Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Миротворец" - новите фашисти на Украйна!

Featured Replies

По-добре да не знаеш...

• Отговори 236
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да

• Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

• Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по

Публикувани изображения

преди 10 минути, bioid написа:

Пишете си каквото искате. Няма да стане на вашето.

Не знам дали съм прав, но според мен горното се е утепало за едно "На-а-а-а!" накрая.

Просто се опитвам да помогна.

Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по-по-най полковника с "ти недей много зна, че знайш ли Белене", иначе били человеколюбиви, ай  сиктир.

току-що, bulljo написа:

Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по-по-най полковника с "ти недей много зна, че знайш ли Белене", иначе били человеколюбиви, ай  сиктир.

С примати не се получават разговори. Опитвал съм много пъти, а отсреща може до 1 - 2 реда да изпише някава "мисъл" и то обикновено с някаква заплаха за бой или Белене да пусне и до там. През останалото време въртят някакви копи пейстове и с другарчетата си раздават лайкове на копи пейстовете.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Хахаха! Тука верно са се събрали тъпите!

...

И друг път съм споделял едно... наблюдение... Когато хората кажат за някого (някои), че е (са) тъп (тъпи), в една или друга форма, си мислят, че някак се подразбира "а аз (ние) не съм (сме)!"  Ми... не се подразбира. Пишете ги тия неща. Мхм.

Момчета, момичета и други. Температурите са опасни, стойте на хладно, за да не станете гейпросащесср трололинки.

преди 1 час, Coco1 написа:

Да си бедна и неосъзната копейка. Малко ли ти е?

Значи - трябва да си богат, осъзнат и умен колкото и като Кокич.   

преди 2 часа, Anneliese написа:

Отвратително!!!!! И после реват за отношение, дискриминация и не знам си какви лъжи още....... Просто да бъдат изхвърлени навън, заедно с багажа им, това заслужават. Това не са слети бежанци а гнусни готовоанковци. На такива ще им се отрази добре да помизерстват. 

Значи, веднъж да се оправя, ето какво ще направя, като тръгна на екскурзията, живот и здраве. Взимам си най - хубавите дрешки и обувки, навън най - демонстративно ще си хапвам сладолед и ще пия "Кока - Кола" и хич няма да ми пука от жалните физиономии на някое украинче. Ще си позволявам коментари за тях, ако ги видя и грам не ми пука как ще се чувстват. Ако някоя украинска кифла се опита да ми вкара тон или да ми държи сметка, ще и напомня, че аз съм си у дома, в моята си страна, а тя е просто една чужденка, една пришълка, която трябва много да внимава как се държи ш как говори, защото ние сме тези с правата, не те. В нашата страна има свобода на словото, така че имам право на мнение, а тя е никоя, че да го оспорва.

Ей я форумната ни нацистка пак лъсна кат въшка на чело хихи

преди 10 минути, lebel написа:

@attj... дешифрирах ти първите три знака от ника... ataman taras и... и се отказах. Да не земат те включат в некой списък, те мисля и теб.

Атидже - казват такива умните, като Кокич.   Хубаво име на туркиня.   Всъщност тези 4 латински букви символично нещо друго означават. Вложен е друг смисъл. 

току-що, attj написа:

Атидже - казват такива умните, като Кокич.   Хубаво име на туркиня.   Всъщност тези 4 латински букви символично нещо друго означават. Вложен е друг смисъл. 

Друг смисъл? Боже, издъних се.

Махам се. Докато се смени страницата с резила ми.

преди 3 часа, petie1 написа:

Ей я форумната ни нацистка пак лъсна кат въшка на чело хихи

Аз не знам защо и следиш темите и четеш глупостите и.

преди 5 часа, Гражданин написа:

Няма никакво "море" извън сезона. Стая по 40 лв, в която може да нощува цяло семейство. Т.е. средно по 30 дни X40 = 1200 Лв помощ за хотелиера българин, който ги прибира извън сезон. Ти ако искаш иди извън сезона на море.

Ама защо? Тия бежански лагери за какво са? Тя цялата държава цъфнала и вързала ша водим чужденците по морето. Браво!

преди 5 часа, Гражданин написа:

Какви два бона сънуваш да са давали на всеки украинец пак не знам.

Мда не са точно 2000 а 48лв. на ден + туристическа такса, моя е грешката. Но дори и така защо? Масата българи работят по 40-50 години и получават по 500-700лв пенсия. Нещо няма логика.

преди 6 часа, Гражданин написа:

Представи ми доказателства кой за какво е молил и кои са групировките на зеления, които са репресирали българи, М?

https://www.eurochicago.com/2015/02/besarabski-balgari-bedstvat/

Не може всички да са единодушни, все пак темата е пълна с популизъм. Мисля че не сме обедняли от това, че сме протегнали ръка на украинските бежанци. За останалото няма да се повтарям.

Какъв популизъм?
Аз не ти говоря само за цени на стоките, а за липса на такива, знаеш ли колко основни стоки тука вече са кът? И защо? Щото нямаше кой да прави като вятъра на зеления.

В 21 век живееш, дрехите са човешко право или ти очакваш, че бежанците трябва да са като от някой комикс от 19 началото на 20 век. Да ходят по тротоара със сиви дрипи и с протегната ръка и да те умоляват "Моля Ви, мосю, проявете милост. Споделете от сърцето си един франк за къшей хляб. Децата не са яли.".

Това беше ирония.
Храната е била съвсем прясна, дрехите са били чисто нови, раздавани са от червен кръст и други социални организации, а 'горките" бежанци ги хвърляли в кофатаи заявявали че не им трябва храна а пари.

преди 5 часа, lebel написа:

Може ли да споделиш повече информация по въпроса? Достоверна, ако не е проблем. Ако не може, здраве да е.

Виж нагоре в поста. :)

преди 5 часа, bioid написа:

На теб какви злини са ти сторили руснаците? Путин каква злина ти е сторил?

Много е писано в темите в раздел История, погледни там.

Или това ми попадна също синтезирано, дори не много изчерпателно, но все пак ще тие някаква насока за "девствената" ти откъм мислене и знание  , глава.

1 дни  ·

"Задочно, за Бай Иван:
Бай Иване, исторически погледнато, викаш, не Русия е враг на България, а България - на Русия?
Бай Иване, исторически погледнато, 100 години преди руснаците да се юрнат да ни освобождават, тяхната императрица Екатерина Велика създава т.нар. "гръцки проект", който предвижда възстановяването на "Византийската империя". Исторически погледнато, след време той се преобразува в т.нар. " мегали идея" и от самото начало работи против българските интереси.
Бай Иване, исторически погледнато, 65-67 години преди да се юрнат да ни освобождават, руснаците опожаряват и ограбват на два пъти Свищов, като основната част от ограбените, според руския ген. Ланжерон, са били християни. Пак според него, същата съдба е сполетяла още 20 града. В "Мати Болгария" Неофит Бозвели потвърждава това.
Бай Иване, исторически погледнато, 48 години преди да се юрнат да ни освобождават, руснаците окупират цялата източна част на Балканите, чак до Одрин и изобщо не им идва на ума да ни освободят още тогава. В мирния договор, който сключват с турците, не се споменава нищо за техните "братушки", българите. За сметка на това изселват между 100 и 150 хиляди българи в Бесарабия. Раковски и Ботев са описали доста обстойно колко "добре" са си живели изселените там.
Бай Иване, исторически погледнато, пак тогава, руският капитан, българинът Георги Мамарчев се опитва да вдигне въстание, но руското командване обезоръжава българите и изправя на съд водачите им в Букурещ. Мамарчев е спасен благодарение протекциите на управляващия по това време Влашко ген. Кисельов. Пет години по-късно, той е уличен в организиране на т.нар. Велчова завера и след като е разпитан в руското посолство, е предаден на турските власти и заточен на о-в Самос.
Бай Иване, исторически погледнато, 17 години преди да се юрнат да ни освобождават, руснаците официално се обявяват против борбата за независима църква на българите и застават на страната на Цариградската Патриаршия.
Бай Иване, исторически погледнато, 1 година преди да се юрне да ни освобождава, Русия подписва в Райхщад тайно споразумение с Австро-Унгария, в което в прав текст се казва, че на Балканите няма да се допусне създаването на голяма славянска държава. Упоменато е и че "България и Румелия могат да образуват автономни княжества".
Бай Иване, исторически погледнато, един месец преди да се юрне да ни освобождава, успоредно със свиканата по настояване на Англия "Цариградска конференция", на която е решено, че България ще бъде в границите на българската екзархия, Русия потвърждава споразумението си с Австро-Унгария с нова тайна конвенция - Будапещенската.
Бай Иване, исторически погледнато, 2 месеца след като ни е "освободила" и малко преди да започне Берлинския конгрес, Русия сключва тайно споразумение в същия дух и с Англия.
Бай Иване, исторически погледнато, 3 години след като ни "освобождават", руските генерали извършват първия преврат в България, в резултат но който Търновската Конституция е отменена.
Бай Иване, исторически погледнато, 7 години след като ни "освобождават", " братушките" се обявяват срещу Съединението.
Бай Иване, исторически погледнато, пак тогава, Руският император обезглавява българската армия, като изтегля всичките си генерали. В същото време, Сърбия, подтиквана от най-близкия съюзник на Русия тогава - Австро-Унгария (това - според порусначените ни комунистически историци), напада България.
Бай Иване, исторически погледнато, 8 години след като Русия ни "освобождава", Руският император инициира втория преврат в България, който, макар и осуетен от контрапреврата на Стамболов, все пак довежда до абдикация на българския княз. В продължение на година руската дипломация прави всичко възможно да поддържа България в състояние на безкняжие, създавайки по този начин формален повод за Султана да я окупира и да денонсира Съединението. Пак през този период, видният русофил Драган Цанков подава махзар (молба) до Султана да окупира България.А Русия, след като прави няколко неуспешни опита за организиране на метеж, къса дипломатическите си отношения с България.
Бай Иване, исторически погледнато, 40 години след като ни освобождава, Русия обявява война на България. В тази война, руският флот бомбардира два пъти Варна и три пъти - Балчик.
Бай Иване, исторически погледнато, 48 години след като ни освобождава, Русия (вече - Съветски съюз) организира и финансира най-кървавия атентат в Европа до преди 20 години - в църквата Св. Неделя. Целта е да се избие политическия елит на България.
Бай Иване, исторически погледнато, влизаме в съюз със Хитлер до голяма степен под натиск от СССР и неговите креатури тук. През цялата Втора световна война дипломатическите отношения със СССР не са прекъснати. Нито един български войник не е изпратен на източния фронт. Това не пречи на СССР да ни обяви война и да ни окупира.
Бай Иване, доста моменти съм пропуснал, но и така стана въздългичко. Но като цяло, това е положението, исторически
погледнато."
Стефан Пиларски

преди 24 минути, Bubbles написа:

И къде пише, че "групировките на Зеления" (айде да игнорираме факта, че 2015-та "зеления" не е имал никаква власт, едва ли някой тук е знаел и кой е :giggle1:) тероризират българите ? Оф, да, всички ватници, които се възмущавате, че ви викат ватници, пък вие сте неутрални, постоянно повтаряте руската опорка, че Русия е невинна и няма нищо лошо да праща войски и оръжие на "сепаратисти" в Украйна, а нацистите в Киев са нацисти, защото са против това. Забравих :giggle1:

Миро да си покани Стефан Пиларски в Русе да си хортуват и да се надлъгват.   Да не ни занимават с глупости - докато не стигнат до баба Тонка и до баба Илийца.

преди 7 часа, Bubbles написа:

Имаме викаш много силна българска диаспора в Украйна? А къде беше българското правителство когато групировките на зеления я репресираха и трепаха тая диаспора и тя молеше българското правителство за помощ, М?

преди 6 часа, lebel написа:

Може ли да споделиш повече информация по въпроса? Достоверна, ако не е проблем. Ако не може, здраве да е.

преди 1 час, Bubbles написа:

Разбирам. Здраве ще е.

Благодаря.

преди 35 минути, N1K17Y написа:

И къде пише, че "групировките на Зеления" (айде да игнорираме факта, че 2015-та "зеления" не е имал никаква власт, едва ли някой тук е знаел и кой е :giggle1:) тероризират българите ? Оф, да, всички ватници, които се възмущавате, че ви викат ватници, пък вие сте неутрални, постоянно повтаряте руската опорка, че Русия е невинна и няма нищо лошо да праща войски и оръжие на "сепаратисти" в Украйна, а нацистите в Киев са нацисти, защото са против това. Забравих :giggle1:

То ясно, че тогава още е бил шут, но сега просто продължава делото.

Въпроса е, защо българското правителство си пита ушите?

преди 9 часа, WhiteHart написа:

Абе, копейки, може ли да ми обясните как изведнъж започнахте да виждате нацизъм навсякъде? Дали не е щото любимият ви вожд и учител, другарят Путлер сложи началото на тази риторика, а вие повтаряте опорките като папагали? Руснаците първи започнаха с тези глупости - който не е съгласен с тях, е нацист, Зеленски бил наркоман (тва все едно слушам бабите пред блока да обсъждат някой с дълга коса), и сума ти други тъпотии.

Тук много добре е описано. Действа основно на слабоволевите и изпразнените от съдържание мозъци.

activM.png

*АМ - активно мероприятие

преди 26 минути, Bubbles написа:

То ясно, че тогава още е бил шут, но сега просто продължава делото.

Въпроса е, защо българското правителство си пита ушите?

Не, въпросът не е това. Въпросът е, къде се казва, че "украинските групировки" тормозят българите ? Освен в руската пропаганда. Въпросът е, защо лъжеш ? Въпросът е, защо си мислиш, че някой ти вярва на неутралността и глупостите, докато непрестанно се мъчиш да прокараш всяка известна кремълска опорка , ей така, между другото, както и сега се опитваш ? 

Последно баш лидера на копейките се опита да свири на тая струна, българите в Украйна обаче пък му отговориха подобаващо 

А , децата защо?

Цитат

Украинският сайт „Миротворец“ е включил 327 деца в списъка с „врагове на Украйна“, който според украинското посолство в София е за „творчески и изследователски цели“, въпреки че 13 души от списъка, сред които и журналисти, вече са убити. След убийствата им върху снимките на убитите се появява надпис „Ликвидиран“. Това разкри американската журналистка Ким Иверсен, която разговаря в YouTube канала си с едно от тези деца. Затова и журналистката нарича списъка – списък за убиване.

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Аз не знам защо и следиш темите и четеш глупостите и.

Ами здравните й теми донякъде касаят и мен та ако мога да й помогна с нещо добре а темите й за компютри са по специалноста ми та ако пак да й помогна с нещо добре а и смятам че ние хората с увреждания трябва да си помагаме доколкото можем хихи

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.