Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

• Автор

Първите диверсии-взривове на рашисткото ГРУ бяха извършени в България през далечната 2011 г. Тогава да кажеш на някого, че Москва извършва диверсии на територията на България, беше като да си подпишеш публичната смъртна присъда. Много малко хора щяха да се размислят върху думите ти и най-вече върху аргументите ти. Знам за какво говоря - лично съм го изпитал.

След това беше извършена цяла поредица от подобни диверсии, взривове и пожари във военни складове, но почти никой дори на теория не допусна кой аджеба стои зад тях. Доказателствата за тези диверсии, пожари и взривове се оказа, че са изгорели при пожар в полицейско управление.

И днес се случва така, че абсолютно нов изтребител, прелетял Атлантическия океан, в момента, в който бива базиран в България, започва да дава отклонение в една от системите си.

Твърде много знам, твърде много неща съм видял, твърде много неща съм чул от информирани хора, твърде добре познавам рашистките мекерета от десетилетните си занимания с темата, че НЕ ВЯРВАМ В СЛУЧАЙНОСТИ.

Пълно е с рашистки отрепки-шпиони в отечеството. Да, изгонихме стотици, но все техни служители - на ГРУ, СВР и ФСБ. А тукашните главанаци-копейки, които са им съдействали и съдействат, никой не може с пръст да ги пипне - основно заради съдебната ни система. Руските шпиони са й скъпи и затова пускат дори такива като Малинов в момент, когато му е повдигнато обвинение за шпионаж в полза на Русия, той да отиде в цитаделата на самата Московия и да получи орден от тиранина в кремълския Мордор.

От мен да знаете - няма държава в света освен България, където това може да се случи. Толкова е срамно, позорно и унизително това. И никой, и нищо не може да го промени - засега.

/ Антон Тодоров /

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

Северно-корейците дето ги нямаше според @maxthon и тъпата руZка проганда се появиха отново:)

Омръзна ми тия долни лъжци да правят най-жалката и отчаяна тролка за смях. Добре че е наше момче и може да носи.

Северно-корейците дето ги нямаше според [mention=483801]maxthon[/mention] и тъпата руZка проганда се появиха отновоdefault_smile.gif
Омръзна ми тия долни лъжци да правят най-жалката и отчаяна тролка за смях. Добре че е наше момче и може да носи.
С геолокация къде точно се намират предполагам? Нали знаеш няма геолокация, няма корейци в Русия? Виждам, че още не си ги намерил. Та чао и за днес докато не го направиш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 10 минути, maxthon написа:

С геолокация къде точно се намират предполагам? Нали знаеш няма геолокация, няма корейци в Русия? Виждам, че още не си ги намерил. Та чао и за днес докато не го направиш.

Този Путин ви пре*ба 6 меца отричане.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Айде де дай една геолокация с корейци. Това не е отричане. Това е покана да покажеш доказателство. Успех...

Иначе няма удар в Суми по военни, няма и корейци. Или забрави там как подскачаше, че се стреляло по цивилни....

преди 1 час, maxthon написа:

Айде де дай една геолокация с корейци. Това не е отричане. Това е покана да покажеш доказателство. Успех...

Иначе няма удар в Суми по военни, няма и корейци. Или забрави там как подскачаше, че се стреляло по цивилни....

Гледай корееца как се хили като е разбрал че е тувинец.

Гледай корееца как се хили като е разбрал че е тувинец.
Е ако се намира в Република Тува може и да е. Всъщност къде се намира доказано обективно с геолокация?

преди 8 минути, maxthon написа:

Е ако се намира в Република Тува може и да е. Всъщност къде се намира доказано обективно с геолокация?

В Русия!

преди 2 часа, maxthon написа:

Знам че не обърна внимание на видеото отдолу. Също както не каза и как Герасимов лъже другаря Пу докато му докладва:)

Ей пак е треснало земетресение. Ти отчете ли го вече или още те гонят северно-корвйците дето ги нямаше по твоите думи, но  според Песков можело да ги награждават с медали за там където ги нямало?

Лъжат всички, само ти не:) И за бъзик не ставаш вече, друже ;)Едно време беше стабиляга, ама днес си тотален леш.

В Русия!
А геолокацията в Русия забрави ли я или няма нужда да я предоставиш? Харесваш си кое са е от показаното до момента и показваш къде точно е снимано.

преди 2 часа, maxthon написа:

А геолокацията в Русия забрави ли я или няма нужда да я предоставиш? Харесваш си кое са е от показаното до момента и показваш къде точно е снимано.

Ужас ... Земетресение в Чили, опасност от цунами. Като знам какво им се случи по време на онова голямото цунами, дано са здрави..

А междудругото тука един цял филм направил  и ги хвали и им благодари.

https://t.me/KIMMARINA/4169

"Мировой эксклюзив! Полная версия моего репортажа о бойцах и командирах КНДР, воюющих за Курскую землю как за свою! Как они воюют, живут и даже поют! Низкий поклон Корейской Народной Армии за подвиг и вклад их славных бойцов в освобождение Курской области. Как говорят наши инструкторы: «с ними я бы пошел в бой». Исторические кадры!"

Лъже знаем-всички само на тебе вярваме. Ох горните чилийци... Ти регистрира ли го?

P.S. виж има там и речник с 10 думи на корейски- кой знае може да ти потрябва.

преди 7 часа, BANKATA написа:

Точно ! а как се хабиха и късаха ризи да отричат :) :) :)

Мед ми капе как спорят с путлю, Герсимов, Песков, че и със самите корейци ... :) :)  

Точно ! а как се хабиха и късаха ризи да отричат [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Мед ми капе как спорят с путлю, Герсимов, Песков, че и със самите корейци ... [emoji4] [emoji4]  

А в Суми събрание на военните п.шк. имаше ли?

току-що, maxthon написа:

А в Суми събрание на военните п.шк. имаше ли?

Нямаш геолокация -значи нямаш. Ей човек това в Чили е направо повторение на предното..

Нямаш геолокация -значи нямаш. Ей човек това в Чили е направо повторение на предното..

Няма разбира се. Украинците сами си показаха мястото на събирането.

преди 4 минути, maxthon написа:

Няма разбира се. Украинците сами си показаха мястото на събирането.

Сакън аз за северно-корейците ти говорех. Ти нали знаеш че обичам да ти пускам сламки да се измъкнеш и после да те връщам обратно в кочината в която живееш? Кажи сега за северно-корейците как лъжат всички тия , а ти ги разбираш нещата.

P S. Не ми научи номерата ,ей:) толкова години те вземам за мезе и ти още не ги научи. Затова си жалка и отчаяна тролка - не учиш и те мързи,a?

Пак ли п.шк. са ти в главата тц, тц ,тц.
Кажи за събранието, че гледам тебе повече те интересуват п.шк... Има ли събрание след като всичките си признаха....

преди 1 минута, maxthon написа:

Кажи за събранието, че гледам тебе повече те интересуват п.шк... Има ли събрание след като всичките си признаха....

Ц. Ще си говорим за северно-корейците. Не се хващай като удавник за сламка. Значи викаш тая от "вести"и нея да я пиша в списъка с лъжливите ,а?

Там ли се радва на п.шк.?

Ц. Ще си говорим за северно-корейците. Не се хващай като удавник за сламка. Значи викаш тая от "вести"и нея да я пиша в списъка с лъжливите ,а?
Е нали казах де ако има корейци има и ударени в Суми. Избирай си....

Там ли се радва на п.шк.?
Като гледам ти се радваш повече. На това обърна най-голямо внимание.

Като гледам ти се радваш повече. На това обърна най-голямо внимание.

Трябва пак да отидеш може да ти излезе късмета с някой севернокорейски

преди 4 минути, maxthon написа:

Бъди ама той и другаря Пу ли изкара сега да лъже?

"В разгроме вторгшихся на нашу территорию неонацистских формирований киевского режима активное участие принимали подразделения Корейской Народной Армии – в полном соответствии с международным правом, согласно букве и духу Договора о всеобъемлющем стратегическом партнёрстве между Российской Федерацией и Корейской Народно-Демократической Республикой от 19 июня 2024 года. В частности, в соответствии со статьёй 4 Договора, предусматривающей незамедлительное оказание военной помощи в случае вооружённого нападения на одну из договаривающихся Сторон.

Корейские друзья действовали исходя из чувства солидарности, справедливости и подлинного товарищества. Высоко это ценим и искренне признательны лично Председателю Государственных дел товарищу Ким Чен Ыну, всему руководству и народу КНДР."

http://kremlin.ru/events/president/news/76805

Благодари им за Курска област че са участвали. Е не човек, ти що не му каза че са го подвели така? Ужасно е това. Върховен пълководец, майстор на многоходовия шах и да го бие така злостно едно .. бъди. Издигаш ми се в очите вече:(

Аз те мислех за най-жалката и отчаяна тролка тук ама ти направо скочи с 3-та космическа :)

Бъди ама той и другаря Пу ли изкара сега да лъже?
"В разгроме вторгшихся на нашу территорию неонацистских формирований киевского режима активное участие принимали подразделения Корейской Народной Армии – в полном соответствии с международным правом, согласно букве и духу Договора о всеобъемлющем стратегическом партнёрстве между Российской Федерацией и Корейской Народно-Демократической Республикой от 19 июня 2024 года. В частности, в соответствии со статьёй 4 Договора, предусматривающей незамедлительное оказание военной помощи в случае вооружённого нападения на одну из договаривающихся Сторон.

Корейские друзья действовали исходя из чувства солидарности, справедливости и подлинного товарищества. Высоко это ценим и искренне признательны лично Председателю Государственных дел товарищу Ким Чен Ыну, всему руководству и народу КНДР."
http://kremlin.ru/events/president/news/76805
Благодари им за Курска област че са участвали. Е не човек ти що не му каза че са го подвели така? Ужасбо е това. Върховен пълководец, майстор на многоходовиябшах и да го бие така злостно едно .. бъди. Издигаш ми се в очите вече:(
Аз те мислех за най-жалката и отчаяна тролка тук ама ти направо скочи с 3-та космическа [emoji4]
Ако са излъгали украинските дупетати, значи и Путин е излъгал. Избирай си...

току-що, maxthon написа:

Ако са излъгали украинските дупетати, значи и Путин е излъгал. Избирай си...

Не...... Ще получа удар верно..Аз знаеш само на тебе вярвам , ама верно ли зачеркна сега и великия пълководец? Уби ма!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.