Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 12 минути, Лудият Учен написа:

Кочината може да я разтресе

Едно предложение примерно на БСП за избор на нов председател на ДАНС - ПЕЕфски.  😁 Ще се избият после в парламента. Кой защо прокрепя или не покрепя човека на ДПС за шеф на Данс. 😆

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 4 минути, nikssi написа:

Едно предложение примерно на БСП за избор на нов председател на ДАНС - ПЕЕфски.  😁 Ще се избият после в парламента. Кой защо прокрепя или не покрепя човека на ДПС за шеф на Данс. 😆

Да,би било "ябълката на раздора"...😁🥳😃

преди 1 час, nikssi написа:

Офсътъ и тя по - пързалката ... ТИ ВЯРВАШ ЛИ ИМ БЕ ОФЦО? Ще държат стари опасни боеприпаси. 😁 

По-добре кажи нещо за прасчо Пеефски как е така с него?! Комфортно ли е ?

според теб тези складове с взривове - помниш ли какво имаше в тях

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Кочината може да я разтресе една румънска " стопанка" на име Лаура Кьовеши...Има време...Да видим...

тя разтресе БСП

БСП изгоря! Първи арест на кмет - по заповед на Кьове...

преди 2 минути, nikssi написа:

Като казвам,че Ви пускат по-пързалката подскачате. Ей го бе Бочко. Да Ви намеря Ристо, Парапето? Пеефски дори?

аз като гледам те пускат по парапета

Овче, аз знам за кметове в затвора от преди този случай. Ако се опитваш да ѝ вменяваш вина на госпоицата, недей, невинна е.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Овче, аз знам за кметове в затвора от преди този случай. Ако се опитваш да ѝ вменяваш вина на госпоицата, недей, невинна е.

поне цитирай на какво отговаряш

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

поне цитирай на какво отговаряш

Забравих, че ти липсва капацитет. Готово цитиран си

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Забравих, че ти липсва капацитет. Готово цитиран си

и аз си мислих, че е за предния ми пост

това е арест че е крал от евро-субсидии

иначе какви решения взима парламента, не са обект на никоя съдебна система по света - онея горе просто си пишат без да мислят

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

и аз си мислих, че е за предния ми пост

това е арест че е крал от евро-субсидии

И аз за това говоря, само че без кьовеши да е замесена и не кмет на БСП. 

Протест в Раднево

Цитат

Стотици миньори, енергетици и синдикалисти се събраха пред Културния център в Раднево, където в този час започва извънредната среща с представители на регионалното и енергийното министерство. 

https://bnr.bg/post/101883839/s-protest-zapochna-sreshtata-za-badeshteto-na-vaglishtnata-industria-v-radnevo

преди 8 часа, AAUUXX написа:

там проблема е друг, ТЕЦ са пикове централи и не трябва да работи постоянно, тези централи плащат за емисии и произведения ток не е конкурентен на пазара, и те затова крякат защото знаят че си отиват. В нета има план как ТЕЦ може да стане с соларки, НО работниците трябва да се преквалифицират, а българина е мързелив

Ето какво сътворява нищожеството, американската подлога Денков.

Цитат

Енергетиците са категорични, че ще отстояват до край правото на справедлив енергиен преход и  правото на труд. Решимостта им не се сломи дори след заплахите за нечовешки глоби от порядъка на 7000 лева, с които се опитаха да ги стреснат за да се откажат.

„Нито крачка назад няма да направим докато някой в тази държава не чуе и не изпълни обещанията“, скандираха трудещите се в енергийния бранш.

Багери, самосвали, леки и тежкотоварни автомобили ще тръгнат за София другата седмица, ако никой не чуе енергетиците днес.  

“Пратиха ни полиция, жандармерия, пръскаха ни със сълзотворен газ. Малка е тази цена за голямата кауза която отстояваме. Няма да ни уплашат. Повече ще ставаме”.

„Явно само правителството не разбира, че застрашава сигурността, икономиката, хората Те какви цели смятат че постигнат като и ни затворят“ бяха част от гневните коментари.

свободно слово.

Нинова разкри за екшън в Стара Загора: Извадиха водни оръдия и сълзотворен газ.

Това са хората с "евроатлантическите ценности!"  - краварските подлоги.

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Ето какво сътворява нищожеството, американската подлога Денков.

Нинова разкри за екшън в Стара Загора: Извадиха водни оръдия и сълзотворен газ.

Това са хората с "евроатлантическите ценности!"  - краварските подлоги.

FAKE ! :hush:

преди 15 часа, Без умствен капацитет написа:

там проблема е друг, ТЕЦ са пикове централи и не трябва да работи постоянно, тези централи плащат за емисии и произведения ток не е конкурентен на пазара, и те затова крякат защото знаят че си отиват. В нета има план как ТЕЦ може да стане с соларки, НО работниците трябва да се преквалифицират, а българина е мързелив

Като какви да се прекалифицират ? Сигурно в монтажници на соларни панели ? А това когато стане няма ли да е по скъп тока?

Да...този път търпението свършва.

01.47 от клипа  "Ще се бием до последния човек. Този път ще има кръв!"

https://www.vbox7.com/play:f4932906e8&start=108

Уплашиха се мръсниците!

ГЕРБ и ПП се разбраха: Въглищните централи ще работят до 2038 година.

Това е най-мизерното подобие на правителство, което сме имали някога. Вместо онова недоносче Денков да нареди на жандармерията да разчисти незаконните блокади и да арестува предводителите на шайката тунеядци, кой знае защо наречени миньори и нерегетици, той ще им дава по 36 заплати... Отврат!

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Като какви да се прекалифицират ? Сигурно в монтажници на соларни панели ? А това когато стане няма ли да е по скъп тока?

да ли е ТЕЦ или ФЕЦ си има същата подръжка - пак е централа за ток

Мисля, че е крайно време за решителни практически действия по отношение помощта за Украйна. Да им се даде всичкото оръжие и бойна техника, на нас и без това вече не ни трябват, тъй като се оказа, че те пък и са развалени...не функционират както трябва. Току виж наранили някого, нали...

Но имам и още едно предложение. Защо например уважаемото ни правителство да не започне да взема по 50% от всички заплати и пенсии и да праща парите (леле, каква пара е тва-а-а-а?!) на очевидно братското украинско правителство?!Какво пречи, дами и господа?! Само добра воля пречи...нищо друго.

Защото ако се направи едно социологическо проучване(от когото трябва) ще се окаже, че 72% ще одобрят такава стъпка...Някакви си 18% няма да я одобрят, а 10% ще отговорят, че нямат мнение...както винаги.Тоест, мнозинството от народа ще я одобри, бе...същото мнозинство(според социологическите проучвания), което....да!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.