Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Абе кукундрело - вземи се пръждосай бре

Аман от тотално неадекватните ти постове.

Парамобил - какво правят в Абу даби?

Капитулацията на русия ли се обсъжда :)

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор

САЩ официално се оттеглиха от Световната здравна организация, финализирайки решението на президента Тръмп да напусне световната здравна организация заради действията ѝ по отношение на COVID-19 и връзките ѝ с Китай.

Да видим сега руската пропаганда какво ще измисли и нашите путинопитеци от форума какво ще ретранслират...🤡

преди 19 минути, БаалБек написа:

САЩ официално се оттеглиха от Световната здравна организация, финализирайки решението на президента Тръмп да напусне световната здравна организация заради действията ѝ по отношение на COVID-19 и връзките ѝ с Китай.

Да видим сега руската пропаганда какво ще измисли и нашите путинопитеци от форума какво ще ретранслират...🤡

А ти и подобните ти защитавахте фашистките мерки срещу народите използвайки "ковид пандемията". Само Лукашенко не успяха да купят.

• Автор
преди 5 минути, В. Велев написа:

А ти и подобните ти защитавахте фашистките мерки срещу народите използвайки "ковид пандемията". Само Лукашенко не успяха да купят.

Учените са установили, че поддържането на позитивно мислене може значително да повиши ефективността на ваксините чрез засилване на имунния отговор на организма. Изследванията показват, че хората, които практикуват оптимизъм, намаляват стреса и имат позитивни умствени навици, проявяват по-силно производство на антитела и по-стабилна имунна активност след ваксинация в сравнение с тези, които изпитват хроничен стрес или негативни емоции.

:hush:

преди 7 часа, БаалБек написа:

В последните дни, някои така изпуснаха козите, че в САЩ спокойно могат да открият нова категория за „Оскар“ - „Троен идиот на годината“. Баш Шаманът Копейкин преди един месец призоваваше за масови протести и последни битки срещу еврото! “ Влезем ли в еврозоната, излизане няма“, казваше гуруто! Сега обърна плочата с - „Гласувайте за мен и ще ви извадя от еврозоната“! Значи, ще ни извади от там, от където излизане няма! Другият национален идиот Нидялко, получавал евросубсидии за фирмичката си, но не спира да громи всичко европейско!  Двамата вече имат нова мисия: ще ни вадят от Европейския съюз. Обаче идиотите не вдяват, че после техните копейки, ще ги бичуват където ги хванат! Защото 85% от износа на българските фирми е БЕЗМИТЕН за ЕС и ако излезем, ще ни сложат мита! Тогава нашите стоки, ще станат неконкурентни и трудно продаваеми, а това означава само едно...Бедните плоскоземни, ще търсят на кой баир с@р@т гладните!

Поредният пост, който просто е копи-пейст. Вече почна малко да ги променя, за да не може УЖ, да се потърси из интернет, ама не й минава през акъла, че отново си личи, че не го е писала тя/той... 😆
https://www.capitan.bg/draskash-po-evroto-piesh-belina-i-chakash-dedovia-ti-da-se-varne-na-25-godini/

• Автор
преди 4 часа, communismatic написа:

Поредният пост, който просто е копи-пейст. Вече почна малко да ги променя, за да не може УЖ, да се потърси из интернет, ама не й минава през акъла, че отново си личи, че не го е писала тя/той... 😆
https://www.capitan.bg/draskash-po-evroto-piesh-belina-i-chakash-dedovia-ti-da-se-varne-na-25-godini/

Чудесно! Това ясно показва, че текстовете са верни, защото до сега не си оборил нито един. А също така спря да пишеш фейкове и руска пропаганда, защото времето ти е заето да четеш правилните тези. 🤣🤣

преди 18 минути, БаалБек написа:

Чудесно! Това ясно показва, че текстовете са верни, защото до сега не си оборил нито един. А също така спря да пишеш фейкове и руска пропаганда, защото времето ти е заето да четеш правилните тези. 🤣🤣

Ми не е "чудесно", да ти кажа. По-скоро показва, че не си особено интелигентна, понеже се налага, все някой друг, да мисли, вместо теб. Кое му е "чудесното"? То направо си е срамота.

• Автор
преди 9 минути, communismatic написа:

Ми не е "чудесно", да ти кажа. По-скоро показва, че не си особено интелигентна, понеже се налага, все някой друг, да мисли, вместо теб. Кое му е "чудесното"? То направо си е срамота.

Чудесно си е! Спря да пишеш фейкове и руска пропаганда. Ангажиран си да четеш верните неща.  И текстовете не можеш да оспориш, значи са много правилни, а те не се телепортират сами във форума. От толкова плява, която бълвате путинопитеците тук, аз и още няколко потребители сме като лекарство, което унищожава вируса!

Не, бе. Не е "чудесно". Никога не е чудесно, когато те разкриват, че не си особено умна. Знам, че се опитваш, да избягаш от този неудобен факт, ама... такъв е живота.

преди 10 часа, БаалБек написа:

Учените са установили, че поддържането на позитивно мислене може значително да повиши ефективността на ваксините чрез засилване на имунния отговор на организма. Изследванията показват, че хората, които практикуват оптимизъм, намаляват стреса и имат позитивни умствени навици, проявяват по-силно производство на антитела и по-стабилна имунна активност след ваксинация в сравнение с тези, които изпитват хроничен стрес или негативни емоции.

За ваксините - да, но това не важи за ковид "ваксините".

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Ти пък - мислиш ли че тая смотла знае нещо :)

Помагам и в интересите и. Първо да я научим на история, а след това може и мъж да и намерим.

• Автор
преди 58 минути, communismatic написа:

Не, бе. Не е "чудесно". Никога не е чудесно, когато те разкриват, че не си особено умна. Знам, че се опитваш, да избягаш от този неудобен факт, ама... такъв е живота.

Мхм...ама ви дразнят и подскачате, като попарени. И в момента е така. Факт е, че нямате отговор на текстовете. Така ми харсвате - безпомощни сте до посиняване...Мед ми капе, когато се фокусирате към мен....продължавайте така. :hush:

Мда, определено много ме "дразнят". Особено постовете ти винаги ме карат, да подскачам... ама от смях. 😆

• Автор
преди 1 минута, communismatic написа:

Мда, определено много ме "дразнят"

Така е...реакцията ви не лъже. Много е издайническа, нали?

преди 11 минути, БаалБек написа:

Така е...реакцията ви не лъже. Много е издайническа, нали?

Е, тя може да е "издайническа" за теб. Така като гледам... капацитета ти е огромен. Щом смяташ, че да не си в състояние, да напишеш нищо свое е повод за гордост. 

преди 13 часа, kiro 2025 написа:

Парамобил - какво правят в Абу даби?

Капитулацията на русия ли се обсъжда :)

Имаш вътрешна информация?

"ТАСС: для переговоров между Россией, Украиной и США выбрали «максимально закрытый» режим. Неизвестно даже, где именно они проходят."

Президент Украины Владимир Зеленский заявлял, что ключевой темой переговоров станет территориальный вопрос. Источники Financial Times также сообщали, что США и Украина планируют предложить России прекратить удары по энергетической инфраструктуре Украины, в обмен отказ Киева от атак на российские танкеры и нефтеперерабатывающие заводы.

Ти какво повече знаеш?

P.S. А междувременно и Франция почна да "арестува" танкерчета. Цена за барел падна. Но всичко е по план, нали?  Щом и Маша Захарава почна да говори, че идват трудни времена ....

на 23.01.2026 г. в 4:36, ivottoshev написа:

Кое не е вярно в поста ми  :speak:

А от моя пост?

преди 20 минути, parmobil написа:

А от моя пост?

Няма нищо което да е вярно или невярно в твоят пост. Ти посочи три точки от плана на Путин и попита кои от тях са се осъществили, а аз ти отговорих точно, ясно и конкретно на въпросите за тези три точки. Това е.

Парамобилчо

Кажи сега как златото в Русия ще свърши... Ама трябва да стане до месец два защото дотогава Украйна остава без ток и после без жп.

Как не разбрахте че се прилага сръбската стратегия на нато от 1999

Останал е 1 (един) тец и 1 подстанция

Довечера ще ги ликвидират и почва мрънкането за замръзващи майки с пеленачета. Или съм пропуснал и са дали 25 патриота на Зеленски заедно с 1000 ракети.

Впрочем нощес се оказа че това нр помага. 

Циркона минава през Патриотите .

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Няма нищо което да е вярно или невярно в твоят пост. Ти посочи три точки от плана на Путин и попита кои от тях са се осъществили, а аз ти отговорих точно, ясно и конкретно на въпросите за тези три точки. Това е.

Сега ще задава тъпи въпроси до припадък и накрая няма и да отговори на нищо. Редовният му номер.

преди 7 минути, kiro 2025 написа:

Довечера ще ги ликвидират и почва мрънкането за замръзващи майки с пеленачета 

То има и в момента замръзващи майки с пеленачета... ама в Газа. Тях обаче ги бомби "демократичният" Израел и там няма вой до небето, 19 пакета санкции и загрижени урсули.

Суровата зима в Газа: Борба за оцеляване сред студ и лишения

Цитат

най-малко девет деца вече са починали от студ

• Автор
преди 1 час, communismatic написа:

Е, тя може да е "издайническа" за теб. Така като гледам... капацитета ти е огромен. Щом смяташ, че да не си в състояние, да напишеш нищо свое е повод за гордост. 

Отново си в грешка! Истината е с предимство. Твоите фейкове и лъжи дотатъчно ясно показват нивото ти.

Не е необходимо да те унижавам. Ти сам си го правиш. Като се почне от събитията в Одеса / Евромайдана / и се стигне до лъжите и заблудите ти относно освобождението на България и въвеждане на еврото.То не бяха Баева, Сивилов, Панчев, Гечев...все „топ експерти“, тоест - манипулатори.

:getout:

току-що, БаалБек написа:

Истината е с предимство.

Да, де. С предимство е. Интересно, какво ли предимство може да имаш, при положение, че тиражираш основно фейкове... а на всичкото отгоре и написани от някой друг. 😆

преди 1 час, communismatic написа:

тиражираш основно фейков

Ако не беше толко жалък, можеше да се направи сравнение между тебе и левзеята на професор Янкулов-ужким ставате за всякакви случаи, но в същност сте мента за корем... И ако махнеш този ислямски терорист под руско знаме, малко ще подобриш положението!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.