Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 54 минути, nikolov2020 написа:

Ванката

земи млъкни а 

Толкова да няма никаква представа, за нещата, за които се опитва да пише, че няма накъде.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Показах, ама ти си спал.

И понеже за пореден път не четеш дискусията става дума за конкретно видео заснето на определени координати. Него ще го видим ли и то по категоричен начин, че е заснет там?

преди 1 минута, communismatic написа:

Толкова да няма никаква представа, за нещата, за които се опитва да пише, че няма накъде.

Намери ли си топките ?

Може да помолиш Бъди да ти помогне с търсенето.

преди 1 минута, maxthon написа:

И понеже за пореден път не четеш дискусията става дума за конкретно видео заснето на определени координати. Него ще го видим ли и то по категоричен начин, че е заснет там?

Ти видяли видео от сбора в Суми?

Намерих ги, да. Както виждаш, никога не съм бягал от дискусия, както някои други хора. Та... интересува ме, какво стана със спора ни относно... В смисъл, ще ни дадеш ли някакво адекватно обяснение на въпросния пост? Че ми писнахте на оная работа с постоянното си бягане от неудобни въпроси...

преди 12 часа, BANKATA написа:

Ако спася семейството ти от пожар ама после изна*иля сестра ти, герой ли ще бъда в твоите очи?

преди 10 часа, BANKATA написа:

Зависи от пастьоризацията.

Аха. Кое прясно мляко от "Кауфланд" се разваля за 36 часа. Искам марка, цена и прочее...

преди 3 минути, communismatic написа:

Аха. Кое прясно мляко от "Кауфланд" се разваля за 36 часа. Искам марка, цена и прочее...

Няма, защото сега се спазват хгиенните норми ;)

преди 5 минути, communismatic написа:

Намерих ги, да. Както виждаш, никога не съм бягал от дискусия, както някои други хора. Та... интересува ме, какво стана със спора ни относно... В смисъл, ще ни дадеш ли някакво адекватно обяснение на въпросния пост? Че ми писнахте на оная работа с постоянното си бягане от неудобни въпроси...

Да беше отговорил.

току-що, BANKATA написа:

Аха, няма. Интересно, щото и аз твърдях същото. Още повече, че съм и в тоя бранш. Не съм забелязъл като правя капучино в заведението ми, да се е разваляло млякото в хладилника след 36 часа. Т.е. пак стана смешен, както винаги.

Кво стана с тоя пост? Пак да питам... Нещо пак ли не го видя? Много си зле с очите напоследък?

преди 6 минути, communismatic написа:

Ако спася семейството ти от пожар ама после изна*иля сестра ти, герой ли ще бъда в твоите очи?

преди 14 минути, BANKATA написа:

Ти видяли видео от сбора в Суми?

Некролози,снимки извън сградата. Достатъчно доказателства имаше. Но както и да е... Къде е конкретното видео снимано на определени координати?

преди 2 минути, communismatic написа:

Аха, няма. Интересно, щото и аз твърдях същото. Още повече, че съм и в тоя бранш. Не съм забелязъл като правя капучино в заведението ми, да се е разваляло млякото в хладилника след 36 часа. Т.е. пак стана смешен, както винаги.

Съвсем други глупости твърдеше. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Некролози,снимки извън сградата. Достатъчно доказателства имаше. Но както и да е... Къде е конкретното видео снимано на определени координати?

И аз това питам, къде е видеото от събора.

току-що, BANKATA написа:

Съвсем други глупости твърдеше. 

Така е, да. То от копнатото от самият теб се твърдеше нещо съвсем различно. Прав си...

Пак да питам, кво стана с аргументацията ти на тоя умопомрачителен пост...? Толкова ли те е страх от мен? Няма да те гавря много, не се притеснявай.

преди 6 минути, communismatic написа:

Пак да питам, кво стана с аргументацията ти на тоя умопомрачителен пост...? Толкова ли те е страх от мен? Няма да те гавря много, не се притеснявай.

Трети ден филосовстваш по въпроса и не отговаряш. Това са ти дискусиите.

С млякото същата работа. На баба домашното мляко издържа по няколко дни, ама онова от соца понеже бше истинско държеше 36 часа :wors:

току-що, BANKATA написа:

Трети ден филосовстваш по въпроса и не отговаряш. Това са ти дискусиите.

Ми поне кажи кое визираш? 1878-ма или 1944-та? Няма никакви проблеми, отговарям ти веднага...

преди 1 минута, BANKATA написа:

С млякото същата работа. На баба домашното мляко издържа по няколко дни, ама онова от соца понеже бше истинско държеше 36 часа

Ами не знам, дали си наясно ама "36 часа" не е един ден. Денонощието се състои от 24 часа. Под няколко дни може да се визира и два дена. Наясно ли си с това или е изключително сложно за теб?

Ами не знам, дали си наясно ама "36 часа" не е един ден. Денонощието се състои от 24 часа. Под няколко дни може да се визира и два дена. Наясно ли си с това или е изключително сложно за теб?

Два дни ли е издържало на баба млякото в хладилника ?

току-що, BANKATA написа:

Два дни ли е издържало на баба млякото в хладилника ?

Ти невмнеяем ли си? Казах ти "няколко дни"? Баба ми почина преди 5 години, мислиш ли, че помня с точност? И освен това, ти трябва да докажеш, как купешкото мляко издържа и то толкова, което ти няма как да направиш. Т.е. за пореден път твърдиш нещо, което няма как да докажеш. Самата теза, че едновремешното мляко и бира издържало малко, щото хигиената била ниска е такава трагикомедия, че няма накъде. И то от човек, който УЖ е живял през соца. Т.е. аз дето съм на 33 години обяснявам на човек, дето сигурно е на годините на баща ми (64 години), какво е било в онова време.

Пак да питам? Кво стана? Пак ли не го видя?

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми поне кажи кое визираш? 1878-ма или 1944-та? Няма никакви проблеми, отговарям ти веднага...

преди 8 минути, communismatic написа:

Ти невмнеяем ли си? Казах ти "няколко дни"? Баба ми почина преди 5 години, мислиш ли, че помня с точност? И освен това, ти трябва да докажеш, как купешкото мляко издържа и то толкова, което ти няма как да направиш. Т.е. за пореден път твърдиш нещо, което няма как да докажеш. Самата теза, че едновремешното мляко и бира издържало малко, щото хигиената била ниска е такава трагикомедия, че няма накъде. И то от човек, който УЖ е живял през соца. Т.е. аз дето съм на 33 години обяснявам на човек, дето сигурно е на годините на баща ми (64 години), какво е било в онова време.

5 дни издържа в хладилник! Преди 2 месеца купувах домашно.

ПП: да любимите ти 45 години визирах.

преди 30 минути, BANKATA написа:

5 дни издържа в хладилник!

5 дни издържало - друг път.

преди 30 минути, BANKATA написа:

да любимите ти 45 години визирах.

Да, и какво за тях? Страната се образова, индустриализира, електрифицира, водоснабдява, постигат се успехи в спорта, в културата... дори в космонавтиката. Интересно ми е, това що не го направи "интелигенцията" преди тях? Каква ли е причината? Много странно, наистина...

преди 52 минути, communismatic написа:

5 дни издържало - друг път.

И аргумента ти е?

Така ти гояорят звездите!

преди 52 минути, communismatic написа:

Да, и какво за тях? Страната се образова, индустриализира, електрифицира, водоснабдява, постигат се успехи в спорта, в културата... дори в космонавтиката. Интересно ми е, това що не го направи "интелигенцията" преди тях? Каква ли е причината? Много странно, наистина...

На каква цена?

Май трябва да ти вземат бизнеса за всеобщото благо та да ти дойде акъл.

Няма кво да ми говорят звездите, просто когато едно нещо е невярно... то просто е невярно.
Давай по другата тема, тук те видяхме, колко си наясно с нещата...

Слушай сега 

Взели бизнеса на дядо ми, но му разрешили да продаде стоката преди това.

ПП

трябва да се чете чукча. Легендите за десетки хиляди гръмнати на 8-9 е седесарска измислица

преди 1 час, communismatic написа:

Пак да питам? Кво стана? Пак ли не го видя?

Толкова голяма хигиена, че бирата трябвало да се поглежда от долу да не плуват в шишето парцали. Хлябът се е пипал без ръкавици от хлебопекаря и магазинера. А за млякото, вкисвало се е поради липса на хладилници. Големи хубави хладилници се появяват едва по-късно. Така е било едно време, хигиената си е била ниска, но хората са били по-примитивни все пак. Дори жените не са имали превръзки, памперсите са били нещо нечувано. Това са неща от това време, които са били така, но не са били някаква основна причина, за да рухне строя. Дори е нямало да рухне, ако не са почнали като цяло кризите в другите социалистически държави. В един момент просто няма кой да плаща сметката, магазините съвсем се изпразват, почват години на пазаруване с купони и липса на най-елементарни стоки, нормално е да излезеш на улиците и да искаш да свалиш режима и управлението довели те до скотско битуване, защото много повече неща от превръзки, като неща които например ги е имало почват да липсват по магазините. Хората не са се разбунтували, защото всички са искали да карат Мерцедес.

преди 2 минути, Гoст написа:

Толкова голяма хигиена, че бирата трябвало да се поглежда от долу да не плуват в шишето парцали.

Що са се получавали парцалите, имаш ли понятие? Ти има ли тема, по която да си компетентен? Каквато и да била?

преди 2 часа, BANKATA написа:
преди 2 часа, communismatic написа:

Не се спазват хигиенни норми, а просто няма мляко в това, което ти продават за мляко. Така че може да издържи колкото си искаш.

Сега всичко е химия.

Госта съвсем сериозно ми написа, че хигиената била ниска едно време, та затова и имало парцали в бирата. Боже, слез и си прибери вересиите! 😆😆😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Що са се получавали парцалите, имаш ли понятие? Ти има ли тема, по която да си компетентен? Каквато и да била?

А така! Разкажи защо е трябвало да се ядат парцали докато пиеш бира?

преди 1 минута, communismatic написа:

Госта съвсем сериозно ми написа, че хигиената била ниска едно време, та затова и имало парцали в бирата. Боже, слез и си прибери вересиите! 😆😆😆

Написах още много други неща, но ти се хващаш за бирата като удавник за сламка в шише бира с парцали. 😆😆😆 

преди 2 часа, BANKATA написа:

И аз това питам, къде е видеото от събора.

Видео не е единствен вариант за обективно доказателство. Има и други начини и такива се показаха.

преди 9 минути, Гoст написа:

Разкажи защо е трябвало да се ядат парцали докато пиеш бира?

Няма какво да разказвам, едновремешната бира е била без консерванти и се е разваляла по-бързо от сегашната. Това е и причината за "парцалите". Нещо което дори не знаеше. Ако знаеше, нямаше да го даваш за пример, т.е. да подкрепяш точно тезата, която подкрепям аз, а в същото време дори да искаш, да ме "оборваш". И на Иван му го написах вече. Александър Крайчев е забогатял в САЩ, понеже е продавал от въпросната бира на американците. Тая.. с "парцалите".

преди 11 минути, Гoст написа:

Написах още много други неща, но ти се хващаш за бирата като удавник за сламка в шише бира с парцали.

Написа, да. И то само глупости. Млякото се разваляло, щото нямало хладилници. Имаш хабер ти...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.