Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 7 минути, Sargon III написа:

Нека се кълцат взаимно резаците, през чепа са ми. Обаче... Ако, чифутите ги набабанят и те тръгнат да бягат по света, бихте ли се съгласили да идват у нас, особено в големи количества? Не ни стигат мангалите... :36:

Mани, пепел ти на устата. Диваци не ни трябват. Е наще копейки кат ги оплакват, да бягат при тях.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 15 минути, Sargon III написа:

Нека се кълцат взаимно резаците, през чепа са ми. Обаче... Ако, чифутите ги набабанят и същите тръгнат да бягат по света, бихте ли се съгласили да идват у нас, особено в големи количества? Не ни стигат мангалите... :36:

Що не си ги прибират братята мюсюлмани-резаци, ами чакат лошите лицемерни западняци да ги прибират?  

преди 2 минути, Coco1 написа:

Mани, пепел ти на устата. Диваци не ни трябват. Е наще копейки кат ги оплакват, да бягат при тях.

Аз не знам кой кого трябва да оплаква. Ами, мисля си, ако подкрепяш Украйна, по-логично е да подкрепяш Палестина - има паралел между двете. Окупирани държави, нискотехнологични, с неграмотно население и скапана инфраструктура, разчитат на чуждо финансиране, свърталища на терористи...

Та, аз съм неутрален към конфликта в Палестина, но чифутите са ми по-антипатични от арабелите. Мисълта ми е, че може и чифутите да се наложи да емигрират, ще се сетят за България, която някога е била наивно благосклонна към тях и да решат да се насочат насам. Аз лично няма да съм доволен.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Що не си ги прибират братята мюсюлмани-резаци, ами чакат лошите лицемерни западняци да ги прибират?  

Имах предвид чифутите да си бият камшика от Близкия изток.

преди 4 минути, Sargon III написа:

Аз не знам кой кого трябва да оплаква. Ами, мисля си, ако подкрепяш Украйна, по-логично е да подкрепяш Палестина - има паралел между двете. Окупирани държави, нискотехнологични, с неграмотно население и скапана инфраструктура, разчитат на чуждо финансиране, свърталища на терористи...

Та, аз съм неутрален към конфликта в Палестина, но чифутите са ми по-антипатични от арабелите. Мисълта ми е, че може и чифутите да се наложи да емигрират, ще се сетят за България, която някога е била наивно благосклонна към тях и да решат да се насочат насам. Аз лично няма да съм доволен.

Като копейка си обвързан да бъдеш за арабелите, нормално е. Проблема при вас е че всички обичате третия свят но никой не си и помисля да се установи там.

преди 11 минути, miro20 написа:

Кое там е цивилно население ?

От един клип правиш генерален извод за всички там? И като каза там.... Там е зона оградена с мрежа, а по нея тече ток. Концлагер ли е? Не отговаряй такова си е.

току-що, maxthon написа:

От един клип правиш генерален извод за всички там? И като каза там.... Там е зона оградена с мрежа, а по нея тече ток. Концлагер ли е? Не отговаряй такова си е.

Не само от това си правя изводи . Съвсем официална хронология :

F9XxpT9XoAAao7R?format=jpg&name=medium

преди 1 минута, miro20 написа:

Не само от това си правя изводи . Съвсем официална хронология :

Е вземи освен снимките за изплюеш и някоя друга дума какво значат те. Поне според теб. Защото ще наречеш всеки един от тях терорист. Всичко е въпрос на гледна точка. Бих попитал какво би те накарало да станеш терорист (за едни такива, за други не) в собствената ти държава? Дали окупация би те накарала?

преди 8 минути, Sargon III написа:

Нека се кълцат взаимно резаците, през чепа са ми. Обаче... Ако, чифутите ги набабанят и същите тръгнат да бягат по света, бихте ли се съгласили да идват у нас, особено в големи количества? Не ни стигат мангалите... :36:

Холандската педрила ви намекна, че Шенген не ви свети в близко време. Екскурзийка в Норвегия, а после в Исландия ми даде отговор, защо тези народи са показали среден пръст на ЕС. Нахер с пляжа и без това българина е путьофил. Рубли, кардани за москвичи, Альоша, сибирски шишарки и там армаганите от Берёзка.

Но към въпроса с едно малко условие. Всичкото камилар, да го инсталират в Берковица. Държа лично Кадиров да извърти две минарета, нали искаше да идва в Аза и да се бори, като онзи шуменския бибисикем, на когото винаги напомням да оножда родителя си #2. Запомнете - много талк съхраняваше резиново изделие #3 изправно. Oт 2008г та до днес няма край този талк. Не му е лесно да се движи в насрещното и изпреварва отдясно. И в добавка общо порцеланово пони с 50 пакистанеца и тя отекна на сульо-пульовската.

На минаретата задължително система макинтош, та в 03.00ч да реват право в спалнята на принцесата "алллах акбар".
Апропо, акбар на иврит се превежда мишка. 🤣

преди 2 минути, Coco1 написа:

Като копейка си обвързан да бъдеш за арабелите, нормално е. Проблема при вас е че всички обичате третия свят но никой не си и помисля да се установи там.

Ма не съм за арабелите, готин - неутрален съм. Не казвам, че чак мед ми капе на сърцето, като виждам, че рязаните карабини (арабели и юдеохазари) се трепят, но не ми и пука. Не взимам страна, просто мразя лъжите и лицемерието, присъщи на чифутите. Гръмнаха болница, църква, избиха 7-8 хиляди невинни, а се правят на жертви... Така че, ще се радвам, ако накрая на тези тарикати им влезе дълбоко и четвъртито.

преди 3 минути, Sargon III написа:

Ма не съм за арабелите, готин - неутрален съм. Не казвам, че чак мед ми капе на сърцето, като виждам, че рязаните карабини (арабели и юдеохазари) се трепят, но не ми и пука. Не взимам страна, просто мразя лъжите и лицемерието, присъщи на чифутите. Гръмнаха болница, църква, избиха 7-8 хиляди невинни, а се правят на жертви... Така че, ще се радвам, ако накрая на тези тарикати им влезе дълбоко и четвъртито.

"Неутралните" комунисти всички ви знаем. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Е вземи освен снимките за изплюеш и някоя друга дума какво значат те. Поне според теб. Защото ще наречеш всеки един от тях терорист. Всичко е въпрос на гледна точка. Бих попитал какво би те накарало да станеш терорист (за едни такива, за други не) в собствената ти държава? Дали окупация би те накарала?

Аз ти се чудя за какви пари си кривиш душата и съвестта.... ама не те питам, защото не ме интересува :) 

Първо се чудех как Рашистан - "образеца" на православието използва чеченски ислямистки главорези  в Украйна. Сега въобще не се чудя че Рашистан е на страната на ислямистките главорези .

Всичко си е напълно логично . Не религия, не народност, а терористичната същност на режимите ви обединява.

Просто наблюдавам как ти и другите зад ник-а ти , прагматично си следваш рашистките опорки без грам чувства.

И в това намирам нещо положително . Защото знаеш прекрасно каква е истината която искаш да изкривиш и обрнеш в интерес на пропагандата си :) 

Още по темата :

Цитат
Ти значи оправдаваш убийствата на палестински граждани ,оправдаваш икономическата блокада ,оправдаваш насилственото изселване и заселване на евреи на западния бряг ?
Или тези неща ги пропускаш или не вярваш в тях ,щот ти пречат на тролската опорка?

Цитат
Израел с подобни акции и други рискуват да настроят интернационалното обществено мнение срещу себе си. Гутиереш трябва да си затвори очите ли, да мълчи угоднически в пристрастие към тях?

Вчера четох статия за анти-Израел позицията на студенти и преподаватели в елитните американски университети - Харвард, Станфорд, Корнел; без да посочват вина повечето, някои открито наричат Израел окупатор, споделят мнението на Гутиереш - терористичните нападения не са се случили във вакуум, без това да ги оправдава. В отговор биват категоризирани като полезни "идиоти" - каймакът на световната, не само американската, бих казала, интелигенция! Интересното е, че голяма част са доста либерални, нео-леви, и в подобни случаи (напр. Украйна-Русия) първи са заемали позиция на заклеймяване на агресора. Сега, в случая с Харвард, ръководството го прави уклончиво, след дни, едва когато богати израелски меценати оттеглят спонсорство на университета.

:yanim::yanim::yanim:

Я какъв арогантен тон вадят някои..................... Държат ни сметка на кого съчувстваме.................... Откъде накъде? Ще си съчувстваме на който си решим! Точка!

Цитат
Омръзна им на хората да обясняват, че всичко започна на 7.10. Преди това няма значение какво е било, как не разбрахте... И защо си позволявате да съчувствате на невинните палестинци, след като на 7-ми изродите на Хамас убиха 1500 невинни израелци?

преди 4 минути, miro20 написа:

Аз ти се чудя за какви пари си кривиш душата и съвестта.... ама не те питам, защото не ме интересува

Пробвай се да отговориш на терористическия въпрос. И мога да ти дам и пример от нашата история. И пак е въпрос на гледна точка. За нас хайдутите са били борци за свобода, но за османците са си били чиста проба терористи, които нарушават установения ред в империята. Би ли приел да станеш един съвременен хайдутин и при какви условия? Може пък отговора на този въпрос да те накара да влезеш в обувките на палестинците и да разбереш защо го правят. Обяснението е само едно - окупация.

преди 11 минути, miro20 написа:

Защото знаеш прекрасно каква е истината която искаш да изкривиш и обрнеш в интерес на пропагандата си

Истината е, че и двете страни действат по абсолютно един и същи начин.

преди 13 минути, maxthon написа:

...

Чукча не читател - чукча трол.

хамас е ислямска организация. Тя не иска никаква държава Палестина да създава, освобождава и прочие. Тя иска да унищожи Израел и на нейните руини да създаде шариат. А после, да започне износ на ислямска революция. Следват Египет, Йордания, Ливан и така до края на света.

Това са думи на Зеления принц. Вербуван от Израел. Син на един от главатарите по време на създаване на хамас.
Понял чугун!

преди 1 минута, Profruit написа:

Това са думи на Зеления принц. Вербуван от Израел.

Ще стигнеш до това кой и с каква цел е създал Хамас. Топло, но още малко не стига да е горещо.

Цитат
Така например са пострадали 4-ма египетски работници от тези, които са се опитвали да поправят КПП-то, за да стане годно за използване след разрушенията от някоя от бомбардировките, които са общо четири  - по думите на египетския външен министър /около 2:30/. Явно израза "бомбардировки близо до КПП", може да се замени директно с "бомбардировки на КПП" в южната част.

https://edition.cnn.com/audio/podcasts/amanpour/episodes/520a2ab … 832a-b09e0133d1c2

Тия се взеха много насериозно и съвсем си повярваха!

Цитат

Няма как да ги изпратиш, Израел вече каза че няма да допуска представители на ООН.

Вижте западните агентки само как преиначават историята, според както им плащат и им е удобно............. Сърбия била бомбардирана заради Сребреница.................. Бях на 15 години тогава, четях вестници и отлично помтня, че не заради Сребреница стана бомбения терор, а заради пустото Косово.................. Помня и снимката с уцеления от натовци цивилен автобус на градския транспорт в Белград, пълен с цивилни...................... Снимката много удобно я няма в интернет................

И как си противоречат само.......................Мразят палестинските мюсюлмани, но жалят косоварките такива...................

За тия уродки, 89 убити сръбски деца не значат нищо. Боклуци! Сред тези деца има мои връстници, останали завинаги на 15............. Някои от тях и недоживяли петнадесетия си рожден ден..............

Цитат

Сърбите ги нападнаха заради Косово, а не заради Сребреница, което се случва в  Босненската война.

А в момента лидера на албанските косовари Хашим Тачи (бивш вече президент) и още двама високопоставени са подсъдими в Хага за военни престъпления и престъпления към човечеството (вкл. за търговия на органи от военнопленици).

преди 11 минути, lebel написа:

Шегуваш се.

Не. Този отдавна съм ги блокирал.
Митоман и болшевик в един флакон. Налива вода, в която желаното му се иска да е  действително. Какъв ток го друса този? Стената е бетонна и то няколко метра под земята срещу тунелите. За йаре ияре едва ли има идея какво от Рафаел, но нали баш партийците на камиларите отидоха в кремъл днес, да целуват ръката на джуджи и чичо-трол  се изръси в тук, за да си заработи болшевишките сребърници.

И не 72 девственици, ами 72 агента от ШАБАК чакат горе. Вариант на Кобзон концерт.

Цитат

700 000  души са се евакуирали на юг,  30 000 вече се връщат на север, защото са уморени да обикалят под израелския огън, на юг е препълнено, укритията на юг са разрушавани от израелски бомбардировки и им е все едно дали ще умрат на север в дома си или ще ги убият в палатката на юг.

https://www.timesofisrael.com/idf-gaza-resident-says-hamas-preve … nds-return-north/

Аз я знам реакцията - на някои хора ще им писне от Израел и евреите и ще има повторение на "Кристалната нощ". Но този път от мен нямат грам съчувствие.

Цитат

Израел не може да влезе по суша в Газа. Над половината от заложниците имат чуждо гражданство или и чуждо, освен израелско. Има американци, немци, французи, аржентинци, тайландци, непалци.

Какво ще е общественото мнение в тези държави ако влизането на израелската армия доведе до обезглавяване на заложници? С това ни плашат Хамас и ще го направят за да осигурят освобождаването на Баргути и други важни клечки.

Израел е поискал населението да се евакуира за да види колко са, долу горе, откъде се снабдяват с вода и храна, наистина ли им липсва гориво, вода и храна, нещо такова.

Цитат
https://www.youtube.com/watch?v=tCYpAt6HipY

Диляна Гайтанджиева: Това, което видях в Газа, ме разтърси из основи

Цитат

Уволнили са дисциплинарно  водач на метро в Брюксел,  който не спирал на спирка Трон и обяснявал, че ще спре на следващата и да ходят пеша. Правел всичко това в знак на протест срещу изгонването на 1 милион души от Палестина.

:yanim::yanim::yanim:

преди 1 час, Profruit написа:

На минаретата задължително система макинтош, та в 03.00ч да реват право в спалнята на принцесата "алллах акбар".
Апропо, акбар на иврит се превежда мишка. 🤣

Те тва е идея....... Ма да е с всичките му там екстри та кат ревне ходжата да й кънти два часа спалнята хихихи

преди 1 час, Sargon III написа:

Имах предвид чифутите да си бият камшика от Близкия изток.

И тебе мога да те питам

на 24.10.2023 г. в 17:26, N1K17Y написа:

Решава се "Еврейският въпрос" и в Палестина ще има мир. Нещо подобно като отпреди 15 години, нали? :giggle1:

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Gaza_(2007)

преди 8 минути, petie1 написа:

Те тва е идея....... Ма да е с всичките му там екстри та кат ревне ходжата да й кънти два часа спалнята хихихи

В моя град няма джамия.

Нетаняху: "Ние сме хората на светлината, те са хората на тъмнината... ние ще реализираме пророчеството на Исая."

Тоя говори като луд религиозен фанатик.

преди 6 минути, Anneliese написа:

В моя град няма джамия.

Засега... Моли се там да си се гърмят с евреите и да не се мъкнат насам че с тия калпави служби........

преди 3 минути, ruraru написа:

Нетаняху: "Ние сме хората на светлината, те са хората на тъмнината... ние ще реализираме пророчеството на Исая."

Тоя говори като луд религиозен фанатик.

Те май  всички са мръднали не е само тоя

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.