Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 24 минути, petie1 написа:

Истината е че ти не обсъждаш никаква политика а само пищиш в тон с едната пропаганда без да се замислиш че може и да е грешна, същьото се отнася и за другия отбор... Другата ти теза за обществото не е за тази тема и нема да я коментирам......

Демек ти си избрала да вярваш на "Източната пропаганда"

А има ли разлика между западна и източна пропаганда? Бих казал двете лица на монетата.Всяка велика сила  си има собствени интереси а вие тук се карате за тях.

Да бяхте се карали и обсъждате за нашите български интереси. .Всички гледат в двора на комшията а никой не гледа нашия български двор.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 1 минута, gross написа:

А има ли разлика между западна и източна пропаганда? Бих казал двете лица на монетата.Всяка велика сила  си има собствени интереси а вие тук се карат за тях.

Да бяхте се карали и обсъждате за нашите български интереси. .Всички гледат в двора на комшията а никой не гледа нашия български двор.

Урааааааа най сетне един на моя акъл......

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Начи ся, направо ме уби с перфектната ирония и сарказъм. Нещо по същество? Посочил съм няколко твърдения, всяко едно от които ако е вярно, доказва че руския модел може да бъде за пример, само какво не трябва да бъде едно общество. Може и да греша, оборете едно от твърденията ми. Което и да е. Къде съм твърдял, че разбирам от интернет (каквото и да значи) и от рутери? Какъв спор? Всеки от отбор Ватенка си е хванал два три лафа и си върти тях ( Атидже например казаци, хохли, бандеровци) или пускат фейк след фейк от роспропагандата. И спокойно, никой никога не бих разстрелял, освен ако той не се опитва ВЪОРЪЖЕН да унищожи мен или близките ми или напада България по време на война. Това е от специалитетите на комуноидната гняс, на съвестта им( не че имат такава) тежат милиони убити невинни от собственото им население, не визирам само в България, тук са "само" десетки хиляди.

Преди малко написах на други същото.То ще отговори на въпроса ти.Ето:

А има ли разлика между западна и източна пропаганда? Бих казал двете лица на монетата.Всяка велика сила  си има собствени интереси а вие тук се карате за тях.

И да добавя че ние българите себе си не можем да оправим а сме тръгнали света да оправяме.

В тоя смисъл всички тия кавги са безсмислени защото не са наш проблем а и да бяха нищо не можем да направим.Но за себе си /за България/все още можем ......или не?

преди 2 часа, Anneliese написа:

Въобще не вярвам и на една дума на продажните медии. И не разбирам какво толкова се заяждаш с мен. Обсъждам теми, които ме вълнуват. Заради обществото, друг живот нямам. Мога поне да си обсъждам политиката и политическите възгледи. И без това се старая да не мисля за глупости.

HNZJt7j.jpg

преди 15 минути, gross написа:

И да добавя че ние българите себе си не можем да оправим а сме тръгнали света да оправяме.

В тоя смисъл всички тия кавги са безсмислени защото не са наш проблем а и да бяха нищо не можем да направим.Но за себе си /за България/все още можем ......или не?

Аз съм посочил конкретика, а ти си написал пропагандни мантри. Как няма разлика между руската кочина и Запада, който е най доброто общество от възникването на човечеството до сега. Посочил съм и точно някои от най големите лъжи още на съветската пропаганда,;  обори едно мое твърдение бе човек. Аман от любители на другата гледна точка, дето не могат да я обяснят и обосноват. Хайде, напиши лъжи на Западната пропаганда, лъжливо нагли като тази за успешния соц и гниещия капитализъм. 

преди 29 минути, petie1 написа:

Урааааааа най сетне един на моя акъл......

Определено всичко е еднакво и няма разлика в количеството лъжи на руснаците и на Запада. 

преди 15 минути, gross написа:

HUVHlz7.jpg

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Определено всичко е еднакво и няма разлика в количеството лъжи на руснаците и на Запада. 

Да и двете лъжат а ние тука само чешем клавиатурите и се лъжем че обсъждаме политика

Втората световна война я започна Германия, не Русия.

И при соца не е имало никакви милиони невинни избити.

В "Белене" са изпращали жестоки престъпници и национални предатели, тях не мога да ги жаля.

И не, "Белене" не е бил като "Аушвиц".

току-що, Anneliese написа:

В "Белене" са изпращали жестоки престъпници и национални предатели, тях не мога да ги жаля.

HhRsH0J.jpg

А кой даваше ресурси си на дядо ти Хитлер? И не втората светона я започна Япония в Манджурия

Стига глупости, при социализма всички хора са се сдобили със свои собствени лични жилища, построени за тях. Никой на никого нищо не е крал.

преди 1 минута, petie1 написа:

А кой даваше ресурси си на дядо ти Хитлер? И не втората светона я започна Япония в Манджурия

А нещо за кажеш за "Мир на нашето време"?

преди 6 минути, Anneliese написа:

Мдааа...и едий мармот, прави разни неща

Абе, ти що не извадиш пачките от дюшека?

Стига глупости, при социализма всички хора са се сдобили със свои собствени лични жилища, построени за тях. Никой на никого нищо не е крал.

JKBoIxn.jpg

Абе хвани чети най сетне тия архиви де да видиш колко е вярно.....

току-що, petie1 написа:

Абе хвани чети най сетне тия архиви де да видиш колко е вярно.....

Не ми трябват архиви. В моя роден град никой не живее в откраднато жилище. Никой! Моето семейство също.

Вече в София как е било..............Ами търсете сметка на монархофашистите, вкарали страната във войната и отговорни за бомбардировките над България. След войната е имало вълна от реваншизъм. Подкрепящите монархията и нацизма, все богати хора, сами са се насадили така.

преди 5 минути, Anneliese написа:

А нещо за кажеш за "Мир на нашето време"?

За странната война ли мрънкаш сега?

преди 12 минути, petie1 написа:

Да и двете лъжат а ние тука само чешем клавиатурите и се лъжем че обсъждаме политика

Е, ако не виждаш смисъл писането изобщо не е задължително. Аз лично от 24. 02 следя активно писанията и на двете страни и определено в лъжите и манипулациите руснаците са безспорни шампиони. Иначе страшно обичам да ми се говори за другата гледна точка, без да успеят да навържат една логически завършена мисъл доказваща правотата им.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не ми трябват архиви. В моя роден град никой не живее в откраднато жилище. Никой! Моето семейство също.

Вече в София как е било..............Ами търсете сметка на монархофашистите, вкарали страната във войната и отговорни за бомбардировките над България. След войната е имало вълна от реваншизъм. Подкрепящите монархията и нацизма, все богати хора, сами са се насадили така.

Дали? Ако ти пуснат една проверка да не се окаже че не е баш така?

преди 1 минута, petie1 написа:

За странната война ли мрънкаш сега?

Западът страшно удобно премълчава това:

1200px-MunichAgreement.jpg?2021040500121

Та, не е само Йосиф Сталин подписал договор с Адолф Хитлер.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Е, ако не виждаш смисъл писането изобщо не е задължително. Аз лично от 24. 02 следя активно писанията и на двете страни и определено в лъжите и манипулациите руснаците са безспорни шампиони. Иначе страшно обичам да ми се говори за другата гледна точка, без да успеят да навържат една логически завършена мисъл доказваща правотата им.

Ами аз затова и нищо не съм написал по темата, само закачам форумното наци...

преди 15 минути, Anneliese написа:

Ти си изключително нагла лъжкиня. Втората световна я започват Русия и Германия с нападението над Полша. Само в Голодомора има унищожени с ГЛАД поне 4 милиона, сталинските чистки нови милиони , заград отрядите нови. Безумието на Мичурин още. В Белене са изпращали хора, които не са искали да дадат земята си или за вицове. Или затова, че преди 9 ти са били богаташи и цървуковците са ги мразили затова. Ходи се лекувай. И знай, че фашистката пропаганда се преследва от закона.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Западът страшно удобно премълчава това:

1200px-MunichAgreement.jpg?2021040500121

Та, не е само Йосиф Сталин подписал договор с Адолф Хитлер.

Гопожо, /то не знанма ках към тебе/, ама , я ми кажи коко пари плащаш, като данък? Месец по месец!

Знаеш. ли - не ми пука за тебе!

преди 16 минути, petie1 написа:

Хубаво, в Европа я започнаха хитлep u cталин. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.