Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Е чети хубаво де. Казах отлично къде е бил събора. Украинците си показаха резултата по удареното място.

Каза, ама не показа нищо!

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Каза, ама не показа нищо!

И за пореден път - украинците си показаха всичко.

току-що, BANKATA написа:

Да, как Русия трепа цивилни!

Военни, а цивилните жив щит. Къде е вината ще търсиш там, където се използват цивилните за щит.

Военни, а цивилните жив щит. Къде е вината ще търсиш там, където се използват цивилните за щит.

Колко бяха тези военни като толкова си осведомен?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

@BANKATA, @maxthon минете на ЛС, плийс. Няма нужда да осирате за пореден път темата.

Ти ще ми кажеш!

току-що, BANKATA написа:

Колко бяха тези военни като толкова си осведомен?

Е нали кмета на Конотоп и депутатката споделиха колко са били там? Бригадата си е раздавала награди.

Но пък забрави, че предния път пак зададе този въпрос и получи същия отговор. И както казах вече. Дай си почивка и след няколко дена да не забравиш този въпрос пак да го зададеш.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е нали кмета на Конотоп и депутатката споделиха колко са били там? Бригадата си е раздавала награди.

Но пък забрави, че предния път пак зададе този въпрос и получи същия отговор. И както казах вече. Дай си почивка и след няколко дена да не забравиш този въпрос пак да го зададеш.

Ти ми кажи на видеото колко ги видя. Няма да го забрявя, както няма да забравя за зелените ракети и земетресението.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти ми кажи на видеото колко ги видя. Няма да го забрявя, както няма да забравя за зелените ракети и земетресението.

Кое е това видео след като става дума за снимки, които самите украинци си пуснаха? За трети път дай си почивка и не задавай едни и същи въпроси белким получиш различен отговор. Чао....

преди 3 минути, BANKATA написа:

Няма да го забрявя,

Принципно трудно ще стане. Повтарянето на едни и същи въпроси не говори добре за паметта. И пак да кажа - Чао....

Кое е това видео след като става дума за снимки, които самите украинци си пуснаха? За трети път дай си почивка и не задавай едни и същи въпроси белким получиш различен отговор. Чао....

Видео, снимки, все тая. Колко военни преброи на снимките ?

току-що, BANKATA написа:

Видео, снимки, все тая. Колко военни преброи на снимките ?

За трети път - Чао....

току-що, BANKATA написа:

Като нямаш аргументи "чао" е най-лесното

Аргументи има. Още някой въпрос би ли задал отново, че да получиш същия отговор? Не отговаряй ако обичаш повече....

Аргументи има. Още някой въпрос би ли задал отново, че да получиш същия отговор? Не отговаряй ако обичаш повече....

Твоето "чао" е като на Захарова че "Само луди хора без морал могат да помислят, че ще нападнем Украйна"

преди 2 часа, БаалБек написа:

Понеже руската пропаганда не обича да пишат и споменават за проблемите в РФ, затова индивиди (тролове) като горецитирания, пишат неверни неща за България.

И сега да обърнем поглед към "магучая рассия"!

Руската федерация преживява огромна демографска криза, обхващаща всичко - от раждаемостта, броя на имиграцията и, разбира се, войната в Украйна. Това лесно може да доведе до отслабване или колапс на руската държава. Защото "великия стратег" Путин започна войната си срещу Украйна и влоши нещата още повече? Младото население (основно мъже) за трите години война е намаляло с 15%. До къде ще доведе това? Времето ще покаже. Виждаме какво се случва с икономиката им!

Руските граждани ще бъдат все повече нетни получатели на социална подкрепа, а не нетни вносители, с което от чиста финансова гледна точка това е голям проблем за Путин, на когото доверието сред хората намалява и подкрепата за войната ще намалява до една критична точка, от която няма връщане!

Ти да нямаш някаква болна фиксация по мен? Кво ме занимаваш пак с твоите простотии?

@maxthon  намери ли видеото?

Ако не си къде се пишеш за можеш да прави нещо друго освен да се отпайв и троли? Това северно-корейско гадже ще ти изпие мозъка накрая :)

Значи да поясня като за артилерист- имаш координатите , ако си такъв (знаеш че се бъзикам с тебе ) трябва да можеш да намериш и видеото. И всякакви опити да не ползваш търсачката само доказва колко жалка тролка си;)

[mention=483801]maxthon[/mention]  намери ли видеото?
Ако не си къде се пишеш за можеш да прави нещо друго освен да се отпайв и троли? Това северно-корейско гадже ще ти изпие мозъка накрая [emoji4]
Значи да поясня като за артилерист- имаш координатите , ако си такъв (знаеш че се бъзикам с тебе ) трябва да можеш да намериш и видеото. И всякакви опити да не ползваш търсачката само доказва колко жалка тролка си;)

Който има твърдения за корейци да ви го намира и да го показва. Намирай го и го показвай. Няма кой друг да свърши работата ти. Чао докато го намериш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Автор
преди 8 часа, communismatic написа:

Ти да нямаш някаква болна фиксация по мен? Кво ме занимаваш пак с твоите простотии?

Руските пропагандисти трябва да бъдат разобличавани постоянно. Всеки път те хващам в руска пропаганда, която цели да предизвика съмнения у хората, че едва ли не България няма полза от ЕС и НАТО! А то е обратно - ползата е огромна и проверима с факти и лични наблюдения! 

А вие (пропагандаторите) не успявате в жалките си опити да заблудите обществото!

Благодаря за вниманието!

:newspaper:

преди 2 минути, БаалБек написа:

Всеки път те хващам в руска пропаганда, която цели да предизвика съмнения у хората, че едва ли не България няма полза от ЕС и НАТО!

Всеки път? Сериозно? Я дай пример кога някога си ме оборвала? Един! 😆😆😆😆😆

• Автор
преди 10 минути, communismatic написа:

Я дай пример кога някога си ме оборвала? Един!

Достатъчен е последния!

преди 9 часа, communismatic написа:
преди 11 часа, БаалБек написа:

Понеже руската пропаганда не обича да пишат и споменават за проблемите в РФ, затова индивиди (тролове) като горецитирания, пишат неверни неща за България.

И сега да обърнем поглед към "магучая рассия"!

Руската федерация преживява огромна демографска криза, обхващаща всичко - от раждаемостта, броя на имиграцията и, разбира се, войната в Украйна. Това лесно може да доведе до отслабване или колапс на руската държава. Защото "великия стратег" Путин започна войната си срещу Украйна и влоши нещата още повече? Младото население (основно мъже) за трите години война е намаляло с 15%. До къде ще доведе това? Времето ще покаже. Виждаме какво се случва с икономиката им!

Руските граждани ще бъдат все повече нетни получатели на социална подкрепа, а не нетни вносители, с което от чиста финансова гледна точка това е голям проблем за Путин, на когото доверието сред хората намалява и подкрепата за войната ще намалява до една критична точка, от която няма връщане!

Покажи още  

А ти понеже няма как да се защитиш написа, че са простотии.

Благодаря за вниманието!

:popcorn2:

преди 1 минута, БаалБек написа:

А ти понеже няма как да се защитиш написа, че са простотии.

Баалбек, ти на колко години си и с какво се занимаваш? Да не миеш кенефи на гарата в Казанлък? Къде видя да съм твърдял, че Русия нямала демографски проблеми, че да ме "оборваш"? Ти изобщо имаш ли един логически издържан коментар? Бахти форумното недоразумение... 😆😆😆😆😆

Аз не знам... между нея, Джокович и Ванката... кой е по-голям. Честно... Оня, Госта... поне има топки, влиза в дискусии, не бяга... тук-там отбягва някои въпроси, ама поне отговаря. Другите само постват някакви зверски тъпотии и като им зададеш някой неудобен въпрос и бягат с 300. Тая... даже не ми се и коментира, същинска трагедия. Ако бях брат й, щеше да ме е срам от нея.

• Автор
преди 27 минути, communismatic написа:

-------

Само си виж постовете.  Не си написал нищо положително за България, ЕС, НАТО, еврото... Всички са едно към едно с руската пропаганда! 

ФАКТ!

:hush:

преди 4 минути, БаалБек написа:

Само си виж постовете.  Не си написал нищо положително за България, ЕС, НАТО, еврото... Всички са едно към едно с руската пропаганда! 

И ти как по-точно ме "оборваш"? Че и "всеки път"? 😆😆😆

преди 3 часа, maxthon написа:

Който има твърдения за корейци да ви го намира и да го показва. Намирай го и го показвай. Няма кой друг да свърши работата ти. Чао докато го намериш.

Значи и събор Суми не е имало, понеже до сега си показал едно голямо нищо.

преди 3 часа, maxthon написа:

Ти дете със специални потребности ли си? Кажи ако не разбираш следното:

- давам ти видео , на което искаш геолокация

-давам ти геолокацията и ти ... ми искаш видеото.

Кажи ако ти е трудно да усвош материята , че да не се подигравам много. Все пак е разбираемо -в отбор "баба Пенка" процесите са бавни с много разяснения.До тук нямам разумно обяснение освен някакви психично отклонения. Е да, и да  най-жалката и отчаяна тролка също е вариант:) . И да -може и да си залюбил някой северно-кореец на тези координати. Спокойно , стига да не те дават на видео от автогарата в Луганск - не ми пречи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.