Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 3 минути, gross написа:

Казваш че евреите могат за стрелят и по мирни хора защото са щит на терористите?! Ако са различни ще гледат да няма невинни жертви.Нали затова казвам че са същите като Хамас.

Те и на българите са неблагодарни въпреки 50000 спасени в България от Хитлер.Спомни си какво каза Соломон Паси - Майната му на православието. Същите тия евреи съсипаха авиокомпанията Балкан която Иван костов им подари за 150 000 $.А в нета чел ли си какви ни наричат/разрови се в нета от преди година и повече/ Доброжелателни и благодарни хора ли са?

Абсолютна паплач са, то не е и случайно че още на времето египтяните са ги третирали като добитък.

Искам тия които вечно врякат за терористи, рашисти и пр. глупости добре да си помислят какво се случва в момент в Газа и откога всъщност продължават тези неща там, ся се сетете какво се случва в Украйна и какъв е техния т.нар. президент, ся си помислете кой стои зад тоя т.нар. президент и зад натрапниците.

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Не бе гнусно ватнишко човекоподобно, евреите ще направят всичко възможно за да няма цивилни жертви

Ааааха ще направят, дотука изтрепаха сигурно вече хиляди сред които и маса деца, събориха и болница(Айде за болницата още спорят), ама иначе ще внимават да.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 30 минути, Bubbles написа:

Абсолютна паплач са, то не е и случайно че още на времето египтяните са ги третирали като добитък.

Искам тия които вечно врякат за терористи, рашисти и пр. глупости добре да си помислят какво се случва в момент в Газа и откога всъщност продължават тези неща там, ся се сетете какво се случва в Украйна и какъв е техния т.нар. президент, ся си помислете кой стои зад тоя т.нар. президент и зад натрапниците.

Ааааха ще направят, дотука изтрепаха сигурно вече хиляди сред които и маса деца, събориха и болница(Айде за болницата още спорят), ама иначе ще внимават да.

Така е Евреите правят същото в което обвиняват Хамас но убиват демократично децата и жените и мирно взривиха църквата и цели квартали ...да не изреждам нататък..Хич не им харесва когато им казвам истината на тия тук но ги разбирам напълно.Има два варианта: На едните им плащат и са си продали душата на дявола/по точно на САЩ/ или са толкова тъпи че не могат да го разберат.Направо съм изумен в това ли са се превърнали хората в България? Не си правят сметката че ако ни намесят във война в Украйна както им се иска  народа първо на нашите малоумници ще потърси сметка.

преди 6 часа, Bubbles написа:

Що не те впечатли, когато Хамас влезе в Израел да избива цивилни като основна цел?

преди 7 часа, gross написа:

Казваш че евреите могат за стрелят и по мирни хора защото са щит на терористите?! Ако са различни ще гледат да няма невинни жертви.Нали затова казвам че са същите като Хамас.

Те и на българите са неблагодарни въпреки 50000 спасени в България от Хитлер.Спомни си какво каза Соломон Паси - Майната му на православието. Същите тия евреи съсипаха авиокомпанията Балкан която Иван костов им подари за 150 000 $.А в нета чел ли си какви ни наричат/разрови се в нета от преди година и повече/ Доброжелателни и благодарни хора ли са?

Само чрез Лукойл Русия ни цака с поне 150 милиона. На месец. Вариант да достигнат до избилите  децата им без да има цивилни жертви. Ако беше поне подобие на обективен шеше да осъдиш действията на Хамас и тогава да напишеш "НО не трябва да страдат цивилни и от Газа."

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Що не те впечатли, когато Хамас влезе в Израел да избива цивилни като основна цел?

Само чрез Лукойл Русия ни цака с поне 150 милиона. На месец. Вариант да достигнат до избилите  децата им без да има цивилни жертви. Ако беше поне подобие на обективен шеше да осъдиш действията на Хамас и тогава да напишеш "НО не трябва да страдат цивилни и от Газа."

Какъв Лукойл,каква Русия? За тях си направи друга тема и там дрънкай за тях.Тук темата е за войната.

Къде видя че не съм осъдил действията на Хамас.Напротив това което направиха е ужасно но факт е че и еврейската държава отговаря по същия варварски начин.Схващаш ли какво казвам?

Ти като евреин или техен фен защо не отидеш да помогнеш на твоята мила родина? Мил ти е живота нали?

А защо не коментираш отношението на евреите към българите? Или поне на "вашия" Соломон Паси за думите му към България - Майната му на православието. Да те псуват в лицето е много мило нали? И де да беше само това.

Ако българин каже така за евреите щеше да стане политически въпрос.То на тях всичко им е позволено.За останалите прочети в Талмуда - там евреите са хора а другите животни.

Сега пак почни за дърдориш за Путин ,Лукойл или Радев и да не забравиш Костадинов че нещо много пречи на някой напоследък.Ти господинчо защо не си направиш тест за IQ.  за да си прецениш капацитета?

преди 54 минути, gross написа:

Какъв Лукойл,каква Русия? За тях си направи друга тема и там дрънкай за тях.Тук темата е за войната.

Къде видя че не съм осъдил действията на Хамас.Напротив това което направиха е ужасно но факт е че и еврейската държава отговаря по същия варварски начин.Схващаш ли какво казвам?

Ти като евреин или техен фен защо не отидеш да помогнеш на твоята мила родина? Мил ти е живота нали?

А защо не коментираш отношението на евреите към българите? Или поне на "вашия" Соломон Паси за думите му към България - Майната му на православието. Да те псуват в лицето е много мило нали? И де да беше само това.

Ако българин каже така за евреите щеше да стане политически въпрос.То на тях всичко им е позволено.За останалите прочети в Талмуда - там евреите са хора а другите животни.

Сега пак почни за дърдориш за Путин ,Лукойл или Радев и да не забравиш Костадинов че нещо много пречи на някой напоследък.Ти господинчо защо не си направиш тест за IQ.  за да си прецениш капацитета?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FzmkFN5fraMm81V4TtA4EUY8QZFaNgLLWkwH8kbeU5wywSPJxU51Zw8brHNq2Gjjl&id=1626835751. Костадинов пречи на хората с малко интелект да станат нормални и като плашило, което да прави партии като ГЕРБ и ДПС да изглеждат нормални 

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FzmkFN5fraMm81V4TtA4EUY8QZFaNgLLWkwH8kbeU5wywSPJxU51Zw8brHNq2Gjjl&id=1626835751. Костадинов пречи на хората с малко интелект да станат нормални и като плашило, което да прави партии като ГЕРБ и ДПС да изглеждат нормални 

Знаеш ли лафа :На калпавия х**  всичко му пречи.Уж си много печен :laughing5: Ще ти повторя въпроса ама не ми носи вода от 10 кладенеца а нещо по конкретно по въпроса.Ако шефа разреши разбира се.Все пак ти плаща.

*Защо не коментираш отношението на евреите към българите? Или поне на "вашия" Соломон Паси за думите му към България - Майната му на православието. Да те псуват в лицето е много мило нали? И де да беше само това.

Ако българин каже така за евреите щеше да стане политически въпрос.То на тях всичко им е позволено.За останалите прочети в Талмуда - там евреите са хора а другите животни.*

преди 2 часа, gross написа:

Знаеш ли лафа :На калпавия х**  всичко му пречи.Уж си много печен :laughing5: Ще ти повторя въпроса ама не ми носи вода от 10 кладенеца а нещо по конкретно по въпроса.Ако шефа разреши разбира се.Все пак ти плаща.

*Защо не коментираш отношението на евреите към българите? Или поне на "вашия" Соломон Паси за думите му към България - Майната му на православието. Да те псуват в лицето е много мило нали? И де да беше само това.

Ако българин каже така за евреите щеше да стане политически въпрос.То на тях всичко им е позволено.За останалите прочети в Талмуда - там евреите са хора а другите животни.*

Я, колко пъти руснаци са ни нападали в реалността, остави вербално, ти се опитваш от един случай на който като проверих никъде не излиза контекста в който е казан да правиш обобщения, препечения. Считам евреите за велик народ с огромен принос във всяка една наука и изкуство. Ама наистина огромен, за разлика от руснаци, палестинци и за съжаление нас българите. Който взема цент, стотинка или каквото и да е за писането тук, бел ден да не види. Та леко с шефа, аз не съм платена или полезен идиот копейка.

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Е как що?! Не четеш внимателно :) 

Абсолютна паплач са тия шибани чифути, още египтяните са ги видели и са ги третирали както подобава. Само Хитлер и газовите камери забрави да каже, че са оправдани. Сега ислямистките главорези вършат съвсем нормални неща, предизвикали са ги, евреите си го заслужават. 
Но да не се объркаш случайно, той е неутрален. И за Украйна е неутрален, ама само да знаеш къв пеерас са сложили Илюминатите за президент, че да разпалва войни и да дразни Матушката...

Сигурен съм, че има много приятели евреи у Францията и постоянно им отваря очите каква паплач са. Като с приятелите му гейове, на които им отваря очите, че са психично болни. 

Я, колко пъти руснаци са ни нападали в реалността, остави вербално, ти се опитваш от един случай на който като проверих никъде не излиза контекста в който е казан да правиш обобщения, препечения. Считам евреите за велик народ с огромен принос във всяка една наука и изкуство. Ама наистина огромен, за разлика от руснаци, палестинци и за съжаление нас българите. Който взема цент, стотинка или каквото и да е за писането тук, бел ден да не види. Та леко с шефа, аз не съм платена или полезен идиот копейка.

Пак ми носиш вода от 100 места.

Евреите никак не ме вълнуват и дори не ми пука че са неблагодарни за спасените от българите 50 000 човека.Но не желая да имам нещо общо с хора които се държат с нас сякаш имаме задължение към тях.Вероятно и за наглия Соломон Паси не знаеш нищо.Но ме вълнува когато хора които не се имат за българи да ни казват какво да правим в собствения си дом.Утре такива като него с лекота че ти пратят повиквателна за фронта.И не ми показвай приноса на евреите защото всичко което са направили си е за тях.Нека си го ползват със здраве.А пък ако бяха толкова велики щяха да имат държава като САЩ или нещо такова.Повечето неща са пропаганда.Искам само нас да не закачат.

Прочети и виж колко може да е благодарен един евреин.Затова няма нужда от такива "приятели".Да се оправят както си знаят.

Защо ви мрази толкова Соломон   👇 ---  автор Кеворк Кеворкян 👇

https://trud.bg/защо-ви-мрази-токова-соломон/

Който взема цент, стотинка или каквото и да е за писането тук, бел ден да не види. Та леко с шефа, аз не съм платена или полезен идиот копейка.

Тцъ....ти никога не си кълнял никой.

:rolleyes:

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Как пък реши че не ме е впечатлило?
Плюс това там напрежението е постоянно и няма да стихне докато натрапниците не се разкарат, съответно това че са отвлякли N броя души не е прецедент, но в момента се използва като повод за извършване на геноцид.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Само Хитлер и газовите камери забрави да каже, че са оправдани.

Е, може да го е срам да си каже, но няма проблем да подкрепя тези, които го казват :giggle1:

преди 1 час, petie1 написа:

Абе накрая ще си стиснем ръцете че оня мустакат австрийски художник е бил прав за евреите хихи

преди 1 час, Bubbles написа:

Плюс това там напрежението е постоянно и няма да стихне докато натрапниците не се разкарат, съответно това че са отвлякли N броя души не е прецедент, но в момента се използва като повод за извършване на геноцид.

Решава се "Еврейският въпрос" и в Палестина ще има мир. Нещо подобно като отпреди 15 години, нали? :giggle1:

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Gaza_(2007)

преди 2 часа, gross написа:

Пак ми носиш вода от 100 места.

Евреите никак не ме вълнуват и дори не ми пука че са неблагодарни за спасените от българите 50 000 човека.Но не желая да имам нещо общо с хора които се държат с нас сякаш имаме задължение към тях.Вероятно и за наглия Соломон Паси не знаеш нищо.Но ме вълнува когато хора които не се имат за българи да ни казват какво да правим в собствения си дом.Утре такива като него с лекота че ти пратят повиквателна за фронта.И не ми показвай приноса на евреите защото всичко което са направили си е за тях.Нека си го ползват със здраве.А пък ако бяха толкова велики щяха да имат държава като САЩ или нещо такова.Повечето неща са пропаганда.Искам само нас да не закачат.

Прочети и виж колко може да е благодарен един евреин.Затова няма нужда от такива "приятели".Да се оправят както си знаят.

"Не желаеш да имаш имаш работа с хора, които се държат сякаш имаме задължения към тях " ами недей , аз също . Но все пак сега говорим за евреите, не за руснаците. Всичко което са направили си е за тях. Ти, близките ти, аз, човечеството просто го ползваме по подразбиране. Повиквателна можеха да ти пратят заради братски СССР, справка контингента в Чехословакия и Унгария. Велики са, едно тяхно момче стана Бог. Две от основните религии са дело на евреи. Имат множество учени, писатели, поети, писатели хора от всеки дял на изкуството на световно ниво. Ние въртиме няколко велики БГ учени, които са се доказали предимно в чужбина и то САЩ, те изкарват повече на десетилетие от векове.

Вълчев

И тука ли ореш бе доброволецо :)

Ей тая баба еврейка закопа Израел днеска - оставям те да прочетеш какво е казала на журналистите.

IMG_20231024_182722_251.jpg

преди 1 час, N1K17Y написа:

Решава се "Еврейският въпрос" и в Палестина ще има мир. Нещо подобно като отпреди 15 години, нали? :giggle1:

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Gaza_(2007)

Не еврейския, а чифутския(знам че не правиш разлика), и се решава генерално, тези там място нямат, казано и доказано е още преди векове, точка.

преди 3 часа, gross написа:

Кеворк има право да си пише каквото иска. Важно е кой ще му се закачи на куката. Един вече има - @gross

Паси предлага да "скопим лъва" от българския герб заради позицията ни по Украйна (clubz.bg)

passito-2.png

passito.png

Та нещата извадени от контекста се променят много. Ако някъде се намери цялото видео с изказването - "майната му на Православието" ще имаме и друг прочит. Факт е, че го цитират само такива сайтове. А Кеворк, защо пише така, само той си знае.

преди 20 часа, Митко Вълчев написа:

Не. Не превъзхождат по нищо. Просто са с еднакъв калибър оръжие. Хайде пробвай пак , помисли. Не че някога мисленето ти е било силата.

По-малката маса при "еднакъв калибър оръжие" е огромно предимство. Нека ти дам пример с пистолети, като нещо по-просто: Astra 600 и Walther P38. Двата пистолета използват един и същ патрон, събират еднакво количество патрони, правени са по едно и също време, използвани са в Германия. Но първият е по-тежък със 120 гр., което никак не е малко за подобни оръжия. Съответно, първият е бутиков и неизвестен, а вторият - много известен. От първия са произведени ок. 60 000 бр., от втория - ок. 1 000 000.

преди 1 минута, Sargon III написа:

По-малката маса при "еднакъв калибър оръжие" е огромно предимство. Нека ти дам пример с пистолети, като нещо по-просто: Astra 600 и Walther P38. Двата пистолета използват един и същ патрон, събират еднакво количество патрони, правени са по едно и също време, използвани са в Германия. Но първият е по-тежък със 120 гр., което никак не е малко за подобни оръжия. Съответно, първият е бутиков и неизвестен, а вторият - много известен. От първия са произведени ок. 60 000 бр., от втория - ок. 1 000 000.

Човек, има достатъчно информация защо западните танкове са винаги по тежки при еднаква огнева мощ. Само тази причина е достатъчна да избера западния модел за себе си, близките и българите(доколкото моят глас има значение) пред руския.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Тцъ....ти никога не си кълнял никой.

:rolleyes:

Никога. Казаното се отнася за мен и доказва, че не съм продажник като немалка част от отбор Ватенка. Напиши го от твое име и ще съм ПОЧТИ сигурен, че си просто полезен.

преди 50 минути, БаалБек написа:

Кеворк има право да си пише каквото иска. Важно е кой ще му се закачи на куката. Един вече има - @gross

Та нещата извадени от контекста се променят много. Ако някъде се намери цялото видео с изказването - "майната му на Православието" ще имаме и друг прочит. Факт е, че го цитират само такива сайтове. А Кеворк, защо пише така, само той си знае.

Тая статия е от 07.2023 но  това за Соломон Паси съм го чел още през 2015г.Ако е Fake news досега няма начин Паси да не осъди някого за клевета или поне да каже нещо по въпроса че не е вярно.Той не е случаен човек и нямаше да търпи клевети по негов адрес.А той мълчи.Гледал съм много негови/на Паси/ интервюта по телевизия както и клипове.Изключително нагъл и арогантен готов да прати и войници в Украйна.Поне това съм виждал на видео.Такъв не се съмнявам че е казал майната му на православието. От интервютата му съм чувал куп подобни глупости от рода че българите са тъпи и не разбират и т.н.Има доста видеа с него в нета където говори по начин които за един нормален човек са недопостими.Според мен има капацитета да каже подобно нещо.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Ами впечатли се, но успя да се сдържиш да заявиш как точно, предполагам си се възхитил. Не ли, Вата? А сега не може да изтраеш и започна да съдиш Израел.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Избили са стотици цивилни, сред тях много деца. Това е било основната им цел бе, урод.

преди 1 час, Bubbles написа:

Не еврейския, а чифутския(знам че не правиш разлика), и се решава генерално, тези там място нямат, казано и доказано е още преди векове, точка.

Ти кой беше, че написана от теб огромна глупост да е последно инстанция по въпроса. Хуманоид 

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Човек, има достатъчно информация защо западните танкове са винаги по тежки при еднаква огнева мощ. Само тази причина е достатъчна да избера западния модел за себе си, близките и българите(доколкото моят глас има значение) пред руския.

Това показва, че си тъп комунист: "Советская микросхема - самая большая микросхема в мире!"

Виж сега, за пистолет има някаква логика, като свършиш патроните, може да удариш някого с него, в този смисъл - нека е тежък. :emoji_smiley-12:Но, за танковете е противопоказно - тежките танкове хабят повече гориво, маневрират по-трудно, обикновено са по-големи (и по-лесни мишени съответно) и т.н. Ако не си разбрал, основната тенденция в техниката от последните десетилетия е миниатюризацията - изделията стават по-малки при сходни качества с предишните.

преди 1 час, БаалБек написа:

Паси предлага да "скопим лъва" от българския герб заради позицията ни по Украйна (clubz.bg)

passito-2.png

passito.png

Агент Димитър. Окепазил е убавото име.

преди 1 минута, Sargon III написа:

Това показва, че си тъп комунист: "Советская микросхема - самая большая микросхема в мире!"

Виж сега, за пистолет има някаква логика, като свършиш патроните, може да удариш някого с него, в този смисъл - нека е тежък. :emoji_smiley-12:Но, за танковете е противопоказно - тежките танкове хабят повече гориво, маневрират по-трудно, обикновено са по-големи (и по-лесни мишени съответно) и т.н. Ако не си разбрал, основната тенденция в техниката от последните десетилетия е миниатюризацията - изделията стават по-малки при сходни качества с предишните.

Тъпия отново си ти. Порови се русоробе и разбери, защо факта за по тежките танкове е достатъчен нормален човек да предпочете Запада.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Тъпия отново си ти. Порови се русоробе и разбери, защо факта за по тежките танкове е достатъчен нормален човек да предпочете Запада.

От писанията ти лъха неграмотност, така че, подозирам, че и да си чел нещо по въпроса - не си го разбрал. При приблизително еднакви бойни качества на два танка по-лекият от тях е за предпочитане. Обратното може да твърди само височайши идиот. Като теб, например.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Вълчев
И тука ли ореш бе доброволецо :)

Ей тая баба еврейка закопа Израел днеска - оставям те да прочетеш какво е казала на журналистите.

IMG_20231024_182722_251.jpg

Ботокса днес отправи Нава́льный в най-гнойния кенеф на блатото.
Киро Н точка, по този повод  не трябва ли днес, да си на банкет?

Едва ли "Синдрома от Стокхолм" за тази баба е излязал в отпуск?
Израел е демократична държава. Както виждаш никаква цензура. 1 в 1.
Лично началника на ГЩ каза, че всички загинали двойки от лгбт в тази война ще бъдат погребани в общ гроб.
Много по-важно  какво е казал "Зеленият принц".

Израел е най-светската държава в региона. Всеки път като искат да ме впечатлят разни адвансед колхозници спастрили за екзотична екскурзия в Египет, Мароко, Тунис ги приемам с съжаление. Екзотика? ' Ми идете в "Тукайто махала", "Пич Махала" или "Столипиново". Разликата е в език, палми, камили и евтини фурми.

преди 20 часа, Bubbles написа:

Мдаа, шо да не вземат да им харизат и цяла Газа, ако исскаш може и по един вятър да им сторят?

Веднъж ти намекнах. Даже ти обясних в пряк текст.
Толкова ли в тази квадратна картонена кутия не се намерят два синапса и схванат, че се случва на българин, да бъде в неподходящо време на неподходящо място. Тук съм заради "Мъртво море" по заръка на д-р Нолева! И не е мъртво, ами Морето на солта!

Дай да свалим картите на масата. Ако си от родните резани бакладжани признавай, да те блокирам в личния кокошарник от дегенерати. Какъв вятър бе изрусен. Нито съм член на политическия кабинет, ни на военния, че да ми дървиш подобни претенции. Като имаш такива, що не заръча на вашия геронтофил, бабоебеца Макрон. Класическа путинската шестьорка. Дойде, селфира се с Биби. Разните дрън-дрън за общ фронт срещу камиларите и там да му върнат 30-те отвлечени франсета в Аза. Те пък били чифути за тебе и кучета ги яли.

Нали Египет са им братя. Що ги гърбят? Защо Египет им организира полеви болници вътре в Аза? А? А не на Синай?
Защо Египет наби тръба от Средиземно море през 2014г в тунелите и започна да ги дави? Нещо за този вятър знаеше ли.? Че и газ особен им компресира.

Темата до днес отчита над 36к импресии. В Ашдод пристигна български кораб "Рожен". За много от роднините на моряците давах/давам конкретна информация. Задължително делите на 10 писаното от българските журналя. Това е третата каста, която ако бе волята ми бих кастрирал. Копи-пейст и доизкосуряване от класически плашипутарници. Губят ми времето тези драскачи и всяка нощ на родители, роднини и верни приятели от България повтарям само едно - заебете тези жълтури и си гледайте Йълдъз с кеф.

Днес някакви нови клошари се обадиха. "Армията на исляма". Целиха по летището.
Честито им, нахвърлиха листовки и довечера стартира профилактика. За всеки адрес на подобен камилар еди колко си сухо, а за камилара-бабаит нова бяла палатка. Байден задържа шоуто за още някой друг ден, защото имал да изтегля над 100 000 американски граждани.

Стига толкова хумус и египетска пита за тази вечер ...

преди 35 минути, Митко Вълчев написа:

Ти кой беше, че написана от теб огромна глупост да е последно инстанция по въпроса. Хуманоид 

Не съм го казал аз това, казали са го хората преди векове.

И ако обичаш форума си има правила, следвай ги!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.