Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, Staff. написа:

Всички виждате, че каквато и тема да започнем да дискутираме, трола само се излага и губи дискусията. Иначе има желание и се излага като клоун в цирка между изпълненията, забавлява аудиторията момчето!

Koя тема например? Дай един пример? : )))

Игнор и да се гърчи като червей..

Джокер, цял живот ще си ТИР-аджия... Натам вървят нещата... 😆

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 14 минути, БаалБек написа:

Тоест засяга само България? Други страни от ЕС не засяга?

А аз къде съм твърдял, че засяга само България?

Разбира се, че не засяга само България, но България е една от страните с най-лоши тенденции.

А мен като българин ме интересуват най-вече положението в България.

Въобще имаш ли представа къде по света НЯМА демографски проблеми? 

Цяла Африка, повечето арабски страни и голяма част от Азия и Южна Америка нямат демографски проблеми.

И аз да попитам - Имаш ли осми клас? Или са те взели във военно училище още от седми клас и са ти промили мозъка по времето на Живков?

Не с моите лафове, бъбрече!

И не, никога не съм бил във военно училище.😄

• Автор

Всички виждате, че каквато и тема да започнем да дискутираме, трола само се излага и губи дискусията. Иначе има желание и се излага като клоун в цирка между изпълненията, забавлява аудиторията момчето! :)

Плякарник! Все още ми е интересно защо му обръщаме внимание? 

Игнор и да се гърчи като червей... :cool:

Оня Николоффф е същия. Сее руска прпоаганда, като пляка против България, а дава линкове (нали е линкаджия) за целия ЕС, но видиш ли само България засягало в цялата вселена....:lol6:

И се са ослушва като руски плъх в брашно и не може да се аргументира и защити тезата си!

преди 15 минути, БаалБек написа:
преди 50 минути, M.Николов написа:

На въпрос защо се твърди, че демографското положение в страната е плачевно ти предлагам два линка към статии, в които това се потвърждава по категоричен начин,

Тоест засяга само България? Други страни от ЕС не засяга?

Въобще имаш ли представа къде по света НЯМА демографски проблеми? 

А в кои страни има? Еднакви ли са? И как ги решават?

Та затова попитах "Ти лично какво доказа с тези линкове?"

И какво успя да докажеш/покажеш, като там, освен България има изброени и други страни?

И аз да попитам - Имаш ли осми клас? Или са те взели във военно училище още от седми клас и са ти промили мозъка по времето на Живков?

преди 6 минути, communismatic написа:

Тя твоята камбанария е много зле, горката... Пак бягаме от неудобните факти, както дявол от тамян. Тъкмо стана интересно и Иван пак си бие шута. Иначе много е навътре с нещата... 😆

Даваш ми примери как ги виждаш нещата от твоята камбанария и ми недоволстваш че аз си давам моята гледна точка от моята камбанария.

току-що, BANKATA написа:

Даваш ми примери как ги виждаш нещата от твоята камбанария и ми недоволстваш че аз си давам моята гледна точка от моята камбанария.

Да, ти ми поиска примери, дадох ти веднага. Попитах те, защо смяташ, че инфлацията е 2%, отговора беше, че имало и цени, които били в дефлация. Даде ми пример с точно една цена - тая на горивата. От там нататък може всеки сам да си направи извода.

Същият си като Баалбек и Джокович, абсолютно неспособен си, да се води с теб някаква адекватна дискусия.

преди 2 минути, БаалБек написа:

И се са ослушва като руски плъх в брашно и не може да се аргументира и защити тезата си!

Извинявай, ти защити ли си твоята теза? Щото по принцип... в 99,9% от случаите бягаш, понеже пак ще станеш смешна.

преди 24 минути, Staff. написа:

Другият факт е, че всеки човек има различни доходи, а не еднакви за да усещат всички еднакво инфлацията! 

Но това мнение направо е велико! Каква мощна логическа мисъл...

преди 1 минута, БаалБек написа:

Оня Николоффф е същия. Сее руска прпоаганда, като пляка против България, а дава линкове (нали е линкаджия) за целия ЕС, но видиш ли само България засягало в цялата вселена....:lol6:

М-да, това че България има демографски проблеми е руска пропаганда.

:giggle1:

Къде ви въдят такива, бре?

Чети, точно над теб, съм ти отговорил.

Нямаш търпение.

:D

преди 3 минути, M.Николов написа:

Цяла Африка, повечето арабски страни и голяма част от Азия и Южна Америка нямат демографски проблеми.

Това не е вярно! :)

Африка и части от Азия наистина имат висока раждаемост, но там демографският проблем е друг, свръхнаселение, младежка безработица, липса на ресурси и много други!

• Автор
преди 6 минути, M.Николов написа:

И извода какъв е?

Основно проблемите са в развитите икономически страни. 

преди 6 минути, M.Николов написа:

Разбира се, че не засяга само България, но България е една от страните с най-лоши тенденции.

Това е повърхностно. Все едно да кажеш, че село Сусорлево има демографски проблем, защото хората търсили по добро препитание е Пловдив или София или Варна.

Ние сме част от ЕС. По-голям проблем е за страни извън ЕС, като Русия например. Там обаче не коментираш, както и трола @communismatic също избягва да коментира, а все пита:

преди 16 минути, communismatic написа:

Koе е руска пропаганда

:lol6:

преди 6 минути, communismatic написа:

Да, ти ми поиска примери, дадох ти веднага. Попитах те, защо смяташ, че инфлацията е 2%, отговора беше, че имало и цени, които били в дефлация. Даде ми пример с точно една цена - тая на горивата. От там нататък може всеки сам да си направи извода.

Същият си като Баалбек и Джокович, абсолютно неспособен си, да се води с теб някаква адекватна дискусия.

Да, има и такива като битовите услуги които последният месец не са пипани.

Аз също ти поисках пример кои стоки с колко са се повишили....пасува.

А се правиш на учуден като ти кажа че отговаряш избирателно

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз също ти поисках пример кои стоки с колко са се повишили....пасува.

Айде бе?! Пасувал съм!? Сериозно!? 😆😆😆

Даването на една дузина примери, включително и как аз съм вдигнал цените в заведението си е "пасуване"... Гениално, Иване! Гениално! 😆

преди 6 минути, БаалБек написа:

По-голям проблем е за страни извън ЕС, като Русия например.

Айде бе!? По-голям проблем е за страните извън ЕС? Сериозно?! И как нашата демографска катастрофа е по-лека от тая в Русия? Конкретно... 😆

• Автор

Тук има един потребител @АСПЕКТ, който твърди, че знае немски!

Ако е така добър да преведе това?

Anastasia-Spartak-Pu.png

преди 3 минути, communismatic написа:

Айде бе?! Пасувал съм!? Сериозно!? 😆😆😆

Даването на една дузина примери, включително и как аз съм вдигнал цените в заведението си е "пасуване"... Гениално, Иване! Гениално! 😆

Извинявай, наистина каза че цигарите ти са ги вдигнали няколко пъти за последните 2 години от което става много ясно.

току-що, BANKATA написа:

Извинявай, наистина каза че цигарите ти са ги вдигнали няколко пъти за последните 2 години от което става много ясно.

Аха, това съм казал, да. Друго казал ли съм? 😆

Почна да увърта вече... 😆

преди 1 минута, BANKATA написа:

Клоуна освен цигари, продава и други боклуци в лафката! 😂

• Автор
преди 4 минути, communismatic написа:

По-голям проблем е за страните извън ЕС? Сериозно?! И как нашата демографска катастрофа е по-лека от тая в Русия? Конкретно... 😆

Отдавна съм отговорила. Ползваш търсачката и ме цитираш.

Благодаря за вниманието!

преди 2 минути, communismatic написа:

Аха, това съм казал, да. Друго казал ли съм? 😆

Почна да увърта вече... 😆

Още от същото.

Много написано нищо казано.

Клоуна освен цигари, продава и други боклуци в лафката! 

Джокера е много наясно с нещата, какво продавам и какво не. Заведение да продава цигари, не бях чувал досега, ама карай... 😆

Много напечено му стана изведнъж, почна и с обидите... 😆
Много ме мрази, горкия... Скоро ще има нов никнейм, натам вървят нещата... 😆

Отдавна съм отговорила. Ползваш търсачката и ме цитираш.

Благодаря за вниманието!

Така, така... 😆

• Автор
преди 1 минута, communismatic написа:

Така, така.

Така де.. в същата тема е?

току-що, БаалБек написа:

Така де.. в същата тема е?

Ми като е в същата тема, покажи къде си отговорила. Щом не искаш дискусии, поне си покажи поста, в който да ни стане ясно, за какво ще се хилим...

• Автор
току-що, communismatic написа:

Ми като е в същата тема, покажи къде си отговорила. Щом не искаш дискусии, поне си покажи поста, в който да ни стане ясно, за какво ще се хилим...

А значи забрави, че ме и цитира даже?

Вие колко трола ползвате акауната @communismatic?

:popcorn2:

Тая... дори не е и във възможностите й, да отговори на най-обикновен въпрос, който я питат. Ти прави сметка, какво дъно е... 😆

Вие колко трола ползвате акауната @communismatic?

:popcorn2:

Не е един! Няколко инвалида са и всичките са циркови артисти.

Всеки ден един и същи акаунт ме пита едно и също нещо и твърди, че не съм бил казал. 😂

Дори знам кои смешници се крият. :lol6:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Важното е, че признава Русия за развита икономически страна.

😄

Това е единият.... :laughing5:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Важното е, че признава Русия за развита икономически страна.

Много е зле работата... 😆

преди 2 минути, Staff. написа:

Всеки ден един и същи акаунт ме пита едно и също нещо и твърди, че не съм бил казал

Супер. Я ми кажи, за кое нещо съм бил "лъгал", че си ме "разобиличил". Беше го твърдял преди няколко дни, питах те, кое е, та се покри като "наакан"... Интересно ще ми е, да узная. Надявам се, да не се покриеш като "наакан" отново, както във всички останали 394 пъти. Нали? : )))

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.