Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

Ционистите ги чака това, което им се случи на германците след края на ВСВ . Пълно изселване. Изгонени германци от Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Нидерландия, Белгия, Люксембург, Франция, Дания, Великобритания, Италия............Натирени във тяхната си Германия.

Само дето ционистите нямат родина. По - добре да не ги каним в Европа, че ще си харесат нашите държави. Или Дания да им даде Гренландия и там да си живеят изолирани и самички, или по - добре да бъдат избити. Сектантите не подлежат на асимилация и цивилизоване.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Смяташ ли че злобата ти към милиони човешки същества е оправдана? Защо не искаш мир, а война и страдания? 

Злобаота ми е към тези ционисти, които избиха милиони невинни палестинчета, а други подлагат на глад, безводие и липса на медицинска грижа. За мен това са уроди.

Нормалните евреи са в Европа, обличат се светски, имат европейски имена и говорят европейски езици, образовани са и работят.

Ционистите нямат място в цивилизована Европа.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 12 минути, Anneliese написа:

...

Надявам се децата на всички ционисти да останат без диализа изобщо!

...

преди 7 минути, Anneliese написа:

На тая продажна и аз не знам каква, и пожелавам детето и никога да няма достъп до диализа! ...

...

Просто да ги запазя за следващия път, когато оревеш форума, че нямаш достъп до медицинска помощ... което, надявам се, няма да ти се случи... ако дотогава не ти е извил шийгуна някой с болно дете... което също се надявам, че няма да ти се случи.

ГНУСНИ УРОДИ! МАСОВИ УБИЙЦИ!

Цитат

Сега чета, че Израел бомбардират и южната част на Газа. Мислех, че призоваха цивилните да отидат там, докато бомбардират северната част.
Сега са им казали да се върнат обратно или вече няма значение кой къде е?

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 4 минути, Anneliese написа:

Злобаота ми е към тези ционисти, които избиха милиони невинни палестинчета, а други подлагат на глад, безводие и липса на медицинска грижа. За мен това са уроди.

Нормалните евреи са в Европа, обличат се светски, имат европейски имена и говорят европейски езици, образовани са и работят.

Да ама ти с тези желания да направиш радиоактивен прах от твоите врагове няма ли да убиеш много невинни? Защо не призоваваш към мир като цяло ами искаш милиони жертви?

преди 1 минута, lebel написа:

Просто да ги запазя за следващия път, когато оревеш форума, че нямаш достъп до медицинска помощ... което, надявам се, няма да ти се случи... ако дотогава не ти е извил шийгуна някой с болно дете... което също се надявам, че няма да ти се случи.

А тази жена с какво право се изказва за палестинчетата като за боклуци и животни? НЯМА ПРАВО! ИМА ПРАВО САМО ДА МЪЛЧИ!

Тая се е взела за по - велика расово от тях! Сигурно и на това учи собствените си деца!

ТАКИВА ХОРА ГИ МРАЗЯ!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Да ама ти с тези желания да направиш радиоактивен прах от твоите врагове няма ли да убиеш много невинни? Защо не призоваваш към мир като цяло ами искаш милиони жертви?

Какъв мир с гнусна секта, въобразила си, че  Светите земи и принадлежат? След 2000 години!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Какъв мир с гнусна секта, въобразила си, че  Светите земи и принадлежат? След 2000 години!

Тоест ти искаш да загиват хора по прицип и то всякакви? Няма как да в една война да изчезне само "сектата", която мразиш. Ще пострадат много други невинни. В случая разпалваш 3-та световна с тези призиви, не мислиш ли?

преди 10 минути, maxthon написа:

Е кое от цял свят не разбра? Тук изобщо не става дума за части.

Ама ясно, че така пише в спуснатите ти опорки. Аз питам за доказателства? Твърденията на платен Трол за нещо не са доказателство, по скоро навеждат на мисъл за сигурна лъжа.

Тоест ти искаш да загиват хора по прицип и то всякакви? Няма как да в една война да изчезне само "сектата", която мразиш. Ще пострадат много други невинни. В случая разпалваш 3-та световна с тези призиви, не мислиш ли?

Сектата е заобиколена от куп вражески държави. Верно ли си мислиш, че ще оцелеят? Че САЩ заради тях ще се включат във войната? Защото ще се включи и Русия и рискът да им изчезне Вашингтон от географската карта на САЩ е много голям.

Ама ти се хили. Вярвай на американската пропаганда. Тяхното са само лъжи. Защо не влизат в Иран, ? Смеят ли, според теб?

Щом ВСВ измете нацистите от лицето на Земата, ТСВ ще направи същото със ционистите и украинските нацисти.

преди 12 минути, Anneliese написа:

Ционистите ги чака това, което им се случи на германците след края на ВСВ . Пълно изселване. Изгонени германци от Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Нидерландия, Белгия, Люксембург, Франция, Дания, Великобритания, Италия............Натирени във тяхната си Германия.

Само дето ционистите нямат родина. По - добре да не ги каним в Европа, че ще си харесат нашите държави. Или Дания да им даде Гренландия и там да си живеят изолирани и самички, или по - добре да бъдат избити. Сектантите не подлежат на асимилация и цивилизоване.

Всъщност и в медицината евреите имат такъв принос, че ако не бяха те с твоите проблеми най вероятно отдавна щеше да си в един по добър (или лош) свят.

Сектата е заобиколена от куп вражески държави. Верно ли си мислиш, че ще оцелеят? Че САЩ заради тях ще се включат във войната? Защото ще се включи и Русия и рискът да им изчезне Вашингтон от географската карта на САЩ е много голям.

Ама ти се хили. Вярвай на американската пропаганда. Тяхното са само лъжи. Защо не влизат в Иран, ? Смеят ли, според теб?

Щом ВСВ измете нацистите от лицето на Земата, ТСВ ще направи същото със ционистите и украинските нацисти.

Аз те питах друго. Нека те попитам пак. Колко хора си готова да жертваш, ако си на мястото на взимащите решения какво да се случи?

Аз те питах друго. Нека те попитам пак. Колко хора си готова да жертваш, ако си на мястото на взимащите решения какво да се случи?

Колкото трябва, за да получат палестинците земята си, която си е тяхна по право. И колкото трябва, за да изчезнат завинаги откачените идеологии на нацизма и ционизма!!!!

Да речем, че виждайки някои хора как се държат и имайки примера на един човек, разбирам, че понякога се налага да си безскрупулен. За да не изчезна истинската цивилизация.

Чакам да видя САЩ колко са готови да влязат в огъня заради Израел.

току-що, Anneliese написа:

Колкото трябва, за да получат палестинците земята си, която си е тяхна по право. И колкото трябва, за да изчезнат завинаги откачените идеологии на нацизма и ционизма!!!!

Да речем, че виждайки някои хора как се държат и имайки примера на един човек, разбирам, че понякога се налага да си безскрупулен. За да не изчезна истинската цивилизация.

Тъпо негодно наци

преди 3 минути, Anneliese написа:

Кои държави според теб заслужават да съществуват след 3-тата световна война и каква система на управление трябва да имат? Коя ще е водещата държава в новия световен ред след края на 3-тата световна?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Кои държави според теб заслужават да съществуват след 3-тата световна война и каква система на управление трябва да имат? Коя ще е водещата държава в новия световен ред след края на 3-тата световна?

Русия и Китай ще са водещите. Заедно.

Израел заминава,  За САЩ не знам, но вече никой няма да ги брои за морален стожер. Всички прогледнаха какви са и какво защитават.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Ама ясно, че така пише в спуснатите ти опорки. Аз питам за доказателства?

Не четеш хубаво. Каква опорка има спусната от освободен от тунелите заложник?

Русия и Китай ще са водещите. Заедно.

Израел заминава,  За САЩ не знам, но вече никой няма да ги брои за морален стожер. Всички прогледнаха какви са и какво защитават.

Тогава коя от двете държави ще е най-водещата на света? Все пак ще има някоя най-най. Интересно ми е какво мислиш.

преди 45 минути, maxthon написа:

Е цял свят го знае това, ти още не знаеш. Когато стреляш на място, което нямаш нито един враг, а самият той се намира на няколко десетки метра под земята, това какво говори за стрелбата горе? Стреляш някъде с ясното съзнанание, че го правиш на неправилното място. Или казано по друг начин стрелят целенасочено да избиват цивилно население. Интересно и NYT гърми с анализ на видеото, което предоставиха израелците като доказателство, че не са стреляли те по болницата. Интересно ще ти е да прочетеш какво са написали.

Виждам, че пак ти е свършила аргументацията.

Интересно! Значи може да се съсипе цял Мариуполь заради Азовсталь, обаче другото е нереднно.

преди 1 минута, parmobil написа:

Интересно! Значи може да се съсипе цял Мариуполь заради Азовсталь, обаче другото е позволено.

Мариупол е в Палестина? Ако ми предоставиш солидни аргументи, че се намира там може пък и да направим дискусия за този град. Ако не можеш не спами темата ако обичаш.

преди 8 минути, Гражданин написа:

Задаваш изключително глупав въпрос.
Всяка държава има право да съществува, проблема е в това че държава израел НЕ съществува, това е измислица, територията на която се помещава тази измислица е палестинска, надявам се хващаш разликата с другите държави и няма да ме караш да ти обяснявам каква е тя.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Задаваш изключително глупав въпрос.
Всяка държава има право да съществува, проблема е в това че държава израел НЕ съществува, това е измислица, територията на която се помещава тази измислица е палестинска, надявам се хващаш разликата с другите държави и няма да ме караш да ти обяснявам каква е тя.

Въпросът ми беше към @Anneliese и пожелах тя да отговори коя ще е най-могъщата сила на света (според нея). Какво смятам аз и как ще отговоря на подобно зададен въпрос по-късно ще кажа.

току-що, Гражданин написа:

Въпросът ми беше към @Anneliese и пожелах тя да отговори коя ще е най-могъщата сила на света (според нея). Какво смятам аз и как ще отговоря на подобно зададен въпрос по-късно ще кажа.

Ами нека ти отговори.
А защо трябва да има непременно НАЙ МОГЪЩА СИЛА?

преди 12 минути, maxthon написа:

Не четеш хубаво. Каква опорка има спусната от освободен от тунелите заложник?

Мъко, чета прекрасно. Ти си очевАден платен трол, който спами темата пълнейки с безсмислени и лъжливи постове. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Мъко, чета прекрасно. Ти си очевАден платен трол, който спами темата пълнейки с безсмислени и лъжливи постове. 

Каза някой, който работи за американското посолство.

току-що, Митко Вълчев написа:

И кое от изказването на освободеният заложник е лъжа? Защото това е моя аргумент. И ако аз лъжа, значи това прави и заложника. Четеш прекрасно и до там. Последващото и не по-малко важно действие липсва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.