Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Миротворец" - новите фашисти на Украйна!

Featured Replies

Чакай че имам още една "легенда" за блокиране.

• Отговори 236
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да

• Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

• Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по

Публикувани изображения

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Една страна със 142 колонии. Това не пречи всички да са кретени.

Кретени са я, хубаво си живеят в кретенизма...

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Чакай че имам още една "легенда" за блокиране.

Аха видях кой! Защо блокирва човеко бе бате! Той е ДЖОН ТРАВОЛТА бе батеее! Ти знаеш ли кой е тоя бе!:lol6:

Ице мисля да хапна, да ударя една ракия и да лягам. Лека! 

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Лека. И аз се насочвам натам! :)

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Аха видях кой! Защо блокирва човеко бе бате! Той е ДЖОН ТРАВОЛТА бе батеее! Ти знаеш ли кой е тоя бе!:lol6:

Кой е ? Винаги съм си задавал този въпрос :questions: Стигнал съм до частичен отговор и той е че се е клел във вашата клетва, верую и мироглед в живота:

Яжте, пийте и серете,
'лебец в бобеца топнете.
Салатката си нарежете
и ракийца наточете.

Яжте, пийте и серете!
Телевизора пуснете,
гледайте, но не мислете,
вярвайте и се чудете!

Яжте, пийте и серете!
Псувайте, но си седете.
Кучетата спасете,
кучешки живот водете.

Яжте, пийте и серете!
На дечица помогнете,
есемесче изпратете
и наздравица вдигнете.

Яжте, пийте и серете,
"Сделка или не" - решете,
есемесче пак пратете
за игра се запишете.

Яжте, пийте и серете!
Чалга силно си пуснете,
върху масата скочете
и един гюбек 'фърлете.

Яжте, пите и серете!
Яко, яко изпърдете
и жената опънете.
Кеф голям, нали? Кажете?

Яжте, пийте и серете!
Данъците си платете,
кредитите си върнете
и трудете се, трудете...

Яжте, пийте и серете!
Нямате пари? Не щете?
Още малко потърпете -
само докато умрете.

Може сега блаженно да изпълните клетвата ... дори и на 20% да стигнете се води за изпълнена и спокойно може да се отпусните в блажен и потен сън!

преди 6 минути, Белгиеца написа:

кофти списък, добре че не съм в него

В него си, виж пак ред номер 6 (линка е в подписа на автора на темата).

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

За всичко има научно обяснение , няма да откриваме топлата вода :salad:

Тук във форума има много теми по въпроса, особено в раздел политика. Например тази.

преди 18 минути, JohnTRIVOLTA написа:

За всичко има научно обяснение , няма да откриваме топлата вода :salad:

Сценаристите са измислили всичко което е нужно. Кофти е че се налага да са в сянка.

преди 1 час, Гражданин написа:

Така е, манифестации под радиоактивен дъжд, радиоактивни марули, съветската радиация, най-здравословната радиация! Ех, какви времена!

А бре селянин много си прост бре.

току-що, tangra65 написа:

А бре селянин много си прост бре.

Обоснови се.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

Сериозно ли? Колко ти е мизерната пенсийка, бе? За 243 месеца стаж в разпадащите се САЩ, пенсията ми е 4 цифрено число, като първата цифра е>3 в USD. Прибави застраховката - вече съм на download, прибави някоя и фруга далаверка тука..... ко мислиш, а? 

Цял живот ще си останете скотове, комунягите - и внуцит ви.....мързели, без образование, измет

преди 27 минути, NewRedDragon написа:

Сериозно ли? Колко ти е мизерната пенсийка, бе? За 243 месеца стаж в разпадащите се САЩ, пенсията ми е 4 цифрено число, като първата цифра е>3 в USD. Прибави застраховката - вече съм на download, прибави някоя и фруга далаверка тука..... ко мислиш, а? 

Цял живот ще си останете скотове, комунягите - и внуцит ви.....мързели, без образование, измет

Имам 0 лева пенсия. И какво от това? 

преди 5 часа, Гражданин написа:

От кога не си си купувал долни гащи, че завиждаш на хората, които бягат от разрушените си домове? Само тотален клошар може да завижда на бежанци.

Никой не завижда на пропадналите усраинци а просто ги мразим,защото се оказаха пълни долни боклуци!!!!!

Откъде - накъде ще поръчват убийството на наш бивш президент? Тия за какви се мислят?

Заслужват си всичко което им се случва, грам не ми е жал за тях! Това са долна измет и пропаднали челни души!!!!!!!

преди 5 часа, Hristo52 написа:

Нови, стари, за фашиста Зеленски дето тича по Европа, проси, че и заплашва, съществуването на тая измет е нормално? За него и насраното му правителство? И такава измет иска да влезе в ЕС.

И на такива ще давам пари и ще ги настанявам в хотелите по черноморието, а милите хорица без къщи от наводненията ще им дам 350 лева? Маммммм.....

И тия същите заплашват Хенри Кисинджър, а той е евреин! 

преди 4 часа, Anneliese написа:

Никой не завижда на пропадналите усраинци а просто ги мразим,защото се оказаха пълни долни боклуци!!!!!

Откъде - накъде ще поръчват убийството на наш бивш президент? Тия за какви се мислят?

Заслужват си всичко което им се случва, грам не ми е жал за тях! Това са долна измет и пропаднали челни души!!!!!!!

И тия същите заплашват Хенри Кисинджър, а той е евреин! 

Zaщо "мислиш" че някой го интересува мнението на партията което папагалстваш

преди 11 часа, Hristo52 написа:

Нови, стари, за фашиста Зеленски дето тича по Европа, проси, че и заплашва, съществуването на тая измет е нормално? За него и насраното му правителство? И такава измет иска да влезе в ЕС.

Фашизма е в Рашистан. За толкова години не разбрахте ли че никой не намиериникакви нацисти в Украйна.

Показателно как ви е втълпена някаква абсолютно нелогична омраза към жертвата - украинците. До степен да говориш нормално ли е съществуването им ???

Жалваш се от сайта Миротворец а не те, а ти говориш с тотални нацистки призиви  за унищожението им .

И да , искаха да влязат в ЕС , и затова рашистан ги нападна.

Честно казано, не вярвам, че ще има мир...Много идиоти и кретени се родиха на тая земя...

Така е. Докато има кретени които подкрепят рашисткия фашистки режим като вас, промитите комунета, така ще е.

Преди месец нали се усраха от страх, че се заговори за мобилизация.

Аз освен насрани копейки и комунета като теб от БСП, други не видях :) 

Само те ореваха света срещу даването на оръжие и лъжите за пращане на фронта, което пък си бе пак в синхрон с рашистките опорки и насоки от Кремъл.

Точно всички идиоти ще зарежат евроценнотите, ще прокълнат Америка и ще избягат зад граница.

А такива като теб националнокастрирани не-българи ще захвърлят българското знаме и ще обуят руския флаг. И ще пълзят с питка и сол пред "братушките "

Мирко, гледам се стараеш. Колко плаща чичо сам? Липсата на желание за споделяне на тарифите, да не би да се причинява от страхът ти от конкуренция по-добра от теб?

преди 7 часа, Anneliese написа:

А ти за каква се мислиш тук от вражеската територия? Руският атом ще те подмине ли?

F1et-m0XgAAbjwP?format=png&name=900x900

хубаво е да се види целия текст от украинското посолство.

Иначе лично аз се радвам че има такъв информационен ресурс.

Така по синтезирано може да се видят рашистките продажни слуги у нас и не само у нас.

Идея си нямам защо чак сега някои толквоа се възмутиха :)  Че и се чудят защо са в списъка. Ми вижте си изказванията си и как подкрепяте рашистктие уроди и военопрестъпника Путлер де.

:)

преди 11 минути, miro20 написа:

F1et-m0XgAAbjwP?format=png&name=900x900

хубаво е да се види целия текст от украинското посолство.

Иначе лично аз се радвам че има такъв информационен ресурс.

Така по синтезирано може да се видят рашистките продажни слуги у нас и не само у нас.

Идея си нямам защо чак сега някои толквоа се възмутиха :)  Че и се чудят защо са в списъка. Ми вижте си изказванията си и как подкрепяте рашистктие уроди и военопрестъпника Путлер де.

:)

Каквото и да пише, на сайта има на главната страница връзка към тамошното гестапо, освен ако не са го скрили.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.