Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Миротворец" - новите фашисти на Украйна!

Featured Replies

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Ако трябва да се намери числото на евентуално загинали то отбраняващата се страна военни, трябва да е поне 1/3 от тази на нападащата страна. 230 хиляди делено на 3 ще се получи , че би трябвало загубите в жива сила на отбраняващите се да е около 80 хил. Вече колко са цивилните жертви един Бог знае!

Джони, гледам че приятелите ти не ти влияят добре на айкюто ти... сметката е обратна 5:1 - укри/руснаци. Проф. Витанов ги брои един по един.

• Отговори 236
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да

• Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

• Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по

Публикувани изображения

преди 2 минути, Cocatron написа:

Джони, гледам че приятелите ти не ти влияят добре на айкюто ти... сметката е обратна 5:1 - укри/руснаци. Проф. Витанов ги брои един по един.

С три волта - толкова.  :)

току-що, Cocatron написа:

Не знам за какво говориш, нито пък кой е г-н Витанов, но който е минал през военната наука би трябвало да знае. Ти май не си минал през тази наука, то и аз не съм официално, но съм попрочел някой друг учебник така за обща военна култура!

Зеленски се оплака, че 200 000 кв. км.   в югоизточна Украйна са минирани. Това е почти колкото две Българии.   В тези райони  от 9 години  си е непризната и нелигитимна властта на бандеровците в Киев.  Зельо щял да унищожава руското зло - вместо да преговаря.    Въобще не се безпокои за загубените животи на още  много  хиляди хора.    Трябва да се отвоюват Донбас и Крим- за да се разширява НАТО там.   Как обаче това да се случи   - Зельо не знае?   А го играе като върховен главнокомандващ.

на 21.07.2023 г. в 14:08, Coco1 написа:

Ше вземем пример от тебе като първо се пренесеш в Расия

Не се прави на интересен. Аз не хваля Русия. Възмущавам се от поведението на украинската сган в България.

преди 2 минути, Luke_Netwalker написа:

Не се прави на интересен. Аз не хваля Русия. Възмущавам се от поведението на украинската сган в България.

Zaщо заби и не си интересен като русороб

преди 1 минута, Coco1 написа:

Zaщо заби и не си интересен като русороб

Не знам аз дали съм интересен, но ти вече си досаден. Както се казваше на времето в един виц за милиционери - "Тъп, но упорит. Става".

преди 36 минути, Luke_Netwalker написа:

Не знам аз дали съм интересен, но ти вече си досаден. Както се казваше на времето в един виц за милиционери - "Тъп, но упорит. Става".

Защо нищо не знаеш като русороб

преди 8 минути, Coco1 написа:

Сложно ти е в Мосейково

"Много си тъп, бе Саше".

Лягай при майка си и баща си и млъкни, че ставаш досаден.

преди 2 часа, Coco1 написа:

Защо нищо не знаеш като русороб

Точно ти пък откога много знаеш?   Кажи защо Турчинов, като виден комсомолоид от УССР, е взел решение за АТО в Донбас? Така започват драма с геноцид и гражданска война -заради решение на един превратаджия.   Вие Ленинистите, защо си приличате по нямането на акъл!?   Или сте шизита като вожда на ВОСР!?    

преди 2 минути, Luke_Netwalker написа:

"Много си тъп, бе Саше".

Лягай при майка си и баща си и млъкни, че ставаш досаден.

Защо си легнал между тях, соц-грух от Мосейково

преди 1 минута, attj написа:

Точно ти пък откога много знаеш?   Кажи защо Турчинов, като виден комсомолоид от УССР, е взел решение за АТО в Донбас? Така започват драма с геноцид и гражданска война -заради решение на един превратаджия.   Вие Ленинистите, защо си приличате по нямането на акъл!?   Или сте шизита като вожда на ВОСР!?    

Пуснаха ли те

Revolutionary Protest Choir (Казашки революционен протестен хор)

Bandiera rossa (Червено знаме)

Аванти пополо, ала рискоса
Бандера роса, Бандера роса
Аванти пополо, ала рискоса
Бандера роса, Бандера роса

Бандера роса ла трионфера
attj се е напушил на свобода

...

(с извинение за акцента)

едит: трионфера (trionferà) - ще триумфира... 

преди 4 минути, Coco1 написа:

Само теб соц-бабо те пускат и прибират

Докъде стигна с ученето?   

на 20.07.2023 г. в 21:08, Coco1 написа:

Защо си фашист , комунисте

Коковците били Ленинисти без да знаят за това.   

преди 16 часа, Coco1 написа:

Сложно ти е в Мосейково

Жълтопаветни боклуци  да ме пращат където и да било, не приемам.Тук е Родината ми. И ще я защитавам от малоумниците, прораснали от жълтите павета и смятащи се, че от цървули са станали трандафори.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.