Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

От интервюто ли? От него нищо не се знае, понеже не е публикувано. Но за сметка на това не коментирам съдържанието му. По чисто обективни причини. 

Е, защо тогава така лично се засягаш?

Ето, аз нямам никакви проблеми да кажа, че BBC са монтирали глупости, нали? А ти хич не искаш да отрониш и сричка за глупостите, които РФ-медиите са сътворили.

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

А ти кой беше, че да ме интересува какво си казал?

А кой е дебила ще оставя на читателите да преценят.:D

Ооооо, не така с рогите напреЖ.... 😆 

преди 7 минути, parmobil написа:

Ето, аз нямам никакви проблеми да кажа, че BBC са монтирали глупости, нали? А ти хич не искаш да отрониш и сричка за глупостите, които РФ-медиите са сътворили.

Коментираме конкретни примери. Монтирано видео, спряно интервю тук, спряно интервю там. И всичко се подминава с лека ръка все едно не се е случило. Но пък се започва с уатаболизма. Видиш ли как било еди къде си. Интересува ме тук как е. Цензура, манипулация, скриване на информация. Нали уж нещо различно от преди е..... Ама то същото..... Че май и по-зле.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Коментираме конкретни примери. Монтирано видео, спряно интервю тук, спряно интервю там. И всичко се подминава с лека ръка все едно не се е случило. Но пък се започва с уатаболизма. Видиш ли как било еди къде си. Интересува ме тук как е. Цензура, манипулация, скриване на информация. Нали уж нещо различно от преди е..... Ама то същото.....

А в руските медии как е? 

А в руските медии как е? 
Мдааа пак уатаболизъм. Интересува ме тук как е. Нали уж са претенциите за нещо по-различно тук. Оказва се същото, но пък внимание на това не се обръща и важното е какво било там. Не бъди съдник на нещата там след като тук е същото с вероятност и да е по-зле.
Иначе как е там и тук вече дадох пример. Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок. И интересно защо това не го видяхме по нашите медии. Което не е неочаквано....
Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 минути, maxthon написа:

Мдааа пак уатаболизъм. Интересува ме тук как е. Нали уж са претенциите за нещо по-различно тук. Оказва се същото, но пък внимание на това не се обръща и важното е какво било там. Не бъди съдник на нещата там след като тук е същото с вероятност и да е по-зле.
Иначе как е там и тук вече дадох пример. Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок. И интересно защо това не го видяхме по нашите медии. Което не е неочаквано....

У нас е добре. И по-добре щеше да е, но нямаше лустрация. Нямаше и как да има, защото всички кадри бяха подготвени от БКП.

А за ударени жилищни блокове не ми се хвали! Военна цел, нали?

У нас е добре. И по-добре щеше да е, но нямаше лустрация. Нямаше и как да има, защото всички кадри бяха подготвени от БКП.
А за ударени жилищни блокове не ми се хвали! Военна цел, нали?

Кое му е добрето? Че нашите медии като латерни предавят същите глупости като всички други "свободни" медии? И пак да насоча, че идеално получихме информация защо в Тернопил продължават да броят трупове из жилищните сгради. Всички видяхме как свален дрон се насочва към жилищната сграда. Пардон не го видяхме всички. Тази информация трябваше да бъде филтрирана....

преди 29 минути, maxthon написа:

Кое му е добрето? Че нашите медии като латерни предавят същите глупости като всички други "свободни" медии? И пак да насоча, че идеално получихме информация защо в Тернопил продължават да броят трупове из жилищните сгради. Всички видяхме как свален дрон се насочва към жилищната сграда. Пардон не го видяхме всички. Тази информация трябваше да бъде филтрирана....

Верно ли за това ще ме питаш? Да не филтрирам ли обявянето на СВО, в което Путин каза, че няма да окупира?

Верно ли за това ще ме питаш? Да не филтрирам ли обявянето на СВО, в което Путин каза, че няма да окупира?
Е филтрирай каквото си поискаш. Нали си фен на тази процедура. Нямаш нищо против да ти се филтрира информацията. За сметка на това ревеш с две гърла - виж там в Русия как било....

преди 10 минути, parmobil написа:

И той не окупира. До споразумението в Истанбул всичко беше точно и териториите си оставаха Украински. Само че някой подшушна на ушенцето на Зелю да се бие... и стана тя каквато стана.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Смешна си!

Призовавам администратора @Kalin Karaboychev да направи проверка дали двата посочени профила са на един и същ потребител и да съобщи резултата от проверката.

Аз искам да разкрие акаунтите на @"Саша"... ВСИЧКИТЕ! Искам и да провери, дали аз пиша от няколко профила. Ама искам с Баалбек, да се басираме... Ще й кажа, къде да ми изпрати парите... :) 

преди 3 часа, parmobil написа:

Какво трябва да прави журналист?

Антикомуниста иска журналиста, да "филтрира", както се изрази смешницата на форума... Каква изненада! 

преди 8 часа, maxthon написа:

Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок. И интересно защо това не го видяхме по нашите медии. Което не е неочаквано....

Аха и според теб тези щети са от свален дрон, а не от ракета?

image.png.3e123881f0567218ec7672ce5af9715b.png

Информациите за масираната атака над Термопол са, че са използвани дронове и ракети. Това което намирам аз за въпросната жилищна сграда е, че е поразена от пряко попадение на ракета Kh-101. Всъщност ти какво се опитваш да вмениш, вина в украинците, че свалят ракети и дронове като ги нападат ли? 

Ето и едно видео в което ясно се вижда ракета поразяваща цел, жилищна кооперация, за жалост не може да се разбере дали става въпрос за същия блок. 

Иначе ако трябва да четем и "другата гледна точка" намерих статия от "Москава24", в която се цитира МО на РФ

"Цели удара достигнуты, все назначенные объекты поражены"

Т.е. да преведа, всички определени цели бяха поразени, това е от министерствона на отбраната на руската федерация...

Ние тука може да си говорим, но ето ти го резултата, става ли ти хубаво?

image.thumb.png.b89838b9906dc91a98e13d0982b0c1ed.png

Абсолютно никой няма да ти хаби ракети, дето струват майка си и баща си, за да ударят жилищна сграда. Това няма как да бъде разбрано от невменяемите... ОТ НЕВМЕНЯЕМИТЕ!

преди 3 минути, communismatic написа:

Абсолютно никой няма да ти хаби ракети, дето струват майка си и баща си, за да ударят жилищна сграда. Това няма как да бъде разбрано от невменяемите... ОТ НЕВМЕНЯЕМИТЕ!

Е, то на клипчето се вижда ракетата...

Целта е ясна, психологически терор и натиск върху цивилното население. Демонстрация на възможност за поразяване на западните части на Украйна, което допълнително всява страх и уязвимост в населението. Отделно атаката съвпада с визитата на президента Зеленски в Турция. Русия показва, че може да удари далеч зад фронтовата линия

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Аха и според теб тези щети са от свален дрон, а не от ракета?

Не е според мен. Според това, което също така показаха и удобно пропуснаха да споделят нашите "независими" медии. Или как свален дрон пада върху сградата.

преди 4 минути, maxthon написа:

Не е според мен. Според това, което също така показаха и удобно пропуснаха да споделят нашите "независими" медии. Или как свален дрон пада върху сградата.

При такава масирана атака е нормално да падат отломки от свалени дронове, конкретно за тази жилищна сграда обаче щетите не приличат да са от свален дрон, а според официалните източници удара е от ракета Kh-101. Дай да видим клипа на сваления дрон как пада върху сградата

Ето ти стоп кадър от момента на поразяване на жилищната сграда от ракетата.

image.png.4c0ae864e2fdcfb90386e67ddb17423e.png

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Е, то на клипчето се вижда ракетата...

На клипчето може да се вижда ракетатата, ама не се вижда целта. Сега следващият въпрос от позицията на невменяем тип е, що руснаците твърдят, че "целите" са "поразени". Нали? 

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Целта е ясна, психологически терор и натиск върху цивилното население.

Верно? По-голям от този в собствената им държава, която докато ги товари като добитък от улицата, собственият им управляващ елит си пълни гушата "за последно" (както твърдяха американските медии).

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Отделно атаката съвпада с визитата на президента Зеленски в Турция. Русия показва, че може да удари далеч зад фронтовата линия

Тоя много ги разбира нещата... Точно толкова колкото и по всички останали теми...

преди 4 минути, communismatic написа:

На клипчето може да се вижда ракетатата, ама не се вижда целта. Сега следващият въпрос от позицията на невменяем тип е, що руснаците твърдят, че "целите" са "поразени". Нали? 

В горния коментар съм дал стоп кадър ето малко преди и след поразяването

image.png.4862c9ca8f632bf00ac79fb97264186a.pngimage.png.e2679702f13468dfdc79f7c32205ec36.png

Можеш и сам да си стопираш клипчето 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

При такава масирана атака е нормално да падат отломки от свалени дронове, конкретно за тази жилищна сграда обаче щетите не приличат да са от свален дрон, а според официалните източници удара е от ракета Kh-101. Дай да видим клипа на сваления дрон как пада върху сградата
Ето ти стоп кадър от момента на поразяване на жилищната сграда от ракетата.
image.png.4c0ae864e2fdcfb90386e67ddb17423e.png
И сега остана само да се уточни оръжие с какво гориво може да остави такава следа?

преди 1 минута, maxthon написа:

И сега остана само да се уточни оръжие с какво гориво може да остави такава следа?

Това според теб е дрон, а не ракета? :)

Чакам ти клипчето от журналистите, които не филтрират информацията

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. отново не разбра отговора ми?!

Ами твърдиш, че не се вижда целата, дал съм ти стоп кадър и даже съм я заградил с червено, че ти по друг начин не разбираш

Това според теб е дрон, а не ракета? [emoji4]
Чакам ти клипчето от журналистите, които не филтрират информацията
Той дрона го има на друг клип. Това сега няма няма значение. Коментираме този, който даде за да се стигне до извода какво гледаме. Та пак да попитам оръжие с какъв тип гориво оставя такива инверсионни следи? Да ти дам и отговора - горивото е твърдо.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Ами твърдиш, че не се вижда целата, дал съм ти стоп кадър и даже съм я заградил с червено, че ти по друг начин не разбираш

Не, бе... не твърдя, че не се вижда целта. Малко е смешно да ми пишеш, как аз не разбирам, след като ти не си разбрал абсолютно нищо от това, което говоря. Точно ти да ми говориш за разбиране... извинявай. Човека дето не прави разлика между "пътуващи" и "почиващи". Нали? Невменяемият... Жълтопаветника?

Какво има около въпросната сграда, имаш ли понятие? Да пробвам с картинки, ако трябва? Щото принципно зацепваш чак от 2453-тият път, та...

Не, бе... не твърдя, че не се вижда целта. Малко е смешно да ми пишеш, как аз не разбирам, след като ти не си разбрал абсолютно нищо от това, което говоря. Точно ти да ми говориш за разбиране... извинявай. Човека дето не прави разлика между "пътуващи" и "почиващи". Нали? Невменяемият... Жълтопаветника?

Какво има около въпросната сграда, имаш ли понятие? Да пробвам с картинки, ако трябва? Щото принципно зацепваш чак от 2453-тият път, та...
Май някакъв радиозавод имало.

Чакай да видим какво ще отговори. С тоя "дискусиите" винаги са били много забавни. Абсолютно никакви наченки на мислене. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.