Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, Staff. написа:

Ванко, хайде спри да му обръщаш внимание на този трол. Остави го сам да си пише и отговаря, и без това задръсти всички теми с безполезен заядлив СПАМ... Само ти остана този, който му обръща внимание! 

Най-адекватния ни съфорумец реши, да се включи... 😆

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

току-що, Staff. написа:

Ванко, хайде спри да му обръщаш внимание на този трол. Остави го сам да си пише и отговаря, и без това задръсти всички теми с безполезен заядлив СПАМ... Само ти остана този, който му обръща внимание! 

Малко нечленоразделно звучи Банката ама си личи , че се старае. 🤡 От къдете изникват такива гъби идея си нямам ... 

• Автор
преди 17 минути, communismatic написа:

Toва пак е копирано от тоя "Проект Третото Освобождение". Направих си труда, да видя кой е тоя, дето е писал тая тъпотия... Някакъв доктор, използвал е за тоя пасквил мега титани на историческата мисъл като Янко Гочев, Христо Христов, Евгени Дайнов, Иво Инджев, Тони Николов и т.н. Статии от "Свободна Европа"... Забавно... То... изписани са над 470 страници пълни с откровени измишльотини, полуистини, изрязани цитати и прочее... Ето и малка част от този шедьовър на историческата наука...

Руските подлоги беснеете, защото вече хората виждат реалното лице на руския имперски елит. 

Скоро и паметниците (на руския окупатор) ще отидат в забрава, а в по-далечно бъдеще и улиците на България ще си имат достойни български имена!

;)

преди 1 минута, nikssi написа:

Малко нечленоразделно звучи Банката ама си личи , че се старае. 🤡 От къдете изникват такива гъби идея си нямам ... 

Не моме, не се старя, забавлявам се!

преди 8 минути, communismatic написа:

Тъй ли? Сериозно?

Някой разбра ли Иван? Ако някой е разбрал, нека да преведе? Щото по принцип говоря само български...

Много добре разбра, ама, топките.....

току-що, БаалБек написа:

Руските подлоги беснеете, защото вече хората виждат реалното лице на руския имперски елит. 

Скоро и паметниците (на руския окупатор) ще отидат в забрава, а в по-далечно бъдеще и улиците на България ще си имат достойни български имена!

;)

Я ми обясни, ти вярваш ли, че руснаците са "беснеели" (понеже използва този израз) от Васил Левски, че пречел за техните имперски амбиции? Това... аз наистина не мога, да проумея, как е възможно хора с две мозъчни гънки, да вярват на подобна тъпотия!? Граф Игнатиев, той през живота си сигурно не е чувал за Левски, камо ли да го знае кой е, че даже да дава и акъл на османските законодатели и прочее... Изобщо... потресаващи тъпотии.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Много добре разбра, ама, топките.....

Така, така... Не смея, да вляза в дискусия с теб. 😆

преди 34 минути, БаалБек написа:

Калининград – Königsberg

От там руските ракети са на минути и с достъп до всички Евростолици.     Европа е полудяла и оглупяла  да тъпче с оръжия и с пари режима в Киев - въпреки безнадеждното положение на бандеровците.  Никой не знае докога ще се проявява търпение.  Урсула и Кая говорят за мир със сила- при пълната си незащитеност.  Малоумие е това.

преди 2 минути, communismatic написа:

Така, така... Не смея, да вляза в дискусия с теб. 😆

Зададох ти един въпрос и се подпали.

Извинявай че ти задавам неудобни въпроси. Няма повече!

преди 4 минути, BANKATA написа:

Не моме, не се старя, забавлявам се!

Едва ли ти е приятно да се заяжда с теб постоянно и да те обижда, но ти си знаеш...

току-що, BANKATA написа:

Зададох ти един въпрос и се подпали.

Извинявай че ти задавам неудобни въпроси. Няма повече!

Не си ми задавал никакви въпроси, на теб възможностите ти стигат единствено и само да преповтаряш някакви тъпизми до безкрайност. Казах ти, аргументирай ми се, какво имаш предвид и ще ти отговоря. Толкова ниска топка си ми, че няма накъде... В нито една дискусия, с която сме водили двамата с теб, нито веднъж не си доказал аргументите си. Затова и преповтаряш едни и същи тъпизми по 340 пъти. С какво си по-различен от Джокович и Баалбек? С нищо... На едно равнище сте и тримата.

преди 1 минута, Staff. написа:

Едва ли ти е приятно да се заяжда с теб постоянно и да те обижда, но ти си знаеш...

Тоя па... Ае... що не вземеш, да се скриеш някъде най-накрая? Не ти ли писна, абсолютно всеки, да те гаври тук? Ти наясно ли си, че 90% от хората, с които пишеш, те смятат за десетгодишно момче? Или айде, да не е десетгодишно, но дванадесетгодишно...

току-що, Staff. написа:

Що па рвши че нещо написано от русороби би ме обидило?

Що па рвши че нещо написано от русороби би ме обидило?

И аз не се обиждам, все ми е едно какво ще напише.... Като му обръщаш внимание го храниш да продължава!

току-що, Staff. написа:

И аз не се обиждам, все ми е едно какво ще напише.... Като му обръщаш внимание го храниш да продължава!

Все едно ти е, да. Та... затова си изтри YouTube канала и ми диреше постовете из "Наука". Кого лъжеш? Себе си вероятно... 😆

преди 14 минути, communismatic написа:

Не си ми задавал никакви въпроси, на теб възможностите ти стигат единствено и само да преповтаряш някакви тъпизми до безкрайност. Казах ти, аргументирай ми се, какво имаш предвид и ще ти отговоря. Толкова ниска топка си ми, че няма накъде... В нито една дискусия, с която сме водили двамата с теб, нито веднъж не си доказал аргументите си. Затова и преповтаряш едни и същи тъпизми по 340 пъти. С какво си по-различен от Джокович и Баалбек? С нищо... На едно равнище сте и тримата.

Кой те е излъгал че водиш някакви дискусии в темата с мен?

Все трябябва да ви се обяснява на теб и бъдито по 2, 3, ...10 пъти като ви се зададе неудобен въпрос.

Да си внимавал в часовете в училище бре.

Вчера сам доказа че нямаш топки. Какво да те тормозя повече. Намери си ги и пиши тогава.

току-що, BANKATA написа:

Кой те е излъгал че водиш някакви дискусии в темата с мен?

Аз не съм писал, че сме водили дискусия. Точно това пиша, че не водим никакви дискусии. На теб възможностите ти опират до задаване на малоумни въпроси по 200 пъти.

Да си внимавал в часовете в училише бре.

Така е, да. Това го твърди човека, който смяташе, че бирата през соца се разваляла бързо едно време щото циганките не си мили ръцете...

преди 2 минути, BANKATA написа:

Какво да те тормозя повече.

Ти не си в състояние, да тормозиш абсолютно никого. Просто си толкова ниска топка, че няма накъде... Хубаво е малко да имаш представа какъв ти е капацитета.

В случаят, така и не посмя, да влезеш в дискусия с мен по темата, понеже пак ще те навра точно там, където ти е мястото.

Друго има ли?

• Автор
преди 21 минути, communismatic написа:

да вляза в дискусия

gledna-tochka.png

В ЕС Кая и Урсула чупят тъпомера с малоумие.  Не ги засенчвайте.  

преди 5 минути, communismatic написа:

Ти не си в състояние, да тормозиш абсолютно никого. Просто си толкова ниска топка, че няма накъде... Хубаво е малко да имаш представа какъв ти е капацитета.

По-добре ниска топка отколкото мъж без топки.

току-що, BANKATA написа:

По-добре ниска топка отколкото мъж без топки.

Така е, да. Това казвам и аз.

Друго има ли? Оня ден заредих в бургерджийницата си едно чудо, наречено "фреш" (Raw Branni), дето издържа 9 месеца. Това ще е понеже хигиената е на високо равнище в днешно време. Няма да е от факта, че е наблъскана с химия.

преди 1 минута, communismatic написа:

Така е, да. Това казвам и аз.

Друго има ли? Оня ден заредих в бургерджийницата си едно чудо, наречено "фреш" (Raw Branni), дето издържа 9 месеца. Това ще е понеже хигиената е на високо равнище в днешно време. Няма да е от факта, че е наблъскана с химия.

Да си беше купил прясно мляко.

току-що, BANKATA написа:

Да си беше купил прясно мляко.

От онова, дето се разваляло за три дни, щото не са си мили ръцете доячките?

преди 3 минути, communismatic написа:

От онова, дето се разваляло за три дни, щото не са си мили ръцете доячките?

Вие с Велев си падате по такова.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Вие с Велев си падате по такова.

Истинско ли? Да, живял съм на село... Баба ми имаше крава. Миеше си ръцете, между другото.

преди 6 минути, communismatic написа:

Истинско ли? Да, живял съм на село... Баба ми имаше крава. Миеше си ръцете, между другото.

И на баба ти млякото коко време изкарваше като преварите ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.