Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Той Костовиста винаги на въпрос отговаря с въпрос. Толкова може момчето. И всеки път ти не си отговорил на негов въпрос. Нищо мъжко няма в тоя тип...

Кога си отговорил на мой въпрос? И @M.Николов ще го попитам.

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

Защото ти повдигаш въпрос за лихвата в РФ, аз те питам знаеш ли каква е тя в Турция?

И какво общо има Турция с руската пропаганда, за която пишем?

Николов, Костов няма да отговори... тоя път, понеже не е по темата. Много е стриктен към тия неща, не за друго... 

преди 1 минута, parmobil написа:

И какво общо има Турция с руската пропаганда, за която пишем?

Ми нали трябва да сравним с нещо бре, капацитет?

Да видим нормална ли е такава лихва или не е.

току-що, parmobil написа:

Пропагандата на Турция и РФ ли сравняваме, умно момче?

Не бре, неумно момче!

Лихвите им сравняваме.

Дали ще успееш да включиш някога?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не бре, неумно момче!

Лихвите им сравняваме.

Дали ще успееш да включиш някога?

Ама това какво общо има с темата за руската пропаганда, изключително и функционално грамотен друже?

А главата на "Ростех" каза, че при 21% лихва, не могат да изпълнят и един дългосрочен договор! Не си бил в час, когато дадох линк към диалог между Чемезов и Мишустин на най-високо ниво.

Сега сравни лихвите с Бангладеш и пак ме питай. Няма да има нищо общо с темата, но ти си питай.

преди 2 минути, parmobil написа:

Ама това какво общо има с темата за руската пропаганда, изключително и функционално грамотен друже?

А главата на "Ростех" каза, че при 21% лихва, не могат да изпълнят и един дългосрочен договор! Не си бил в час, когато дадох линк към диалог между Чемезов и Мишустин на най-високо ниво.

И кое в цитирания случай е пропаганда?

И кое в цитирания случай е пропаганда?

Пропаганда са глупостите, че в РФ всичко е чудесно и цъфти икономически. Но Чемезов и Набиуллина друго приказват. А това не са случайни граждани, дето си говорят на пазара.

Тоя е уникално примитивно създание. Изключително жалък манипулатор, при това на тотално елементарно равнище. Били вдигнали основният лихвен процент? И? Страната е във война вече четвърта година подред, при това руснаците карат с хора на договор, които са в Украйна срещу заплащане. Това което руската икономика прави в момента е повече от впечатляващо, четири поредни години на икономически растеж и четири поредни години с ръст на индустриалното производство след като беше най-санкционираната държава изобщо в цялата история на човечеството. Преди няколко седмици гледах Петрушев как се разхожда из руските градове и пита руснаците, дали усещат санкциите... Отговора беше, че проблема е, че не могат, да пътуват толкова свободно. В същото време нашият континент се тресе от икономическа криза, самите германци са трета поредна година в рецесия, нещо нечувано в цялата им история вероятно. Всички държави се скъсват, да заобикалят санкциите само и само да купуват руски газ и петрол, само и само да им излиза максимално евтино, но разни лаладжии, дето не са ги чували и у тяхното село джафкат глупости за "сериозни проблеми".

Няма акъл за пет стотинки, затова и постоянно избягва отговори на въпросите...

преди 5 минути, communismatic написа:

Тоя е уникално примитивно създание. Изключително жалък манипулатор, при това на тотално елементарно равнище. Били вдигнали основният лихвен процент? И? Страната е във война вече четвърта година подред, при това руснаците карат с хора на договор, които са в Украйна срещу заплащане. Това което руската икономика прави в момента е повече от впечатляващо, четири поредни години на икономически растеж и четири поредни години с ръст на индустриалното производство след като беше най-санкционираната държава изобщо в цялата история на човечеството. Преди няколко седмици гледах Петрушев как се разхожда из руските градове и пита руснаците, дали усещат санкциите... Отговора беше, че проблема е, че не могат, да пътуват толкова свободно. В същото време нашият континент се тресе от икономическа криза, самите германци са трета поредна година в рецесия, нещо нечувано в цялата им история вероятно. Всички държави се скъсват, да заобикалят санкциите само и само да купуват руски газ и петрол, само и само да им излиза максимално евтино, но разни лаладжии, дето не са ги чували и у тяхното село джафкат глупости за "сериозни проблеми".

Няма акъл за пет стотинки, затова и постоянно избягва отговори на въпросите...

И с тази епистоларна полюция как ми показа икономически възход в РФ? Петрушев се разхода и пита? Веселяк. Набиуллина, пич, Набиуллина говори в "Думата".

преди 6 минути, parmobil написа:

Пропаганда са глупостите, че в РФ всичко е чудесно и цъфти икономически.

А кой е твърдял това?

току-що, parmobil написа:

Петрушев се разхода и пита? Веселяк.

Правилно, да. По-добре да вярваме на жалък и примитивен лъжец като теб. Нали си лъжец? Или и това ще отречеш? Има ли яйца по 90 рубли? :) 

преди 3 минути, M.Николов написа:

А кой е твърдял това?

Никой, просто пропагандата не прощава. Още повече, когато си манипулатор на елементарно ниво.

преди 4 минути, parmobil написа:

И с тази епистоларна полюция как ми показа икономически възход в РФ? 

Ми не, не е полюция, всъщност точно ти е представил положението.

преди 9 минути, communismatic написа:

Били вдигнали основният лихвен процент? И? Страната е във война вече четвърта година подред, при това руснаците карат с хора на договор, които са в Украйна срещу заплащане. Това което руската икономика прави в момента е повече от впечатляващо, четири поредни години на икономически растеж и четири поредни години с ръст на индустриалното производство след като беше най-санкционираната държава изобщо в цялата история на човечеството.

Само една поправка не "беше", а все още е най-санкционираната държава, поне в близката история.

А кой е твърдял това?

Няколко човека тук. @maxthon, @Flashback, @communismatic и т.н. Ти също, защото опонираш на реални изказвания на главата на Централната банка.

В страната имаше опашки за бензин! И това ли сте пропуснали?

• Автор
преди 9 минути, communismatic написа:

Страната е във война вече четвърта година подред, при това руснаците карат с хора на договор, които са в Украйна срещу заплащане. Това което руската икономика прави в момента е повече от впечатляващо, четири поредни години на икономически растеж и четири поредни години с ръст на индустриалното производство след като беше най-санкционираната държава изобщо в цялата история на човечеството.

Така е! Русия е най-богатата държава с най-силната икономика (която става все по-силна от санкциЙте); абсолютно невъзможно да фалират, рублата е най-силната валута в света!!! Целият свят изостава (и трепери също) от страх, шубе и старчески тремор. Имигранти се стичат към Русия на талази, граничните пунктове работят 24/7!

Пак си чел "фактибг.ком"

fakti-nikolov.png

преди 5 минути, M.Николов написа:

Малко като Иван Умния - руската икономика била смешна (нашата била по-голяма, според него), понеже основно са изнасяли суровини. На тоя... акъла не му стига, че точно понеже икономиката им е самодостатъчна, та затова и след сума ти санкции и война срещу целият Запад, Русия не се огъна. Имаш нефт, имаш природен газ, имаш стомана, имаш въглища, имаш алуминий и когато страната е във война, та именно това печели войната.

преди 4 минути, parmobil написа:

Няколко човека тук. @maxthon, @Flashback, @communismatic и т.н. Ти също, защото опонираш на реални изказвания на главата на Централната банка.

Кажи не си ли лъжец? Яйца за 90 рубли има ли?

преди 5 минути, parmobil написа:

Може ли конкретен пост, за да ти повярвам?:wub:

преди 7 минути, parmobil написа:

В страната имаше опашки за бензин! И това ли сте пропуснали?

Опашките за бензин нямат нищо общо с икономиката, глупчо!

Опашките за бензин са в резултат от целенасочен саботаж!

преди 13 минути, M.Николов написа:

Може ли конкретен пост, за да ти повярвам?:wub:

Опашките за бензин нямат нищо общо с икономиката, глупчо!

Опашките за бензин са в резултат от целенасочен саботаж!

Би ли обяснил! За горивото.

А линк към изказването на Набиуллина съм пускал. Вече не се занимавам да издирвам отговорите си, които не сте прочели. Пореден прийом аз да обяснявам, че нямам сестра.

• Автор
преди 2 часа, БаалБек написа:

"Резервите на публичните финанси са изчерпани" - Заместник-министърът на финансите Владимир Количев

https://www.kommersant.ru/doc/8229470

И каква стана тя?

- Щяхме да умираме от студ без Газпром - Оказа се, че е много по вероятно Газпром да фалира без клиентите си в Европа.

- Щяхме да фалираме - Русия почти нулира златните си резерви, опука Националния фонд за богатство и има рекорден дефицит в бюджета.

- Щяха да ни залеят мигранти - В Москва руския език е третия най популярен език.

sberbank-india.png

преди 3 минути, parmobil написа:

А линк към изказването на Набиуллина съм пускал. Вече не се занимавам да издирвам отговорите си, които не сте прочели. Пореден прийом аз да обяснявам, че нямам сестра.

Ето по-прясно! Комерсант.ру

преди 5 минути, parmobil написа:

Кажи за яйцата, стига бяга по тъча... Има ли яйца по 90 рубли или не?

преди 8 минути, parmobil написа:

Какво за горивото? Да, може някъде да е имало локални проблеми (които бързо бяха решени), но нима това говори за срив на руската икономика? Просто пропагандата направи от мухата слон, точно както и в случая с "липсата" на пирони.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Какво за горивото? Да, може някъде да е имало локални проблеми (които бързо бяха решени), но нима това говори за срив на руската икономика? Просто пропагандата направи от мухата слон, точно както и в случая с "липсата" на пирони.

Питай го, дали има яйца за 90 рубли... Щото на мен не отговаря, може пък на теб да отговори... Знае ли човек? 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.