Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Нарочно ли си ми изтрил половината пост и не си ми отговорил на въпроса:

Цитат

Сега последно тезатати все още ли е, че сградата по-долу е ударена от свален дрон и не е отразено от политкоректните ни медии, както снощи твърдеше или вече е, че ракетата била с твърдо гориво, а не с ракетно гориво?

преди 47 минути, maxthon написа:

Вероятно има значение, че се използва твърдо гориво. Примерно помага за идентифицирането на ракетата.

Вероятно има, и?

Според различни информации в чуждестранните медии въпросната ракета е била Kh-101, както вече споменах, нали, не е ДРОН. Въпросната ракета оставя малка, бързо разсейваща се следа. Ако изгледаш клипчето отново и стопираш на момента след взрива, когато камера се завърта в обратна посока ще видиш, че вече следа в небето от нея няма. Ракетите с твърдо гориво оставят ясно отчетлива гъсто бяла или сивкава струя дим, понякога видима десеткли километри. Остава дълго време в атмосферата. Но тепърва ще се водят разследвания и ще се установява каква е била ракетата. Та в крайна сметка как установяването на ракетата дали е с твърдо гориво или ракетно защитава тезата ти че:

Цитат

Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок.

Нали твърдеше, че украинците са свалили дрон и той се е разбил във въпросната жилищна сграда с много жертви за която се споменава по медиите. Един вид се опита да направиш внушение, че едва ли не украинците сами са си виновни, че са свалили дрона ама видиш ли нашите политкоректни медии не го отразили правилно?

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

Какво пак са сгафили тея от ВВС? Аз помня как свалиха от ефир един от най-великите си футболисти и дългогодишен спортен коментатор... заради пост в Туитър, критикуващ правителството:
В Англия: Свалят от ефир Гари Линекер заради критики към правителството
Леко се наложи на мениджмънта да си подаде оставката заради манипулирано видео на Тръмп. И след това се спукаха да го хвалят колко добър меринджей бил.....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Според различни информации в чуждестранните медии въпросната ракета е била Kh-101

И понеже видяхме от видеото ти, че става въпрос за ракета с твърдо гориво ти продължаваш да си плякаш за такава с друг вид гориво.

преди 4 минути, maxthon написа:

И понеже видяхме от видеото ти, че става въпрос за ракета с твърдо гориво ти продължаваш да си плякаш за такава с друг вид гориво.

Пак ми оряза цитата:

Цитат

Сега последно тезатати все още ли е, че сградата по-долу е ударена от свален дрон и не е отразено от политкоректните ни медии, както снощи твърдеше или вече е, че ракетата била с твърдо гориво, а не с ракетно гориво?

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Нали твърдеше, че украинците са свалили дрон

Да свалили са. Но тук това видео няма как да го видиш. Филтрирано е. За сметка на това продължаваш да пробутваш ракета с твърдо гориво за такава с друг вид гориво.

току-що, Gaming_Solutions написа:

Пак ми оряза цитата

Когато нямаш аргументи започваш да се оплакваш от други неща. Орязали ти поста. Отговарям ти по същество. А ти продължавай да пробутваш как виждаш нещо различно от ракета на твърдо гориво.

току-що, maxthon написа:

Да свалили са. Но тук това видео няма как да го видиш. Филтрирано е. За сметка на това продължаваш да пробутваш ракета с твърдо гориво за такава с друг вид гориво.

... и пак ми оряза цитата

Цитат

Въпросната ракета оставя малка, бързо разсейваща се следа. Ако изгледаш клипчето отново и стопираш на момента след взрива, когато камера се завърта в обратна посока ще видиш, че вече следа в небето от нея няма. Ракетите с твърдо гориво оставят ясно отчетлива гъсто бяла или сивкава струя дим, понякога видима десеткли километри. Остава дълго време в атмосферата. Но тепърва ще се водят разследвания и ще се установява каква е била ракетата. Та в крайна сметка как установяването на ракетата дали е с твърдо гориво или ракетно защитава тезата ти че:

Цитат

Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок.

Цитат

Затова дадох и пример с ударите в Тернопил. Би ли споделил коя политкоректна медия тук показа как свален дрон се забива в жилищния блок? Защо филтрираха тази информация? Считаш ли, че е нормално това и защо/ 

преди 5 минути, maxthon написа:

Когато нямаш аргументи започваш да се оплакваш от други неща. Орязали ти поста. Отговарям ти по същество. А ти продължавай да пробутваш как виждаш нещо различно от ракета на твърдо гориво.

Аргументи за какво нямам 😂

Ти твърдеше, че не било ракетна атака, било дрон свален от украинците

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Ти твърдеше, че не било ракетна атака, било дрон свален от украинците

Обнсъждаме отделни клипове. На този, който показа има използване на ракета на твърдо гориво. И понеже няколко пъти ти правят намек с този вид гориво ще се наложи и чуеш и следното. Ракетите от противовъздушната отбрана използват такова гориво. Заповядай малко руска пропаганда....

преди 7 минути, maxthon написа:

Обнсъждаме отделни клипове. На този, който показа има използване на ракета на твърдо гориво. И понеже няколко пъти ти правят намек с този вид гориво ще се наложи и чуеш и следното. Ракетите от противовъздушната отбрана използват такова гориво.

Оххх това ли е новата опорка? Твърдиш, че това на клипа с последвали взрив е ракета на противовъздушната отбрана, така ли?

Не те ли е срам да се излагаш така?

Първо Украинците сами си бяха виновни, защото свалили дрона, сега пък и стреляли по блоковете си с ракети за противовъздушна отбрама. Ново дъно удари, дълбаеш го

Оххх това ли е новата опорка? Твърдиш, че това на клипа с последвали взрив е ракета на противовъздушната отбрана, така ли?
Не те ли е срам да се излагаш така?
Първо Украинците сами си бяха виновни, защото свалили дрона, сега пък и стреляли по блоковете си с ракети за противовъздушна отбрама. Ново дъно удари, дълбаеш го
И като ми покажеш същия клип още няколко хиляди пъти това няма да накара следата от Пво ракета да изчезне. А днеска титаните на ПеПеО-то са се развихрили и в Одеса....

преди 10 минути, maxthon написа:

И като ми покажеш същия клип още няколко хиляди пъти това няма да накара следата от Пво ракета да изчезне. А днеска титаните на ПеПеО-то са се развихрили и в Одеса....

Ти следа от ПВО ракета виждал ли си, знаеш ли колко време остава след ракетата?

Това е секунди след взрива, следа виждаш ли? Я, изчезнала е

image.png.1ab20db7ec9ef7b8bf7a5f18878ba561.png

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Ти следа от ПВО ракета виждал ли си, знаеш ли колко време остава след ракетата?
Това е секунди след взрива, следа виждаш ли? Я, изчезнала е
image.png.1ab20db7ec9ef7b8bf7a5f18878ba561.png

Както казах вече титани на ПеПеО.

Както казах вече титани на ПеПеО.

В Телеграм каналите така ли ти казаха?

В Телеграм каналите така ли ти казаха?
И от некста също. И те своеобразни титани на журналистиката. Дай още титани. ..

преди 2 минути, maxthon написа:

И от некста също. И те своеобразни титани на журналистиката. Дай още титани. ..

Е, аз още чакам да видя твоите титани с клипа на сваления дрон как поразява жилищната сграда с многото жертви. Срам ли те е да ни го покажеш? Да не се оказа, че е стар или нещо друго?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Е, аз още чакам да видя твоите титани с клипа на сваления дрон как поразява жилищната сграда с многото жертви. Срам ли те е да ни го покажеш?
Толкова си се разпенил та чак не се усети, че вече си го видял.

Толкова си се разпенил та чак не се усети, че вече си го видял.

То въпроса не е какво съм гледал аз, а какво си гледал ти.

То въпроса не е какво съм гледал аз, а какво си гледал ти.
За втори път ще ти кажа, че вече си го видял.

За втори път ще ти кажа, че вече си го видял.

Няма да го публикуваш, нали? 😄

Няма да го публикуваш, нали? [emoji1]
За трети път ще ти напиша, че вече го дадох и поне се предполага, че трябва да си го видял.

Ясно, да не те мъча повече? 
Аз не се мъча. Клипа вече съм ти го дал. Нямам вина, че или не желаеш да го видиш или просто не си го видял. Но така става като се пениш, че ти дават линкове от тук и там....

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз не се мъча. Клипа вече съм ти го дал. Нямам вина, че или не желаеш да го видиш или просто не си го видял. Но така става като се пениш, че ти дават линкове от тук и там....

Е аз всеки път като ти искам клипа казваш "остави сега клипа за дрона", сега пък излиза, че си го бил дал...

Е аз всеки път като ти искам клипа казваш "остави сега клипа за дрона", сега пък излиза, че си го бил дал...
Значи и за четвърти път ще напомня, че съм го показал. Остави клипа с дрона беше в контекста с чудесното ПеПеО, което показа. Нямам вина, че реши да го покажеш. Но пък не можеше и да се остави без коментар. А приятелчетата ти от Nexta днес нямат проблем да покажат свалени дронове като " они атакуют жилые дома". И разбира се най-безцервмонно лъжат отново.

@maxthonчувстваш ли се леко прецакан като най-отчаяната, жалка тролка или трябва да ти то го припомня пак? Само да ти кажа че един военкор вика че било точно в целта и има 2-3 минутно клипче дето се вижда точно същите "дрони" как пуска топлинните примамки на почти същото място 

Ама остави това кажи за кучето по Пхенянски . Как му приготвяха месото, ако си забравил питай приятеля ти от Курска област , той трябва да знае ;)

Ама не си умен много момче, ама ти си го знаеш де....Но ме кефи как сам се навираш сред шамарите.

преди 13 минути, maxthon написа:

Значи и за четвърти път ще напомня, че съм го показал. Остави клипа с дрона беше в контекста с чудесното ПеПеО, което показа. Нямам вина, че реши да го покажеш. Но пък не можеше и да се остави без коментар. А приятелчетата ти от Nexta днес нямат проблем да покажат свалени дронове като " они атакуют жилые дома". И разбира се най-безцервмонно лъжат отново.

Това е следата от ПВО ракетата според maxthon 😁

image.png.edf24deea02171e6a9890889e4d9e4d7.png

Дай да видим клипа на дрона, кои са ти медиите от които черпиш нефилтрирана информация, нали за това говори снощи

Дай да видим клипа на дрона, кои са ти медиите от които черпиш нефилтрирана информация, нали за това говори снощи

И за пети път - вече е даден.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.