Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Е как да не ти показах ? Дори те тагнах, че да се сетиш за нея. Знаеш как се ползва търсачката  лесно ще я намериш, ако решиш. Но знам че няма да го направиш, защото си най-жалката и отчаяна тролка тук.  Не ти се получават нещата в мен, май,а? Това е щото си много умен и изкарваш един куп официални руZки медии  как лъжат за да не покажеш колко си ги разбираш нещата в троленето на дребно:)
Е нали написа едни координати? И нищо повече. Така и не се разбра кое видео е снимано там и по какво си личи, че е там. Иначе можеш да се тупаш в гърдите колкото си искаш какво си показал.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 51 минути, maxthon написа:

Че който твърди за корейци да си ги намира. Приятна вечер... и твоя парашут да се заяждаш няма да ти се отвори.

Горкият Путин, къде ли ще ги намери

Горкият Путин, къде ли ще ги намери
Забрави Герасимов. И може би едно видео на което да си личи точно място на заснемането му. Може и снимка с корейци. Условието с мястото продължава да важи.

току-що, maxthon написа:

Е нали написа едни координати? И нищо повече. Така и не се разбра кое видео е снимано там и по какво си личи, че е там. Иначе можеш да се тупаш в гърдите колкото си искаш какво си показал.

Ама ти верно не четеш с разбиране,а? Я се върни и прочети още веднъж написаното.

Аз се тупам че ти показвам първия , ама ти си жалка и отчаяна тролка и не искаш да се издигнеш до почетна тролка. Много ме разочароваш да ти кажа. Сега съм на отричането ти за кинжала. И там гледам пропадна жестоко... Чудя се тинина ли нещо на което да не се провалиш в отричането? Не ми отговаряй , че ще взема да се сетя сега инзанпроваленото ходене до Италия и ще ти припомня и останалите ти провали. Стегни се че знае не искам да те вадя всеки път от калта(нарочно употребявам тази дума - ще се сетиш защо)

преди 1 минута, maxthon написа:

Забрави Герасимов. И може би едно видео на което да си личи точно място на заснемането му. Може и снимка с корейци. Условието с мястото продължава да важи.

А снимки от сбора от Суми кога ?

А снимки от сбора от Суми кога ?
Упорито задаваш един и същи въпрос и съответно получаваш и същия отговор. Украинците сами си пуснаха снимките.

току-що, maxthon написа:

Упорито задаваш един и същи въпрос и съответно получаваш и същия отговор. Украинците сами си пуснаха снимките.

На сбора ?

Май само ти си ги виждал и си ги пазиш упорито.

Ама ти верно не четеш с разбиране,а? Я се върни и прочети още веднъж написаното.
Аз се тупам че ти показвам първия , ама ти си жалка и отчаяна тролка и не искаш да се издигнеш до почетна тролка. Много ме разочароваш да ти кажа. Сега съм на отричането ти за кинжала. И там гледам пропадна жестоко... Чудя се тинина ли нещо на което да не се провалиш в отричането? Не ми отговаряй , че ще взема да се сетя сега инзанпроваленото ходене до Италия и ще ти припомня и останалите ти провали. Стегни се че знае не искам да те вадя всеки път от калта(нарочно употребявам тази дума - ще се сетиш защо)
Още не си показал видео/снимка или каквото и да било, на което ясно да си личи къде е снимано. Нищо освен едни координати. Е покажи какво е станало там и по какво си личи, че е станало там...

Пармобилчо, за разлика от теб имам познати и приятели в Москва. Никой от тях не работи за по-малко от 150 000 рубли на месец. 

На сбора ?
Май само ти си ги виждал и си ги пазиш упорито.
Не, от селския сбор.... Разбира се, че от сбора с награждаване. Украинците сами си пуснаха всички материали, че е имало такова нещо там.

преди 2 минути, maxthon написа:

Още не си показал видео/снимка или каквото и да било, на което ясно да си личи къде е снимано. Нищо освен едни координати. Е покажи какво е станало там и по какво си личи, че е станало там...

Като покажеш от сбора в Суми

току-що, maxthon написа:

Не, от селския сбор.... Разбира се, че от сбора с награждаване. Украинците сами си пуснаха всички материали, че е имало такова нещо там.

Дай да видим с кадри от залата!

Като покажеш от сбора в Суми
Украинците си показаха. Какво още има за показване?

Лъжеш !
Някакъв аргумент да кажеш защо лъжа? Некролог на участник в награждаването има ли?. Как беше? Случайно се е оказал там заедно с военните автомобили навън.

преди 3 минути, maxthon написа:

Някакъв аргумент да кажеш защо лъжа? Некролог на участник в награждаването има ли?. Как беше? Случайно се е оказал там заедно с военните автомобили навън.

Защото няма такова видео.

Защото няма такова видео.
Само видео ли може да е обективно доказателство? Снимките не важат?

преди 47 минути, parmobil написа:

А може би ти лъжеш като бит ....

https://moskva.gorodrabot.ru/salaries

Поправи ме ако греша, ама този линк не е ли за свободните работни места в Русия? Като прочета още в началото:

"9 милиона свободни места" и "140+ източници на свободни места" именно това си мисля.

Логиката ми сочи че има много повече свободни позиции за чистачки, отколкото за директори, демек недоумявам как може да се извади от този линк инфо за действителната средна заплата в Русия

То сигурно и в България ако видиш какви позиции се търсят в бюрата по труда, ще решиш че средната заплата е под 1000 лв.  

преди 15 минути, maxthon написа:

Сакън не думай. Цяло видео от една руZка телевизия ли пропусна.  Да ми се кълнеш така колко ги следиш нещата и да ми се дънеш по най-тъпия начин.. ама тия верно ли ги разбиращи следиш нещата или само си тука да се бъзикаме с тебе. Не аз няма нищо против докато се появи на а Пенка , да ти обръщам внимание на глупостите дето го отричаш , ама се притеснявам да се обидиш нещо. Знам че носиш на damage ама все пак да предупредя че не знам кога да спра:) Казвал съм ти го и друг път и си го изпитвал на собствен гръб.

Че викаш пропусна видеото от тази телевизия -иманго по назад в темата знаеш как процедираме с тебе - ще трябвя да си го намериш. Жената се казваше май Ким.

Усещам че ще се разпростреш на дълго и ще е трудно да го намериш и ако искаш по-лесен въпрос. Ти какво мислиш за 2-мата НАТОВСКИ генерали от Азовстал? Кога ли ще ги покажат? Да те предупредя -бая фейлнаха на този въпрос, но за тролка като тебе -няма да е проблем. Ти и бе това си падал много по очи на такива ;)

преди 1 минута, maxthon написа:

Само видео ли може да е обективно доказателство? Снимките не важат?

Снимката на площада ли е доказателството за сбора ? :wors:

Сакън не думай. Цяло видео от една руZка телевизия ли пропусна.  Да ми се кълнеш така колко ги следиш нещата и да ми се дънеш по най-тъпия начин.. ама тия верно ли ги разбиращи следиш нещата или само си тука да се бъзикаме с тебе. Не аз няма нищо против докато се появи на а Пенка , да ти обръщам внимание на глупостите дето го отричаш , ама се притеснявам да се обидиш нещо. Знам че носиш на damage ама все пак да предупредя че не знам кога да спра:) Казвал съм ти го и друг път и си го изпитвал на собствен гръб.
Че викаш пропусна видеото от тази телевизия -иманго по назад в темата знаеш как процедираме с тебе - ще трябвя да си го намериш. Жената се казваше май Ким.
Усещам че ще се разпростреш на дълго и ще е трудно да го намериш и ако искаш по-лесен въпрос. Ти какво мислиш за 2-мата НАТОВСКИ генерали от Азовстал. Кога ли ще ги покажат. Да те предупредя -бая фейлнаха на този въпрос, но за тролка като тебе -няма да е проблем. Ти и бе това си падал много по очи на такива [emoji6]

Сакън продължаваш с локумите и да не даваш нищо.

Снимката на площада ли е доказателството за сбора ? :wors:
Според теб може само видео да е доказателство. Ако на площада е имало военни автомобили то тя е доказателство за сбора. Некролозите на случайно минаващи военни също....

преди 4 минути, maxthon написа:

Според теб може само видео да е доказателство. Ако на площада е имало военни автомобили то тя е доказателство за сбора. Некролозите на случайно минаващи военни също....

Некролози, или некролог, я се разбери първо със себе си.

Голям сбор ще да е било от един човек в автомобил.

преди 8 минути, maxthon написа:

Сакън продължаваш с локумите и да не даваш нищо.

Ми ние така , ти ги правиш с тия работи намери си каквото там и мисля че така ти харесва. Дадох ти видеото , дадох ти как Путин, Герасимов , Симонян и още един куп благодаря за помощта в Курса област на северно-корейците ама ти още  не ги виждаш тия хора.

Кажи сега кой тук е най-жалката и отчаяна тролка? Аз викам че си ти. Ти можеш ли да го отречеш и докажеш че не е така? Очаквам извъртането - знаеш ще ми доставиш по-голямо удоволствието :)

P.S намери ли видеото, бъди?

Имам дежаву за тези думи ама не помня за кое ти тъпо отричане беше...

Некролози, или некролог, я се разбери първо със себе си.
Голям сбор ще да е било от един човек в автомобил.
Особено когато е потвърден и от официални украински лица. Последно случайно преминал от там един военен или е дошъл нарочно да се сбори със себе си?

Ми ние така , ти ги правиш с тия работи намери си каквото там и мисля че така ти харесва. Дадох ти видеото , дадох ти как Путин, Герасимов , Симонян и още един куп благодаря за помощта в Курса област на северно-корейците ама ти още  не ги виждаш тия хора.
Кажи сега кой тук е най-жалката и отчаяна тролка? Аз викам че си ти. Ти можеш ли да го отречеш и докажеш че не е така? Очаквам извъртането - знаеш ще ми доставиш по-голямо удоволствието [emoji4]
P.S намери ли видеото, бъди?
Имам дежаву за тези думи ама не помня за кое ти тъпо отричане беше...
Видео не си дал. Само координати.

преди 4 минути, maxthon написа:

Особено когато е потвърден и от официални украински лица. Последно случайно преминал от там един военен или е дошъл нарочно да се сбори със себе си?

Видео не си дал. Само координати.

Търсачката -Ким. Знаех си че сега ще започне тъпото отричане. По график го караш :) ама те знам що за жалка и отчаяна тролка си. След малко идва момента колко съм лош и опита за отиване в друга тема:) Да ти имам експертните анализаторски способности. Така де -тъпо отричащи способности.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.