Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, Staff. написа:

Не твърдя, че всичко е наред. Просто е важно да говорим спокойно и с факти, а не да си измисляме или да се лъжем!!!

Чакай, нали нямаше инфлация уж? Вчера даже ти показах и точните цитати от това какво беше писал преди няколко седмици? Ти даже отрече, че си и Джокович... 😆

току-що, BANKATA написа:

Да беше чел какво съм писал, а не като латерна.

Няма какво да ти чета тъпотиите, ти нормален ли си? Има книги на Достоевски, дето не съм ги чел, ще чета твоите постове... Аз те ползвам само за хилене, да не мислиш, че ще тръгна на сериозна дискусия с теб. 😆

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Чакай, нали нямаше инфлация уж? Вчера даже ти показах и точните цитати от това какво беше писал преди няколко седмици? Ти даже отрече, че си и Джокович... 😆

Няма какво да ти чета тъпотиите, ти нормален ли си? Има книги на Достоевски, дето не съм ги чел, ще чета твоите постове... Аз те ползвам само за хилене, да не мислиш, че ще тръгна на сериозна дискусия с теб. 😆

Да беше чел своите си тъпотии!

преди 4 минути, communismatic написа:

Отговорих ти.... пак ли искаш да повтарям едно и също? Не съм твърдял, че няма никаква инфлация! Има такава, но е както ти твърдиш и преувеличаваш. Написах ти също, че при всеки човек се усеща различно в джоба. Извинявай, но едно и също всеки ден нямам желание да повтарям...

преди 4 минути, BANKATA написа:

Да беше чел своите си тъпотии!

Брато, не ме занимавай с проблемите си... Задай още 20 тъпи въпроса, ако искаш.

преди 3 минути, Staff. написа:

Отговорих ти.... пак ли искаш да повтарям едно и също?

Кое да преповтаряме, ти тогава се изниза и не пожела, да отговориш... Сега, Джокович ли си последно или? 😆

преди 3 минути, Staff. написа:

Има такава, но е както ти твърдиш и преувеличаваш. Написах ти също, че при всеки човек се усеща различно в джоба.

"При всеки човек се усеща различно в джоба!" Гениално... 😆

преди 15 минути, communismatic написа:

На кой въпрос си отговорила? Дай да видя?

Баалбек, що се скри пак? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Брато, не ме занимавай с проблемите си... Задай още 20 тъпи въпроса, ако искаш.

Той въпроса е един. Колко е неофициалната инфлация. Какво ти казват звездите. На мен, че грам си нямаш идея, ама латерната е навита и не спира.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Колко е неофициалната инфлация.

😆😆😆😆😆😆

УНИКАЛЕН! УНИКАЛЕН!

Тъй... Обяснявам го за последен път. Остави метлата и лопатката и за*би работата на улицата и прочети внимателно какво съм написал. Така или иначе "ЗМБГ" не плащали добре на работниците си. НСИ твърдят, че инфлацията е 2%. Ти ходиш всеки ден по заведения, пазариш от "Кауфланд", от "Практикер", от "Лидл", от "БИЛА" и т.н. и усещаш, че нещата не са така, както ти ги приказват официалните медии, включително и НСИ.

Да задам пак въпроса си, ако трябва? ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО, ЗА ОСМИСЛЯНЕ? Ако искаш, да пробвам, да ти го моделирам с пластилин?

преди 16 минути, БаалБек написа:

Като не можеш да се обосновеш и аргументираш така ще отговориш. Типичен отговор на "зрял" човек подкрепящ руската пропаганда.

Какви по-силни аргументи, бъбрече?

На въпрос защо се твърди, че демографското положение в страната е плачевно ти предлагам два линка към статии, в които това се потвърждава по категоричен начин, а ти ме питащ какво съм бил доказвал с това?

:giggle1:

Трагедия си отвсякъде.

Ти забележи какво написа Джокович... "Различните хора усещат инфлацията по различен начин!" Това е цитат от "Дневника на един ТИР-аджия", най-вероятно...

преди 8 минути, communismatic написа:

"При всеки човек се усеща различно в джоба!" Гениално... 😆

Точно така! Не е гениално, а факт!

Сигурно си разбрал, че обичам да пиша факти? 

Хората усещат инфлацията по различен начин, защото разходите им са различни, а инфлацията е средна стойност!

преди 1 минута, Staff. написа:

Хората усещат инфлацията по различен начин, защото разходите им са различни, а инфлацията е средна стойност!

Разходите им са различни, но имат и различни доходи. Бойко има милиони в сметките си, него кво го бърка тая инфлация? Т.е. кво си написал... една зверска тъпотия. Типично изказване на един ТИР-аджия, дето гласувал за Бойко.

преди 13 минути, communismatic написа:

Разходите им са различни, но имат и различни доходи. Бойко има милиони в сметките си, него кво го бърка тая инфлация? Т.е. кво си написал... една зверска тъпотия. Типично изказване на един ТИР-аджия, дето гласувал за Бойко.

Всеки човек може да усеща инфлация от 3%до 20%, в зависимост от какво купува. Не на всички продукти цената се увеличава и дори има такива на които се понижава! Няма такова правило при инфлация всичко да поскъпне с еднакъв процент. Също така няма и правило всички хора всеки ден да пазаруват....как да го кажа "потребяват" едни и същи разходи(за да се усеща еднакво при всеки човек)! изразходват е правилната дума. :)

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

преди 13 минути, communismatic написа:

😆😆😆😆😆😆

УНИКАЛЕН! УНИКАЛЕН!

Тъй... Обяснявам го за последен път. Остави метлата и лопатката и за*би работата на улицата и прочети внимателно какво съм написал. Така или иначе "ЗМБГ" не плащали добре на работниците си. НСИ твърдят, че инфлацията е 2%. Ти ходиш всеки ден по заведения, пазариш от "Кауфланд", от "Практикер", от "Лидл", от "БИЛА" и т.н. и усещаш, че нещата не са така, както ти ги приказват официалните медии, включително и НСИ.

Да задам пак въпроса си, ако трябва? ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО, ЗА ОСМИСЛЯНЕ? Ако искаш, да пробвам, да ти го моделирам с пластилин?

Кое с колко се е увеличило последният месец?

От моята камбанария горивото падна и има дефлация.

Тези 2% са средно от набор стоки и услуги. Да беше видял какво включват НСИ в статистиката.

Може да ги помолиш да включат заведението ти в статистиката за следващият месец че да им е по-обективната статистиката

Аха, това отново е поредното умопомрачително заключение... 😆😆😆

От моята камбанария горивото падна и има дефлация.

Ти имаш ли понятие как се формира цената на горивото? 😆😆😆

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да беше видял какво включват НСИ в статистиката.

И какво включват? Я ми дай стоки, на които цените са се понижили...

преди 4 минути, BANKATA написа:

Може да ги помолиш да включат заведението ти в статистиката за следващият месец че да им е по-обективната статистиката

Може, да. Или другият вариант е да правим като теб, да задаваме малоумни въпроси по 200 пъти само и само да сме в дискусията.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ти имаш ли понятие как се формира цената на горивото? 😆😆😆

И какво включват? Я ми дай стоки, на които цените са се понижили...

Горивата не влизат ли в статистиката на НСИ за инфлацията?

Няма какво да ти давам, ти си го цитирал.

Няма какво да ти давам, ти си го цитирал.

Т.е. инфлацията е 2% щото горивата са били по-евтини. ОК, разбрах... Ти за Бойко ли гласуваш? Звучиш ми точно като ГЕРБерски гласоподавател? Или ПП?

Другият факт е, че всеки човек има различни доходи, а не еднакви за да усещат всички еднакво инфлацията! 

Комуне, нещо си глътна граматиката май? 

Напиши още някоя глупост да ти се смея.... :laughing5:

Къде ви намират такива инвалиди....😂

преди 2 минути, Staff. написа:

Другият факт е, че всеки човек има различни доходи, а не еднакви за да усещат всички еднакво инфлацията! 

Уникален... 😆

Смеха на коментарите ти не е ли достатъчен?

Напиши още някоя глупост да ти се смея.

Странно, щото принципно тук все на теб се смеят, ама не е лошо човек да живее в самозаблуда. Поне не осъзнава какво останалите мислят за него.

току-що, communismatic написа:

Т.е. инфлацията е 2% щото горивата са били по-евтини. ОК, разбрах... Ти за Бойко ли гласуваш? Звучиш ми точно като ГЕРБерски гласоподавател? Или ПП?

Видно е че нямаш грам идея как се сформира инфлационният индекс, ама ми критикува и НСИ.

Чети си политикономия от соца и не ни занимавай с глупостите си.

• Автор
преди 30 минути, M.Николов написа:

На въпрос защо се твърди, че демографското положение в страната е плачевно ти предлагам два линка към статии, в които това се потвърждава по категоричен начин,

Тоест засяга само България? Други страни от ЕС не засяга?

Въобще имаш ли представа къде по света НЯМА демографски проблеми? 

А в кои страни има? Еднакви ли са? И как ги решават?

Та затова попитах "Ти лично какво доказа с тези линкове?"

И какво успя да докажеш/покажеш, като там, освен България има изброени и други страни?

И аз да попитам - Имаш ли осми клас? Или са те взели във военно училище още от седми клас и са ти промили мозъка по времето на Живков?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Видно е че нямаш грам идея как се сформира инфлационният индекс, ама ми критикува и НСИ.

Чети си политикономия от соца и не ни занимавай с глупостите си.

Не, бе. Аз идея имам. Само не разбирам, ти как си установил, че инфлацията е 2%, при положение, че ми даваш само един пример с цени, които са се понижили. Иначе... много ги разбираме нещата. Малко като с бирата от соца, тя не се разваляла, щото съдържала алкохол. 😆

• Автор
преди 6 минути, Staff. написа:

Напиши още някоя глупост да ти се смея.... :laughing5:

Къде ви намират такива инвалиди....😂

Че кога си видял или прочел нещо смислено написано от трола - @communismatic?

Той само пита, но няма да отговори, ако си го притиснал. Индивид, без достойнство. Само руска пропаганда сее и се прави на ущипан, че не разбира!

преди 1 минута, БаалБек написа:

Той само пита, но няма да отговори, ако си го притиснал. Индивид, без достойнство. Само руска пропаганда сее и се прави на ущипан, че не разбира!

Koе е руска пропаганда пак да си задам въпроса? : )))

преди 5 минути, communismatic написа:

Не, бе. Аз идея имам. Само не разбирам, ти как си установил, че инфлацията е 2%, при положение, че ми даваш само един пример с цени, които са се понижили. Иначе... много ги разбираме нещата. Малко като с бирата от соца, тя не се разваляла, щото съдържала алкохол. 😆

Ти си гледаш от твоята камбанария, аз от моята.

току-що, BANKATA написа:

Ти си гледаш от твоята камбанария, аз от моята.

Тя твоята камбанария е много зле, горката... Пак бягаме от неудобните факти, както дявол от тамян. Тъкмо стана интересно и Иван пак си бие шута. Иначе много е навътре с нещата... 😆

току-що, БаалБек написа:

Че кога си видял или прочел нещо смислено написано от трола - @communismatic?

Всички виждате, че каквато и тема да започнем да дискутираме, трола само се излага и губи дискусията. Иначе има желание и се излага като клоун в цирка между изпълненията, забавлява аудиторията момчето! :)

Плякарник! Все още ми е интересно защо му обръщаме внимание? 

Игнор и да се гърчи като червей... :cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.