Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Значи и събор Суми не е имало, понеже до сега си показал едно голямо нищо.
Значи и събор... Тоест и корейци няма?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор
преди 28 минути, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса..

Скролваш назад и четеш отговора ми....Но понеже си трол съм сигурна, че няма да го направиш, а ще завиеш в друга посока...както всеки път! 

:hush:

За момента руската пропаганда вини само Нацистка Германия за ВСВ. Но Нацистка Германия и Съветска Русия планираха Втората световна война заедно. Само едната от тях се изправи пред правосъдието. Време е и на федерацията...

Путин също се оправдава за нахлуването си в Украйна с "денацификация", но да си припомним кой е Дмитрий Рогозин!

През 2003 г. Дмитрий Рогозин беше избран в Държавната дума. Председателят на Конгреса на руските общности (КРО), алианс от националистически организации, се беше кандидатирал за първото място в основания от него избирателен блок „Родина“ (Отечество). „Родина“ имаше за цел да спечели червено-кафявия електорат, като отнеме гласовете на комунистите с помощта на антиолигархичната реторика на водещия ляв икономист на партията Сергей Глазьев. По това време „Родина“ беше на устата на всички заради открито расистката си предизборна реклама, озаглавена „Да почистим Москва от боклука“. Четири години по-късно Рогозин – бъдещият вицепремиер, лицето на руската военна промишленост, както и ръководителят на държавната космическа агенция и отговорник за Международната космическа станция – отправя нацисткия поздрав на сцената на „Руския марш“, най-голямата националистическа демонстрация в Москва, провеждана ежегодно от 2005 г. насам.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Скролваш назад и четеш отговора ми....Но понеже си трол съм сигурна, че няма да го направиш, а ще завиеш в друга посока...както всеки път! 

Чета, да. Никъде не виждам нищо конкретно. Питах те, дали искаш, да влезем в дискусия... ти отказваш. Оттам нататък няма какво да коментираме. За пореден път подвиваш опашка, както обикновено. Толкова може момичето, какво да направим...

преди 3 минути, БаалБек написа:

За момента руската пропаганда вини само Нацистка Германия за ВСВ. Но Нацистка Германия и Съветска Русия планираха Втората световна война заедно. Само едната от тях се изправи пред правосъдието. Време е и на федерацията...

Тъй ли? И как планираха Германия и Русия ВСВ? Конкретно? Изгарям от любопитство...

преди 4 минути, communismatic написа:

Чета, да. Никъде не виждам нищо конкретно. Питах те, дали искаш, да влезем в дискусия... ти отказваш. Оттам нататък няма какво да коментираме. За пореден път подвиваш опашка, както обикновено. Толкова може момичето, какво да направим...

Тъй ли? И как планираха Германия и Русия ВСВ? Конкретно? Изгарям от любопитство...

Какво я питаш за сериозни неща?

Накарай я да ти посвири.

преди 14 минути, communismatic написа:

Няма само ти да отговаряш избирателно.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Няма само ти да отговаряш избирателно.

На кое не съм отговарял? Принципно... ти задаваш по 200 малоумни въпроса и после понеже не можеш, да схванеш и трябва някой да ти отговаря на питанията по 300 пъти допълнително. Та... интересно ми е, на кое не съм отговорил... Поне спаси Баалбек от мъките й, очевидно е безпомощна срещу мен, все така отбягва дискусиите.

току-що, communismatic написа:

На кое не съм отговарял? Принципно... ти задаваш по 200 малоумни въпроса и после понеже не можеш, да схванеш и трябва някой да ти отговаря на питанията по 300 пъти допълнително. Та... интересно ми е, на кое не съм отговорил... Поне спаси Баалбек от мъките й, очевидно е безпомощна срещу мен, все така отбягва дискусиите.

Два дни увърташ за неофициалната инфлация. 

Питах те преди дали ше си доволен да ти вземат низнеса за всеобщото благо, спести си отговора.

И това е само от последните няколко дни само към мен.

Два дни увърташ за неофициалната инфлация.

Увъртам? Айде бе? Дадох ти пример с една дузина стоки, освен това ти дадох пример и как аз самият съм вдигнал цените в собственото си заведение? И това е увъртане? 😆

преди 3 минути, BANKATA написа:

Питах те преди дали ше си доволен да ти вземат низнеса за всеобщото благо, спести си отговора.

Не помня някога да си ме питал нещо подобно и не, няма да съм доволен.

Друго има ли? Задай пак 200 пъти един и същ тъп въпрос... Поне това можеш.

преди 10 минути, communismatic написа:

Увъртам? Айде бе? Дадох ти пример с една дузина стоки, освен това ти дадох пример и как аз самият съм вдигнал цените в собственото си заведение? И това е увъртане? 😆

И това по какъв начин доказа че инфлацията е по-висока от официалната. Колко е официалната за теи години, колко е според тяоята камбанария и колко според камбанарията на някой друг?

преди 13 минути, communismatic написа:

Не помня някога да си ме питал нещо подобно и не, няма да съм доволен.

Тива само показва двуличието ти.

И това по какъв начин доказа че инфлацията е по-висока от официалната. Колко е официалната за теи години, колко е според тяоята камбанария и колко според камбанарията на някой друг?

Брато, ти направо можеш да влудиш човек с неумението си, да четеш с разбиране, да вникваш в някакви неща и т.н.?!?!?!?!?!?!?!?
Доказва, щото като отидеш до магазина и виждаш как цените постоянно растат и нищо общо няма с официалната информация за "инфлация в норми". Баси, какви неща само се налага, да обяснявам. Тук половината от писарушките, даже не знаеха и че имало инфлация. Ти прави сметка, колко от тях изобщо работят нещо и не киснат по цял ден пред компютъра.

Задай ако искаш пак някой друг тъп въпрос. Пак казвам - поне това умееш, друго не умееш, ама поне това умееш.

• Автор
преди 47 минути, communismatic написа:

Чета, да. Никъде не виждам нищо конкретно.

Така ли?

Четеш това, което ти изнася. Но не можеш да си посочиш постове, в които НЕ си против ЕС, НЕ си против НАТО, НЕ си против еврото и т.н. Все руска пропаганда! Мхм...

Отказваш да бъдеш по-подробен, дали има демографски проблеми в други страни и кои са тези страни?

И въобще можеш ли да опишеш какво разбираш под демографски проблеми и защо точно за България написа "криза" ?

С две думи стриктно изпълняваш руските наративи и това, което ти кажат да напишеш. 

Можеш ли да ме обориш? Да докажеш, че не е така както съм написала?

:popcorn2:

преди 58 минути, communismatic написа:

Само един ФАКТ!

Общите паради!

:hush:

Ти на друго мнение ли си?

Изгарям от любопитство...

току-що, БаалБек написа:

Но не можеш да си посочиш постове, в които НЕ си против ЕС, НЕ си против НАТО, НЕ си против еврото и т.н. Все руска пропаганда!

Т.е. когато си против ЕС, НАТО и въвеждането на еврото, това ще рече, че си руски пропагандист? Ти сериозно ли? 😆😆😆😆😆😆

И въобще можеш ли да опишеш какво разбираш под демографски проблеми и защо точно за България написа "криза" ?

Написал съм в темата за социализма. Исках да вляза с теб в дискусия, но ти отново избяга. Друго има ли? 😆

С две думи стриктно изпълняваш руските наративи и това, което ти кажат да напишеш. 

Ъхъ... ОК! 😆

Мога да ти кажа какво точно мисля за теб, но подозирам, че ще ме баннат, така че ще реша, да си замълча. Ама няма да ти хареса, де... 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Тук половината от писарушките, даже не знаеха и че имало инфлация. 

Помниш ли как навремето герберастите от трибуната на НС ни обясняваха как нямало корупция, а само усещане за корупция? Такива като горния тогава ни убеждаваха как корупция наистина нямало. Сега е същото - нямало инфлация, а ние само сме били имали усещане за такава. Естествено и примабалерините в Тролският оркестър са същите екземпляри като едно време - Мирчолина, БаалБукащата простотии и сие

• Автор

И? Не можеш да отговориш и да ме обориш, така ли, а Смешко?

преди 7 минути, БаалБек написа:

Но не можеш да си посочиш постове, в които НЕ си против ЕС, НЕ си против НАТО, НЕ си против еврото и т.н. Все руска пропаганда! Мхм...

Отказваш да бъдеш по-подробен, дали има демографски проблеми в други страни и кои са тези страни?

току-що, БаалБек написа:

И? Не можеш да отговориш да да ме обориш, така ли, а Смешко?

Дай да влезем в дискусия относно ЕС, НАТО и еврото? Искаш ли? : )))))

• Автор
преди 4 минути, communismatic написа:

Т.е. когато си против ЕС, НАТО и въвеждането на еврото, това ще рече, че си руски пропагандист? Ти сериозно ли? 😆😆😆😆😆😆

Написал съм в темата за социализма. Исках да вляза с теб в дискусия, но ти отново избяга. Друго има ли? 😆

Ъхъ... ОК! 😆

Мога да ти кажа какво точно мисля за теб, но подозирам, че ще ме баннат, така че ще реша, да си замълча. Ама няма да ти хареса, де... 😆

Чакам?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Сега е същото - нямало инфлация, а ние само сме били имали усещане за такава.

22 лева вече е килограма сирене на "Боженци". Не спират да растат...

• Автор
преди 8 минути, БаалБек написа:

Но не можеш да си посочиш постове, в които НЕ си против ЕС, НЕ си против НАТО, НЕ си против еврото и т.н. Все руска пропаганда! Мхм...

• Автор
току-що, БаалБек написа:

Чакам?

току-що, БаалБек написа:

Чакам?

Т.е. искаш? Какво позитивно виждаш в приемането ни в еврозоната? Конкретно...

И? Не можеш да отговориш и да ме обориш, така ли, а Смешко?

Какво има да те оборва? Ти сама се оборваш.

току-що, В. Велев написа:

Какво има да те оборва? Ти сама се оборваш.

Чакай, да видим, какво ще отговори. Ако изобщо отговори, в което силно се съмнявам... 😆

• Автор

Започна се с усукването!!! :lol6:

преди 1 минута, communismatic написа:

Какво позитивно виждаш в приемането ни в еврозоната? Конкретно..

А това го игнорираш:

преди 11 минути, БаалБек написа:

преди 1 минута, communismatic написа:

Чакай, да видим, какво ще отговори. Ако изобщо отговори, в което силно се съмнявам... 😆

За теб е ясно, че няма да отговориш. 

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса или? Нали искаш дискусия? Бил съм "пропагандист", изпълнявал съм поръчки... а-у. А така и не смееш, да влезеш в дискусия с мен? Какво позитивно виждаш във влизането ни в еврозоната? Конкретно... Стига, ти си умно и интелигентно момиче, ще се справиш. Вярвам в теб... ; )))

преди 7 минути, БаалБек написа:

Това ще ти свърши ли работа?

https://www.investor.bg/a/517-pazar-na-truda/390005-prognoza-naselenieto-v-trudosposobna-vazrast-u-nas-shte-se-stopi-s-edna-treta-do-2050-g

Или това:

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/pazar-na-truda/2024/02/28/4594776_naselenie_i_pazar_na_truda_bulgariia_e_s_nai-losha/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.