Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор

Руската пропаганда казва, че с бюджета за 2025г. няма проблем...

Планираните бюджетни разходи за 2025 г. трябва да нараснат с 5%, но за 4 месеца разходите се увеличиха с 21%, за да се впишат в плана.

Във Фонда за национално благосъстояние са останали 3,2 трилиона рубли (приблизително към 35 милиарда евро) и това са данни към 1 април, а остатъкът към 1 май все още не е публикуван.

Да не си помислите, че ще има бюджетна катастрофа!

Путин е голям стратег!

преди 7 минути, БаалБек написа:

Руската пропаганда казва, че с бюджета за 2025г. няма проблем...

Планираните бюджетни разходи за 2025 г. трябва да нараснат с 5%, но за 4 месеца разходите се увеличиха с 21%, за да се впишат в плана.

Във Фонда за национално благосъстояние са останали 3,2 трилиона рубли (приблизително към 35 милиарда евро) и това са данни към 1 април, а остатъкът към 1 май все още не е публикуван.

Да не си помислите, че ще има бюджетна катастрофа!

Путин е голям стратег!

Кога е фалита?

преди 1 минута, parmobil написа:

А цъфтеж? Нали се отървали от нефтената игла? Или пак не сме разбрали правилно?

Кога е фалита?

преди 1 минута, maxthon написа:

Кога е фалита?

Не знам. Но за цъфтеж се говори. И колко са полезни санкциите, за да има импортозамещение. Но къде е този подем, знаят само група съветски учени.

преди 5 минути, maxthon написа:

Кога е фалита?

Чакаме ... от 1999 г. 

Още малко търпение :popcorn2:

GqFQVocWYAA0BF2?format=jpg&name=900x900

GqFYOn4bcAEOoHQ?format=jpg&name=900x900

преди 5 минути, parmobil написа:

Не знам. Но за цъфтеж се говори. И колко са полезни санкциите, за да има импортозамещение. Но къде е този подем, знаят само група съветски учени.

Няма да ти се отвори парашута със заяждането. Като не знаеш кога е фалита не се обаждай и сменяш темата. Горе пишат за други неща. Ако има с кого да говориш за цъфтежи там е мястото?

Няма да ти се отвори парашута със заяждането. Като не знаеш кога е фалита не се обаждай и сменяш темата.

Кое сменям, ако обичаш? Чакам цъфтеж, който се обещава от години.

преди 3 минути, parmobil написа:

Кое сменям, ако обичаш?

Горе пишат за разни процеси. Ти започваш да говориш за друго. И както се похвали прочел си го някъде. За пореден път ако няма какво да кажеш за фалит не се обаждай.

преди 6 минути, parmobil написа:

Чакам цъфтеж, който се обещава от години.

Навсякъде го обещават. Тук от десетилетия. Вече сме и вързали.

току-що, maxthon написа:

Горе пишат за разни процеси. Ти започваш да говориш за друго. И както се похвали прочел си го някъде. За пореден път ако няма какво да кажеш за фалит не се обаждай.

Навсякъде го обещават. Тук от десетилетия. Вече сме и вързали.

Еее, но там е друго. От 1917г. пробват където могат и ничего.

преди 2 минути, parmobil написа:

Еее, но там е друго. От 1917г. пробват където могат и ничего.

И затова питам де след като е "ничего", кога да очакваме фалита?

току-що, parmobil написа:

А защо от 1999г. ??? 

Питай автора на статията, аз не мога да ти помогна!

Ако искаш питай и Барак Обама - той също много гръмко обяви през 2015 г., че руската икономика е на парцали. :rabbit:

преди 2 минути, maxthon написа:

И затова питам де след като е "ничего", кога да очакваме фалита?

Ама ти си продължаваш за фалит, а аз питам за цъфтеж. Нали за него ни убеждават и Путин, Песков, Лавров??? Къде е?

преди 3 минути, Flashback написа:

Питай автора на статията, аз не мога да ти помогна!

Ако искаш питай и Барак Обама - той също много гръмко обяви през 2015 г., че руската икономика е на парцали. :rabbit:

Тя е на парцали! Само няколко човека тук си измисляте някакви чутовни успехи.

Ама ти си продължаваш за фалит, а аз питам за цъфтеж.

А преди малко питаше какво си бил сменял.... Фалита кога е......

Тя е на парцали!

Разбира се кратко и ясно ще може и да се аргументираш защо е така? Само не казвай пак, че си чел какво пишело по руските форуми.

Бъди, как да северно-корвйците дето ги нямаше? Намери ли ги най-накрая.

Ако случайно се справиш с тях , моля те помогни на другарчетата със 2-та НАТОВСКИ генерала от Азовстал. Те не се справяр нещо, и само заради това съм убеден че това е задача за теб. Особено след грандиозния ти успех с северно-корейците:)

Вярвате в твойте отчаяно-жалки трошения:) Цял форум сега тебе гледа:)

Знаеш че се бъзикам с тебе нали? Щото не става да ти се вързвам на глупостите дето ги пишеше тук- не защото не ме кефиш. Винаги съм ти казвал че от тъпите руZки пропагандни тролки ти си ми любимата.

току-що, kosyo написа:

Намери ли ги най-накрая.

Че който твърди за корейци да си ги намира. Приятна вечер... и твоя парашут да се заяждаш няма да ти се отвори.

преди 17 минути, parmobil написа:

Тя е на парцали! 

Разбира се, че е на парцали - в твоята паралелна реалност, вЕрвай си, кой съм аз да ти троша хатъра! 

Че който твърди за корейци да си ги намира. Приятна вечер... и твоя парашут да се заяждаш няма да ти се отвори.

Аз ти викам че те обичам и си най-умната руZка тролка а ти викаш не те обичам. Заради някой северно-кореец е нали? Онези дето ги няма според тебе ама са в Курска област според един куп официози и геолокации. Виж как добре си намери темата,а. Тук си тежиш на мястото,а :)

преди 4 минути, Flashback написа:

Разбира се, че е на парцали - в твоята паралелна реалност, вЕрвай си, кой съм аз да ти троша хатъра! 

Ми покажи икономически подем с цифри? Ама какви ли цифри да извадиш? Медианната заплата в Москва е под 1000 евро. Давай, чакам да ме опровергаеш.

преди 9 минути, parmobil написа:

Ми покажи икономически подем с цифри? Ама какви ли цифри да извадиш? Медианната заплата в Москва е под 1000 евро. Давай, чакам да ме опровергаеш.

Пак лъжеш да не казвам като какъв!

Средната месечна номинална заплата в Москва е 162 000 рубли или 3 400 лв.

https://www.ceicdata.com/en/russia/average-monthly-wages-by-region/average-monthly-nominal-wages-cf-city-of-moscow

преди 22 минути, kosyo написа:

геолокации

Затова ли не показа и една такава локация? Търси и като намериш една докладвай. Лека вечер и приятно търсене.

преди 13 минути, maxthon написа:

Затова ли не показа и една такава локация? Търси и като намериш една докладвай. Лека вечер и приятно търсене.

Е как да не ти показах ? Дори те тагнах, че да се сетиш за нея. Знаеш как се ползва търсачката  лесно ще я намериш, ако решиш. Но знам че няма да го направиш, защото си най-жалката и отчаяна тролка тук.  Не ти се получават нещата в мен, май,а? Това е щото си много умен и изкарваш един куп официални руZки медии  как лъжат за да не покажеш колко си ги разбираш нещата в троленето на дребно:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.