Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

аз искам първо да попитам от кога започнаха мъжете да делят българските жени на пловдивчанки , на варненки, на бургазлийки и така нататък....

според мен няма значение от къде си, една жена ако е хубава тя е хубава навсякъде ....без значение от къде е

ти може примерно да си от Бусманци , но като отидеш във Варна никой няма да го знае нали :)

така че това исках да изясня малко

БИГ БРАДЪР 3 е абсолютна сбирщина на някакви същества, които говорят на патагонски!Как може в тази държава да има толкова неграмотни и тъпи(меко казано) хора....... а пък и отгоре на всичко със самочувствие..........не мога да го проумея това ! Жените са абсолютни злобарки и клюкарки, нямат абсолютно никакви цели освен да обсъждат тая каква е и оная каква е(първо трябва да погледнат себе си), най-много ме учудва тази тенденция на българския народ да обсъжда тоя и ония..... вместо да си гледа в неговия двор той тръгнал да мери чуждия ....... много глупаво!

Не мога да повярвам ,че има такива хора честно ви казвам.

Редактирано от mulatasabrosa (преглед на промените)

• Отговори 258
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Понякога се чудя как може да сме толкова тъпи това българите.

В единствено число, ако обичаш приятелю, в единствено...

Да ви светна само, ако не сте забелязали какво е Big Brother. Стаята която се нарича Изповедалня, аз я наричам Изхрачвалня, като гласът на този водещия дето е от Big Brather, храчи постоянно върху достойнството на този който е седнал в стола и се изповядва.

Да ви светна само, ако не сте забелязали какво е Big Brother. Стаята която се нарича Изповедалня, аз я наричам Изхрачвалня, като гласът на този водещия дето е от Big Brather, храчи постоянно върху достойнството на този който е седнал в стола и се изповядва.

Дамм, може участниците да са сбирток от малоумници обаче организаторите си правят пълна гавра с тях. Що когато беше VIP - а не ги юркаха така?Въобща Големият брат е едно жалко изчадие...

• Автор

11 нови съквартиранти влизат в “Биг брадър 3”

Специална 11-членна делегация ще влезе довечера в къщата на “Биг брадър 3”. Певците Райна и Константин, Дони и Нети, Васил Найденов, Мими Иванова, дует “Ритон” и трио “Спасителките” ще бъдат жури на първата мисия но съквартирантите в шоуто. Те трябваше да подготвят по една песен за т. нар. фестивал “Златния “Биг брадър”. Журито ще даде на живо своите оценки на състезателите аматьори.

Източник: Труд

На 19 септември започна, казват, че сега ще е с 2 седмици по-кратко, т.е. щяло да продължи 77 дни, смятай :)

На хората, които се оплакват, че било пълна простотия това шоу, ще кажа, че до известна степен съм съгласна, че това да викат приятели и роднини, селяни и селянки, които да се надприказват в студията на Кънчев и Дуков - тази страна според мен е простотията и желанието за рейтинг. мен това не ме засяга, мен ме засягат реакциите и характерите на едни хора, избрани по стандартните или нестандартните си черти на характера и събрани на идно място, затворени за определено време. Това се нарича социален експеримент и е страшно интересно за наблюдение, независимо, че режисьорите по-често избират порсташките и кухи моменти, там в тази къща, кипи истински живот, там едни хора са принудени да оцелеят и да се разкрият напълно, защото иначе ще бъдат изкуствени. За мен определянето на победителя или на този, който трябва да бъде изгонен, си е един вид извадка на състоянието на нацията ни. Аз съдя за характера и мисленето на сънародниците си, наблюдавайки кого изхвърлят и кого оставят в къщата. Това не е просто соц. експеримент с едни по-малко от 20 човека, а е експеримент с цялото общество. Единствено за избора на някои участници мога да кажа Браво на хората стоящи зад ББ, защото хвърлиха българина в размисъл, показаха му, че един хомосексуалист може да много по-човек от някой хетеросексуален, показаха му, че някой много очарователен и миловиден може да се окаже подъл и зъл. Показаха му, че една майка може да влезе в ББ и да се държи с детето си както се държат 90% от майките в България, а самите тези майки стигнаха до лицемерието, че видите ли не се крещи така на дете и една самотна майка няма право да се влюбва, когато детето й е наоколо. На много неща учи ББ. Сега, с ББ3, се надявам много момченца, стремящи се да станат селски ергенчета да променят леко амбициите си. Много кукли на конци да се разпознаят на екрана. Въобще според мен ББ учи на много неща, стига човек да е ученолюбив, да има желание да се поучава от човешките взаимоотношения или поне да си дава по-ясна сметка за хората около него и за самия себе си, ББ учи както учи и National Geographic, History, Animal planet и т.н. Не всеки ден се отваря възможност да опознаеш 15 или 17 човека в такава дълбочина, дори и най-простият може да те научи да не бъдеш като него.

Шоуто е истинският и неподправен живот! Счупете стъкленицата си и вижте за какво дтава въпрос, вашите приятели и близки може да не са такива, но на съседа ви може и да са. Не е вярно, че там хората са напълно непредставителна извадка, напротив - там са 17 човека представители на различни прослойки и начин на мислене - поне двама са прилично интелигетнти и доста нормални - ами то и в живота е така - хората на средно ниво и на много ниско са винаги повече от тези на високо интелектуално ниво. А и да не забравяме, че много начетените и образовани хора, едва ли искат да влязат в ББ, защото знаят, че няма да спечелят, пример е Виктор. Народът ни обича интрижки и селски тарикати, но аз не гледам ББ заради това, жалко е, че досега няма участник, който да е спечелил и да ми е харесвал, но въпреки това, въпреки усещането, че не сме на едно мнение с гласуващите и ссъ режисиращите предаването, аз си имам моите прични да го гледам. Ако трябва да съм честна, досега най-ненатоварващо откъм простотия и най-зареждащо ми е действала Star Academy, тя е шоуто в най-прекрасния си вариант. Но за съжаление не се радваше на популярност, защото се показа твърде малко от ниските страсти, затова защото точно това е най-харсевано от зрителите, продуцентите гледат да го изкарават на повърхността по всякакви начини - ББ е затова, да покаже и най-долното и най-хубавото у хората. А явно много изтънчени естети не искат да знаят и да чуват за ниските страсти на другите, за да не падат на тяхното ниво хахаха каква боязливост - простотията не е заразна, тя е смешна и жалка, но не е заразна, ако бива възприемана като такава.

аз искам първо да попитам от кога започнаха мъжете да делят българските жени на пловдивчанки , на варненки, на бургазлийки и така нататък....

:wors: Това в ББ ли? Питам, понеже досега само 2 пъти съм го гледала и даже имената неим знам, ама имам някакви впечатления.....

С всяко издание на това предване се убеждавам, че първото беше най-хубаво с най-интелигентни участници - в сравнение с ББ2, а ББ3 хич няма и да го коментирам. С всеки нов сезон нивото на това предаване пада, и днес колегите се мъчат да ме убедят, че това продавало...Ам не мисля.

Първо, двтаа пъти дето се излъгах да го гледам беше едно мъчение за мен и несвикналите ми уши. Този ...хм, как да го нарека....пъстър букет от диалекти ми попречи да схвана 2/3 от разговора. Нямам нищо против многообразието в БГ езикови форми. Обаче това не е човешко. Особено на Мариола(въпреки че ме кефи), и оня какъв плейбой беше, както и на тризначките им трябва не субтитри, а направо дублаж ohmy.gif ...

Може би единствено Гаро по така ме кефи, не го познвам лично, само съм го виждала, но няма човек тук, който една лоша дума да каже за него....И вътре не преиграва като повечето, а е себе си. Иначе като мъж може би този не знам как се казва, дето бил поп от Сливен..... :)

Ако трябва да съм честна, досега най-ненатоварващо откъм простотия и най-зареждащо ми е действала Star Academy, тя е шоуто в най-прекрасния си вариант. Но за съжаление не се радваше на популярност, защото се показа твърде малко от ниските страсти, затова защото точно това е най-харсевано от зрителите, продуцентите гледат да го изкарават на повърхността по всякакви начини

Абсолштно да :) еее, беше страхотно предаване, жалко, че нямаше тая година...

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

В единствено число, ако обичаш приятелю, в единствено...

Визирах участниците - приятелю!

Айде да направим класация, започвам от най-зле представилите се според мен biggrin.gif

1. Лиляна и Боби

2. Светла и Пацо

3. Тодор и Вили

4. Павел и Палома

5. Близначките

6. Мариола и Боян

7. Ева и Гаро

8. Пепи и Дияна

Най-добрите.. -> Боян и Мариолааа biggrin.gif Да, да, това е купонът!

Мариола все пак е решила да си тръгне, тя е първият човек отказал да им свири по гайдата с тия тайни мисии май, знаех си, че има поне малко ккаво да харесвам в нея :P

Тоя Пацкооо как изтрещя веднага "Съгласен съм" и после "На всичко съм съгласен, квото ми дадете ще прая" офффф Дано Пепи го хване по бели гащи някоя нощ :)

Една седмица без дрехи и храна в малка стая с прибежки до стаите на другите като партизанин, за да краде необходимото му без да го усетят, може пък да лудне, дано biggrin.gif;)

може пък да лудне, дано biggrin.gif:P

:angry: А дано.. заслужава си :)

Ех, без Мариола скучно.. само тя наричаше нещата с истинските им имена, без задръжки.. определено ми беше една от фаворитките :)

Ще ми липсва израза Въййййййййй ;)

Тези мисии са си чиста подигравка с хората - но те така са си избрали, като са искали да влязат в къщата. Много жал би ми станало за човек, останал без дрехи и храна - и да трябва да си краде всяко залъче и парцалче :speak:

Но това все пак е Панайот biggrin.gif

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Със съквартирантите работят виртуози

07/10/2006 - "Дневен Труд"

Геотги Неделчев - главен редактор на "Плейбой":

Моето мнение е, че "Биг Брадър" е много по-добър от "Сървайвър". В него се създават сюжети всеки ден. Сценарият е перфектен, режисурата - също. Подборът на участниците е без конкуренция.

Прави ми впечатление, че от драматургична гледна точка "Биг Брадър" е по-скоро тв сериал, отколкото риалити шоу. Музиката е на място, монтажа е съвършен.

Актьорите не са професионалисти. Играят ролите си по сценарий, но не зная репликите си предварително. Сценаристите и режисьорът си играят с тях като с анимационни герои.

Едва когато видях реализацията на новия сезон на "Биг Брадър", повярвах, че и у нас вече има хора, които са овладели виртуозно техниките на изработване на подобно шоу.

"Сървайвър" има два основни недостатъка. Първият е, че не се излъчва в реално време.

Героите вече са си вкъщи, а зрителите гледат нещо, което е приключило отдавна. Второ - шоуто е реализирано много лошо. Дори дикторският глас е неприятен, не създава никакво напрежение и не те кара да гледаш.

Монтажът е на ниско ниво. Цялото шоу изглежда смешно. Например камерата следи от близо как единият отбор се опитва да запали огън в продължение на 3 дни, а операторът си пали цигара със запалка. Зрителите усещат нелепостта на цялата ситуация и че всичко е нагласено. Българите не са глупави и не се вързват толкова лесно.

Сигурен съм, че всички гледат "Биг Брадър". Който казва, че не го прави, значи е дълбоко комплексиран на тази тема. Той е от хората, които твърдят, че не слушат чалга и не четат жълти вестници.

Точно тези хора всяка вечер са пред телевизора и искат да знаят какво става в къщата, докато слушат чалга, но след като са прочели жълтата преса.

Срещу ББ 3 се изправя ферари

"Шоуто на Слави" се мести като флипер заради Големия брат

"Голямата уста" мина границата на забавлението

standartnews.com/9 Октомври 2006

Мартин Карбовски

През 1984 година Нийл Постман публикува във "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" изключителното си есе, посветено на телевизията "Ще се забавляваме до смърт". По-късно Постман става известен с книгата си със същото заглавие, в която пише: "Всяка култура може да абсорбира известно количество брак. Опасното в телевизията не е бракът, а долнокачественият културен продукт... Ние съдим за една култура не по нейните отпадъци, а според съществуването на основните й обществени ценности. В САЩ сега става така, че телевизията превръща всички основни обществени ценности в брак..." (Росен Гинев, "Модерният паноптикум")

Забавлението до смърт по нашата телевизия започна отдавна, но бракът едва сега взе да си проличава. "Биг Брадър 3" и "Голямата уста" преминаха една историческа, вербална и времева граница - те употребиха в ефир обидния еквивалент, жаргона на медицинското понятие "вагина" (Мариола към Дим Дуков: "Аз имам путка, пич!"). В същото време "Сървайвър" не успява да дефинира новите ценности като - модерно задружие, оцеляване и справяне с жестокостите на живота. Замислен като контра на ББ3 "Сървайвър" няма да може да оцени и покаже важните неща в живота, защото издиша откъм текст, така както говорът в ББ3 издиша откъм културен смисъл.

Няма значение дали е правилно да се употребяват мръсни думи от участници в едно телевизионно предаване и дали в 18,30 по телевизията може да се мерне пишката на случаен участник в реалити предаване - важното е, че като феномен и културен код сякаш никой не забелязва как за едни неща преминаваме границата (в забавлението), а в друг смисъл оставаме лицемерни (в официозността на живота си).

Истината за света се съдържа само в "Биг Брадър" - не в новините или в коментарните предавания с политици, не и дори в "Сървайвър", който има претенцията да ни покаже добрата страна на нашия характер. И ако ББ3 има за цел да бъде честен в греха, то официалната телевизия, към която вече спокойно може да прикачим и "Сървайвър", нямат никакво намерение да бъдат честни с нас за онова, което не е грях. Това е и тъжно, и страшно.

БТВ прави всичко възможно технологично да убие ББ3, който още не ражда сценарна линия за следване, още не може да се превърне в сериал. "Шоуто на Слави" се мести като флипер заради "Биг Брадър", а на така достойно извоюваното му място идва "Аламинут", който е смешен, но не по-дълго от заглавието си. В рекламния каш на бТВ за наша изненада се появиха участниците в "Сървайвър", което на мен не ми помага да ги запомня. Ако това е всеобща практика - добре. Но ако е ход само в българския вариант на "Сървайвър", значи някой е доста отчаян как върви многоочакваното телевизионно събитие на годината.

На всичкото отгоре Слави реши да подари и едно ферари с цвят червен. Това, отчитайки как в нашите телевизии се скъпят за награди, хонорари и продукции, е еквивалент на радикален завой и терористичен акт в сферата на томболите и тв конкурсите. Никой досега не е давал толкова голяма (не по стойност, дори не разбрахме дали ферарито е ново), а като символика. Защо е тази офанзива и дислокация на силите, се питаме, щом рейтингът на "Сървайвър" е голям?

Абе какво правят Пацко и Пепи в една стая???

:wors::idea:;) Като спра с упражненията ,значи съм свършил с тренировката :ph34r::):ph34r:

абе тоя пацо е отвратителен

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.