Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

• Автор
преди 14 минути, БаалБек написа:
преди 1 час, communismatic написа:

Тъй ли? И как планираха Германия и Русия ВСВ? Конкретно? Изгарям от любопитство...

Само един ФАКТ!

Общите паради!

:hush:

Ти на друго мнение ли си?

Изгарям от любопитство...

Ти упорито избягваш да отговориш. Аз ти написах един факт.

Трола си е трол! Бяга винаги, когато го хванат на тясно.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Лично ти какво доказа с това?

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 32 минути, communismatic написа:

Брато, ти направо можеш да влудиш човек с неумението си, да четеш с разбиране, да вникваш в някакви неща и т.н.?!?!?!?!?!?!?!?
Доказва, щото като отидеш до магазина и виждаш как цените постоянно растат и нищо общо няма с официалната информация за "инфлация в норми". Баси, какви неща само се налага, да обяснявам. Тук половината от писарушките, даже не знаеха и че имало инфлация. Ти прави сметка, колко от тях изобщо работят нещо и не киснат по цял ден пред компютъра.

Задай ако искаш пак някой друг тъп въпрос. Пак казвам - поне това умееш, друго не умееш, ама поне това умееш.

"Брооо", аз инфлацията не я отричам. Отричам само гнусната ти лъжа че видиш ли неофициално била по-висока.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Започна се с усукването!!! :lol6:

А това го игнорираш:

:popcorn2:

За теб е ясно, че няма да отговориш. 

Активираха се.... 😂

Спонсорирали са ги с рубли.... поне ще се смеем тази вечер на излагацията им! 😂

преди 1 минута, БаалБек написа:

Аз ти написах един факт.

Никакъв факт не си написала, капацитета ти стига единствено и само до копване на някакви тъпотии от интернет. Ако искаш дискусия - заповядай, в противен случай не ме занимавай с твоите душевни проблеми. Толкова ниска топка си ми, че няма накъде. Дори ВАНКАТА не е толкова ниска топка.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Отричам само гнусната ти лъжа че видиш ли неофициално била по-висока.

Такава лъжа е, че дори не си и излизал по заведения. Ако беше излизал малко по заведения, нямаше да ми пишеш глупости. Пак повтарям - просто това умееш. Други хора са отлични в хвърлянето на топка в обръч, други във вдигането на тежести... ти си добър в писането на глупости. Който каквото може.

преди 10 минути, communismatic написа:

Дай да влезем в дискусия относно ЕС, НАТО и еврото? Искаш ли? : )))))

Що па се мислиш за компетентен?

Пак ли с лъжите си ще ни занимаваш?

• Автор
току-що, communismatic написа:

Никакъв факт не си написала

Отричаш за общите паради, значи?

Това не е ли защита на руската пропаганда?

току-що, BANKATA написа:

Що па се мислиш за компетентен?

Пак ли с лъжите си ще ни занимаваш?

Ако искаш... задай още 30-40 пъти малоумен въпрос.

току-що, БаалБек написа:

Искаш ли да влезем в дискусия за Германия и СССР? : ))))

преди 1 минута, communismatic написа:

Такава лъжа е, че дори не си и излизал по заведения. Ако беше излизал малко по заведения, нямаше да ми пишеш глупости. Пак повтарям - просто това умееш. Други хора са отлични в хвърлянето на топка в обръч, други във вдигането на тежести... ти си добър в писането на глупости. Който каквото може.

Трети ден не казсаш колко е неофициалната. Потъркай топката питай звездите, не ти ли говорят нещо?

• Автор
преди 1 минута, communismatic написа:

Искаш ли да влезем в дискусия за Германия и СССР? : ))))

Пак се разобличи!

Отричаш за общите паради! Отричаш, че е руска пропаганда!

:hush:

Трети ден не казсаш колко е неофициалната.

Тоя е направо форумно явление... 😆

Ти кое не разбра, по дяволите? Казват ти, че инфлацията е в норми, отиваш до магазина и виждаш как постоянно цените се вдигат. Хората не са бавноразвиващи и осъзнават, че медиите ги манипулират, включително и данните от НСИ. Толкова ли ти е сложно, да го вденеш, майка му стара!? ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО?! ИНФЛАЦИЯТА УЖ Е В НОРМИ, А ЦЕНИТЕ ПОСТОЯННО РАСТАТ!? ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е ИЛИ САМАТА ИСТИНА? ИЗЛИЗАШ ЛИ ИЗОБЩО ОТ КЪЩАТА СИ? ПИША ТИ ВЕЧЕ С ГЛАВНИ БУКВИ, БАРЕМ ПОНЕ ВДЕНЕШ НЕЩО.

Но силно се съмнявам... Ако искаш задай пак тъп въпрос още 40 пъти? Още 50?

Ти кое не разбра, по дяволите? Казват ти, че инфлацията е в норми, отиваш до магазина и виждаш как постоянно цените се вдигат. Хората не са бавноразвиващи и осъзнават, че медиите ги манипулират, включително и данните от НСИ. Толкова ли ти е сложно, да го вденеш, майка му стара!? ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО?! ИНФЛАЦИЯТА УЖ Е В НОРМИ, А ЦЕНИТЕ ПОСТОЯННО РАСТАТ!? ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е ИЛИ САМАТА ИСТИНА? ИЗЛИЗАШ ЛИ ИЗОБЩО ОТ КЪЩАТА СИ? ПИША ТИ ВЕЧЕ С ГЛАВНИ БУКВИ, БАРЕМ ПОНЕ ВДЕНЕШ НЕЩО.

Вдигат се, има инфлация!

Отричаш за общите паради! Отричаш, че е руска пропаганда!

Виж сега... Като форумна легенда тук мисля, че е малко некоректно, да ми приписваш неща, които никога не съм писал. Принципно, свикнахме ти на тъпите постове, ама недей лъга поне. Не, че ще промениш всеобщото мнение за теб, ама... 😆

Ама как може да спориш с глупаци. Те винаги са по-умни от теб :)

току-що, BANKATA написа:

Вдигат се, има инфлация!

Аха, сега вече се вдигали... Досега не се вдигаха, сега изведнъж почнаха, да се вдигат... 😆

• Автор
преди 9 минути, M.Николов написа:

Николоффф граматиката ли си глътна или чакаш указания?

Ти лично какво доказа с тези линкове?

току-що, В. Велев написа:

Ама как може да спориш с глупаци. Те винаги са по-умни от теб

Не, направо може, да те влуди с неумението си, да вникне в написаното...

преди 3 минути, БаалБек написа:

Николоффф граматиката ли си глътна или чакаш указания?

Ти лично какво доказа с тези линкове?

Не е ли кристално ясно?

😄

Дори осмокласник би разбрал.

Или ти нямаш 8-ми клас?

преди 2 минути, communismatic написа:

Аха, сега вече се вдигали... Досега не се вдигаха, сега изведнъж почнаха, да се вдигат... 😆

Къде съм твърдял че не се вдигат?

Не, направо може, да те влуди с неумението си, да вникне в написаното...

След 1-2 поста се вижда акъла им , въпреки че си ги познаваме и започвам да се майтапя с тях. А бълбъкащата толкова е проста че изтъква това че съм нямал какво да кажа и затова съм и говорел за свирки. А аз и го казах 1000 пъти ама като не схваща какво да направя.

Къде съм твърдял че не се вдигат?

Да ти кажа честно, отдавна спрях, да се мъча, да ти помня постовете. Просто такива тъпотии пишеш, че няма накъде.

преди 1 минута, В. Велев написа:

След 1-2 поста се вижда акъла им , въпреки че си ги познаваме и започвам да се майтапя с тях. А бълбъкащата толкова е проста че изтъква това че съм нямал какво да кажа и затова съм и говорел за свирки. А аз и го казах 1000 пъти ама като не схваща какво да направя.

Баалбек и Джокович за мен са разни 15-16 годишни хлапаци, няма друго обяснение. Въпреки, че теорията на АСПЕКТ, че Джокович бил турски тираджия, който гласувал за Бойко, доста се връзва. Признавам... 😆

• Автор
преди 3 минути, communismatic написа:

Като форумна легенда тук мисля, че е малко некоректно, да ми приписваш неща, които никога не съм писал.

Отговорих ти на въпрос, а ти се оплете и заусуква, когато ти казах, че не можеш да ме обориш в обратното...:hush:

преди 1 час, communismatic написа:

И как планираха Германия и Русия ВСВ? Конкретно? Изгарям от любопитство...

Отговорих ти на въпроса и е редно след това и ти да отовориш.

Отричаш ли да са имали общ парад Нацистка Германия и Съветския съюз?

:popcorn2:

току-що, БаалБек написа:

Отговорих ти на въпрос, а ти се оплете и заусуква, когато ти казах, че не можеш да ме обориш в обратното..

На никакъв въпрос не си отговорила, писах ти над 200 пъти.

току-що, БаалБек написа:

Отговорих ти на въпроса и е редно след това и ти да отовориш.

Отричаш ли да са имали общ парад Нацистка Германия и Съветския съюз?

На кой въпрос си отговорила? Дай да видя?

• Автор
преди 4 минути, M.Николов написа:

Не е ли кристално ясно?

😄

Дори осмокласник би разбрал.

Като не можеш да се обосновеш и аргументираш така ще отговориш. Типичен отговор на "зрял" човек подкрепящ руската пропаганда.

преди 3 минути, communismatic написа:

Разбира се, че хората усещат покачване на цените, това никой не го отрича! Някои цени спадат, други растат, и усещането често е различно от статистиката. И да, цените растат не само в България, а в целия свят, заради пандемията която мина, войната в Украйна, логистични проблеми, енергийна криза и др.! За всичко затова трябва да изискваме от властта решение/обяснение, а не да се караме помежду си в форума..... Не твърдя, че всичко е наред. Просто е важно да говорим спокойно и с факти, а не да си измисляме или да се лъжем!!!

Да ти кажа честно, отдавна спрях, да се мъча, да ти помня постовете. Просто такива тъпотии пишеш, че няма накъде.

Да беше чел какво съм писал, а не като латерна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.