Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Миротворец" - новите фашисти на Украйна!

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Миро да

Ох как познавам как съм ви бръкнал яко в здравето :) 

преди 1 час, N1K17Y написа:

И къде пише, че "групировките на Зеления" (айде да игнорираме факта, че 2015-та "зеления" не е имал никаква власт, едва ли някой тук е знаел и кой е :giggle1:) тероризират българите ? Оф, да, всички ватници, които се възмущавате, че ви викат ватници, пък вие сте неутрални, постоянно повтаряте руската опорка, че Русия е невинна и няма нищо лошо да праща войски и оръжие на "сепаратисти" в Украйна, а нацистите в Киев са нацисти, защото са против това. Забравих :giggle1:

Да, рашистките тролове това им е основния фейл. Случайно забравят че Зеленски е президент сравнително отскоро.

И се пукат основните опорки за 'бандеовски нацистки режим, тъй като няма режим в който по демократичен начин да си сменят и президент, и правителство и депутати в Радата и т.н.

За разлика от Рашистан. Който отговаря на всуички признаци на фашистки режим .

И Няма такива които са "тероризирали българите" при украинците.

Докато тези които попаднаха под рашистка окупация, са пряко потърпевши . Рашистите забраниха и българския език , и преподаването в училищата.

А ! Оказва се е имало и преподаване на български  ? Под украинско владичество ? При "бандеровската хунта" ??? 

Ех как се пукат рашистките опорки :) 

А ето как гледат на нас пропагандистките рашисти. Ние сме "просто база на НАТО "  и няма никакъв проблем у нас. Цялото черноморие е наше, ще почнат да протестират и т.н. и т.н.

Реално са прави . Превзели са ни , и то несамо по черноморието и с демонстранти в  тхяна полза,но и в много политически схеми пак в полза на рашистите. Копейки,комунета... "всегда готови" .

• Отговори 236
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да

• Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

• Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по

Публикувани изображения

преди 6 минути, petie1 написа:

Ами здравните й теми донякъде касаят и мен та ако мога да й помогна с нещо добре а темите й за компютри са по специалноста ми та ако пак да й помогна с нещо добре а и смятам че ние хората с увреждания трябва да си помагаме доколкото можем хихи

На какво ще помагаш, на това ли?

преди 10 часа, Anneliese написа:

...навън най - демонстративно ще си хапвам сладолед и ще пия "Кока - Кола" и хич няма да ми пука от жалните физиономии на някое украинче. ...

...

преди 3 минути, lebel написа:

На какво ще помагаш, на това ли?

Нали заради това й поведение й викам форумното наци :)

Чакай че и тя  май правеше някви списъци та май си пиша по темата ама нейните не знам как се казват хихи

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ама защо? Тия бежански лагери за какво са? Тя цялата държава цъфнала и вързала ша водим чужденците по морето. Браво!

Отговорих ти в два мои поста в темата защо. Никой не ги "води по морето", защото става въпрос за извън сезонно пребиваване, когато иначе хотелиерите не биха прибрали никакви пари. А ги получават тези пари от ЕС, защото настаняват бежанци във време от годината, когато никой друг няма да отиде на море и тези хотелиери дори нямаше да имат приход по това време, ако не бяха те. Освен това това е една бърза реакция да се настанят някъде хора, когато няма достатъчно от онези гадни кутии, в които настаняват бежанците. Трябвало е просто бърза реакция и те просто "имат късмет" правителството да предложи подобно временно решение за настаняване. Не е никакво "море" в смисъла на почивка. Човек, да не ти се налага ти със семейството си да сте на такава "почивка". Язък че те уважавам, че имаш професия предполагаща интелект и по-разпростряно мислене. Оказваш се дребнав и ядосан на бежанци. Толкова тъжно е това.

Мда не са точно 2000 а 48лв. на ден + туристическа такса, моя е грешката. Но дори и така защо? Масата българи работят по 40-50 години и получават по 500-700лв пенсия. Нещо няма логика.

Няма никаква "туристическа такса" прибрана от бежанците. Ти виждаш само схема след схема. Наистина грозно.

Аз не ти говоря само за цени на стоките, а за липса на такива, знаеш ли колко основни стоки тука вече са кът? И защо? Щото нямаше кой да прави като вятъра на зеления.

Нищо не е кът. Толкова мерзост за страдащи, независимо какви стоки ще употребяват за изхранването си... Изобщо не си наясно със ситуацията, живееш в някакви фантазии явно за да се предпазиш психически (казвам го за да се опитам да се накарам да си помисля до някаква степен, че си неподозиращ и невинен в ситуацията, така че да може да продължим да обущаваме без да ме е яд какви ги говориш... но някак си ми е трудно), но случващото се (да обясняваш как на тия бежанци им е широко около врата видиш ли) е изключително грозно. 

Храната е била съвсем прясна, дрехите са били чисто нови, раздавани са от червен кръст и други социални организации, а 'горките" бежанци ги хвърляли в кофатаи заявявали че не им трябва храна а пари.

Не са длъжни да ядат кво да е. И на теб ако ти се наложи да си бежанец със семейството си ще ги хвърлиш боклуците, ако имаш възможност за някакъв елементарен изобор. Не всеки пристигнал е гаврош. Някои са с добри професии, интелигентни, с възможности да не ядат какво да е. Включителмно и да обличат. Ти ако си в екстремна ситуация и все пак си имаш пари (не си безработен, имаш сметка в евро и т.н.) може вместо да ядеш на сила със семейството си подаянията по някоя програма, да не се насилиш да ядеш гадния колбас. Може и на суши да си заведеш семейството, ако искаш. Тия колбаси може и клошарите да не са ги искали. Какво като са помощи? Ако имаш 5 евро в джоба, няма ли да си нахраниш децата с нещо повече? Това не са хора пристигащи от третия свят! И за дрехите също. Може да не искаш да си облечеш децата си в такива. Само защото са подаяния ли нещата трябва да ги коснумираш? Сам ли се приравняваш с бежанците от Африка или близкия Изток? Ще кажеш ли "деца, яжте тия боклуци, облечете тия дрипи!". Съмнявам се! С последните си пари да си ще искаш достойно хранене и обличане за децата си, защото не идваш от тъмнината на цивилизацията!!!

преди 18 минути, Гражданин написа:

Нищо не е кът. Толкова мерзост за страдащи, независимо какви стоки ще употребяват за изхранването си... Изобщо не си наясно със ситуацията, живееш в някакви фантазии явно за да се предпазиш психически (казвам го за да се опитам да се накарам да си помисля до някаква степен, че си неподозиращ и невинен в ситуацията, така че да може да продължим да обущаваме без да ме е яд какви ги говориш... но някак си ми е трудно), но случващото се (да обясняваш как на тия бежанци им е широко около врата видиш ли) е изключително грозно.

Ти ли ще ми кажеш че нищо не е кът?
В България може и да не е , тука Е, основни стоки се намират все по-трудно, това явно не ви го казват по БНТ-то и БТВ-то.

преди 21 минути, Гражданин написа:

Отговорих ти в два мои поста в темата защо. Никой не ги "води по морето", защото става въпрос за извън сезонно пребиваване, когато иначе хотелиерите не биха прибрали никакви пари. А ги получават тези пари от ЕС, защото настаняват бежанци във време от годината, когато никой друг няма да отиде на море и тези хотелиери дори нямаше да имат приход по това време, ако не бяха те. Освен това това е една бърза реакция да се настанят някъде хора, когато няма достатъчно от онези гадни кутии, в които настаняват бежанците. Трябвало е просто бърза реакция и те просто "имат късмет" правителството да предложи подобно временно решение за настаняване. Не е никакво "море" в смисъла на почивка. Човек, да не ти се налага ти със семейството си да сте на такава "почивка". Язък че те уважавам, че имаш професия предполагаща интелект и по-разпростряно мислене. Оказваш се дребнав и ядосан на бежанци. Толкова тъжно е това.

Какво си отговотрил?
Питам те защо да се дават държавни пари за подслон и храна на бржанци при наличието на лагери?
Туристическата такса не я прибират бежанците а я плаща държавата вместо тях.

В съседната тема плачеш че се дават държавни пари за пилона със знамето(Нещо което аз също съм против). тук обаче щедро раздаваш държавна хаталя за бежанци щото видиш ли били украинци.

преди 24 минути, Гражданин написа:

Не са длъжни да ядат кво да е. И на теб ако ти се наложи да си бежанец със семейството си ще ги хвърлиш боклуците, ако имаш възможност за някакъв елементарен изобор. Не всеки пристигнал е гаврош. Някои са с добри професии, интелигентни, с възможности да не ядат какво да е. Включителмно и да обличат. Ти ако си в екстремна ситуация и все пак си имаш пари (не си безработен, имаш сметка в евро и т.н.) може вместо да ядеш на сила със семейството си подаянията по някоя програма, да не се насилиш да ядеш гадния колбас. Може и на суши да си заведеш семейството, ако искаш. Тия колбаси може и клошарите да не са ги искали. Какво като са помощи? Ако имаш 5 евро в джоба, няма ли да си нахраниш децата с нещо повече? Това не са хора пристигащи от третия свят! И за дрехите също. Може да не искаш да си облечеш децата си в такива. Само защото са подаяния ли нещата трябва да ги коснумираш? Сам ли се приравняваш с бежанците от Африка или близкия Изток? Ще кажеш ли "деца, яжте тия боклуци, облечете тия дрипи!". Съмнявам се! С последните си пари да си ще искаш достойно хранене и обличане за децата си, защото не идваш от тъмнината на цивилизацията!!!

Ма разбира се, никой не ги задължава да ядът какво да е, като не искат храна,та да опъват ушите, никой не им длъжен да им дава пари.
Когато си в ситуация на бежанец и нямаш нищом, целта е да е оцелееш, а когато ти се подава ръка казваш благодаря, това се изисква от елемнтарните маниери. А У ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ!? в тия случаи не играе иначе правиш като вятъра, защото всъщност никой не ти е длъжен.
Ако съм в екстреммна ситуация и си имам сметка в Евро няма да чакам някоя държава да ме храни и да ми плаща хотел или каквото и да е.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Не, въпросът не е това. Въпросът е, къде се казва, че "украинските групировки" тормозят българите ? Освен в руската пропаганда. Въпросът е, защо лъжеш ? Въпросът е, защо си мислиш, че някой ти вярва на неутралността и глупостите, докато непрестанно се мъчиш да прокараш всяка известна кремълска опорка , ей така, между другото, както и сега се опитваш ? 

Последно баш лидера на копейките се опита да свири на тая струна, българите в Украйна обаче пък му отговориха подобаващо 

Лъжеш ти, хората отчаяно искаха помощ, обаче българските продажници така и не им объурнаха внимание.

преди 28 минути, petie1 написа:

Нали заради това й поведение й викам форумното наци :)

Чакай че и тя  май правеше някви списъци та май си пиша по темата ама нейните не знам как се казват хихи

Вместо да и викаш "форумното наци", да беше викнал линейка...

А списъците, ееех списъците...

Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", ме навежда на две мисли:
1. Този човек има списък;
2. Аз съм в този списък...

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ти ли ще ми кажеш че нищо не е кът?
В България може и да не е , тука Е, основни стоки се намират все по-трудно, това явно не ви го казват по БНТ-то и БТВ-то.

Какво си отговотрил?
Питам те защо да се дават държавни пари за подслон и храна на бржанци при наличието на лагери?
Туристическата такса не я прибират бежанците а я плаща държавата вместо тях.

В съседната тема плачеш че се дават държавни пари за пилона със знамето(Нещо което аз също съм против). тук обаче щедро раздаваш държавна хаталя за бежанци щото видиш ли били украинци.

Ма разбира се, никой не ги задължава да ядът какво да е, като не искат храна,та да опъват ушите, никой не им длъжен да им дава пари.
Когато си в ситуация на бежанец и нямаш нищом, целта е да е оцелееш, а когато ти се подава ръка казваш благодаря, това се изисква от елемнтарните маниери. А У ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ!? в тия случаи не играе иначе правиш като вятъра, защото всъщност никой не ти е длъжен.
Ако съм в екстреммна ситуация и си имам сметка в Евро няма да чакам някоя държава да ме храни и да ми плаща хотел или каквото и да е.

Лъжеш ти, хората отчаяно искаха помощ, обаче българските продажници така и не им объурнаха внимание.

Чакам да покажеш, къде твърдят, че "групировките на зеления" ги тероризирали. 3-ти път става да те питам, лъжецо, други 2-ма също те питаха :) За сметка на това нагъл и упорит и продължава да "отговаря" с надеждата, да се забрави как е излъгал.  

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Чакам да покажеш, къде твърдят, че "групировките на зеления" ги тероризирали. 3-ти път става да те питам, лъжецо, други 2-ма също те питаха :) За сметка на това нагъл и упорит и продължава да "отговаря" с надеждата, да се забрави как е излъгал.  

Не са "ги тероризирали", а "я репресираха и трепаха тая диаспора". И в тоя смисъл, имаш по-голям шанс да дочакаш Годо.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ти четеш информацията и дърдориш за лъжци, а аз съм бил нагъл.
Ясно е че такива като теб отричат всичко което не им е удобно.

Цитат

Искат да ни изтрият като идентичност, да ни изгубят. Бесарабските българи изпитват голяма тревога и имат нужда от финансова и морална подкрепа”, заяви Плагов.

Кажи сега защо българското правителство не помогна на българите а реве за украинците?

Верна е била приказката на агата защо е сложил само три заптиета да пазят Апостола, тва българите сме нема такова тъпо племе.

преди 8 часа, Bubbles написа:
преди 9 часа, N1K17Y написа:

Не, въпросът не е това. Въпросът е, къде се казва, че "украинските групировки" тормозят българите ? Освен в руската пропаганда. Въпросът е, защо лъжеш ? Въпросът е, защо си мислиш, че някой ти вярва на неутралността и глупостите, докато непрестанно се мъчиш да прокараш всяка известна кремълска опорка , ей така, между другото, както и сега се опитваш ? 

Последно баш лидера на копейките се опита да свири на тая струна, българите в Украйна обаче пък му отговориха подобаващо 

стига лъга бре. Ако някой от българите в Украйна иска помощ и се оплаква от тормоз и репресии, това е само в окупираната от рашистите, територия.

Както казах, не украинците, а рашистите забарниха на тези територии преподаване на български, забраниха всякакви местни организации и т.н. и .н.

Типичен фашистки режим . Това е "русский мир" .

преди 1 час, Sliderum2 написа:

В името на темата има правилно използвано съществително.

Не видях да роните сълзи за стотиците убити от рашистката война, деца.

И не, миротворец не е "списък за убиване" .

Гейпросащесср трололинките се доказаха като фашисти, така че логиката сочи, че нормалните хора не сме такива.

КАто фашисти се доказаха феновете на престъпния рашистки режим . Които си скъсват г.... да оправдават всяко едно престъпление на агресора и да плюят жертвата.

И са к'во? Въз основа на това...

Цитат

2015-02-01

Близо 7000 бесарабски българи в Донецк и размирните райони на Украйна бедстват...

"Хората там имат нужда и от морална подкрепа от страна на държавата. Искат да ни изтрият като идентичност, да ни изгубят. Бесарабските българи изпитват голяма тревога и имат нужда от финансова и морална подкрепа", заяви Плагов.

ти сътвори това?

преди 18 часа, Bubbles написа:

2023-07-21

...

Имаме викаш много силна българска диаспора в Украйна? А къде беше българското правителство когато групировките на зеления я репресираха и трепаха тая диаспора и тя молеше българското правителство за помощ, М?
...

( болдът в цитата мой )           

Добре бе, Толкин.

ееехх, ако ти беше... не, ако той беше ти, са шехме да се радваме не на "Хобитът" (нямам предвид знаете кого) + трилогия, а на "Хобитът" (пак нямам предвид знаете кого... да не ми се вменява) + минимум 5-логията  "Властелинът на... тра-ла-ла"

едит (с известно неудобство): имаш сериозна и изключително отговорна професия. Предполагам, че и като човек си такъв... Не оставяй неутралността ти да си личи толкова явно. И да ти пише фентъзитата.

преди 2 минути, miro20 написа:

КАто фашисти се доказаха феновете на престъпния рашистки режим . Които си скъсват г.... да оправдават всяко едно престъпление на агресора и да плюят жертвата.

Виж сега, доказателството е реалните действия. Гейпросащесср трололинки и господарите им, са терорист #1 на света. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Виж сега, доказателството е реалните действия. Гейпросащесср трололинки и господарите им, са терорист #1 на света. 

Да позная ли че си фен на антибългарския проект Израждане  ? :)

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Бабо и ти живееш при тях !? Нещо не се връзва бабо. Когато продадеш кокошките и със спечелените пари заминеш за Расия всеки щи повярва.

преди 9 часа, miro20 написа:

Ох как познавам как съм ви бръкнал яко в здравето :) 

Все се надценяваш.   Стигнахте ли до баба Тонка и баба Илийца?  А до властта на превратаджиите-майданисти в Киев!?   Или те са революционери -  също като тези  при нашия    9 -тосептемврийски преврат!?  

преди 27 минути, attj написа:

Все се надценяваш.   Стигнахте ли до баба Тонка и баба Илийца?  А до властта на превратаджиите-майданисти в Киев!?   Или те са революционери -  също като тези  при нашия    9 -тосептемврийски преврат!?  

Късогледството, с търсене и показване само на удобни примери, е характерно за гейпросащесср трололинките. Когато такива липсват, се прибягва до лъжи.

преди 10 часа, petie1 написа:

Ами здравните й теми донякъде касаят и мен та ако мога да й помогна с нещо добре а темите й за компютри са по специалноста ми та ако пак да й помогна с нещо добре а и смятам че ние хората с увреждания трябва да си помагаме доколкото можем хихи

Не можеш! Тя не иска.

преди 9 часа, Bubbles написа:

Ти четеш информацията и дърдориш за лъжци, а аз съм бил нагъл.
Ясно е че такива като теб отричат всичко което не им е удобно.

Кажи сега защо българското правителство не помогна на българите а реве за украинците?

Верна е била приказката на агата защо е сложил само три заптиета да пазят Апостола, тва българите сме нема такова тъпо племе.

И къде пише за групировки на Зеления бе, лъжецо ? Ясен си като бял ден и още с първия си коментар го казах

преди 15 часа, N1K17Y написа:

Оф, да, всички ватници, които се възмущавате, че ви викат ватници, пък вие сте неутрални, постоянно повтаряте руската опорка, че Русия е невинна и няма нищо лошо да праща войски и оръжие на "сепаратисти" в Украйна, а нацистите в Киев са нацисти, защото са против това. Забравих :giggle1:

Ти кажи първо, къде групоровките на зеления избиват българите, а ако не можеш, кажи защо лъжеш. 

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Късогледството, с търсене и показване само на удобни примери, е характерно за гейпросащесср трололинките. Когато такива липсват, се прибягва до лъжи.

Изцяло описваш феновете на Путлер и защитата им на новофашисткия му режим и плюене по жертвата. Със всякакви измишльотини, лъжи,спекулации и фейкове.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Ти кажи първо, къде групоровките на зеления избиват българите, а ако не можеш, кажи защо лъжеш. 

лъжата при рашистите е начинна живот.

преди 4 часа, lebel написа:

И са к'во? Въз основа на това...

ти сътвори това?

( болдът в цитата мой )           

Добре бе, Толкин.

ееехх, ако ти беше... не, ако той беше ти, са шехме да се радваме не на "Хобитът" (нямам предвид знаете кого) + трилогия, а на "Хобитът" (пак нямам предвид знаете кого... да не ми се вменява) + минимум 5-логията  "Властелинът на... тра-ла-ла"

едит (с известно неудобство): имаш сериозна и изключително отговорна професия. Предполагам, че и като човек си такъв... Не оставяй неутралността ти да си личи толкова явно. И да ти пише фентъзитата.

Какво съм сътворил?
Тия хора са в размирните райони където украинските групировки трепеха наред всичко с НЕукраинско самосъзнание.
За зеления вече уточнихме че 2015та още е бил шут а не президент а сега просто продължава делото.

преди 33 минути, N1K17Y написа:

И къде пише за групировки на Зеления бе, лъжецо ? Ясен си като бял ден и още с първия си коментар го казах

Стига си грачил, ясно че няма да признаеш нищо което ти е неудобно.
Кажи там за ватата и чугуня.

преди 13 часа, miro20 написа:

Да, рашистките тролове това им е основния фейл. Случайно забравят че Зеленски е президент сравнително отскоро.

Айде и този.
Четете бе хора, допуснал съм неточност, признал съм си, това не променя факта че тия хора са били репресирани от украинските власти, които и да са били те през 2015та.

преди 15 часа, Bubbles написа:

То ясно, че тогава още е бил шут, но сега просто продължава делото.

Въпроса е, защо българското правителство си пита ушите?

преди 4 часа, miro20 написа:

стига лъга бре. Ако някой от българите в Украйна иска помощ и се оплаква от тормоз и репресии, това е само в окупираната от рашистите, територия.

Както казах, не украинците, а рашистите забарниха на тези територии преподаване на български, забраниха всякакви местни организации и т.н. и .н.

Типичен фашистки режим . Това е "русский мир" .

Да те затова са викали за помощ през 2015та когато тия територии бяха украински.
Спрете се с тия вашите глупости.

преди 31 минути, miro20 написа:

Изцяло описваш феновете на Путлер и защитата им на новофашисткия му режим и плюене по жертвата. Със всякакви измишльотини, лъжи,спекулации и фейкове.

лъжата при рашистите е начинна живот.

Пак не си в час.  Едни превратаджии в Киев очакват хората около Донецк да са задължително също на техния акъл.  Реагираха те с АнтиМайдан и веднага им изпратиха армията уж с АТО.   Налице е гражданска война вече 9 години.   Бандеровците в Киев не са легитимна власт за предишната Украйна.  Какво още Миро не е разбрал?  Жертвите са изключително в рускоезичните области.     Доста украинци също умират там.  Дали си струва заради интереси на САЩ или заради разширение на НАТО !?    

Стига си грачил, ясно че няма да признаеш нищо което ти е неудобно.
Кажи там за ватата и чугуня.

Как да призная нещо, след като не си показал и едно доказателство за това, бе лъжецо :) 

По-нагло същество от кремълски пропагандист, няма. Сега като не мина номера ей така между другото да не го питат за лъжата му, почна с общите приказки, вати, чугини, ай кажи нещо ся, спам. Класически лъжец, ползва всеки тролски похват :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.