Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

току-що, инж. Велев написа:

@Coco1 напиши един кратък анализ на сегашната международна обстановка.

Изпий два лосиона и утре ше ни пишеш папагалке

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

Работата е ясна...

преди 38 минути, чичо Сашо написа:

но тяхната наглост ,глупост, неграмотност и чуждопоклоничество ме вбесява...

преди 37 минути, чичо Сашо написа:

Излес на улица бе дете. Покажи се отворко. Да видиш как храня кокошките а?

Ццццц....

giphy.gif

преди 6 часа, инж. Велев написа:

Ей, мръсни сте отвсякъде.

Ти се оказа най-гнусния соросоидален трол тука

преди 6 часа, инж. Велев написа:

По-добре опитна ръка като на бъблукащата да го хване между краката и да види там какви очертания ще напипа.

Нека Небесната майка те закриля и ти прости глупостите, които пишеш..

Амин!

nebesna-Mayka.png

Тука (па и там) глеам три буксира са̀шета... И понеже Крали Марко вече ги не бръсне за сливи, чекат Иля Муромец...

"... Че отвързал Иля Муромец трите буксира са̀шета и на всичките дал по една рубла — да си купят чехли, боси да не ходят..."

ме прощаа Ангел Каралийчев

Саше, Сашеее...

преди 4 часа, Гражданин написа:

Значи на @Bubbles му обърнах внимание, че е направил анкетата анонимна, което в случая не е честно, защото ви дава възможност да напомпате анкетата с фейк профили. В първия случай пък може да се види кой е гласувал в моята анкета и се вижда, че има тук-таме помпане с фейк профили (такива без мнения и съвсем новосъздадени като @Flashback който е голямото прасе). Т.е. има хора гласували и по два пъти. Смело може да се каже, че има тролове сред вашите, независимо дали някой ще отрича.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Анкетата никога не е била анонимна. Толкова елементарна за оборване опорка дори и Лоботомиро20 не може да измисли :laughing4:

преди 3 часа, Гражданин написа:

Я виж пак темата на @Bubbles и анкетата му. Май май ти бързаш да внушаваш, Тошко.

Провери бре, неадекватнико. Отиди най-горе и цъкни в дясно върху бройката гласували.

...

Аз продължавам да те призовавам да отидеш на темата му и да цъкнеш там където са гласували 31 човека и да ми кажеш пак какво виждаш, за да не се обиждаме понеже вероятно може и да си недогледал. Въпреки че вече 3 поста се излагаш да спориш, аз съм широко скроен.

...

Теб животът те е обидил, още като ти е отредил да станеш трол-неадекватник.

Ето какво се получава като цъкнеш на "31 човека":

626615815_.png.100a08f2b564482c0c7a294b15718bac.png

Това обаче не е анкетата на @Bubbles, която ти говоря !!! Ето му я неговата анкета (отново линк долу), където сте си напомпани резултатите анонимо.

А в моята анкета мислиш ли че не знам какъв е резултата? И съм я направил даже публична с ясната причина да няма тролове (странно как твърдиш, че съм трол, а не се презапасявам като изключа видимостта на гласувалите и да не си напомпам сам анкетата като експлоатирам този "бъг", а?). И въпреки това пак има акаунти на хора почти без мнения и хора 100% гласували с мултиакаунти като прасето. 

...

:lol6:Ха-ха-ха, колко нефелен опит за измъкване.

Пишеш в темата в която е тази анкета

Коментира пост в който имаше снимка от тази анкета

Посочи конкретно число, което го има в тази анкета

Обаче... не си бил говорел за тази анкета :laughing4:

Божееее, колко мъка има по този свят, боже :doh:

Където и да пише, в случая е прав. Коментира пост, в който освен снимка на тази (неговата) анкета, има и снимка на "анкетата на Bubbles", пише в коментара си (1-вия цитат), че за разлика от тази (неговата), "анкетата на Bubbles" е анонимна, че това в случая не е честно, за което му е обърнал внимание и т.н... а ти казваш (2-рия цитат), че никога не е била анонимна. И продължи да го твърдиш (меко казано) и по-нататък. А той, освен че потвърди още два пъти (3-ти и 7-и цитати от горната поредица) в следващите си постове, че става дума за "анкетата на Bubbles", ти остави и вратичката "недогледал", която ти бодро подмина. Или недогледа. Е, "анкетата на Bubbles" е анонимна. Добре или зле е т'ва, на мен ми е се тая. Казано фигуративно - през пилона ми е. Но е анонимна. А-н-о-н-и-м-н-а! Нещо което всеки може да провери. И което признава и Bubbles...

на 27.07.2023 г. в 19:49, Bubbles написа:

Честно казано не помислих за тази опция когато писах темата, бях разсеян в мислите по самия въпрос, пък и мисля че не знам как се прави да се виждат.
Ако случайно е възможно модератор да го направи, нека го стори.

Edit : Ей ся цъкнах пускане на нова тема да видя къде е тази опция и я открих, за друг път ще си знам. :)

Та... не искам да ти се меся, но... аз бих се извинил. Знам, трудно е. На моменти сигурно изглежда и невъзможно. 

едит: "конкретното число" не ти помага. Не винаги да се правиш на ампе е изход. В тоя случай е тупик (на тунгуски).

преди 13 часа, laplandetza написа:

силен съюз Европа-Русия-Турция

И как ще стане този съюз? Та къв съюз с този военнопрестъпник?

Screenshot 2023-07-26 182128.png

Screenshot 2023-08-09 200105.png

преди 1 минута, bigiadri написа:

И как ще стане този съюз? Та къв съюз с този военнопрестъпник?

Screenshot 2023-07-26 182128.png

Screenshot 2023-08-09 200105.png

Лесно може да стане при наличие на Правилните хора от руска и европейска страна. Разбира се след началното развитие на един многоцентров световен модел с претендиращи за центрове Китай, Сащ-Канада, Британия-Австралия съвместно с другите от Сащ,Русия, Бразилия-Аржентина, Индия и околности и пр.

преди 15 минути, laplandetza написа:

Лесно може да стане при наличие на Правилните хора от руска и европейска страна. Разбира се след началното развитие на един многоцентров световен модел с претендиращи за центрове Китай, Сащ-Канада, Британия-Австралия съвместно с другите от Сащ,Русия, Бразилия-Аржентина, Индия и околности и пр.

Всички тези приказки ,които разказваш са една ГОЛЯМА НЕБЪДНИЦА!

преди 10 часа, ivottoshev написа:

:lol6:Ха-ха-ха, колко нефелен опит за измъкване.

преди 7 часа, lebel написа:

Та... не искам да ти се меся, но... аз бих се извинил. Знам, трудно е. На моменти сигурно изглежда и невъзможно. 

хахаха :) тощшефффф пак го хванали по бели гащи :) :) :)

самоосирането му е спорт :) 

преди 10 минути, miro20 написа:

хахаха :) тощшефффф пак го хванали по бели гащи :) :) :)

самоосирането му е спорт

Култово.

Прави се на неразбрал или наистина е тъп и цитира нещо съвсем в никаква връзка.

И е в състояние да цитира едно и също хиляда пъти и да го тълкува както си реши.

Извинение не чакайте. Това му е коронния номер.

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Я марш да пазиш паметника на чуждата армия окупаторка !

Наглостта ти е безгранична.

Ние искаме да се взриви паметника на чуждата окупаторска армия, вие го пазите.

А ти пък от къде се обаждаш бе? Кой си ти? Какъв си ти а? Къде живееш та ще даваш и акъл? Като дойдеш да живееш тука тогава се обаждай! Аман от навлеци бе! Ти си нагъл не човека. 

преди 2 часа, Hristo52 написа:

А ти пък от къде се обаждаш бе? Кой си ти? Какъв си ти а? Къде живееш та ще даваш и акъл? Като дойдеш да живееш тука тогава се обаждай! Аман от навлеци бе! Ти си нагъл не човека. 

Чичка Ичка - пиян ли си, дрогиран ...

Къде е тжва "ТУКА"? Аз винаги съм "тук" - без значение къде се намирам. Даже когато отида "там" - пак съм "тук"!

преди 14 часа, БаалБек написа:

Нека Небесната майка те закриля и ти прости глупостите, които пишеш..

Амин!

nebesna-Mayka.png

Амин!

Тя много добре знае кой пише глупости и кой разпространява дезинформация. И то по най-гадния и долен начин.

преди 46 минути, инж. Велев написа:

Амин!

Тя много добре знае кой пише глупости и кой разпространява дезинформация. И то по най-гадния и долен начин.

Крадецът вика дръжте крадеца!

преди 2 минути, Coco1 написа:

Bабо пак си на кокъл 

Ти припозна ли се като лакей на злото? Или си само родоотстъпник?

преди 1 минута, инж. Велев написа:

Ти припозна ли се като лакей на злото? Или си само родоотстъпник?

На кокъл си бабо и като всяко мекере далеч от Русия си :yanim:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

преди 3 часа, Coco1 написа:

Bабо пак си на кокъл 

Screenshot2023-08-16182622.png.aaf5efcbab460fd882c71766dbeda2aa.png

преди 19 часа, miro20 написа:

Ами сега ?

Ами сега ?

367484167_1988866824833473_3134561409545

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Тошев пак затапен и унижен.

Ся са същите благословии за Касапина Путлер.

мани го тоя лузър... :getout:

Чудя се копейките и БСП ще искат ли паметник за Хитлер като пазител на християнските ценности и устои ?

преди 16 часа, jhoro написа:

Чичка Ичка - пиян ли си, дрогиран ...

Къде е тжва "ТУКА"? Аз винаги съм "тук" - без значение къде се намирам. Даже когато отида "там" - пак съм "тук"!

Старшинката дори и когато е ТУК или ТАМ, духом е в МАСКВА

преди 1 минута, miro20 написа:

мани го тоя лузър... :getout:

Чудя се копейките и БСП ще искат ли паметник за Хитлер като пазител на християнските ценности и устои ?

Тъй както е тръгнало, нищо чудно да издигнат паметник на Путлер в цял ръст и да го бранят със зъби и нокти и да му се молят като на Господ Бог.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.