Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

Ние си го правим такъв...Затова - пълен ignore на простотията във всичките и форми. А последният ББ беше върховна простотия.Чак се чудя на Ники Кънчев,защо прие да бъде водещ и да се излага с това олигофренско предаване...Явно парите са си стрували...

• Отговори 258
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аре сега га яди кифтета не рива сига ми ривеш!

Какво те учудва толкова в ББ3. Самата концепция на предаването е такава, че да провокира конфликти и да е интересно. Сървайвър да не е по интересно с неговия разказвателно поучителен характер!

На мен лично ББ3 ми допадна и съм се смял с глас на моменти. Самото предаване е такова - тип боза, но кат не ви харесва гледайте Зараждането на живота по Дискавъри ченъл

ОК

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Аре сега га яди кифтета не рива сига ми ривеш!

Какво те учудва толкова в ББ3. Самата концепция на предаването е такава, че да провокира конфликти и да е интересно. Сървайвър да не е по интересно с неговия разказвателно поучителен характер!

На мен лично ББ3 ми допадна и съм се смял с глас на моменти. Самото предаване е такова - тип боза, но кат не ви харесва гледайте Зараждането на живота по Дискавъри ченъл

ОК

ХАХА прав си за ББ мн смешно беше с тея скандалчета ,ама честно да си кажа SURVIVOR също ми беше мн мн интересно,макар че като чуех гласа на Нели и сменях канала biggrin.gif МИ ся кат свършиха и двете кво ще гледаме??

И две снимки от финала вчера - за който се притеснява, че най-"пеканите" са останали капо:

тук

и тук ;)

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ОЛеее не biggrin.gif

Мислех си че Дия е по-умна поне малко повече от тризначките и че уважава себе си, но след тези снимки вече се съмнявам.

Колкото до Палома, защо всички скочиха срещу нея заради първата вечер, а никой нищо не каза като тризначките се натискаха и целуваха цяла седмица с Панайот?

е различно е първа седмица и първа нощ.А пък и Паломчето си беше развратна след пацат скочи на павката,след тва на боби и така.А пък и непрестанно говореше за нейните си секс преживявания и о*гиите си,което не е присъщо за едно 18-годишно момиче!А и тризначките само се целуваха с пацо ама до секс не са стигали,а Палома щеше ако Пацата не се беше отказал без презерватив

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

Не е много сигурно какво можеше да се случи тогава...

Колкото до "легендите" които си разказваха едни на други първата седмица всички мисля че повечето бяха преувеличени. Всеки искаше да изпъкне с някаква уникалност за това че е избран да участва в голямото шоу...

И все пак си мисля че Палома показа че може да се "води" и най-вече че е социализирана в обществото, докато тризначките вообще не притежават това - те са си самодостатъчни - цитирам тяхно изказване.

Да аз признавам че може би беше най-интелигентна,ама все пак на 18-годишно момиче ней отиват такива неща (женени мъже,а и в къщата на скача на повечето мъже)Абе аз бях за Лиляна или за Любов и съм горе-долу доволна че така се развиха нещата :rolleyes:

Тризначките се облекли за "Биг брадър 3" с 5000 лв. на кредит

Инвестицията им обаче се върна многократно, след като в началото на тази седмица Любов излезе от Къщата като победител

За да влязат в "Биг брадър 3" прилично облечени, тризначките са попълнили гардероба си с 5000 лв. кредит, изтеглен от майка им.

Инвестицията им обаче се върна многократно, след като в началото на тази седмица Любов излезе от Къщата като победител.

Според тризначката, която бе първата номинирана измежду сестрите, но в крайна сметка оцеля до финала, зрителят е преценил, че заслужават победата, защото са добри, откровени и честни.

Доказах, че съм чиста като името си, заяви тя в последните секунди от телефонния и SMS вот, от който взе 56% в конкуренция с 57-годишната готвачка от Брусарци.

Леля Вили е честна и добра жена, ще й помогна, обеща Любов и обясни, че щом се сдобие с парите от наградата, ще потърси бившата си съквартирантка, за да разбере от какво се нуждае тя.

Ева в униформа на полицайка, Лана и Мариола, дегизирана като медсестра, откриха финалното шоу.

Гаро беше хореограф за дефилето на съквартирантите.

Панайот има нова прическа...

И се целуваше с Дия...

Боян прегърна Ева, която бе в компанията на приятелката си от Къщата Светлана.

Лиляна беше фаворитка на повечето съквартиранти.

Палома беше посрещната от половинката си в Къщата - Павел.

Леля Вили бе убедена, че е забавлявала най-много тв аудиторията.

Пеньо пя "Счупени криле" на фона на свои кадри от Къщата.

Тодор бе на сцената с Пеньо за професионалния му музикален дебют.

На шоуто присъстваха и победители в предишни издания: Миро от втория сезон с подгласника си Лео и Константин от VIP шоуто с половинката си Райна

Всички бяха достойни за победата, но зрителите са решили да спечели честен и отговорен човек, коментира победителката пред Нова телевизия тази сутрин.

В Къщата имаше много лицемерие и фалш, оплака се тя. За нея бяха само Гаро, Пеньо и Тодор, докато повечето от съквартирантите желаеха победа на заможната пловдивчанка Лиляна.

Оттук нататък Любов и сестрите й щели да се погрижат за образованието си и да купят двете общински жилища - тристаен апартамент и гарсониера на един етаж, уж дарени преди години на многодетната им фамилия, за които впоследствие били накарани да плащат наем.

За майка си Любка победителката планира да осигури едномесечен отпуск,

за да си почине и да мине на всички възможни лекарски прегледи, тъй като имала вече болежки, а до 50-годишна възраст не е сколасала да обърне внимание на здравословното си състояние.

Още снощи в квартал "Еленово", където живее семейството, настана радостен глъч и пукотевица, съобщи кореспондентът на агенция БГНЕС в Благоевград.

21-годишните девойки (родени на 10 септември 1985 г.) са отгледани героично от майка си, която от дълги години работи в "Булгартабак" АД - Благоевград.

Трите имат по-голяма сестра Ирена, която е омъжена и работи в администрацията на районния съд, както и брат, но те са от първия брак на майка им. Бащата на момичетата е покойник от години.

Всички са убедени, че успехът на Любов е също толкова успех и за Вяра и Надежда. Със сигурност сега те ще бъдат и предпочитани съпруги, коментира БГНЕС.

В началото на третия сезон благоевградчанките нашумяха с успешната си мисия, направила за смях съквартиранта им Панайот, и репликата "Дека са ти пръстените, ма?". Докато трябваше да се правят на Вяра пред останалите в Къщата, дори показаха малко разголена плът при едно преобличане.

По-късно обаче, след като поживяха известно време в Къщата, жълт вестник нададе отчаян вопъл: "Простотията ли победи в "Биг брадър"?"

В актуален медиен коментар в. "Стандарт" ("Сървайвър" се гледа, "Биг брадър" вълнува) ги определя като три "руси патици", отдалечени "от съвремието, новините, обществените процеси и обществения език". Трите сестри са трите П-та на живота ни: Преход, Простота и Простотия, заключава авторът.

Според друга публикация за тях също в "Стандарт" хобито им е да се разхождат по магазините и да купуват дрехи; тренирали са и хандбал. В техникума по облекло, който са завършили,

ги наричали "увод, изложение, заключение" заради характерите им

Вяра е най-тиха и кротка, търпелива и предпочита да слуша, а не да говори, а Надежда била "мозъкът" на групата - разсъждава и умува с часове, разказва вестникът.

Третата е най-агресивна, не остава длъжна на никого. "Развихри ли се Любов, става страшно. С нейната намеса конфликтът е разрешен и затова тя е "заключението". Нещо като наш защитник и адвокат е", обяснява пред "Стандарт" Надежда.

Тризначките не сме тъпи, четем за мода, твърдеше тя в интервю пред всекидневника, но тестът за интелигентност уличи сестрите й в ниско IQ - едва 50...

Миналата седмица Вяра и Надежда, които бяха принудени да напуснат шоуто по-рано, дадоха интервю и в тв таблоида "Горещо" (Goreshto.com), където разказаха, че са работили на няколко места, едно от които било шивашки цех на гръцка фирма - като "контрол".

Последната им работа била надомна - лепили пликове за стотинки

Водещата Венета Райкова не им спести и по-интимните въпроси, на които двете сестри признаха, че за пръв път са правили секс на 18-годишна възраст, а до момента са спали с по двама мъже, докато сестра им Любов все още е с първия си приятел.

На въпроса дали биха искали да се занимават с политика, Вяра и Надежда отговориха, че би им било интересно, но само в партията на Бойко Борисов, когото много харесвали.

Борбени са и не оставят никой да ги тъпче, твърди в по-ранно интервю пред сп. "Хай клуб" майка им, която също е близначка - има брат.

"Те се добрички по принцип. Като ги гледам вътре, май са поизнервени, превъзбудени", споделя Любка. Тя си обяснява това с обстановката в Къщата, но допълва, че дъщерите й освен това не обичат някой да им се подиграва.

netinfo.bg

Последните клюки около ББ3 в синтезиран вид :rolleyes:

• 2 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.