Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ма нали Хамас не било Палестина бе :lol6:

Ех как ви обичам всичките, все сами се затапват.

Все им надценявам интелектуалните възможности, та дори не съм се надявал на толкова директно и ясно самопризнание.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 3 часа, Bubbles написа:

...

Ганьо това само ние българите сме способно да го направим, да издадем своите.

Не знам за другите, но ние сме способни на много повече. Примерно... ние можем лично да одобрим избиването на своите... Ама наистина на своите...

на 18.08.2023 г. в 21:34, Bubbles написа:

Героично може би от Руска гледна точка, от българска просто са натикали в кучи г-з българската управа и са избили т.нар. елит, нещо абсолютно нормално в хода на една война особено с мащабите на ВСВ и нещо което лично аз одобрявам знаейки каква кочина е било всичко дотогава.

Своите, учителю, защото в "т.нар.елит", чието избиване одобряваш, учителю... л и ч н о   т и   о д о б р я в а ш (както е видно от цитата) ... по това време са влизали и свещениците, и докторите, и учителите... Учителите, учителю... Няма да кажа колегите ти от уважение към паметта им. Учителите, каквато е била в тия времена и майка ми (светла и памет). Ти ми разказа нещо за баща си, аз ще ти разкажа нещо за майка си. Е, тя оцеляла (иначе нямаше да имам съмнителното удоволствие да контактувам виртуално с теб и с останалите "неутрални"). И доживя, както се казва, до дълбока старост. И беше Учителка, учителю... Учителка, при която дълго време след пенсионирането и идваха бившите и ученици. Да я видят... да си спомнят... А когато и те остаряха и изнемощяха - се обаждаха по телефона, за да я поздравят за някакъв празник... или просто да поговорят с нея. Та... нали питаше какво се промени и откога... "...прави ми впечатление че от две-три седмици нещо си промени държанието"... Аз съм си същия, учителю. Просто преди това не знаех, че одобряваш избиването на "т.нар.елит"... одобряваш избиването и на учители... учители, между които можеше да е и майка ми, учителю. Обещах някой ден да ти обясня. Направих го и няма да го местя в друга тема. В известен смисъл мястото му е при повода да се случи. Нямам други ангажименти към теб.

преди 19 минути, lebel написа:

Не знам за другите, но ние сме способни на много повече. Примерно... ние можем лично да одобрим избиването на своите... Ама наистина на своите...

Своите, учителю, защото в "т.нар.елит", чието избиване одобряваш, учителю... л и ч н о   т и   о д о б р я в а ш (както е видно от цитата) ... по това време са влизали и свещениците, и докторите, и учителите... Учителите, учителю... Няма да кажа колегите ти от уважение към паметта им. Учителите, каквато е била в тия времена и майка ми (светла и памет). Ти ми разказа нещо за баща си, аз ще ти разкажа нещо за майка си. Е, тя оцеляла (иначе нямаше да имам съмнителното удоволствие да контактувам виртуално с теб и с останалите "неутрални"). И доживя, както се казва, до дълбока старост. И беше Учителка, учителю... Учителка, при която дълго време след пенсионирането и идваха бившите и ученици. Да я видят... да си спомнят... А когато и те остаряха и изнемощяха - се обаждаха по телефона, за да я поздравят за някакъв празник... или просто да поговорят с нея. Та... нали питаше какво се промени и откога... "...прави ми впечатление че от две-три седмици нещо си промени държанието"... Аз съм си същия, учителю. Просто преди това не знаех, че одобряваш избиването на "т.нар.елит"... одобряваш избиването и на учители... учители, между които можеше да е и майка ми, учителю. Обещах някой ден да ти обясня. Направих го и няма да го местя в друга тема. В известен смисъл мястото му е при повода да се случи. Нямам други ангажименти към теб.

Прави разлика моля те, в единия случай говорим за това даа ПРЕДАДЕШ своите, а в другия просто тълкуваме случилото се, и понеже натъртваш на думата "Одобрявам", даодобрявам това че са ги изтребили защото са били отпадък като днешните, това по никой начин обаче не означава че бих предал някой от тях на врага в хода на една война...

...ученико.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ма нали Хамас не било Палестина бе :lol6:

Кога съм казал че Хамас не е Палестина?

преди 5 минути, Bubbles написа:

"Одобрявам", даодобрявам това че са ги изтребили защото са били отпадък като днешните, това по никой начин

А какво смяташ за всички онези отменени посмъртно смъртни присъди в началото на демокрацията? И те ли са си ги заслужили?

преди 3 часа, Гражданин написа:

Връщай се пак да прочетеш какво съм казал (ако изобщо си чел какво какво казах).

Ма разбира се ся джихадистите ползват децата за жив щит, а зельо не прави същото с украинчетата като барикадира терористи в училища и болници...
Само че за разлика от теб който сега ще започнеш да хвърляш вата на всички посоки аз няма да отрека че Хамас правят това, и въпреки това когато 70 или повече процента от жертвите са деца и мирно население нещо не е наред.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Прави разлика моля те, в единия случай говорим за това даа ПРЕДАДЕШ своите, а в другия просто тълкуваме случилото се, и понеже натъртваш на думата "Одобрявам", даодобрявам това че са ги изтребили защото са били отпадък като днешните, това по никой начин обаче не означава че бих предал някой от тях на врага в хода на една война...

...ученико.

И да е имало някакви съмнения (не и в мен) кой е отпадък-а, след тоя пост те се разсеяха.

преди 2 минути, Гражданин написа:

А какво смяташ за всички онези отменени посмъртно смъртни присъди в началото на демокрацията? И те ли са си ги заслужили?

Това е една безбройните простотии на прехода, оставяш мъртвите да почиват в мир, ако са ти скъпи почети ги, има си начини, да отменяш изпълнена смъртна присъда е пълна простотия и подигравка с паметта на хората, най малкото че тия които го правят до съвсем скоро са били в отбора на техните убийци.

преди 3 минути, lebel написа:

И да е имало някакви съмнения (не и в мен) кой е отпадъка, след тоя пост те се разсеяха.

Не знам, опитваш да се пишеш на стожер на морала, а в същото време търсиш провокации.
Казах ти нещо в другата тема, няма да го повтарям повече. :)

преди 15 минути, Bubbles написа:

Това е една безбройните простотии на прехода, оставяш мъртвите да почиват в мир, ако са ти скъпи почети ги, има си начини, да отменяш изпълнена смъртна присъда е пълна простотия и подигравка с паметта на хората, най малкото че тия които го правят до съвсем скоро са били в отбора на техните убийци.

Значи за теб достойнството на очернените семейства изпратени по лагери или разкрвартировани по провинцията изпъдени от "буржоазните си домове", които цял живот после са носили белега на това, че са заклеймени от всички като "неблагонадеждни" нямат право на макар и формално извинение от държавата с една отмяна на несправедливата присъда на майките, бащите, братята и сестрите си? Те викаш нека си останат "врагове на народа" макар и незаслужили щото нямало кво повече да се ръчка, било простотия и подигравка с тия хора. Сигурно според теб трябва и да отменят и този закон заклеймяващ комунистическия режим като престъпен, защото след толкова години, по твоята логика, никой няма как да си спомня кво е било баш, че чак да му вика престъпен. Ама ха! 

Егати, да изтребиш цвета на нацията, учители, инжинери, учени, не съгласни с идеологията на комунизма и социализма, щот разбираш ли те са идеологическия враг, разсипаха държавата овчарите дето взеха власта тогава и понеже не са управлявали нищо друго освен стадо овце обърнаха народа на овце, да блее партийни лозунги и продължава да блее с плам, ама що се учудвам, днешните "елити" са наследници на тез овчари без значение на буквичките на партията, пременил се Илия па в тия.

А пък най ме кефят тия където постоянно плашат с разтрели и побой, щот някой не е съгласен с тяхното мнение, ама къде сте сега да избиете сегашния "елит", тез 240те, не даскалите, може пък да цъфнем па и да вържем, ай сполай ви пишман моралисти.

преди 1 час, Bubbles написа:

...ученико.

Признавам, че теб не те помня да си го писал, просто всички от отбора ти се оправдаваха с това. Но ти отново не разорачароваш и ги задминаваш, мерси.

преди 1 час, Гражданин написа:

Значи за теб достойнството на очернените семейства изпратени по лагери или разкрвартировани по провинцията изпъдени от "буржоазните си домове", които цял живот после са носили белега на това, че са заклеймени от всички като "неблагонадеждни" нямат право на макар и формално извинение от държавата с една отмяна на несправедливата присъда на майките, бащите, братята и сестрите си? Те викаш нека си останат "врагове на народа" макар и незаслужили щото нямало кво повече да се ръчка, било простотия и подигравка с тия хора. Сигурно според теб трябва и да отменят и този закон заклеймяващ комунистическия режим като престъпен, защото след толкова години, по твоята логика, никой няма как да си спомня кво е било баш, че чак да му вика престъпен. Ама ха! 

АУУУ Буржоазниите които са живели за сметка на цялото население, айде моля.

И да отменяш изпълнени смъртни присъди не е никаква форма на извинение, айде почни малко да мислиш.

преди 43 минути, N1K17Y написа:

Признавам, че теб не те помня да си го писал, просто всички от отбора ти се оправдаваха с това. Но ти отново не разорачароваш и ги задминаваш, мерси.

Отбора ми?

преди 27 минути, Bubbles написа:

АУУУ Буржоазниите които са живели за сметка на цялото население, айде моля.

И да отменяш изпълнени смъртни присъди не е никаква форма на извинение, айде почни малко да мислиш.

Както виждаш съм сложил "буржоазните си домове" в кавички, ако се върнеш и прочетеш ще видиш. Т.е. не говоря само за такива домове, а за хора, които са набелязани че живеят така че да дразнят с нещо. Я с това че домовете им са чисти и спретнати, я с нещо друго. Има достатъчно сведения и истории как шумкарите се разхождали из центъра на София и си набелязвали жилища, в които да се нанесат. Изнасяли семействата от там и спали в постелите им, обличали дрехите им, децата им си играли с играчките на децата на изгонените собственици. А ако отмяната на смъртните присъди не е справедлива, кажи ми, и ся да забравим че си наследник на партийни секретари, ти няма ли да искаш да отменят присъдата на някой твой дядо, ако е бил обвинен в канибализъм и цял живот са ви сочили с пръст, че сте семейство канибали и цял живот си страдал заради това петно в досието си и най-накрая се докаже, че дядо ти не е бил канибал и ти не си наследник на такъв? Много ми е интересно. Няма ли да искаш да махнат несправедливото петно от семейната ти история?

HhRsH0J.jpg

преди 3 минути, Гражданин написа:

Както виждаш съм сложил "буржоазните си домове" в кавички, ако се върнеш и прочетеш ще видиш. Т.е. не говоря само за такива домове, а за хора, които са набелязани че живеят така че да дразнят с нещо. Я с това че домовете им са чисти и спретнати, я с нещо друго. Има достатъчно сведения и истории как шумкарите се разхождали из центъра на София и си набелязвали жилища, в които да се нанесат. Изнасяли семействата от там и спали в постелите им, обличали дрехите им, децата им си играли с играчките на децата на изгонените собственици. А ако отмяната на смъртните присъди не е справедлива, кажи ми, и ся да забравим че си наследник на партийни секретари, ти няма ли да искаш да отменят присъдата на някой твой дядо, ако е бил обвинен в канибализъм и цял живот са ви сочили с пръст, че сте семейство канибали и цял живот си страдал заради това петно в досието си и най-накрая се докаже, че дядо ти не е бил канибал и ти не си наследник на такъв? Много ми е интересно. Няма ли да искаш да махнат несправедливото петно от семейната ти история?

И като я отменят посмъртно акво? Ще го върнат ли? Ще ми заличат ли травмите? Какво печеля аз от това? Че ще разправям как са го претрепали и са му отменили присъдата и ще бългвам змий и гущери наляво и надясно по адрес на онзи режим?
Не смяташ ли че е глупаво?
Тази отмяна е малко като някой да те срещне да те смаже от бой и накрая когато вече си целия потрошен да викне ЕЕЕЙ МА ТИ НЕ СИ ЛИ ПЕШО ВЕ ЛЕЕЕЕ ИЗВИНЯВАЙ ПИЧ!

Върти-сучи на морал ни учи, хамаз може, евреите не, Сталин може, Рузвелт не, да забравим на комунизма престъпленията, но да не забравяме престъпленията на капитализма, много избирателно забравяме, аз предлагам да забравим всичко и прогреса и науката барабар с даскалете, да хващаме сопите и камъните и да се връщаме в каменния век, на воля ще си копаме корени, ще замеряме добитъка с камъни, хванеш някое по засукано гадже за скубляка и в пещерата, его пернишкия ерген тамам ще се уреди и той, бой еане и танци на племето.

преди 57 минути, Bubbles написа:

И като я отменят посмъртно акво? Ще го върнат ли? Ще ми заличат ли травмите? Какво печеля аз от това? Че ще разправям как са го претрепали и са му отменили присъдата и ще бългвам змий и гущери наляво и надясно по адрес на онзи режим?
Не смяташ ли че е глупаво?
Тази отмяна е малко като някой да те срещне да те смаже от бой и накрая когато вече си целия потрошен да викне ЕЕЕЙ МА ТИ НЕ СИ ЛИ ПЕШО ВЕ ЛЕЕЕЕ ИЗВИНЯВАЙ ПИЧ!

Има такива неща като чест и справедливост. Има затворници излежали по 40 + годишни присъди, които са били невинни и в края на жизнения си път са получавали помилване. Естествено, те нито са можели вече да се включат в обществото, нито да им се върнат загубените години, но все пак са запазили достойнството на името си, а по пътя на твоята логика би следвало на никой да не му дреме за тях "Е какво като е невинен, нали изгни в тоя затвор, вече все едно е станал станал бил убиец и изнасилвач, нищо че е влязал невинен. То за тия години вече все тая, нека си догние там." Ти смяташ за глупава справедливостта, ето това смяташ. Такива неща като чуждото достойнство и чест са ти непонятни защо съществуват. Гледаш си само твоята си паничка и това е. Личи си, че пет пари не даваш за чуждата историческа и семейна памет. Това е грозно отношение ама кой ли съм аз, че да ти ги говоря тия работи... Просто едни такива прекрасни мнения вадиш и изумяваш всеки път. Уж си учител по история, явно историята за теб трябва да седи непроменима дори да е несправедливо записано някъде кой какъв е. Тоест историческата истина е без значение за теб. По същата логика може да кажеш и "ква файда да го пишеш, че се е борил за свобода като е умрял като куче роб, остави си го да пише мръсен престъпник както е пишело в тефтера на заптието и това е."

преди 33 минути, Гражданин написа:

Има такива неща като чест и справедливост. Има затворници излежали по 40 + годишни присъди, които са били невинни и в края на жизнения си път са получавали помилване. Естествено, те нито са можели вече да се включат в обществото, нито да им се върнат загубените години, но все пак са запазили достойнството на името си, а по пътя на твоята логика би следвало на никой да не му дреме за тях "Е какво като е невинен, нали изгни в тоя затвор, вече все едно е станал станал бил убиец и изнасилвач, нищо че е влязал невинен. То за тия години вече все тая, нека си догние там." Ти смяташ за глупава справедливостта, ето това смяташ. Такива неща като чуждото достойнство и чест са ти непонятни защо съществуват. Гледаш си само твоята си паничка и това е. Личи си, че пет пари не даваш за чуждата историческа и семейна памет. Това е грозно отношение ама кой ли съм аз, че да ти ги говоря тия работи... Просто едни такива прекрасни мнения вадиш и изумяваш всеки път. Уж си учител по история, явно историята за теб трябва да седи непроменима дори да е несправедливо записано някъде кой какъв е. Тоест историческата истина е без значение за теб. По същата логика може да кажеш и "ква файда да го пишеш, че се е борил за свобода като е умрял като куче роб, остави си го да пише мръсен престъпник както е пишело в тефтера на заптието и това е."

Ама това е друго бре човек, тези са живи, да стари са вече и т.н. но поне а живи и могат да видят помилване и нещо изобщо(Дали заслужават е друга тема), а на умрелия какво ще му помнилваш, кокалите ли?
Направи бещо за семейството му, отмяна на нещо НЕОБРАТИМО не ти ли се струва абсурдно?

преди 49 минути, bulljo написа:

Върти-сучи на морал ни учи, хамаз може, евреите не, Сталин може, Рузвелт не, да забравим на комунизма престъпленията, но да не забравяме престъпленията на капитализма, много избирателно забравяме, аз предлагам да забравим всичко и прогреса и науката барабар с даскалете, да хващаме сопите и камъните и да се връщаме в каменния век, на воля ще си копаме корени, ще замеряме добитъка с камъни, хванеш някое по засукано гадже за скубляка и в пещерата, его пернишкия ерген тамам ще се уреди и той, бой еане и танци на племето.

Айде още един почна да ми завира ду ми по клавиатурата...
Каква е тая вашата мания не знам.

преди 3 часа, Bubbles написа:

..., даодобрявам това че са ги изтребили защото са били отпадък като днешните...

Забрави да уточниш, че не си комунист и не си руZофилистик.

преди 31 минути, Гражданин написа:

Има такива неща като чест и справедливост. Има затворници излежали по 40 + годишни присъди, които са били невинни и в края на жизнения си път са получавали помилване. Естествено, те нито са можели вече да се включат в обществото, нито да им се върнат загубените години, но все пак са запазили достойнството на името си, а по пътя на твоята логика би следвало на никой да не му дреме за тях "Е какво като е невинен, нали изгни в тоя затвор, вече все едно е станал станал бил убиец и изнасилвач, нищо че е влязал невинен. То за тия години вече все тая, нека си догние там." Ти смяташ за глупава справедливостта, ето това смяташ. Такива неща като чуждото достойнство и чест са ти непонятни защо съществуват. Гледаш си само твоята си паничка и това е. Личи си, че пет пари не даваш за чуждата историческа и семейна памет. Това е грозно отношение ама кой ли съм аз, че да ти ги говоря тия работи... Просто едно прекрасни мнения вадиш и изумяваш всеки път.

Има такива неща, наистина, но ти си далеч от тяхното значение! Народният съд е легитимно създаден според чл. 5 от Парижкия мирен договор - този съд не е продукт на комунистическия режим, има го и в много други страни. А, и в България го е имало преди това, под някаква форма, след ПСВ. И, всички тези народни трибунали след ВСВ са издавали смъртни присъди, доколкото си спомням най-много бяха във Франция (може и да греша). Разбира се, този съд е действал кратко, процедирал е бързо и сигурно има десетки неправилни присъди, включително и оправдателни. Работата му е под контрола на специална комисия от съюзниците, която не е имала възражения. В крайна сметка, осъдени са много хора, които са подпомагали нацизма, доказани антисемити, виновници за съюза с Германия и т.н. Разбира се, отнесли са го и участници в Деветоюнския преврат - убийците на Гео Милев, Христо Ясенов и др. Да, сигурно има невинно осъдени или такива с незаслужено тежки присъди. Но, то и сега има... Крайно неуместно е на ангро да се отменят актовете на Народния съд, но сега ни управляват височайши идиоти. Защо не отменят посмъртно и присъдите по ЗЗД? Тогава са избити борци против нацизма, те са подпомогнали победата над Хитлер. Даже комунистите не отмениха посмъртно тези присъди, защото бяха малко или много по-интелигентни от съвременните галфони. Както се опитват да ти обяснят по-горе, отмяна посмъртно на една присъда от подобен тип е неправилно и дори - неморално. Роднините на някои от осъдените биха могли дори да се гордеят с присъдите, които са получили предците им... Нещата не са толкова прости...

преди 4 часа, Bubbles написа:

...ученико.

Не би предал, но одобряваш избиването им? Русофил, комунист, путиноид това са все диагнози за сериозни ментални увреждания.

преди 40 минути, insec написа:

Забрави да уточниш, че не си комунист и не си руZофилистик.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Не би предал, но одобряваш избиването им? Русофил, комунист, путиноид това са все диагнози за сериозни ментални увреждания.

image_viber_2023-10-26_17-49-55-201.thumb.jpg.0799e140e684845698ca3edf36b3a2e0.jpg

преди 38 минути, Sargon III написа:

Има такива неща, наистина, но ти си далеч от тяхното значение! Народният съд е легитимно създаден според чл. 5 от Парижкия мирен договор - този съд не е продукт на комунистическия режим, има го и в много други страни. А, и в България го е имало преди това, под някаква форма, след ПСВ. И, всички тези народни трибунали след ВСВ са издавали смъртни присъди, доколкото си спомням най-много бяха във Франция (може и да греша). Разбира се, този съд е действал кратко, процедирал е бързо и сигурно има десетки неправилни присъди, включително и оправдателни. Работата му е под контрола на специална комисия от съюзниците, която не е имала възражения. В крайна сметка, осъдени са много хора, които са подпомагали нацизма, доказани антисемити, виновници за съюза с Германия и т.н. Разбира се, отнесли са го и участници в Деветоюнския преврат - убийците на Гео Милев, Христо Ясенов и др. Да, сигурно има невинно осъдени или такива с незаслужено тежки присъди. Но, то и сега има... Крайно неуместно е на ангро да се отменят актовете на Народния съд, но сега ни управляват височайши идиоти. Защо не отменят посмъртно и присъдите по ЗЗД? Тогава са избити борци против нацизма, те са подпомогнали победата над Хитлер. Даже комунистите не отмениха посмъртно тези присъди, защото бяха малко или много по-интелигентни от съвременните галфони. Както се опитват да ти обяснят по-горе, отмяна посмъртно на една присъда от подобен тип е неправилно и дори - неморално. Роднините на някои от осъдените биха могли дори да се гордеят с присъдите, които са получили предците им... Нещата не са толкова прости...

Ама не си губи времето, ся ще те облекат във вата и ще те обявят за копейка, ще започнат да обясняват за бедния елит който бил изтребен и как нищоп такова не се е алучвало никъде другаде освен в окупираната от злите руснаци и Путин България...
...Това са сериозно болни хора, ни хапчета ни ризи с дълги ръкави ги ловят, безнадежден случай са.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Не би предал, но одобряваш избиването им?

Деликатната особеност е, че не би ги предал на врага, а кой е врага за шибаната ватенка: американци, французи, западноевропейци. Така, че е разбираемо, защо не иска да ги предаде, а само да ги избие - виж, ако беше да ги предаде на великия вожд на великия мухосранск, това вече може.

преди 7 минути, Bubbles написа:

....

Ти гледай Европа да не разбере, какъв фашист са си сложили за даскал.

преди 20 минути, Sargon III написа:

Добър опит, ама лъжеш жестоко. Народният съд започва е между 1944-1945, а парижкият договор е подписан 1947. Да, не говорим, че е малко вероятно в този договор, да се настоява да има подобен лов на вещици, но подписването му дава достатъчно права на комунистите да унищожат опозицията и да превърнат страната в тоталитарен режим.

Ясно е, че народният съд цели унищожаването на царската власт, голяма част от интелигенцията и легитимното изземване на частната собственост на хората. Народният съд в България, е толкова жесток, че надминава многократно подобни мероприятия в другите страни, дори в процентно съотношение германските нацисти, не са съдени и убивани в такива големи размери.

За мен всеки който подкрепя действията на народният съд е национален предател, защото това а анти-българска дейност.

преди 1 час, Bubbles написа:

Ама това е друго бре човек, тези са живи, да стари са вече и т.н. но поне а живи и могат да видят помилване и нещо изобщо(Дали заслужават е друга тема), а на умрелия какво ще му помнилваш, кокалите ли?
Направи бещо за семейството му, отмяна на нещо НЕОБРАТИМО не ти ли се струва абсурдно?

Не, не е абсурдно! Колко още примера да ти дам? Ами ако теб те вкарат в затвора и изгниеш там несправедливо, внуците ти няма ли да искаш да знаят истината за теб, а не да живеят цял живот със стигмата, че носят гените на престъпник срещу народа или нещо от сорта? Може необратимо да си изгнил зад решетките, но прахата ти да е в мир, наследниците ти също. Ама ти, не та не, звучиш като наследник на палачите, точно на които пък им е ненужно да се оправдават жертви.

преди 23 минути, insec написа:

Ти гледай Европа да не разбере, какъв фашист са си сложили за даскал.

Опааа от комунист станах фашист, те това се вика еволюция.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Не, не е абсурдно! Колко още примера да ти дам? Ами ако теб те вкарат в затвора и изгниеш там несправедливо, внуците ти няма ли да искаш да знаят истината за теб, а не да живеят цял живот със стигмата, че носят гените на престъпник срещу народа или нещо от сорта? Може необратимо да си изгнил зад решетките, но прахата ти да е в мир, наследниците ти също. Ама ти, не та не, звучиш като наследник на палачите, точно на които пък им е ненужно да се оправдават жертви.

И като са ме претрепали и след 50 години се сетили да ми отменят смъртната присъда, какво. ще ме върнат ли?
Близките ми да знаят истината няма общо с това да някакви псевдо-денократи или каквито и да са да ми вдигат кокалите за да си правят ПР.

преди 17 минути, Bubbles написа:

И като са ме претрепали и след 50 години се сетили да ми отменят смъртната присъда, какво. ще ме върнат ли?
Близките ми да знаят истината няма общо с това да някакви псевдо-денократи или каквито и да са да ми вдигат кокалите за да си правят ПР.

Ясно, разбрах тА, очевидно в такава хипотетична ситуация смяташ за по-правилно 5 пари да не се дават от мъртвеца, поколенията му да се оправят, че дядо им е бил враг на народа. Да ги плюят и бият в училище другите комунета. Да са отлъчени от обществото. Даже знаеш кво, направо да е светъл комунизъм и да няма такива проблеми. Само некфи псевдодемократски разбирания са това. Ми хубу, живял умрял. Били го изгнили в затвора, следващите му поколения страдали от това цял живот. Голям праз. Щом дедото е бил враг на народа, и неговото поколение ще се научи да е също враг, защото ще иска да отмъщава. Най-добре никакви посмъртни помилваници, че ще се разглезят поколенията и ще търсят сметка на палачите на дедите си. Да са неблагонадежни, заплюти и да гният и те без перспектива по провинцията. Да живее БКП! Да живее КПСС! Вечна дружба и УРА!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.