Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, Panzer 4 написа:

Ако не беше толко жалък, можеше да се направи сравнение между тебе и левзеята на професор Янкулов-ужким ставате за всякакви случаи, но в същност сте мента за корем...

Интересно, какво ли сравнение може да се направи с теб... визирам някакъв нискоинтелигентен гласоподавател на Бойко Борисов, който на 50-60 години вини за всички земни грехове президент в парламентарна република. По-добре недей ме настъпва, че много ще ревеш... Повярвай ми. Страшна гадина съм, мога да те разплача без особени проблеми. :) 

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 25 минути, communismatic написа:

Интересно, какво ли сравнение може да се направи с теб... визирам някакъв нискоинтелигентен гласоподавател на Бойко Борисов, който на 50-60 години вини за всички земни грехове президент в парламентарна република. 

Тук грешиш!

Panzer 4 не е гласоподавател на Бойко, а на Шиши, той дори не го крие, което, в интерес на истината, е още по-зле!

За него Шиши и само Шиши е "пътеводната светлина" за България, затова го брани като Матросов на амбразурата и неуморно плюе по Радев.

на 24.01.2026 г. в 12:07, ivottoshev написа:

Няма нищо което да е вярно или невярно в твоят пост. Ти посочи три точки от плана на Путин и попита кои от тях са се осъществили, а аз ти отговорих точно, ясно и конкретно на въпросите за тези три точки. Това е.

Ти не си отговорил нищо. Само някакви пожелателни прогнози.

Продъниха ви/ни ушите, че за срока на СВО, СССР е бил вече Берлин. А ти ми "отговаряш" с някакви бъдещи според ТЕБ успехи. Аз не ги виждам.

преди 8 минути, parmobil написа:

Ти не си отговорил нищо. Само някакви пожелателни прогнози.

Продъниха ви/ни ушите, че за срока на СВО, СССР е бил вече Берлин. А ти ми "отговаряш" с някакви бъдещи според ТЕБ успехи. Аз не ги виждам.

А нима Путин е казвал срок? Пожелателни прогнози, но всичко върви натам че от прогнози да станат реалност.

Пропагандата ти идва в повече. Това че някой е сравнявал сегашната ситуация със тази от ВСВ и ти си клъвнал - това си остава за твоя сметка.

преди 23 часа, communismatic написа:

Страшна гадина съм, мога да те разплача без особени проблеми

Управата на форума вижда ли, отправят се заплахи! И какво ще ме правиш-ще ме пратиш при Навални ли? Или в Белене? Аз, пикльо, съм запасен офицер от МВР, завеждах в нашия окръг специалните свръзки (шифри), с каква лупа трябва да те гледам... Не си заслужаваш да се занимавам с теб!

преди 2 часа, Panzer 4 написа:

Аз, пикльо, съм запасен офицер от МВР, завеждах в нашия окръг специалните свръзки (шифри), с каква лупа трябва да те гледам... Не си заслужаваш да се занимавам с теб!

Ей такива са ни всичките антикомунисти.😄

Бивши комунисти и ченгета!

преди 2 часа, Panzer 4 написа:

Управата на форума вижда ли, отправят се заплахи! И какво ще ме правиш-ще ме пратиш при Навални ли? Или в Белене? Аз, пикльо, съм запасен офицер от МВР, завеждах в нашия окръг специалните свръзки (шифри), с каква лупа трябва да те гледам... Не си заслужаваш да се занимавам с теб!

Всичко ще си кажете. Дърдорковци.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

А нима Путин е казвал срок? Пожелателни прогнози, но всичко върви натам че от прогнози да станат реалност.

Пропагандата ти идва в повече. Това че някой е сравнявал сегашната ситуация със тази от ВСВ и ти си клъвнал - това си остава за твоя сметка.

Не е казвал. Но на кое съм клъвнал? Да не стане като в Афганистан.

Но продължавам да не виждам успехите по поставените задачи. Но отдавна виждам какво се случва с икономическото положение в РФ. А така ми се представяше като процъфтяващо. Но вече и Маша Захарова говори други неща. Може би пак аз не съм разбрал нещо. И защото сме в тази тема, очаквам да ме просветлите с възходящите икономически показатели на РФ. В трепетно очакване съм.

преди 27 минути, parmobil написа:

Не е казвал. Но на кое съм клъвнал? Да не стане като в Афганистан.

Но продължавам да не виждам успехите по поставените задачи. Но отдавна виждам какво се случва с икономическото положение в РФ. А така ми се представяше като процъфтяващо. Но вече и Маша Захарова говори други неща. Може би пак аз не съм разбрал нещо. И защото сме в тази тема, очаквам да ме просветлите с възходящите икономически показатели на РФ. В трепетно очакване съм.

Ми като не е казвал срок, защо припираш че още не са се осъществили целите?

E как на какво си клъвнал? Руснаците били стигнали за четири години до Берлин, ама не можели да вземат за същото време Киев. Ми че то Киев щеше да падне за четири месеца, ако не беше помощта отвън. Как изобщо може да се прави паралел м/ду двете?

Не отваряй дума за икономическото положение в РФ, че всички помним за цената на яйцата...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми като не е казвал срок, защо припираш че още не са се осъществили целите?

E как на какво си клъвнал? Руснаците били стигнали за четири години до Берлин, ама не можели да вземат за същото време Киев. Ми че то Киев щеше да падне за четири месеца, ако не беше помощта отвън. Как изобщо може да се прави паралел м/ду двете?

Не отваряй дума за икономическото положение в РФ, че всички помним за цената на яйцата...

Ако не беше помощта отвън? 

А с чия помощ стигна СССР до Берлин? Виждаш ли как си противоречиш с яростното отричане на западната помощ за WW2?

И чакам да ми посочите за яйцата. Дайте и за яйцата да си пишем! Да видим как беше преди СВО и как е сега! Кой на кого ще се смее и натъртва?

Защо на петролни и газови компании в РФ се намалиха и опростиха данъци? Ма нали иконимиката е минала на военни релси и всико е точно?

А Захарова каза, че ги чакат трудни времена и ще се намаляват и закриват социални програми. Захарова каза, не аз. 

И ще продължавате да ме убеждавате, че всичко в РФ е точно. Не знам на какви транквиланти сте, но даже и руски медии не четете. Поне за да ме оборите.

преди 11 минути, parmobil написа:

Ако не беше помощта отвън? 

А с чия помощ стигна СССР до Берлин? Виждаш ли как си противоречиш с яростното отричане на западната помощ за WW2?

И чакам да ми посочите за яйцата. Дайте и за яйцата да си пишем! Да видим как беше преди СВО и как е сега! Кой на кого ще се смее и натъртва?

Защо на петролни и газови компании в РФ се намалиха и опростиха данъци? Ма нали иконимиката е минала на военни релси и всико е точно?

А Захарова каза, че ги чакат трудни времена и ще се намаляват и закриват социални програми. Захарова каза, не аз. 

И ще продължавате да ме убеждавате, че всичко в РФ е точно. Не знам на какви транквиланти сте, но даже и руски медии не четете. Поне за да ме оборите.

Ми ето че няма място за сравнение. Сам казваш че тогава на руснаците са им помагали, а сега им се пречи. Ти обаче правиш съпоставки м/ду двете...

Да, ти определено си капацитет по цените на яйцата. Всички го видяхме :D

Европа не е във война, но също намалява и закрива социални програми. Защо се учудваш че евентуално може да има такова нещо и в Русия?

Дискусията тръгна от твоите три въпроса за изпълнението на целите на Путин. Аз не съм казвал че всичко в Русия е точно (то едва ли има държава по света, в която всичко да е "точно"). Само казах че тези три точки вървят към изпълнение.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Ми ето че няма място за сравнение. Сам казваш че тогава на руснаците са им помагали, а сега им се пречи. Ти обаче правиш съпоставки м/ду двете...

Да, ти определено си капацитет по цените на яйцата. Всички го видяхме :D

Европа не е във война, но също намалява и закрива социални програми. Защо се учудваш че евентуално може да има такова нещо и в Русия?

Дискусията тръгна от твоите три въпроса за изпълнението на целите на Путин. Аз не съм казвал че всичко в Русия е точно (то едва ли има държава по света, в която всичко да е "точно"). Само казах че тези три точки вървят към изпълнение.

Как да няма? Нали СССР сам беше победил Германия?

Чакам ви за яйцата! Или може би сте забравили за ребрандираните украински яйца, които РФ вкарваха от арабите?

Не ми говори за Европа, а ми посочи чудесното икономическо състояния на РФ! Защото в тази тема се говори за РФ. А ти мина на "защо биете негрите".

Не видях коя от целите на СВО е постигната. А почти станаха 4-и години. Ти ми излизаш с глупост, че нямало срокове.

преди 24 минути, parmobil написа:

Как да няма? Нали СССР сам беше победил Германия?

Това аз ли съм го казал? Казвал съм само че СССР може би щеше и сам да победи, но поне пет-шест години по-късно. 

Чакам ви за яйцата! Или може би сте забравили за ребрандираните украински яйца, които РФ вкарваха от арабите?

За яйцата вече стана за смях. Не мога да те разбера какво искаш още :speak:

Не ми говори за Европа, а ми посочи чудесното икономическо състояния на РФ! Защото в тази тема се говори за РФ. А ти мина на "защо биете негрите".

Не може да е "чудно" икономическо състояние на РФ, защото все пак са във война с цялото НАТО, но очевидно не са чак толкова зле, колкото ти се иска. Европа ти я дадох за пример, за да се сетиш че Русия не е изолиран случай

Не видях коя от целите на СВО е постигната. А почти станаха 4-и години. Ти ми излизаш с глупост, че нямало срокове.

Ми изчакай де. Мнооооого вероятно е тези три точки за които ти питаше да се случат точно така, както ти обясних.

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Това аз ли съм го казал? Казвал съм само че СССР може би щеше и сам да победи, но поне пет-шест години по-късно. 

За яйцата вече стана за смях. Не мога да те разбера какво искаш още :speak:

Не може да е "чудно" икономическо състояние на РФ, защото все пак са във война с цялото НАТО, но очевидно не са чак толкова зле, колкото ти се иска. Европа ти я дадох за пример, за да се сетиш че Русия не е изолиран случай

Ми изчакай де. Мнооооого вероятно е тези три точки за които ти питаше да се случат точно така, както ти обясних.

След пет-шест години, ама друг път.

Давай за яйцата! Искам да видя цените преди и след СВО. Явно не гледаш какви неща пускат руснаците от магазините.

Ако РФ воюваше с НАТО с конвенционални оръжия, отдавна щеше да е в кофите. Руски генерал го каза в прав текст в ефир. И го обясни с цифри и икономически показатели. "Единственото възпиращо да не ни пометат е ядреното оръжие".  Но вие спряхте да гледате и показвате клипчета на Соловьов, Симонян и Скабеева.

Чакам. Но ти не обясни, а само прогнозираш. А за тези почти четири години се наслушах на прогнози от Вацев, Чуков ...., на изчисления на физици и математици кога пада Украѝна и так далее.

преди 23 часа, parmobil написа:

Но отдавна виждам какво се случва с икономическото положение в РФ.

Да... Помним. Яйца по 90 рубли има ли?

на 25.01.2026 г. в 13:32, Panzer 4 написа:

Кой те заплашва, ве, палячо... Ти си един най-обикновен форумен клоун. Казвам ти, че ще те разрева, понеже ще те гавря чрез форума. Ти естествено пак нищо не разбра...

преди 58 минути, parmobil написа:

След пет-шест години, ама друг път.

Давай за яйцата! Искам да видя цените преди и след СВО. Явно не гледаш какви неща пускат руснаците от магазините.

Според историците повратната точка на ВСВ е битката при Сталинград. И главната част от лендлийза и десанта в Нормандия се случват в последствие, когато фронта вече е бил обърнат.

За яйцата вече ти се показа многократно че данните ти не са коректни.

преди 58 минути, parmobil написа:

Ако РФ воюваше с НАТО с конвенционални оръжия, отдавна щеше да е в кофите. Руски генерал го каза в прав текст в ефир. И го обясни с цифри и икономически показатели. "Единственото възпиращо да не ни пометат е ядреното оръжие".  Но вие спряхте да гледате и показвате клипчета на Соловьов, Симонян и Скабеева.

Чакам. Но ти не обясни, а само прогнозираш. А за тези почти четири години се наслушах на прогнози от Вацев, Чуков ...., на изчисления на физици и математици кога пада Украѝна и так далее.

Ако СССР и РФ не влагаха пари в развитието на ядрените си ракети, сега Русия щеше да е поне толкова боеспособна в конвенционалните оръжия колкото и НАТО. Примерно щеше и тя да има флот от самолетоносачи...

Не ги знам кои са "Соловьов, Симонян и Скабеева"

Не теб как ти се струва че ще завърши конфликта в Укрия? Кой на кого ще поставя условия след краят му?

Костовиста принципно е един от най-големите неадекватници тук. И най-редовния му номер е да не вижда определени въпроси... 

преди 2 минути, communismatic написа:

Костовиста принципно е един от най-големите неадекватници тук. И най-редовния му номер е да не вижда определени въпроси... 

Майко мила... 😆

преди 2 минути, "Саша" написа:

Майко мила... 😆

Напиши го още 20-30 пъти, барем избършеш ос*аното от постовете си...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Според историците повратната точка на ВСВ е битката при Сталинград. И главната част от лендлийза и десанта в Нормандия се случват в последствие, когато фронта вече е бил обърнат.

За яйцата вече ти се показа многократно че данните ти не са коректни.

Ако СССР и РФ не влагаха пари в развитието на ядрените си ракети, сега Русия щеше да е поне толкова боеспособна в конвенционалните оръжия колкото и НАТО. Примерно щеше и тя да има флот от самолетоносачи...

Не ги знам кои са "Соловьов, Симонян и Скабеева"

Не теб как ти се струва че ще завърши конфликта в Укрия? Кой на кого ще поставя условия след краят му?

Глупости на търкалета. Кой се занимаваше с германците по другите фронтове и по вода? Кой бомбардираше Германия? Тези германски сили и техника, които се занимаваха с англосаксонците ако бяха пренасочени към СССР? Ама много си предобрил с руската митология.

Чакам да видя каква е хавата с яйцата и другите продукти! Особено ми е интересно какво се случва с днешна дата. Защото явно си нямаш хабер.

Няма да свърши както се опитваш да го представиш. 

преди 3 минути, parmobil написа:

Кой се занимаваше с германците по другите фронтове и по вода?

Tова беше добро... признавам. От типичните му постове... 

Защото явно си нямаш хабер.

Е, не всички сме толкова наясно като теб.

Тези германски сили и техника, които се занимаваха с англосаксонците ако бяха пренасочени към СССР? Ама много си предобрил с руската митология.

Това е човек, дето през живота си не е прочел и една книга...

преди 7 минути, parmobil написа:

Глупости на търкалета. Кой се занимаваше с германците по другите фронтове и по вода? Кой бомбардираше Германия? Тези германски сили и техника, които се занимаха с англосаксонците ако бяха пренасочени към СССР? Ама много си предобрил с руската митология.

Чакам да видя каква е хавата с яйцата и другите продукти! Особено ми е интересно какво се случва с днешна дата. Защото явно си нямаш хабер.

Няма да свърши както се опитваш да го представиш. 

Всичко е възможно, но аз ти казвам коя се води повратната точка на ВСВ

Хавата с яйцата е ясна. Ти твърдеше едно, а се оказа друго

Дай да видим твоята прогноза каква е. Путин ще клекне и ще пусне Укрия в НАТО? Или пък ще им остави милионна армия та да го нападнат отново след десетина години?

преди 1 минута, communismatic написа:

Tова беше добро... признавам. От типичните му постове... 

Е, не всички сме толкова наясно като теб.

Винаги съм знаел, че не си наясно. Двестата руски приятели не ти ли разказват? Заводи минават на четири, а някои и на тридневна работна седмица. Ама тези неща не са ти интересни, а и Сивилов не ги казва.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Хавата с яйцата е ясна. Ти твърдеше едно, а се оказа друго

Чакам да поговорим и за яйцата, но ти явно не искаш. И за други продукти не искаш.

преди 2 минути, parmobil написа:

Чакам да поговорим и за яйцата, но ти явно не искаш. И за други продукти не искаш.

Има ли яйца по 90 рубли?

преди 2 минути, parmobil написа:

Винаги съм знаел, че не си наясно.

Да, де... ти си наясно, нали това написах. Та затова и лъжеше и мажеше по темата за яйцата, та сега с цялата си наглост ни обясняваш колко много знаеш по темата. 

Двестата руски приятели не ти ли разказват?

Е, аз поне имам приятели. Каквито и да било.

Заводи минават на четири, а някои и на тридневна работна седмица. Ама тези неща не са ти интересни, а и Сивилов не ги казва.

Това е интересно прозрение. Само да питам... в каква връзка го пишеш? Алооо, Карлуково ли е?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.