Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Какви хора има. А отбор в коалицията.

то има и такива хора

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 46 минути, nikssi написа:

Офчице намали тревата!

image.png.fef219d76a5fe7e28502f888e6d5bd26.png

аз съм реагирал на поста си:D май ти си на по интересна трева:D

преди 51 минути, Без умствен капацитет написа:

аз съм реагирал на поста си:D май ти си на по интересна трева:D

Не на твоя - това ти е реакцията на всички други постове. Нещо на смях ли те избива след тая тревица лечебна? 

image.png.303e4c6d1410f73caff6a4c1956b73d6.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 час, nikssi написа:

Не на твоя - това ти е реакцията на всички други постове. Нещо на смях ли те избива след тая тревица лечебна? 

image.png.303e4c6d1410f73caff6a4c1956b73d6.png

някои пишат простотии, както и този ти пост:D

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

някои пишат простотии

Това точно пък ти да го кажеш! 🤣🤣🤣

Овца с токчета, извинявай, че ще ти го кажа в прав текст, но досега когато и да съм те прочел в някоя тема, то включването ти е било тотално неадекватно, да се изразя по-меко! 

И с това постоянно хилене под всеки "вражески" коментар също не говори за добро ментално здраве!

При мен нямаш пропуск с това кикотене, не че ме дразни, чудя ти се на акъла!🥴

преди 7 минути, Flashback написа:

Това точно пък ти да го кажеш! 🤣🤣🤣

Овца с токчета, извинявай, че ще ти го кажа в прав текст, но досега когато и да съм те прочел в някоя тема, то включването ти е било тотално неадекватно,

за мен е адекватно - а твоите са неадекватни

преди 20 минути, Flashback написа:

И с това постоянно хилене под всеки "вражески" коментар също не говори за добро ментално здраве!

При мен нямаш пропуск с това кикотене, не че ме дразни, чудя ти се на акъла!🥴

Някои се раждат просто така ... 

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

за мен е адекватно - а твоите са неадекватни

Като тропаш с копитца е адекватно? Тревичка рупна ли пак? 

преди 5 минути, nikssi написа:

Като тропаш с копитца е адекватно? Тревичка рупна ли пак? 

Като тропаш с клюн е адекватно? Дървеници рупна ли пак? 

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Като тропаш с клюн е адекватно? Дървеници рупна ли пак? 

Кълвачите са лечители бре офца. Не ядат паразити. Виж такива като тебе не се лекуват, те са си просто ... офце.

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

...аз съм реагирал на поста си...

В профила пише, че си жена, а пишеш в мъжки род...явно и със собствения си пол не си наясно...

преди 4 минути, nikssi написа:

Кълвачите са лечители бре офца. Не ядат паразити. Виж такива като тебе не се лекуват, те са си просто ... офце.

да кълвачите са лечители на гората - защото рупат вредителите на дърветата

Я , тая парапетка забегнала в другия лагер кви ги плещи.

Бившият ПР на ПП: „Промяната“ плаща на кръг от приятелски журналисти и мислители (obektivno.bg)

Цитат

„По времето, в което бях в ПП, съм създала този кръг от приятелски журналисти и мислители и много добре виждам какво се върши срещу заплащане и това е изключително гнусно“. Това заяви пред БНР Диана Дамянова, комуникационен специалист и бивш синдикалист. Тя беше и ПР на „Продължаваме промяната“.

преди 3 минути, Flashback написа:

В профила пише, че си жена, а пишеш в мъжки род...явно и със собствения си пол не си наясно...

Колегата е майтапчия. Ама начинът по който го прави, може да докара припадък у някои хора.

преди 4 минути, Flashback написа:

то и ти не си написал - явно и ти не си наясно с пола си

преди 3 минути, nikssi написа:

по точно новината ти е "парапетка"

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

то и ти не си написал - явно и ти не си наясно с пола си

Не съм написал, но се подразбира от кой пол съм, при мен няма противоречие за разлика от теб.

Като ще се представяш за жена, поне пиши в женски род. 

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Колегата е майтапчия. Ама начинът по който го прави, може да докара припадък у някои хора.

Не виждам нищо забавно в колегата. Примерно завалията Косьо Дрона ме е разсмивал с неговата инфантилност, но Овцата никогаш.

преди 1 минута, Flashback написа:

Не виждам нищо забавно в колегата

Е, не може да се угоди на всички.

преди 2 минути, Flashback написа:

Примерно завалията Косьо Дрона ме е разсмивал с неговата инфантилност, но Овцата никогаш.

Щот не си го виждал на живо:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Щот не си го виждал на живо:

И ся в крайна сметка овцата коч ли се оказва? 😁

Коч с токчета и жартиери, модерна работа...🤪

Брей, това правителство нещо се е опълчило на Русия!

Вдигат таксите за транзит на руския газ през България!

https://www.parliament.bg/pub/plenary_documents/49-353-01-20_Doklad_KIPI_2-o_ZID_ZKPOMODRDPU.pdf

Ето и какво пише Илиян Василев:

Новината от петък, която за мен поне е незаслужено пренебрегната. Мнозинството в Парламента, през поправка, вкара 20 лева на МВтч енергийна такса върху вноса и транзита на руски газ. Това е истинска бомба с международно значение. Унгарците ще скочат първи, както и сърбите. Унгарците най-вече защото това на практика прави руския газ неконкурентен на регионалния пазар.. Става реч все пак за близо 3 милиарда евро на година в такси - при сегашните нива на внос и транзит! Удря и цялата схема на Путин и Ердоган за пране на руски газ през Турция, на която заложи Румен Радев.
Октомври и Ноември ще бъдат "кървави".
Трябва да се подкрепи правителството на Денков и всички, които в Парламента прокарват тази линия на противодействие спрямо Русия. Очаквайте "остри" мероприятия.

преди 49 минути, БаалБек написа:

Брей, това правителство нещо се е опълчило на Русия!

Вдигат таксите за транзит на руския газ през България!

https://www.parliament.bg/pub/plenary_documents/49-353-01-20_Doklad_KIPI_2-o_ZID_ZKPOMODRDPU.pdf

Ето и какво пише Илиян Василев:

Новината от петък, която за мен поне е незаслужено пренебрегната. Мнозинството в Парламента, през поправка, вкара 20 лева на МВтч енергийна такса върху вноса и транзита на руски газ. Това е истинска бомба с международно значение. Унгарците ще скочат първи, както и сърбите. Унгарците най-вече защото това на практика прави руския газ неконкурентен на регионалния пазар.. Става реч все пак за близо 3 милиарда евро на година в такси - при сегашните нива на внос и транзит! Удря и цялата схема на Путин и Ердоган за пране на руски газ през Турция, на която заложи Румен Радев.
Октомври и Ноември ще бъдат "кървави".
Трябва да се подкрепи правителството на Денков и всички, които в Парламента прокарват тази линия на противодействие спрямо Русия. Очаквайте "остри" мероприятия.

Таксата ще натовари купувача на газа, а не продавача. А до колко таксата ще направи газа неконкурентноспособен мога само да се изсмея на г-на Василев. Проблема е, че като купуваш газ от Русия на около 20 долара на мегават дори и тази такса от около 10-11 долара няма да направи газа неконкурентноспособен. Всеки е свободен да отиде на борсата (TTF) и да си я купи на днешна цена от около 37 евро на мегават (без разходи за доставка).

преди 1 час, maxthon написа:

Таксата ще натовари купувача на газа, а не продавача. А до колко таксата ще направи газа неконкурентноспособен мога само да се изсмея на г-на Василев. Проблема е, че като купуваш газ от Русия на около 20 долара на мегават дори и тази такса от около 10-11 долара няма да направи газа неконкурентноспособен. Всеки е свободен да отиде на борсата (TTF) и да си я купи на днешна цена от около 37 евро на мегават (без разходи за доставка).

Проблема е, че всичките ти твърдения си ги виждал само докато спиш. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.