Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, BANKATA написа:

И на баба ти млякото коко време изкарваше като преварите ?

Няколко дни...

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор

Тези новини от Саудитска Арабия едва ли ще трогнат руснаците, но стратегът от Кремъл може да е намислил нещо! 

opec-plus.png

Цитат

РИЯД: Саудитска Арабия е регистрирала дефицит от 58,7 милиарда саудитски рияла (15,65 милиарда долара) през първото тримесечие на 2025 г., обусловен от намаляващите приходи от петрол.

В бъдеще фискалните перспективи на Саудитска Арабия може да получат тласък от по-високото производство на петрол. ОПЕК+ наскоро обяви планове за ускоряване на отмяната на предишни съкращения на производството, включително увеличение от 411 000 барела на ден през юни.

https://www.arabnews.com/node/2599630/business-economy

• Автор

Трима българи, осъдени за шпионаж в полза на Русия, са присъствали на събитие в Уестминстърския дворец, установи разследване на BBC News.

https://www.bbc.com/news/articles/cqj4kze7kvdo

понеже си е мила ръцете.

Аха, това ще да е причината.

да се беше замислил защо на баба ти млякото кара повече от купешкото

Тъй ли? Кара повече от купешкото? Не думай? Колко издържа едно купено мляко от "Кауфланд"? Два часа?

току-що, communismatic написа:

Тъй ли? Кара повече от купешкото? Не думай? Колко издържа едно купено мляко от "Кауфланд"? Два часа?

До преди малко ревеше че били неистинско понеже издържало много.

Забавен си.

преди 7 минути, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Или?

Ти сам си отговори на въпросите. Или забрави какви ги бръщолевеше преди

Ти сам си отговори на въпросите. Или забрави какви ги бръщолевеше преди

Писал съм, че млякото не издържа няколко дни в хладилник? Сериозно? Я дай да видя къде съм твърдял нещо подобно? Взе да ти става навик, да бягаш като на*ран от неудобни въпроси... Пак да питам - колко издържа млякото в "Кауфланд"?

преди 9 минути, communismatic написа:

Писал съм, че млякото не издържа няколко дни в хладилник? Сериозно? Я дай да видя къде съм твърдял нещо подобно? Взе да ти става навик, да бягаш като на*ран от неудобни въпроси... Пак да питам - колко издържа млякото в "Кауфланд"?

Не, написа че било нормално за купешкото след като се отвори да издържи до 36 часа.

Ама на баба ти издържало до някоко дни. Явно нан баба ти процеса по съхранение на мляко е бил по-добър, което и твърдя.

Иване, ти умееш ли, да четеш с разбиране, по дяволите? Издържа 36 часа отвореното мляко от социализма, а не сегашното купешко. Я си провери темата, която току що цитира, щото за пореден път ставаш за кашмер. Точно ти зададе въпроса "Колко е издържало млякото от социализма?", при което аз ти писах "36 часа". Т.е.? Успя ли да зацепиш? Или?
Имаш ли понятие как се получава ефекта "дълъг живот на рафта"? Не е и чрез химия, не... абсурд. Между другото, само преди седмица погребах дядо си. Почина от рак на дебелото черво, това е най-модерната болест в момента. Да пояснявам ли от какво се получава? От ядене на хубава храна, предимно. Дето изобщо не е наблъскана с химия.

преди 1 час, communismatic написа:

Някой разбра ли Иван?

Иван сме го разбрали много отдавна. Теб обаче не мога да те разбера защо му се вързваш. На него му трябва внимание и ти му го осигуряваш. Кой е печеливш от ситуацията, и кой става за смях, вярвам че и сам можеш да се досетиш.

преди 18 минути, communismatic написа:

Иване, ти умееш ли, да четеш с разбиране, по дяволите? Издържа 36 часа отвореното мляко от социализма, а не сегашното купешко. Я си провери темата, която току що цитира, щото за пореден път ставаш за кашмер. Точно ти зададе въпроса "Колко е издържало млякото от социализма?", при което аз ти писах "36 часа". Т.е.? Успя ли да зацепиш? Или?
Имаш ли понятие как се получава ефекта "дълъг живот на рафта"? Не е и чрез химия, не... абсурд. Между другото, само преди седмица погребах дядо си. Почина от рак на дебелото черво, това е най-модерната болест в момента. Да пояснявам ли от какво се получава? От ядене на хубава храна, предимно. Дето изобщо не е наблъскана с химия.

А на баба ти млякото как е издържакло повече бре ?

Сигурно е било пастьоризирано и затворено като купешко. Май не се усети как се навяря сам.

И никъде не става въпрос за отворено, понеже.

ПП: единият ми дядо също почина от тази болест 2001 г. Другият ми дядо беше с един бял дроб след прекарана туберколоза по времето по което хвалите много медицината.

ПП2. Не го казвам с лошо намерение, но ако не знаеш тази болест е наследствена.

Никъде не става въпрос, да. Точно в копираната тъпотия, дето си я писал, точно съм писал, че става дума за "отворено" мляко... И никъде не съм писал, че е издържало повече. Писах ти "няколко дни"... Т.е. тоя, дето се "навря" си именно ти. Благодаря за вниманието...

Та... Колко издържа в днешно време отворено мляко от "Кауфланд" на хладно? 36 часа предполагам?

преди 4 минути, communismatic написа:

Никъде не става въпрос, да. Точно в копираната тъпотия, дето си я писал, точно съм писал, че става дума за "отворено" мляко... И никъде не съм писал, че е издържало повече. Писах ти "няколко дни"... Т.е. тоя, дето се "навря" си именно ти. Благодаря за вниманието...

Та... Колко издържа в днешно време отворено мляко от "Кауфланд" на хладно? 36 часа предполагам?

Зависи от пастьоризацията. 

на 2.05.2025 г. в 15:15, maxthon написа:

А геолокацията в Русия забрави ли я или няма нужда да я предоставиш? Харесваш си кое са е от показаното до момента и показваш къде точно е снимано.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Земята вика най-жалката и отчаяна тролка.

51.7821, 36.4137- можеш ли да познаеш чие видео с интервю на северно-корейците е снимано тук? 

Предполагам че се и ДНК-то им трябва да ти разкодирам :)

Обичам да ти доказвам скапаните ти тролски умения, бъди:) Надявам се че си ощастливена най-накрая. Можеш да започнеш с опитите за жалко измъкване сега-знаеш ще няма да помогнат нали? Но аз ги обичам тия движения :)

Земята вика най-жалката и отчаяна тролка.
51.7821, 36.4137- можеш ли да познаеш чие видео с интервю на северно-корейците е снимано тук? 
Предполагам че се и ДНК-то им трябва да ти разкодирам default_smile.gif
Обичам да ти доказвам скапаните ти тролски умения, бъдиdefault_smile.gif Надявам се че си ощастливена най-накрая. Можеш да започнеш с опитите за жалко измъкване сега-знаеш ще няма да помогнат нали? Но аз ги обичам тия движения [emoji4]

Вероятно ще е това видео, което ще трябва любезно да те помолят да покажеш n на брой пъти, а ти още по-любезно да не го направиш също n на брой пъти. Та кой ще се измъква сега ще разберем.

преди 6 часа, maxthon написа:

Вероятно ще е това видео, което ще трябва любезно да те помолят да покажеш n на брой пъти, а ти още по-любезно да не го направиш също n на брой пъти. Та кой ще се измъква сега ще разберем.

То се видя от всички тролове кой продължи да скача на амбразурата.

Едни се покриха, друг се извини, само Бъди държи фронта.

преди 50 минути, BANKATA написа:

То се видя от всички тролове кой продължи да скача на амбразурата.

Едни се покриха, друг се извини, само Бъди държи фронта.

Четвърти не показва никакво доказателство за думите си, пети решава да му приглася. Та сега дали ще видим видеото на посочените координати?

преди 6 минути, maxthon написа:

Четвърти не показва никакво доказателство за думите си, пети решава да му приглася. Та сега дали ще видим видеото на посочените координати?

Показах, ама ти си спал.

Думите не са мои, а на Герасимов. Търси си от него подробности.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.