Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 5 минути, maxthon написа:

Той дрона го има на друг клип. Това сега няма няма значение. Коментираме този, който даде за да се стигне до извода какво гледаме. Та пак да попитам оръжие с какъв тип гориво оставя такива инверсионни следи? Да ти дам и отговора - горивото е твърдо.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Е как да няма значение, дай да видим клипа

image.png.943fec9385423187e321e5cef6f87f12.png

Ето я ракетата

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

Е как да няма значение, дай да видим клипа
image.png.943fec9385423187e321e5cef6f87f12.png
Ето я ракетата
Гледай и следата, която оставя.

преди 5 минути, communismatic написа:

Не, бе... не твърдя, че не се вижда целта. 

Аха добре

Цитат

На клипчето може да се вижда ракетатата, ама не се вижда целта.

Целта съм ти я заградил и е поразена, жилищна сграда

Или може би вътре са се криели натовските генерали...

image.thumb.png.407eb54d988f3b2cdaff424a42d274d4.png

преди 1 минута, maxthon написа:

Гледай и следата, която оставя.

Това е свален дрон, а не ракета ли, какво твърдиш :)

Тъй... Отново не можеш, да разбереш. Каква изненада... Ти си за Карлуково, пич... Не те знам, на каква възраст си, ама иди се лекувай, щото положението при теб е много тежко.

Тъй... обяснявам като за бавноразвиващ. Никой няма да хаби скъпоструващи ракети за да ударят по някаква жилищна сграда. Това е само в главата на един мега зомбиран от четене на "Свободна Европа", "Дойче Веле", "Клуб Зет" и прочее краварски парцали. Има някаква цел, дето е трябвало, да бъде ударена. Просто ракетата е поразила най-вероятно около целта, а не точно целта. maxthon говори за някакъв радиозавод, нямам никаква представа... не съм и проверявал, грам не ме вълнува. Т.е. ракетата не е била особено точна, просто е засегнала и сграда около въпросният завод (ако това е така). Това ми е тезата. Иначе... руският генерален щаб е напълно нормално, да твърди, че "всички цели са поразени"... просто това е война и се лъже на поразия. Мога да дам доста примери, как целите на руснаците са поразени, но просто има и сума ти загинали цивилни, които се оказват около въпросната цел. Примерно... когато на Цветница удариха някаква административна сграда в Суми, имало награждаване на НАТО-вски военни в почивен ден, че и в центъра на града. Това е положението.

Други малоумни въпроси? Нещо да трябва да дообяснявам?

преди 4 минути, communismatic написа:

Тъй... Отново не можеш, да разбереш. Каква изненада... Ти си за Карлуково, пич... Не те знам, на каква възраст си, ама иди се лекувай, щото положението при теб е много тежко.

Тъй... обяснявам като за бавноразвиващ. Никой няма да хаби скъпоструващи ракети за да ударят по някаква жилищна сграда. Това е само в главата на един мега зомбиран от четене на "Свободна Европа", "Дойче Веле", "Клуб Зет" и прочее краварски парцали. Има някаква цел, дето е трябвало, да бъде ударена. Просто ракетата е поразила най-вероятно около целта, а не точно целта. maxthon говори за някакъв радиозавод, нямам никаква представа... не съм и проверявал, грам не ме вълнува. Т.е. ракетата не е била особено точна, просто е засегнала и сграда около въпросният завод (ако това е така). Това ми е тезата. Иначе... руският генерален щаб е напълно нормално, да твърди, че "всички цели са поразени"... просто това е война и се лъже на поразия. Мога да дам доста примери, как целите на руснаците са поразени, но просто има и сума ти загинали цивилни, които се оказват около въпросната цел. Примерно... когато на Цветница удариха някаква административна сграда в Суми, имало награждаване на НАТО-вски военни в почивен ден, че и в центъра на града. Това е положението.

Други малоумни въпроси? Нещо да трябва да дообяснявам?

Ти наясно ли си, че maxthon твърди, че жилищната сграда е ударена от свален дрон

Цитат

Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок. И интересно защо това не го видяхме по нашите медии. Което не е неочаквано....

Аз му давам клип в който се вижда ракетен удар и явно нашите журналисти, които според него филтрират информацията явно са отразили истината.

Още чакам от него да ми даде неговия клип от журналисти, които не филтрират информацията.

Благодаря, че ми потвърждаваш тезата в дискусията ми с maxthon

Брато, ти малоумен ли си, по дяволите? Кво ме интересува, какво твърди maxthon? Обяснил съм ти го като за малоумен. Ти отново ли не си разбрал поста ми? Бахти неадекватният тип...

Това е свален дрон, а не ракета ли, какво твърдиш [emoji4]
Казах ти да забравиш за дрона. Той се вижда на друг клип. Говорим за този, който пусна. На него се вижда ракета. Каква ракета е си личи по следата, която оставя.

току-що, communismatic написа:

Брато, ти малоумен ли си, по дяволите? Кво ме интересува, какво твърди maxthon? Обяснил съм ти го като за малоумен. Ти отново ли не си разбрал поста ми? Бахти неадекватният тип...

Ама ние говорим точно за това, ракета ли е или свален дрон (не че за убитите деца има значение, тях ги няма)

Като не те интересува какво твърди maxthon защо се почувства длъжен да се намесиш в дискусията?

преди 5 минути, maxthon написа:

Казах ти да забравиш за дрона. Той се вижда на друг клип. Говорим за този, който пусна. На него се вижда ракета. Каква ракета е си личи по следата, която оставя.

Не, по-важният въпрос е, как това с тоя дрон беше свързано с моят пост, в който изобщо не става дума за никакви дронове. Даже поста ми ПОТВЪРЖДАВАЛ написаното от него... Направо абсурден тип. Имаш чувството, че е на 10-11 годишна възраст. Тотално невменяем...

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама ние говорим точно за това, ракета ли е или свален дрон (не че за убитите деца има значение, тях ги няма)

Не, бе... не говорим за това. Ти твърдиш, че...

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Информациите за масираната атака над Термопол са, че са използвани дронове и ракети. Това което намирам аз за въпросната жилищна сграда е, че е поразена от пряко попадение на ракета Kh-101. Всъщност ти какво се опитваш да вмениш, вина в украинците, че свалят ракети и дронове като ги нападат ли? 

Ето и едно видео в което ясно се вижда ракета поразяваща цел, жилищна кооперация, за жалост не може да се разбере дали става въпрос за същия блок. 

Постваш даже и снимка на някакви деца, естествено... ясно е какво се цели...

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Като не те интересува какво твърди maxthon защо се почувства длъжен да се намесиш в дискусията?

Защото абсолютно всеки, който искрено вярва, че руснаците ще удрят с Кинжали (примерно) по някаква жилищна сграда е болен тип. Това са ракети, дето струват милиони и се използват за да ударят там, където максимално ще бъде затруднен противника - електроцентрали, ВПК-та, нефтени рафинерии, заводи, оръжейни складове и прочее.

преди 18 минути, maxthon написа:

Защо да забравя за дрона, ние от там тръгнахме. Дай да видим клипа с дрона

Ракетата се твърди, че е Kh-101, тя е с ракетно гориво, двигателя и е TRDD-50A. Следата, която оставя е като на малък реактивен самолет. 

Каква е ракетата?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

• Автор
преди 11 часа, M.Николов написа:

Журналистът, не само, че трябва да мисли и да задава въпроси, но не трябва да редактира отговорите, които получава на своите въпроси!!!

В това е същността на журналистиката!

Николов а.к.а communismatic минавам само да ти кажа:

Журналистът не е длъжен да публикува материал, който нарушава фактологията, етиката и дори закона. Това се нарича редакционна отговорност. Да го бъркаш с цензура за теб е удобно, но не е вярно.

Журналистът и медията, като цяло имат един единствен ангажимент, да направят всичко възможно, за да стигнат до истината и да я представят обективно, без страх и в ничия услуга. Това включва проверка на фактите, а не механично преписване на чужди твърдения.

Работата на медиите е да бъдат обективни, да проверяват всеки факт и да казват истината такава, каквато е!  Ако ти или @maxthon наричате това "манипулация", значи проблемът ви е с истината, не с журналистите.

Защо да забравя за дрона, ние от там тръгнахме. Дай да видим клипа с дрона
Ракетата се твърди, че е Kh-101, тя е с ракетно гориво, двигателя и е TRDD-50A. Следата, която оставя е като на малък реактивен самолет. 
Каква е ракетата?
Ако на клипа, който даде има дрон ще говорим за дрон. Дрона е на друг клип. Какво се вижда на клипа, който даде. И отговарям, че се вижда ракета. Каква ракета е си личи по следата, която оставя.

Журналистът не е длъжен да публикува материал, който нарушава фактологията, етиката и дори закона. Това се нарича редакционна отговорност. Да го бъркаш с цензура за теб е удобно, но не е вярно.
Журналистът и медията, като цяло имат един единствен ангажимент, да направят всичко възможно, за да стигнат до истината и да я представят обективно, без страх и в ничия услуга. Това включва проверка на фактите, а не механично преписване на чужди твърдения.
Работата на медиите е да бъдат обективни, да проверяват всеки факт и да казват истината такава, каквато е!  Ако ти или [mention=483801]maxthon[/mention] наричате това "манипулация", значи проблемът ви е с истината, не с журналистите.
Кой казва, че е нарушена фактология? Този, който крие реално какво е казано на интервюто. Журналистът не е този морален съдник, който да решава какво трябва да чета и кое не като крие информация. Такива неща се случваха по едни други времена наречени социализъм в Източния блок.

• Автор
преди 12 минути, maxthon написа:

Журналистът не е този морален съдник, който да решава какво трябва да чета и кое не като крие информация.

На лъжите на Лавров информация ли му казвате, a Russia Today?

преди 15 минути, maxthon написа:

Такива неща се случваха по едни други времена наречени социализъм в Източния блок.

Признавате ли най-накрая? И? Сега страдате, че вече не ви се получава, а?

преди 20 минути, maxthon написа:

Ако на клипа, който даде има дрон ще говорим за дрон. Дрона е на друг клип. Какво се вижда на клипа, който даде. И отговарям, че се вижда ракета. Каква ракета е си личи по следата, която оставя.

Миналата вечер говорихте за свален дрон във въпросната сграда ама още не си дал клипа

Е ти снощи цяла вечер подскача, че политкоректните ни медии скривали информацията, че свален дрон се е забил в сградата, а не ракета. Аз ти дадох клип, че е именно ракета и още чакам да видим твоя клип със сваления дрон и щетите, които е нанесъл на жилищния комплекс

преди 14 часа, maxthon написа:

Затова дадох и пример с ударите в Тернопил. Би ли споделил коя политкоректна медия тук показа как свален дрон се забива в жилищния блок? Защо филтрираха тази информация? Считаш ли, че е нормално това и защо/ 

преди 11 часа, maxthon написа:

Мдааа пак уатаболизъм. Интересува ме тук как е. Нали уж са претенциите за нещо по-различно тук. Оказва се същото, но пък внимание на това не се обръща и важното е какво било там. Не бъди съдник на нещата там след като тук е същото с вероятност и да е по-зле.
Иначе как е там и тук вече дадох пример. Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок. И интересно защо това не го видяхме по нашите медии. Което не е неочаквано....

преди 11 часа, maxthon написа:

Кое му е добрето? Че нашите медии като латерни предавят същите глупости като всички други "свободни" медии? И пак да насоча, че идеално получихме информация защо в Тернопил продължават да броят трупове из жилищните сгради. Всички видяхме как свален дрон се насочва към жилищната сграда. Пардон не го видяхме всички. Тази информация трябваше да бъде филтрирана....

Дай да я видим тази нефилтрирана информация, покажи клипа с дрона.

... Или сега вече на всички ни е ясно, че не било свален дрон, било ракета, че журналистите всъщност реално са отразили ситуацията и изместваш спора в това каква точно е ракетата. Т.е. ракетат според теб не е Kh-101 (както съм написал), а е балистична може би? Не знам, ти кажи, каква е ракетата? Да не би да е натовска 😲 ?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Признавате ли най-накрая? И? Сега страдате, че вече не ви се получава, а?
И кой казва, че е лъжа след като не е публикувано? Разчитаме на такива като тези, които манипулираха видео на Тръмп да ни съобщят "истината"? И пак няма отговор защо и сега се крие информация също като едни други стари времена? И не само се крие, но се и поощрява.

Дай да я видим тази нефилтрирана информация, покажи клипа с дрона.
... Или сега вече на всички ни е ясно, че не било свален дрон, било ракета, че журналистите всъщност реално са отразили ситуацията и изместваш спора в това каква точно е ракетата. Т.е. ракетат според теб не е Kh-101 (както съм написал), а е балистична може би? Не знам, ти кажи, каква е ракетата? Да не би да е натовска [emoji44] ?

Е нали масово претенциите се за това, че се следят всички гледни точки и накрая "дай да я видим тази нефилтрирана информация"? Ама тя не е нефилтрирана, а точно обратното. Никъде из хубавите ни "независими" медии не видяхме сваления дрон. За сметка на това ни се пробутва ракета на твърдо гориво за такава с ракетно гориво.

• Автор
преди 7 минути, maxthon написа:

И кой казва, че е лъжа след като не е публикувано?

ТОЗИ 

Четете и се учете, как се прави истинска журналистика. И ти Russia Today и М.Николов! И не плякайте глупости и манипулации!

:newspaper:

преди 54 минути, БаалБек написа:

Kазвай колко пари слагаш за да докажеш, че аз и Николов сме един и същ човек? Пращаш ми ги по Еконт, нямаш никакви проблеми...

преди 55 минути, БаалБек написа:

Няма по-елементарно нещо от тая...😆

ТОЗИ 
Четете и се учете, как се прави истинска журналистика. И ти Russia Today и М.Николов! И не плякайте глупости и манипулации!
default_newspaper.gif
Журналистът информацията не я "прави". Той я събира и предава без да я променя или скрива. А иначе видяхме много добре как се прави информация в лицето на BBC.

преди 16 минути, maxthon написа:

Е нали масово претенциите се за това, че се следят всички гледни точки и накрая "дай да я видим тази нефилтрирана информация"? Ама тя не е нефилтрирана, а точно обратното. Никъде из хубавите ни "независими" медии не видяхме сваления дрон. За сметка на това ни се пробутва ракета на твърдо гориво за такава с ракетно гориво.

Сега последно тезатати все още ли е, че сградата по-долу е ударена от свален дрон и не е отразено от политкоректните ни медии, както снощи твърдеше или вече е, че ракетата била с твърдо гориво, а не с ракетно гориво?

Цитат

Украинците още броят жертви на ракетна атака в Тернопил при положение, че се видя какво и как удари жилищния блок.

image.png.b51884d747e8321049fe05e355789904.png

Всъщност никъде по нашите медии не намирам информация, че ракетата е била Kh-101, това го пише в чуждестранните медии. А всъщност за теб какво значение има дали ракетата е на твърдо или ракетно гориво, дали е Kh-101 или искандер..?

• Автор
преди 4 минути, maxthon написа:

Журналистът информацията не я "прави". Той я събира и предава без да я променя или скрива. А иначе видяхме много добре как се прави информация в лицето на BBC.

Не си прочел, а? Ако си - нямаше да правиш тези простовати твърдения. Там всичко е описано. И от къде тръгва лъжата - ТАСС....

Ех, Russia Today....напразно си дават парите от Кремъл за вас. 

преди 7 минути, БаалБек написа:

Смешнице жалка, умнице забавна... Казвай колко пари слагаме за да докажеш, че Николов и аз сме един и същ човек? Стига ми бяга по тъча, всички знаем, че си безкрайно умна, поне да ти взема оборота от последните 2-3 вечери.

Не си прочел, а? Ако си - нямаше да правиш тези простовати твърдения. Там всичко е описано. И от къде тръгва лъжата - ТАСС....
Кое трябва да прочетем? Не публикуваното интервю.... Как след като няма как да се прочете интервюто се стига до извода, че е "полюции"(снощи имаше и такова твърдение) и "лъжи"?

image.png.b51884d747e8321049fe05e355789904.png
Всъщност никъде по нашите медии не намирам информация, че ракетата е била Kh-101, това го пише в чуждестранните медии. А всъщност за теб какво значение има дали ракетата е на твърдо или ракетно гориво, дали е Kh-101 или искандер..?
Вероятно има значение, че се използва твърдо гориво. Примерно помага за идентифицирането на ракетата.

• Автор
преди 3 минути, maxthon написа:

Кое трябва да прочетем? Не публикуваното интервю.... Как след като няма как да се прочете интервюто се стига до извода, че е "полюции"(снощи имаше и такова твърдение) и "лъжи"?

Russia Today , четете задълбочено и не се разсейвайте!!! Има време да осмислите текста представен от "Corriere Della Sera" Ако не успеете ще сте, като @communismatic или аватара му М.Николов.

:newspaper:

преди 10 минути, maxthon написа:

Вероятно има значение, че се използва твърдо гориво. Примерно помага за идентифицирането на ракетата.

Буди пак ли те хванаха че си най-жалката и отчаяната отричаща тролка тук? Нали знаеш че не ставаш за друго освен да дадеш рецептата за северно-корейско куче по Пхенянски? Знам че ти е труден живота, ама виждаш че не се справяш и сам - защо все някой друг трябва да ти ги каже?

Аз само да кажа че не само видеото пуснато от министерството на отбраната на най-силната армия в света са стари, ами и май снимките с  останките от "свалената" ракета. Какво да се прави- няма качествен материал вече, затова се разчита на хора като @maxthon и @communismatic

преди 1 час, maxthon написа:

А иначе видяхме много добре как се прави информация в лицето на BBC.

Какво пак са сгафили тея от ВВС? Аз помня как свалиха от ефир един от най-великите си футболисти и дългогодишен спортен коментатор... заради пост в Туитър, критикуващ правителството:

В Англия: Свалят от ефир Гари Линекер заради критики към правителството

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.