Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

А аз се чудя как след като не те е имало 2 дни идваш и продължаваш с познатото какнижене ?

Я виж - някой там неща са се случили

ПП

Морковен смешко - от 1.3.2025 насам

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

току-що, nikolov2020 написа:

А аз се чудя как след като не те е имало 2 дни идваш и продължаваш с познатото какнижене ?

Я виж - някой там неща са се случили

ПП

Морковен смешко - от 1.3.2025 насам

Не и докато не видя обесени 2-та НАТОВСКИ генерали и малкото термоядрено устройство от Азовстал?

Ти имаш ли да кажеш нещо по темата? Това с тъпото заяждане не ти помага никак, освен да ви правя за смях всичките от литературния клуб "баба Пенка".

Дали пък няма да ги обесят на парада тия генерали и после да взривят малкото термоядрено устройство в мавзолея?

Кажи сега за 2-та дена в гей хотела

Как беше - пасивен или активен

ПП

Шегувам се - всички знаем че си женката :)

преди 9 часа, nikolov2020 написа:

Кажи сега за 2-та дена в гей хотела

Как беше - пасивен или активен

ПП

Шегувам се - всички знаем че си женката :)

Всеки знае че скоро ще покажат 2-та НАТОВСКИ генерала и малкото термоядрено устройство.

РуZката пропаганда е от идиоти за идиоти. Кире , бе малко нервни ми се виждате ,а?

Интересуват се хората кога почва Парада на хвърчилата, че да знаят кога да пускат дроновете.

преди 2 часа, ined написа:

Интересуват се хората кога почва Парада на хвърчилата, че да знаят кога да пускат дроновете.

Ф16-ки ще пускат ли? Имам предвид здрави? 

• Автор

Българин разкрива масовите екзекуциите в Катинската гора

Българинът Миладин Апостолов разкрива страшната истина за масовите екзекуции на полски офицери в Катинската гора през 1940 г. - цели 16 години преди падането на тоталитарния строй, когато тази тема беше табу и се твърдеше, че те са дело на хитлеристка Германия, а не на СССР, предаде БГНЕС.

Проф. д-р Миладин Апостолов е един от най-уважаваните български лекари. Той е пръв декан на Факултета по обществени науки в Медицинска академия-София. Проф. Апостолов е автор на множество учебници, монографии, научнопопулярни книги и сборници по история и философия на медицината.

Той полага основите на преподаване на дисциплините история на медицината (1972), история на медицината и сестринството (1996), връзки с обществеността в здравеопазването (1997) и др. Проф. Апостолов е международно признат учен, член на чуждестранни научни редколегии и научни дружества в няколко страни на Европа и Америка.

Българинът Миладин Апостолов разкрива страшната истина за масовите екзекуции на полски офицери в Катинската гора през 1940 г. - цели 16 години преди падането на тоталитарния строй, когато тази тема беше табу и се твърдеше, че те са дело на хитлеристка Германия, а не на СССР, предаде БГНЕС.

Той прави това в романа „Грешката на експерта“, който е публикуван през пролетта на 1973 г. Книгата му по това време предизвиква умерен интерес у нас, а в Полша остава незабелязана и до днес. Тя е публикувана от издателство „Народна младеж“ с подзаглавие „Шпионски и приключенски романи“ наред с детективски романи на автори като Артър Конан Дойл или Реймънд Чандлър.

Главният герой на романа „Експертна грешка“ е доцент Методи Мартинов. 

😆

• Автор

Поне си се постарал да го прочетеш.

Сега би ли споделил какво имаш предвид с болднатото?

1. Не си съгласен, че това е така?

2. Правиш ми забележка, че не съм написала това, което си болднал?

3. Всичко е лъжа - просто един роман?

преди 16 минути, nikssi написа:

Той прави това в романа „Грешката на експерта“, който е публикуван през пролетта на 1973 г. Книгата му по това време предизвиква умерен интерес у нас, а в Полша остава незабелязана и до днес. Тя е публикувана от издателство „Народна младеж“ с подзаглавие „Шпионски и приключенски романи“ наред с детективски романи на автори като Артър Конан Дойл или Реймънд Чандлър.

Главният герой на романа „Експертна грешка“ е доцент Методи Мартинов. 

😆

Случаят "Катин" е адски съмнителен, за мен остава доста любопитно, защо и Путин, и Елцин признават всичко това и го причисляват към "греховете" на РККА. Но всъщност... доколкото аз знам документът от Лаврентий Берия с подписа на Йосиф Висарионович Сталин е абсолютна фалшификация, даже е печатан на две различни пишещи машини. Какво реално е станало... е*а ли му майката!?

Другари, внимателно изгледах парада и никъде не видях бесилото за 2-мата заловени НАТОВСКИ генерали от Азовстал, нито малкото термоядрено устройство. Проверих на на специалните места и там ги нямаше. Някой може ли да ме насочи къде да ги гледам?

Благодаря предварително за съдействието.

Колко жалки опити да се скрие от мен обесването на 2-мата заловени в Азовстал НАТОВСКИ генерали и малкото термоядрено устройство.

Защо така бре другари? Какво толкова тайно има в това?

Да не би те да са били НАТОВСКИТЕ генерали? Като ви чета в началото както сте били -няма да се учудя. А куфарчето на другаря Пу е малкото термоядрено устройство:)

Сега вече всичко ми се изясни.

РуZката пропаганда е от идиоти за идиоти!

Вие ми сте я доставяли с кофи и като ви я цитирам след време ми се обиждате.

Къде са ми 2-та НАТОВСКИ генерали  от Азовстал и малкото термоядрено устройство? Не трябваше ли с тях да открият парада? Вързани за Т-34-ката примерно.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Путин как е със здравето?

Мърдаше ли си ръката като говореше?

Беше ли на високи токчета?

:giggle1:

Цели 2-ма НАТОВСКИ генерала и малко термоядрено устройство има в джоба има как да е..

Защо сте толкова нескопосни пропагандисти като ви хване човек в крачка? Моля някой да сподели графика за бесенето на 2-мата НАТОВСКИ генерали. И схемата на малкото термоядрено устройство.

Благодаря предварително.

@В. Велев  видя ли каква каша забърка с тоя генерал...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.