Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наборната армия - робство и позор

Featured Replies

преди 30 минути, Гражданин написа:

Никой няма да стои да ви се бие в измислените войни дето копейките искате да ги натресете на България. 

Да бе! Като те привикат от НАТО, ще гледам сеира точно на такива като тебе. Философи и "патриоти" На тях от НАТО им обяснявай, че не искаш измислени войни! Само че за твое съжаление България е в НАТО, с всички задължения произтичащи от това!

преди 7 минути, г-н Велев написа:

Да, и бяхме мъже! А сега пед....пардон гейове! Оня ден гледах двама в парка! Да ги пребиеш! Че и за ръка се държаха, единия наричаше другия "скъпи"... Светът отива на кино. Радвам се, че съм на определени години и няма да дочакам да видя как България се превръща все повече и повече в миризлива тоалетна!

• Отговори 236
  • Прегледи 16k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не прочетох, но осъждам! Германия се замислят да върнат наборната служба. САЩ я върнаха за войната във Виетнам. В Швейцария има къса наборна а след това те пускат с лекото оръжие вкъщи

• Не четох но ми се струва, че се изпуска най-важния момент за срока на службата в наборна служба, а той е колко войска готова моментално/бързо да воюва иска държавата да има. Колкото е по-дълга, т

• иванке, пак ревеш, все едно си престилка. Предлагам сделка. Аз ще ти отслужа твоята служба, а ти всеки месец докато го правя, ще ми цакаш програмистка заплата.

Публикувани изображения

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Да бе! Като те привикат от НАТО, ще гледам сеира точно на такива като тебе. Философи и "патриоти" На тях от НАТО им обяснявай, че не искаш измислени войни! Само че за твое съжаление България е в НАТО, с всички задължения произтичащи от това!

Точно така! България е в НАТО! Плащаме си за охрана! Опасно ще стане като излзем от него благодарение на тъпотията копейковска и съседите ни изведнъж решат да ни нападнат вкупом. Това тогава ще е краят на третата българска държава. 

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Да, и бяхме мъже!

Е такива бяхме тогава - мъже. На видеото един нежен и пухкав нямаше.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Плащаме си за охрана!

Моля??? Я пак? Хахаха! Значи ако случайно някоя страна от НАТО поиска помощ, само американци ще отидат да я защитят. Ние си плащаме и никой не може да ни пипне? По голяма глупост от това не бях чел! Хахаха! Върви на психиатър момче! 

Момчета, коя жена ще се съгласи на робство??? Има ли българи в момента??? Или бащи??? 

= Именно казармата прави един мъж истински!!! Жената няма какво да прави във войната, а да е медицинска сестра!!!

п.п. Тежка е съдбата на една българка. Тя съхранява българското, а синовете и ... трябва да следват светлината от баща си и да помнят, че Една българка ги е родила!!!

Аз казах!!!

п.п. Колко още българи трябва да погинат, за да се себе осъзнае българска жена???

току-що, чичо Сашо написа:

Моля??? Я пак? Хахаха! Значи ако случайно някоя страна от НАТО поиска помощ, само американци ще отидат да я защитят. Ние си плащаме и никой не може да ни пипне? По голяма глупост от това не бях чел! Хахаха! Върви на психиатър момче! 

Абе как бе? Той си плаща и край. А ти го пращаш на психиатър! Наистина някои индивиди...

Този план е в действие за жалост успешен и вече дава резултатите....

Планът Ран-Ът 1990 и гибелта на българската икономика

Това е истината....А след срива на нашата икономика, да ни завладеят е много лесно, както и вече става. Колко са българските стоки и производство?

Разрушихме ДЗС та, ТКЗС та заводи, фабрики. Това било наследство от социализма, а ние сме с Европа и Америка. Ха сега ближете задниците и на европейците, и на американците.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Ха сега ближете задниците и на европейците, и на американците.

... и яжте банани и бонбони тик-так.

Седнали глупости да ми говорят.....

преди 24 минути, чичо Сашо написа:

Армията ни е само с професионални войници. Както пратихме в Афганистан и Ирак, така ще пратим от професионалните войници и там, където имаме поети ангажименти. Въпросът е че няма да умира пушечно месо, защото в армията се записваш само ако искаш. И НАТО е изключително високотехнологичен съюз. Днешно време войните се водят с високи технологии, а не гледаш да изсипваш трупове в двора на противника. Но ватите се радвате на войни, в които войници които никога не са се записвали доброволно за война отиват насила да им свърши живота. Да се върнат в ковчези при синовете и съпругите си. А после след 18 години и синовете им да отидат на фронта и да се върнат в ковчези. Изкривена ви е психиката просто. Казвам го защото си личи по начина по който пишете, че вярвате че това са "ценности и идеали" за мъжки живот. Мисля че сте психопати.

преди 13 минути, Hristo52 написа:

Този план е в действие за жалост успешен и вече дава резултатите....

Планът Ран-Ът 1990 и гибелта на българската икономика

Това е истината....А след срива на нашата икономика, да ни завладеят е много лесно, както и вече става. Колко са българските стоки и производство?

Разрушихме ДЗС та, ТКЗС та заводи, фабрики. Това било наследство от социализма, а ние сме с Европа и Америка. Ха сега ближете задниците и на европейците, и на американците.

Има много български стоки и много фабрики и т.н.. Но ти като се разхождаш само пред блока и до лидъл за промоциите няма как да трупаш впечатления.

преди 42 минути, Гражданин написа:

Има много български стоки и много фабрики и т.н..

И къде точно ги видя тези много български стоки и фабрики? Работят няколко фирми които не могат да задоволят цяла България. Ами ти явно си мислиш, че с деца си пишеш?

1.Фабрики продадени и купени от чужденци. Другите разрушени и изоставени.

2. Домати от Турция

3. Картофи от Полша

4. Чесън от Испания

Селско стопанство разбито. Селата пустеят. Бяла техника главно от Турция, Германия, Словения

Черна техника само вносна.

Стоки втора употреба предимно Китай ,Германия.

Детски дрехи , предимно Китай

Всякакви дрънкалки и електроника - Китай

Компютри от чужбина.

Хранителни стоки, Испания, Италия, Германия, Холандия, Китай.

Енергетиката продадена на чужди фирми. Единствената държава в светът която си е продала енергетиката в частни ръце от чужбина.

Нефт, бензин, нафта, газ от чужбина. Още? та не разбрах точно къде са тези много български стоки и фабрики?

преди 42 минути, Гражданин написа:

Но ти като се разхождаш само пред блока и до лидъл за промоциите няма как да трупаш впечатления.

А това може да го каже човек на който му липсват аргументи, говори глупости, и се опитва да засегне другия точно поради липса на аргумента. Защото пък ти пътуваш и трупаш впечатления а? Тук във форума ли пътуваш и трупаш тези впечатления? Гледам че и ти си от постоянното присъствие тука.

Хайде с здраве...

преди 57 минути, Гражданин написа:

Армията ни е само с професионални войници.

Цъ!!! Я съм ОЗ. = Не съм от кадрите, т.е. тези с които си изхранвам И прехраната. Не съм толкова доблестен!!! Но, съм се заклел в името на България да си отдам живота!!! 

Да, роб съм само единствено на България!!! = Винаги готов да си отдам живота за българите!!! У ву, все още ще съм жив!! :) Другото е Божия воля!!!

Бог да пази България и българите! Амин Няма млади истински българки!!! Ша се наложи украинки да ги правим българки.  :) 

преди 20 минути, чичо Сашо написа:

И къде точно ги видя тези много български стоки и фабрики? Работят няколко фирми които не могат да задоволят цяла България. Ами ти явно си мислиш, че с деца си пишеш?

Не цялото производство е необходимо да бъде във фабрики с високи комини, пушек, мръсотия в радиус от 100 км.

1.Фабрики продадени и купени от чужденци. Другите разрушени и изоставени.

Не сме резерват, трябва да има намеса и от чужди специалисти.

2. Домати от Турция

Има много български домати на пазара.

3. Картофи от Полша

Има много бъларски картофи на пазара.

4. Чесън от Испания

Има много български чесън.

Селско стопанство разбито. Селата пустеят. Бяла техника главно от Турция, Германия, Словения

Ходи тогава ти из пустошта някъде, където пустее за да ториш родинАта и да я развиваш. И защо другите като правят нещо, ние обезателно да трябва да копираме. Ми като не правим бяла техника, може друго да правим? Няма само 1 формула.

Черна техника само вносна.

А какава искаш да е? Да се конкурираме със Самсунг ли? Много малко държави имат такъв напредък. Ние имаме други силни качества.

Стоки втора употреба предимно Китай ,Германия.

Германия е дъжава с 83 милиона души. Китай с 1,4 милиарда души. Нормално е да има с какво да заливат ЕС с втора употреба

Детски дрехи , предимно Китай

Всякакви дрънкалки и електроника - Китай

Китай не е България!

Компютри от чужбина.

С Епъл ли ще конкурираме? Ние, държава от 6 милиона души?

Хранителни стоки, Испания, Италия, Германия, Холандия, Китай.

Има много хранителни стоки

Енергетиката продадена на чужди фирми. Единствената държава в светът която си е продала енергетиката в частни ръце от чужбина.

Нефт, бензин, нафта, газ от чужбина. Още? та не разбрах точно къде са тези много български стоки и фабрики?

Къде ще копаем българския нефт? Да не се окаже, че има български нефт, но в руски води?

А това може да го каже човек на който му липсват аргументи, говори глупости, и се опитва да засегне другия точно поради липса на аргумента. Защото пък ти пътуваш и трупаш впечатления а? Тук във форума ли пътуваш и трупаш тези впечатления? Гледам че и ти си от постоянното присъствие тука.

Хайде с здраве...

Казвам го като на човек, който непрекъснато се оплаква, че държавата не му харесва че няма собствено производство пък не подкрепя българското ми ходи в Лидъл да пазарува. Това че ти го приемаш за подигравка си е твой проблем.

преди 7 минути, dioib написа:

Цъ!!! Я съм ОЗ. = Не съм от кадрите, т.е. тези с които си изхранвам И прехраната. Не съм толкова доблестен!!! Но, съм се заклел в името на България да си отдам живота!!! 

Да, роб съм само единствено на България!!! = Винаги готов да си отдам живота за българите!!! У ву, все още ще съм жив!! :) Другото е Божия воля!!!

Бог да пази България и българите! Амин Няма млади истински българки!!! Ша се наложи украинки да ги правим българки.  :) 

Стига си лъгал. И това че си без жена не е защото няма "истински българки".

• Автор
преди 2 часа, Hristo52 написа:

И съм сигурен че не дай боже стане ли нещо ще хукнете да бягате както направиха много руснаци и украйнци като обявиха мобилизация. В казармата се става истински мъж, не меки китки като сега. Многоо "патриоти" и специалисти има от вас, само , че тук във форума и на маса. Българинът на маса е....мани! Галактиката му се подчинява.

За мене ти гарантирам, че ще съм от първите избягали.

Не се става мъж в казармата. Това е едно излишно унижение, мъка, губене на време и пари.

Служил съм, тъй че не може да ми викаш мека китка, по твои думи. Просто тоя народ не заслужава да си рискувам живота за него. 12 години търпяхте Боко, ся доведохте още по-големи тикви, втори мандат.

преди 44 минути, dioib написа:

Бог да пази България и българите!

Той ще я пази, ама "в кошара не вкарва".

преди 25 минути, г-н Велев написа:

Той ще я пази, ама "в кошара не вкарва".

Бог не е пастир драги ми ага ... Ти явно си чубанин без уфси ли въъъъ??? :) = Стар ерген ... :) 

преди 16 минути, dioib написа:

:) = Стар ерген ... :) 

Ааа, още съм млад ерген. Не обиждай :)

преди 17 минути, dioib написа:

Бог не е пастир драги ми ага ...

На всякъде пише че е пастир. Явно не четеш.

преди 5 часа, инж. Велев написа:

На всякъде пише че е пастир. Явно не четеш.

Ага, пастирите са хора. ;) => Бог само спуска заповеди на въпросните.  Друг  е въпроса кой ги изписва, а прочие или "Я" - ги изпълнява. ;) 

Не е важно да може да четеш, а да може да го прочетеш написаното. 

Друг е въпроса кой може да чува словото на Бог. Някъде му викат да си Пророк. 

Ще го кажа по инж. = Анализ без последствие да се систематизират данните и има резултат е философия без край. 

Не бъркай тактиката със стратегията!!! ;) Дали ще ползваш гега или кучета, то по друг начин се управлява системата човек. :) В някои случаи се налага свободна воля (доброволци). Иначе на се постига целта. 

• Автор
на 7.08.2023 г. в 19:33, чичо Сашо написа:

Селско стопанство разбито.

Не е вярно.

Селата пустеят.

Па върни се на село бе! Нас как ни натискаха с жителство.

Компютри от чужбина.

Хихи, ако искаш тука да почнем да правим процесори, и да работят ангария БГ инженери на минималка...

на 7.08.2023 г. в 18:32, dioib написа:

Именно казармата прави един мъж истински!!!

Туй е оправдание на класическа ватенка, която я смачкал животът, и освен заточението му при шапкарите, няма с какво друго да омайва жена си.

Дори да допуснем, че са те направили мъж, дори тази инициатива не е по твой избор. Някой те е натискал и формовал под негов си калъп.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Туй е оправдание на

А туй твоето е на педигрипъл мнение, де не знае дъл ГЗ или устътъ да си надени на някой си резан био-пич. :)

преди 32 минути, dioib написа:

А туй твоето е на педигрипъл мнение, де не знае дъл ГЗ или устътъ да си надени на някой си резан био-пич. :)

Не виждам защо спориш. Безмислено е. Ако стане утре война ( защото някой мнооого искат да стане това нещо) ще ги видим всички по форумите колко са герои и ербапи.

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Не виждам защо спориш. 

:offtopic_s:За да му поставя точна диагноза. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.