Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Миротворец" - новите фашисти на Украйна!

Featured Replies

преди 4 минути, Bubbles написа:

Сега кой с колко пари идва не мога да знам, но ако това което казваш е истина, защо тогава трябва да им се помага с пари, храна, подслон? Това са хора с възможности, да си наемат/купят жилища никой не ги е спрял в България се ле е бетон навсякъде и сума празни блокове стърчат.

Реално с тези пари се подпомагат Българските хотелиери, които в по дребния бизнес - това са хотелчета с по 200-500 стаи, които реално извън сезона са празни! Самите бежанци, не получват нищо "на ръка" (от там е и проблема, де - те са предимно женски с по 1-3 деца). Парите се привеждат на хотелиерите! Да не говорим, че и се облагат! И как си мислиш, че за 20€ може да се осигури стая, храна..... Естествено ще ядат боклуци - няма лошо.

Имам позната украинка (интелигентна жена), която зимата се ползва от помоща, но в "хотелската стая" са само двете ѝ деца. Тя си нае квартира на 100 м от "хотела" и не ѝ пука!

• Отговори 236
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да

• Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

• Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по

Публикувани изображения

преди 1 минута, Coco1 написа:

Руско мекере слушаш ли с двете уши

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Тези се имат за демократи, не се смятат за комуноиди като теб.  Ти си Мосейковец.  Коковец.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Щели да ти подстригват ушите 

Какво друго да измислят Коковци в Мосейково?   

преди 5 часа, Bubbles написа:

Какво съм сътворил?
Тия хора са в размирните райони където украинските групировки трепеха наред всичко с НЕукраинско самосъзнание.
За зеления вече уточнихме че 2015та още е бил шут а не президент а сега просто продължава делото.

...

Ясно. 

'се пак... 'секи се нуждае от добра дума. Ше кажа такава и за теб... аргументът ти "няма начин да не е така" е по-добър от "една жена каза", така че... по-добър си от 70% от аргументиращите се по тия места.

и... нешо, на което не отварям 'секи... Думата-изречение "Факт!", поставена в края на каквото и да е, превръща моментално и безвъзвратно каквото и да е-то във факт.

Примерно... ако беше написал "групировките на зеления я репресираха и трепаха тая диаспора. Факт!", нямаше да имам (както и всеки друг) нужда от никакво друго потвърждение. 'збийш ли.

Жив и здрав.

преди 31 минути, Bubbles написа:

Лагерите ги има, държавата е дала пари за тях за да ги построи, обзаведе и т.н., това се опитвам да ти кажа, пари за бежанците вече са дадени, да се дават втори път е грешка и то на фона на маса българи които нямат пари и за хляб.

Изглежда не си виждал как изглеждат тези лагери. Високи огради и кутии с решетки с интериор като аквариум за хамстер, в които става 40 - 50 градуса през лятото и химически тоалетни. Имаше репортажи за тях. Досущ концлагери. Миналата година точно по време на сезона събраха на едни автобуси украинците дето толкова те дразни, че бяха "на море" и ги разтовариха по тези лагери. 

HQqY9rF.jpg

HQqYJdg.jpg

преди 46 минути, Гражданин написа:

Изглежда не си виждал как изглеждат тези лагери. Високи огради и кутии с решетки с интериор като аквариум за хамстер, в които става 40 - 50 градуса през лятото и химически тоалетни. Имаше репортажи за тях. Досущ концлагери. Миналата година точно по време на сезона събраха на едни автобуси украинците дето толкова те дразни, че бяха "на море" и ги разтовариха по тези лагери.

Значи пак са хвърлени едни пари само по документи, останалото я в чекмеджето, я в Харвард...

Това не променя факта, че не трябва да има двоен аршин, щото едните били такива, другите онакива, защото на този свят всички сме хора.
Сред учениците ми има французи, африканци, араби, азиатци, какво ще стане ако почна да ги деля по цвят?

току-що, Bubbles написа:

Значи пак са хвърл едни едни пари само по документи, останалото я в чекмеджето, я в Харвард...

Това не променя факта, че не трябва да има двоен аршин, щото едните били такива, другите онакива, защото на този свят всички сме хора.
Сред учениците ми има французи, африканци, араби, азиатци, какво ще стане ако почна да ги деля по цвят?

Тия които са ти ученици най-вероятно са от натурализирани отдавна френски семейства, а не 20 + годишни от "близкия изток". Има много теми за изнасилени и убити бели жени точно от такива групи хванати от дивото. Това не е расизъм, а са факти. Двете групи трябва да са разпределени на различни места в името на сигурността им. Просто го разглеждай като предпазна мярка, а не като расизъм и също така ако може лагерите да не изглеждат така, разбира се, а и да са много по-нормални каквито трябва да са за човешки същества, а не за клетъчно отглеждани кокошки.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Мммм не!

преди 5 минути, Bubbles написа:

Нали това ти е работата - аз педагокика не съм учил! Афроамериканците са ОК, но останалата паплач.... за кво ми е? Робството е забранео, за жалост! Въпреки това бях роб на ватенките 25 години! Е, виж какво пише в Третия Закон на Сър Исак Нютон - евреин по произход! 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Тия които са ти ученици най-вероятно са от натурализирани отдавна френски семейства, а не 20 + годишни от "близкия изток". Има много теми за изнасилени и убити бели жени точно от такива групи хванати от дивото. Това не е расизъм, а са факти. Двете групи трябва да са разпределени на различни места в името на сигурността им. Просто го разглеждай като предпазна мярка, а не като расизъм и също така ако може лагерите да не изглеждат така, разбира се, а и да са много по-нормални каквито трябва да са за човешки същества, а не за клетъчно отглеждани кокошки.

М това на сниката не е лагер а катун, честно казано шокиран съм, бях чел за това как се влагали маса пари в тези лагери, още когато се приемаха бежанци по програмите на Меркел и не си представях фургони.

преди 9 минути, Bubbles написа:

М това на сниката не е лагер а катун, честно казано шокиран съм, бях чел за това как се влагали маса пари в тези лагери, още когато се приемаха бежанци по програмите на Меркел и не си представях фургони.

И много по-шокиращи снимки може да намериш, ако потърсиш, затова и както виждаш една от новините, които ти показах по-горе е "забраниха снимането на бежанските лагери". Лицето на гостоприемна Европа въобще не е такова каквото се опитват да го представят в пропагандата срешу ЕС (едва ли не как тук всички са добре дошли и скоро ще стане арабска държава). Всеки който идва насам по икономически причини има шанс да попадне в "лагерите" и може би те са тъкмо за това такива, да си знаят бъдещи имигранти в какво могат да ги настанят и в какъв ад могат да попаднат. Лагери в Европа не знам кой го свързва с нещо положително. Може би и това е целта. Не са толкова глупави всички стари европейски демокрации, които са с такъв висок стандарт на живот. Едва ли ЕС не знае за тия условия на живот. Напротив, затваря си очите. Това е вид превантивна стратегия. Ще се замислиш дали да бягаш в ЕС, ако те очаква подобно нещо. Но от друга страна трябва и ние да се замислим, как има народи, които са склонни да умират на лодките и в камионите само и само да избягат от родината си и да дойдат тук. Каквото и да не му харесваш на ЕС, минимум 300 пъти по-добре е от колкото някъде друга в Близкия изток, Африка, Централна Азия и т.н.. Ето затова се дразня като цяло на хора плюещи по демокрацията.

преди 2 часа, Coco1 написа:

мекере

Подлец, подлизурко.       Кокич е в недостиг на акъл за такива изводи.   Друго е баба да му плете чорапки.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Мекере-папагал чак сега ти казаха какво си

Нямаш акъл дори за подобен -или ще спориш!?   

преди 8 минути, Coco1 написа:

Айде по леглата Атидже че си възрастна. Утре интерната пак ше те пусне

Значи признаваш недостиг не само на акъл.

2 дни  ·

Не мога да разбера "писъците" на хората, попаднали в списъци на украински сайтове като врагове на украинския народ.
Това всъщност са рисковете на правото да повтаряш опорките на руZката държава агресор.
Ако си твърдял че:
- Украйна е измислена държава;
- Украйна иска и настоява да води тази вайна;
- Украйна трябва да даде земята си на агресора и Крим е руZки;
- жертвите са заслужили съдбата си;
- украинците са нацисти;
- ако настройваш българите срещу украинците, търсещи спасение у нас;
- ако пречиш с действия да се помага на Украйна,
то ти вече участваш в тази война. Така е според Радев.
Нали си давате сметка, че не само с "даването на оръжие се става страна"?
Нали сме наясно, че стотици хиляди украинци остават без бащи, деца, майки, братя, сестри?
Нали не си мислите, че те не следят как се отнасяме към тях и ще простят просто така?
Евреите 70 години след края на Втората световна войната организирано и безмилостно преследваха враговете си.
Нали не си мислите, че украинците ще забравят враговете си, поставили се в услуга на руZката държава в тази война?
преди 1 час, miro20 написа:

...

Нали сме наясно, че стотици хиляди украинци остават без бащи, деца, майки, братя, сестри?
...

Нали жертвите от Украйна бяха под 20 000 ??? Кога станаха СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ???????

преди 1 минута, Cocatron написа:

Нали жертвите от Украйна бяха под 20 000 ?????????? Кога станаха СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ?????????????

Е нали всеки загинал е син на някой и едновременно баща и съпруг , или брат .

Леле колко сте ухи това копейките.... просто не е истина... :) 

Хайде да вкарам още плетеница в мозъка ти - Реално пострадалите украинци са милиони, като сметнем и бежанците.

Да не дадеш на късо ся... :giggle1:

пп

Ето затова ми хареса клипа по горе с овцете. Леле как си пасвате....  :)

преди 16 минути, Cocatron написа:

Нали жертвите от Украйна бяха под 20 000 ??? Кога станаха СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ???????

Ако трябва да се намери числото на евентуално загинали военни на отбраняващата се страна , трябва да е поне 1/3 от тази на нападащата страна. 230 хиляди делено на 3 ще се получи , че би трябвало загубите в жива сила на отбраняващите се да е около 80 хил. Вече колко са цивилните жертви един Бог знае!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.