Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Не...... Ще получа удар верно..Аз знаеш само на тебе вярвам , ама верно ли зачеркна сега и великия пълководец? Уби ма!
И аз това ти казвам де. Вярвай на Путин, вярвай и на украинските депутати. Ако едните казват истината, то и Путин го прави и обратно.
Да звъня ли на 112 или можеш и сам?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Ако са излъгали украинските дупетати, значи и Путин е излъгал. Избирай си...

Бъди, Герасимов ти праща много поздрави.

https://www.yapfiles.ru/show/3340026/69bfb536fc4cd7ca52ba50b8f846e3f9.mp4.html

току-що, maxthon написа:

И аз това ти казвам де. Вярвай на Путин, вярвай и на украинските депутати. Ако едните казват истината, то и Путин го прави и обратно.
Да звъня ли на 112 или можеш и сам?

Ти ме предаде, човек. Аз толкова вярвах в тебе, знаеш от години се джафкаме и всеки път ме изумяваш как все повече пропадаш. Сега изкара че и другаря Пу , барабар с Герасимов и един куп други , ги разбират нещата по-малко от тебе и откровенно лъжат,а?

Предполагам си наясно че сега вече мога да се бъзикаме с теб на общо основание, нали? То е ясно че сериозно не можеш да се държиш. А знаеш колко ги обичам аз тия работи :)

Дано издържиш на майтапите- аз знаеш не знам много кога да спра:) Ама ти го знаеш, това.

Бъди, Герасимов ти праща много поздрави.
https://www.yapfiles.ru/show/3340026/69bfb536fc4cd7ca52ba50b8f846e3f9.mp4.html
Е значи и Безуглая и другите украинци също са прави и удар в Суми по военни е имало?

преди 3 часа, maxthon написа:

Е значи и Безуглая и другите украинци също са прави и удар в Суми по военни е имало?

Хм, някой пак забрави как знае повече за северно-корейците от Герасимов и другаря Пу. Бъди бе ти сигурен ли си че те лъжат, а не ти? Щото мисля че highly likely  ни мяташ по върбите, и си мислиш че ние пасем трева като тебе от тъпата руZка проганда,а?

Изключително интересна случка

Укрите решили да участват на парада на Победата - ама в Лондон

Някой вдигнал телефона и от архива извадили оргинала на свидетел на голямо британско военно престъпление през 1945 

Както казвам - медец. Да утрепеш 11700 вати на един кораб - прекрасно 

rwyuey.jpg

• Автор

Триединство - българска партия, руско знаме и германски коли.

triedinstvo.png

• Автор

1878 - Берлински конгрес

Цитат

„След сключването на С. Стефанския договор веднага се свика Берлинският конгрес от дипломатите на европейските държави. Според приетия от този конгрес договор Северна България биде призната за васално княжество, а Южна България — за автономна провинция с генерал-губернатор християнин и свое вътрешно управление под името Източна Румелия. На Берлинския конгрес руската дипломация имаше да защищава само руските интереси. В тях влизаше, без съмнение, да окупира Северна и Южна България, както Австрия окупира Босна и Херцеговина. Но щом руската дипломация се убеди, че окупирането на двете освободени части е невъзможно, то разделянето им от Берлинския конгрес не само не се явяваше против интересите на Русия, но, напротив, тъкмо отговаряше на бъдещите й планове на Балканския полуостров. Една С. Стефанска България, една голяма България — това не беше в неин интерес. Преди всичко една разпокъсана, следователно слаба България означаваше за руската дипломация още по-голямо привързване на масата от българския народ към Русия, още по-голямо подхранване на русофилството в България, на суеверието за „освободителната мисия“ на руския царизъм на Балканския полуостров, особено спрямо българите. От друга страна една турска област, макар и автономна, каквато се явяваше Южна България, представляваше за Русия в бъдещата й дейност против Турция една точка, населена с едно признателно към „освободителката“, следователно с приятелско население, която тя може да обърне в една много сгодна база за прехвърляне военни сили и упътването им към Цариград. Поради това руската дипломация не само не можеше да бъде против плана на Берлинския конгрес за разделянето на България на две независими една от друга части с различно политическо положение, но тя въставаше и против протестите на населението им за това разделяне. Така че освобождението на Северна и Южна България не беше всъщност плод на „освободителната мисия“ на руския царизъм, а плод на неговата завоевателна политика и на противодействието на другите европейски сили…

Руската дипломация веднага след закриването на Берлинския конгрес затръби, че „несполуките“ на Русия в този конгрес се дължали на немците и англичаните…“

Започвам тази глава неслучайно с цитат. С един прекрасен анализ за Берлинския конгрес, за който е писано много – как „разкъсва“ България, как западът ни отнема „изконни територии“, как унищожава завинаги „бляна“ за „Обединена България“, че и „на три морета“! (убеден съм, че много от патрЕотите, скандиращи за трите морета, няма да могат да ги изброят! Но поне, ако четат тези редове, могат да ги преговорят.)

Ще кажете, че горният цитат е поредната антируска, а оттам и антибългарска пропаганда! Писана от „соросоиди“! Така е! Антируска е! Но авторът не е някои прикрит „соросоид“, просто защото Сорос не е бил роден. Автор на цитата е… Димитър Благоев в неговия „Принос към историята на социализма“ (Благоев, 1906).

За тези, които искат да прогледнат, а не да ме обвиняват, че съм мразела руснаците - @Belefor може да прочетете съдържанието на линка "1878 - Берлинския конгрес"

Благодаря за вниманието!

Ние сме наистина странен народ. Това да намразиш собствените си освободители... Няма да подхващам темата с Баалбек, понеже очевидно изпитва всячески страх от дискусии с мен. Пак ще има рев... Та... само ще се хиля отстрани.

• Автор

И една вметка за Калининград – Königsberg, както се казва този град до взимането му като военен трофей от Сталин през 1946 г.! Наречен така в чест на чешкия крал Пржемисъл Отакар II през 1255 г., той е бил и немски, и полски, там са били рицарите от Тевтонския орден. По време на Седемгодишната война, за 3-4 години (1758-1762 г.) градът е и част от Руската империя. Толкоз! Четири години за девет века история. Но това няма да попречи на днешна Русия, в поредицата отсечени монети „Древние города России“, нагло да включи като „древен руски град“ – Калининград!?!

image.png

Добре, че в тази поредица засега няма включени „древни руски градове“ като Варненск или Бургаск, но Камчийск май е на път! Нали знаете, у нас днес има руски анклав – ако не знаете или не вярвате, Правителството на град Москва притежава в България собствена територия, колкото държавата Ватикана – т.нар. „Комплекс Камчия“ – с договор, подписан от Емилия Масларова, и правителството на съветския гражданин Сергей Станишев!

Да не говорим за пристанище с петролен терминал, за който се плащал наем, колкото за магазин в МОЛ (по думите на наш бивш министър-председател)!

Toва пак е копирано от тоя "Проект Третото Освобождение". Направих си труда, да видя кой е тоя, дето е писал тая тъпотия... Някакъв доктор, използвал е за тоя пасквил мега титани на историческата мисъл като Янко Гочев, Христо Христов, Евгени Дайнов, Иво Инджев, Тони Николов и т.н. Статии от "Свободна Европа"... Забавно... То... изписани са над 470 страници пълни с откровени измишльотини, полуистини, изрязани цитати и прочее... Ето и малка част от този шедьовър на историческата наука...

Цитат

Още едно подробно проучване: „Убийството на Васил Левски – Виновниците“ на Янко Гочев, не просто обръща внимание и на участието на „Графа“ в процеса и обесването на Васил Левски, но директно разкрива, какъв проблем е бил Апостола за осъществяването на целите на Имперска Русия.
Четем как Н. Игнатиев пише за „племе, за което Русия трябва да се грижи“, как целта на Русия е да държи „в нравствено подчинение съседните области като България и
да превърнем българското население… в послушно оръдие на руската политика…“ (Гочев, Убийството на Левски - Виновниците, 2016). С факти, Янко Гочев доказва, че Игнатиев работи срещу революционерите и прави всичко възможно те да бъдат залавяни и преследвани. Според историка, графът е основният манипулатор с най-важна роля за обесването на Левски. Той отказва да го спаси и вероятно и въздейства върху софийските комисари, за да се стигне до трагичната развръзка.
Гочев разкрива, че всички членове на комисията са подставени лица, българите също са посочени от графа.

😆😆😆😆😆😆

преди 1 час, communismatic написа:

Ние сме наистина странен народ. Това да намразиш собствените си освободители... Няма да подхващам темата с Баалбек, понеже очевидно изпитва всячески страх от дискусии с мен. Пак ще има рев... Та... само ще се хиля отстрани.

Ако спася семейството ти от пожар ама после изна*иля сестра ти, герой ли ще бъда в твоите очи?

Кой кого е изнасилил? Я бъди по-конкретен, че ми писнахте на оная работа с вашите глупости...

преди 2 минути, communismatic написа:

Много трудно би ти отговорила, на това момиче капацитета й стига, да цитира някакви умопомрачителни глупости... а по-лошото е и че искрено вярва на тия тъпотии.

Въпроса беше към теб!

току-що, BANKATA написа:

Въпроса беше към теб!

Да, де. Отговори ми. Много искам, да ми обясниш... Ама те предупреждавам, че пак ще ревеш. Давам ти просто шанс, да се откажеш навреме.

преди 3 минути, communismatic написа:

Кой кого е изнасилил? Я бъди по-конкретен, че ми писнахте на оная работа с вашите глупости...

Не говоря буквално, ама явно до толкова ти срига капацитета.

току-що, BANKATA написа:

Не говоря буквално, ама явно до толкова ти срига капацитета.

Ми то и аз не говоря буквално, просто те цитирам. Ама явно до толкова ти стига капацитета...

току-що, communismatic написа:

Да, де. Отговори ми. Много искам, да ми обясниш... Ама те предупреждавам, че пак ще ревеш. Давам ти просто шанс, да се откажеш навреме.

Аз да ти обясня?

Акл не забеляза аз те питах нещо.

Това е една най-обикновена дискусия с Ванката. Задаване на малоумни въпроси по 250 пъти...

току-що, BANKATA написа:

Ами отговори де!

Кое да отговоря? Казах ти, да бъдеш по-конкретен? Ти бавноразвиващ ли си, не мога, да разбера? Постваш някакви тъпотии и ми викаш "Отговори ми"? На кое да отговоря? Дай ми някаква интерпретация на малоумния си пост. Обясни какво имаш предвид и т.н. С нищо не си по-различен от Баалбек и Джокович, те бягат умишлено от дискусия с мен, а ти просто задаваш тъпи въпроси по 200 пъти.

току-що, communismatic написа:

Кое да отговоря? Казах ти, да бъдеш по-конкретен? Ти бавноразвиващ ли си, не мога, да разбера? Постваш някакви тъпотии и ми викаш "Отговори ми"? На кое да отговоря? Дай ми някаква интерпретация на малоумния си пост. Обясни какво имаш предвид и т.н. С нищо не си по-различен от Баалбек и Джокович, те бягат умишлено от дискусия с мен, а ти просто задаваш тъпи въпроси по 200 пъти.

Бях достатъчно конкретен. Ако нямаш топки да ми отговлриш по-добре не по-добре си замълчи.

току-що, BANKATA написа:

Бях достатъчно конкретен.

Тъй ли? Сериозно?

преди 12 минути, BANKATA написа:

Ако спася семейството ти от пожар ама после изна*иля сестра ти, герой ли ще бъда в твоите очи?

Някой разбра ли Иван? Ако някой е разбрал, нека да преведе? Щото по принцип говоря само български...

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бях достатъчно конкретен. Ако нямаш топки да ми отговлриш по-добре не по-добре си замълчи.

Ванко, хайде спри да му обръщаш внимание на този трол. Остави го сам да си пише и отговаря, и без това задръсти всички теми с безполезен заядлив СПАМ... Само ти остана този, който му обръща внимание! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.