари. А и няма кинти. Откраднаха ги, капиталистите. Тук е парата.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Борисов ти ли си?

що - пак ли искаш да му целуваш дупенцето? :biggrin:

• Автор
преди 44 минути, insec написа:

Инцес, признай че си педофил и да се приключи присъствието ти в тоя форум.

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ме наричаш "Соц-бота-фейкомет"?

И защо твърдиш, че съм "зает с копипейст на простотиите из нета за да ти изкарам стотинките за деня. да не умра от глад."?

Какви "простотии" пиша? Покажи това, което е простотия, написана от мен.

Zащо си беден соц-бот-фейкомет

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

....

вече признах, че си извратен, но какви точно са ти фетишите не знам - наистина ли са педофилски?

преди 10 минути, insec написа:

що - пак ли искаш да му целуваш дуенцето? :biggrin:

Какво значи пак? Не схващам. Както и да е. Скорошно оздравяване.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Мерси.

моля - пак заповядай, но ако обичаш спести информацията за сексуалните ти извращения, достатъчно отблъскващ и отвратителен си, и без да ни информираш за тях.

преди 5 минути, insec написа:

вече признах, че си извратен, но какви точно са ти фетишите не знам - наистина ли са педофилски?

Педофилията не е фетиш.

току-що, АСПЕКТ написа:

Какво значи пак? 

"пак", като тъждествено на "повторение" - сега да не ме попиташ, какво значи и повторение.

• Автор
току-що, insec написа:

моля - пак заповядай, но ако обичаш спести информацията за сексуалните ти извращения, достатъчно отблъскващ и отвратителен си, и без да ни информираш за тях.

Това автобиографията ли ти е, защо я публикуваш тук?

преди 2 минути, insec написа:

"пак", като тъждествено на "повторение" - сега да не ме попиташ, какво значи и повторение.

И за да твърдиш, че съм близал г.за на Борисов ПАК (повторно), значи и ти си присъствал? Иначе как ще си сигурен? Засвидетелствал си случая.

току-що, Sliderum2 написа:

Това автобиографията ли ти е, защо я публикуваш тук?

т.е. ще продължаваш да ни облъчваш с извратените си фетиши - не, че се очакваше нещо друго де.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Иначе как ще си сигурен?

по гнусната ти уста.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.