Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

https://fakti.bg/mnenia/796837-grigor-lilov-vasil-terziev-i-kastata

Къде сте бре, умнокрасивите?

Като ви казва професор Христов, че сте комунисти от втория ден, на вас ви се не вярва!

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

на 29.06.2023 г. в 7:05, miro20 написа:
Тези, които вчера свалиха Пеевски заради майка му, днес ще качат Терзиев въпреки баща му, а утре ще докарат сина на Доган начело на държавата.
Защото децата не са виновни за греховете на родителите си, дори същите да са изтрепали хора заради софийско гражданство, пари, апартаменти и власт.

Идея си нямаш, колко е вярно това. Бях в София, когато обявиха кандидатурата на терзиев. И питах някои от избирателите на пп- дб, които не намират никакви притеснения в това. Единия ми въпрос беше, биха ли гласували за синовете на настоящите, включително и от герб. А другия, не смятат ли, че когато осъзнаят, че са допуснали грешка, ще е вече твърде късно - както например се случи с радев. На първия въпрос ми отговориха положително, на втория, че грешката щяла да бъде, да обвиняват някого без доказателства. Милите ми те философчета. При такива брутални фалове, няма никаква нужда да перат герб и ще го осъзнаят на следващите парламентарни избори, когато и да са те. А, като цяло с такова плоско мислене, скоро няма да видим друго. Щом биха гласували, дори и за децата на доган, на нинова, на бойко, на радев, на гешев и изобщо, на който и да е било от сегашните, значи ....... то няма какво да се коментира, баси. Преди две години ходеха пред къщата на борисов с ковчези за децата му - днес се обясняват, как щели да гласуват за същите тези деца. Пълен brain dmg. Това е нещо ново за мен и меко казано се изненадах. Подозирал съм ги във какви ли не глупости, ала че са чак толкова глупави, наистина не съм предполагал. Като демократ да вярваш в кандидатура на решетников, да не се усъмниш в син на ДС от най- високите етажи, ако не друго поне да се усъмниш, за мен е лишено от всякаква логика, разум и основание.

Значи в крайна сметка какво ..... оказахме се прави онези, които ни направи впечатление, че протестите срещу герб започнаха баш, когато преговорите за Еврозоната преминаха на следващ етап. Ще капят сериозни пари от ЕС и за това стана целия цирк, който наблюдавахме последните близо три години, щото то че задкулисието е едно, ала все пак банковите сметки са различни, все пак! И много столичани са доволни от кандидатурата на терзиев, защото е ясно, че този е по- кадърен от фандъкова, та поне ще нареди едни павета, както трябва - ще им направи два тротоара и ще останат толкова щастливи, и доволни, че що да не го направят и министър някакъв. Пък след десет години, като осъзнаят какъв тулуп е и той, тогава ще почнат да обясняват как трябва да гласуваме за децата на борисов или доган, че да ни спасят от терзиев.

Ей на този кръговрат в Индия му викат самсара и карма, което е един по- учтив начин да се каже, че докато настъпваш мотиката, ще получаваш и удари по кратуната. От пп и дб вече няма никакъв смисъл, няма нужда от индигови копия на герб.

п.п. пък отделно вече, какви неща научих за терзиев - направо не е за разказване, по- добре да изчакам мисирките, които така или инак ще почнат малко по- малко да изкарват информация и за този честен, започнал от нулата, супер преуспял бизнесмен.

преди 40 минути, insec написа:

От пп и дб вече няма никакъв смисъл, няма нужда от индигови копия на герб

Искаш ти да се наместиш на заеманата от тях позиция, че да служиш на сащ от по-високо място с достъп до пицата(бюджета на България)? 

Трябва да докажеш, че можеш да се подлагаш на сащ повече от пп-дб и останалите и българското, родното ти е още по-малко мило и още по-лесно от тях би го жертвал. Едва ли ще ти е лесно, те вече водят с няколко атомни реактора преднина.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

....

да беше старческа глупост иди до иди - но твоето е по рождение. :getout:

преди 14 часа, insec написа:

Подозирал съм ги във какви ли не глупости, ала че са чак толкова глупави, наистина не съм предполагал. Като демократ да вярваш в кандидатура на решетников, да не се усъмниш в син на ДС от най- високите етажи, ако не друго поне да се усъмниш, за мен е лишено от всякаква логика, разум и основание.

Отдавна съм се убедил че наистина сме държава пълна с прости , глупави хора.

А повечето биха могли да не са такива , ако поне от обща култура се интересуват от подробности в политиката, от политиците , от скандалите, да си проверяват фактите и т.н.

Ама не. Повечето предпочитат лесния път - каквото им налива пряко пропагандата.

Така си обяснявам и огромния процент хора които са гласували за Израждане.  Ми ... прост народ слаба държава. И няма да се орпавим скоро .

преди 14 часа, insec написа:

Ей на този кръговрат в Индия му викат самсара и карма, което е един по- учтив начин да се каже, че докато настъпваш мотиката, ще получаваш и удари по кратуната. От пп и дб вече няма никакъв смисъл, няма нужда от индигови копия на герб.

ами то и Слави пак с поредния си катарзис, и казва нещо което и аз от самото начало за кокорчовците и псведодемократите гномове - Че няма никаква промяна а само подмяна, и че последните са  в пъти по зле  от предишните.  :)

https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/pfbid022AEdcSbempgcmDUAg5zXFiCoBiSxEh94RwuNXCTnp2ryWQcVfgUeVyHiZKBqnKRvl

преди 18 часа, M.Николов написа:

https://fakti.bg/mnenia/796837-grigor-lilov-vasil-terziev-i-kastata

Къде сте бре, умнокрасивите?

Като ви казва професор Христов, че сте комунисти от втория ден, на вас ви се не вярва!

Усещаш ли иронията, да кракяш как другите са комунисти, докато съдиш човек по предците му ? :) 

Само да попитам, това има ли лимит горе-долу ? Пра-пра-пра дядо му ако беше, можеше ли поне тогава ? 

преди 4 часа, miro20 написа:

А повечето биха могли да не са такива.....

биха, но има една мъничка подробност - повечето де факто имат някой роднина от ДС и за това спичат. Така или инак членската маса на бекапе си наброяваше милион човека, брой ги поне половината от ДС, като най- много са именно в столицата. Щото това е станало '45 година, ей такива партизани, като на терзиев дядовците му са изселили и избили маса народ от София, и са им взели имотите. И си личи кървавочервеното му комунистическо възпитание - опитвали сме се били да му откраднем бъдещето: абсолютен безсрамник!!!

Жив и здрав да е, и да им е честит на софиянци, пък като дойде време да реват какъв боклук бил и терзиев, ще има да чакат подкрепа от провинцията. Щото и фандъката пак те си я избраха, барабар с ДС зависимостите й - същото и за бойко банкянски. Тия наште столичани, ако кандидата няма ДС зависимости, не гласуват за него, тъй сме си тука: България столица на София, а около парламента пълно със съвеЦки монументи.

Бунашка нация братче, като ще се правят на тарикати, тогава ще си гледкат лойко и това е, щото е в пъти по- голям тарикат от тия хюмнета в пп и дб, които на практика му подражават и копират. От цяла България намериха баш ДС отроче ПАК да ни натрисат - да ти ева и демократите, и промянаджиите. Само вкараха държавата в хаос бадева, за три години де факто нищо положително не направиха, едно нещо няма, за което да ги похвалиш.

преди 13 минути, insec написа:

биха, но има една мъничка подробност - повечето де факто имат някой роднина от ДС и за това спичат.

А сега вие сте гъзолизци и доносници на САЩ.

преди 2 минути, г-н Велев написа:

А сега вие сте гъзолизци и доносници на САЩ.

ревността ще те съсипе 😄

преди 5 часа, miro20 написа:

Така е. Въпроса е кой прави това заключение.

преди 5 часа, miro20 написа:

Не прави генерални заключения, изхождайки от себе си.

току-що, parmobil написа:

Бре, изненадах се. Хора с определено леви виждания и убеждения да цитират д-р Михайлов.

Пак заглавията ли четеш? Вземи изслушай коментара, няма да ти е загубено време.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Пак заглавията ли четеш? Вземи изслушай коментара, няма да ти е загубено време.

Аз този човек го чета и слушам от години. И затова се изненадах, че точно ти го цитираш. Защото хич не ми се покриват възгледите ти с неговите. Поне от това, което пишеш тук.

ивайлю немирчив е публикувал някъф тилифун при хардуербегейци.

Цитат

Комуникация на ЛС/фейсбук, и всякакви месинджъри (0888748614)

Разбира се, отговорът не закъснява:

Цитат

Не си давайте номера. Тук четат и копейки и после разпространяват в групите си и спамят

Нападайте 😁

Управляващите са готвели проектозакон, който е можел да позволи за сирачета, или за отнети от семействата деца, да се "грижат" извратеняци от всякакъв тип, трансджендери и да не ги изброявам там всичките установени, или флуидни изродии, във все по-дългата абревиатура започваща с лгбт. Понеже, не е посочено ясно описание на изискване за нормалност.

Шофьорите на камиони преминават през психотест. Управляващите цяла държава - не.

Тоя дебил и във война ни вкара!

"Николай Денков заяви пред Sky News: „Ние сме в пълномащабна война, така че когато имаш война, договорите са важни, но още по-важно е да имаш успех на бойното поле“.

Не знаех, че сме в официална война с РФ.

:speak:

Оставка!

https://fakti.bg/world/798025-nikolai-denkov-za-kasetachnite-bombi-dogovorite-sa-vajni-no-po-vajno-e-da-imash-uspeh-na-boinoto-pole

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.